• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • luchtvrachttransport

Resultaten voor

Luchtvrachttransport - Import export

 1. NOORD CONNECT LLC

  Rusland

  NORD CONNECT LLC is een internationale expediteur die een volledig scala aan diensten biedt voor de opslag, verwerking, transport en douane-inklaring van goederen van verschillende categorieën. Nord Connect LLC biedt vrachtverzekeringen, adviesdiensten op het gebied van logistiek, levering van vliegtuigonderdelen en componenten voor vliegtuigen en helikopters. De belangrijkste specialisatie van het bedrijf is export door de lucht en multimodaal transport naar de landen van Azië en Afrika, wegtransport van goederen van de landen van de Europese Unie naar Rusland, de landen van Centraal-Azië en het Midden-Oosten. NORD CONNECT LLC heeft uitgebreide ervaring met transport naar moeilijk bereikbare en impopulaire regio's. Tot op heden heeft het bedrijf verschillende soorten vracht vervoerd naar 184 bestemmingen in 84 landen over de hele wereld. NORD CONNECT LLC werkt samen met een netwerk van agenten dat bijna 90% van alle luchthavens en vliegvelden ter wereld bestrijkt.

 2. SERTRANS ULUSLARARASI NAKLIYAT VE TICARET A.S.

  Turkije

  Sertrans Logistics, dat in 1989 als familiebedrijf in Istanboel werd opgericht, was in de eerste jaren van zijn bestaan een bedrijf dat actief was op het gebied van internationaal deel- en multimodaal vervoer, maar is vandaag uitgegroeid tot een logistiek bedrijf dat end-to-end oplossingen biedt. Sertrans is al meer dan 30 jaar de betrouwbare oplossingspartner van zijn nationale en internationale klanten met zijn logistieke diensten met toegevoegde waarde op het gebied van supply chain management. Sertrans Logistics biedt een hoge mate van klanttevredenheid in zijn sectoren door het principe van correct, snel, foutloos, continu en transparant werken in elke fase van de toeleveringsketen. Met zijn ervaren en deskundig personeel, zijn sterke wagenpark en uitrusting, geavanceerde IT-technologieën en R&D-team, kantoren in binnen- en buitenland, zijn magazijnen en opslagplaatsen met hoge capaciteit, flexibele en innovatieve logistieke diensten die specifiek voor de behoeften van de klant zijn ontwikkeld; is Sertrans Logistics een ervaren managementexpert die met zijn internationale sterke wereldwijde netwerk, verspreid over de hele wereld, wereldwijde oplossingen biedt voor de logistieke behoeften van zijn klanten. ONZE WAARDEN EN ETHIEK: In overeenstemming met wet-regelgeving, eerlijk, respectvol, geruststellendINNOVATIEF: : De interne en externe klanten leren kennen en eraan werken om aan hun verwachtingen te voldoen. KLANTGERICHTHEID: Flexibel, past zich snel aan veranderende omstandigheden aan.DYNAMISCH: Streven naar differentiatie van diensten en producten.

 3. GB TRADE TRANSPORT

  Turkije

  Ons bedrijf GB LOGISTICS werd opgericht in Izmir en is actief in transport over land, door de lucht en over zee. GB Logistics hanteert het principe van klanttevredenheid door het aanbieden van de beste kwaliteitsservice onder de voordeligste voorwaarden met een uitgebreid leveringsnetwerk. Met ons deskundige personeel voldoen wij aan de vereisten op het vlak van buitenlandse handel en logistiek van bedrijven. GB Logistics blijft investeren in personeel en technologie door gebruik te maken van de automatiserings- en digitaliseringsmogelijkheden van de globalisering. Wij organiseren alle logistieke diensten voor onze klanten, in overeenstemming met hun verwachtingen en behoeften en produceren complete unieke oplossingen. GB Logistics zal ernaar streven te profiteren van de managementmiddelen van onze groep, onze producten en diensten verder te ontwikkelen en onze bedrijfswaarde te verbeteren. Om zoveel mogelijk mensen te informeren over onze toekomstvisie hebben wij een nieuwe bedrijfsboodschap ontwikkeld: "ONTWIKKEL JE DROMEN" Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie!

 4. BHL-GROUP

  Rusland

  BHL-Group Transportation & Logistics Company voert sinds 2008 internationaal transport van goederen uit en heeft met succes meer dan 150 miljoen ton verschillende goederen geleverd aan alle steden van de Russische Federatie, CIS-landen en wereldwijd. De diensten van het bedrijf omvatten: - luchtvracht, - zee- en riviertransport, - wegvervoer per container, - dienstverlener op contract, - groepage en vervoer van ondeelbare ladingen, - douane-inklaring, - vrachtverzekering, - expeditie.Het bedrijf behandelt zendingen van elke complexiteit. De BHL-Group biedt een volledig scala aan logistieke diensten, waaronder het vervoer van industrieel materieel, bulk- en zware lading, temperatuurgecontroleerd wegtransport, wegtransport van overmaatse machines en andere complexe ladingen. BHL-Group wil voor elke klant een betrouwbare partner en assistent zijn op de markt van het wereldwijde transport. Het bedrijf biedt zijn klanten de meest gunstige verzendingsopties in termen van prijs, leveringstermijn en de voorkeuren van de klant. Het bedrijf handhaaft een eersteklas kwaliteit van dienstverlening en biedt flexibele betalingsvoorwaarden voor trouwe klanten. Wij geven tijdig en uitgebreid advies over douanekwesties, papierwerk en de aflevering van vracht. Het team van de onderneming bestaat uit specialisten die toegewijd zijn aan hun vak. Wij voeren luchtvracht, containervervoer, zeevervoer en expeditie uit in de kortst mogelijke tijd, met het hoogste niveau van kwaliteit en betrouwbaarheid.

 5. ALBERANI LOGISTICS LTD.

  Rusland

  Het bedrijf Alberani Logistics is een betrouwbaar transportbedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in vrachtvervoer. We voeren de volgende types werkzaamheden uit: Alle types vrachtvervoer via diverse methodes: lucht, weg, zee, spoor; In- en uitklaring; Vrachtverzekering; Fysieke vrachtbegeleiding via gewapend beveiligingspersoneel; Levering van groepage vracht; Transport van bulk en zware vrachten; Transport van gevaarlijke goederen. Dankzij de door de jaren opgebouwde ervaring via uitgebreide handelscontacten en een team van ervaren en hoogopgeleide specialisten, kunnen we u de optimale oplossing bieden voor het leveren van uw vracht onder de afgesproken voorwaarden en de huidige omstandigheden. Goederenvervoer via onze transportmiddelen staat voor garantie, betrouwbaarheid, kwaliteit en veiligheid. Ons succes blijkt uit het feit dat de onderneming die voorheen van onze diensten gebruikmaakte nu één van onze permanente partners is.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AGS FRANCE PARIS

  Frankrijk

  AGS France is marktleider op het gebied van internationale verhuizing van persoonlijke bezittingen en kantoren. De onderneming maakt deel uit van het wereldwijde AGS netwerk met 146 vestigingen in 97 landen. Ons vakbekwame personeel begeleidt u tijdens de hele verhuizing, handelt de douaneformaliteiten af en voorziet u van gespecialiseerd verpakkingsmateriaal. Met ons online traceersysteem kunt u uw verhuizing op elk moment volgen. AGS France biedt tevens de mogelijkheid tot meubelopslag. Wij hebben beveiligde opslagruimtes in 26 steden in Europees Frankrijk en de overzeese departementen. De sociaal betrokken onderneming AGS France is aangesloten bij het Wereldpact van de Verenigde Naties. Voor elke uitgevoerde internationale verhuizing planten wij tevens een boom in naam van onze klanten. AGS France is ISO gecertificeerd en past de FAIM-kwaliteitsnormen toe, symbolen van uitmuntendheid binnen de verhuisindustrie. AGS, wij zijn u het beste verschuldigd. Gratis offerte.

 2. EXPRESS DARYLINE

  Frankrijk

  EXPRESS DARYLINE, gevestigd in Villepinte in Ile-de-France, is een bedrijf gespecialiseerd in luchtvracht en zeevracht. Onze experts ondersteunen u om u de oplossing te bieden die het beste bij uw behoeften past. Verstuur uw goederen internationaal dankzij onze knowhow en onze diepgaande kennis van douaneprocedures. Bij Daryline zijn we van mening dat uw budget geen belemmering mag zijn voor uw projecten.Dankzij onze geprivilegieerde overeenkomsten met onze partners zorgen wij voor het internationaal transport van uw goederen tegen steeds scherpere prijzen. U kunt profiteren van kortingen die voor u zijn overeengekomen, zonder volumevoorwaarden.Onze partners zijn geselecteerd op hun resultaten, efficiëntie en professionaliteit.De veiligheid van uw goederen en de snelheid van service staan ​​centraal in onze selectiecriteria.Profiteer van een dienst na verkoop die al uw verzoeken afhandelt, ongeacht de vervoerder.

 3. MAYUMBE CONNECTING

  België

 4. CARGO LINK TRANSPORT + LOGISTIK GMBH

  Duitsland

 5. INTERNATIONAL LOGISTIC GATEWAY GMBH

  Oostenrijk

 1. RÜDINGER TRANSPORT GMBH

  Duitsland

 2. A & O SPEDITION GMBH

  Duitsland

 1. AGENCE DE TRANSIT ET DE LOGISTIQUE MEDITERRANEE (ATLM)

  Frankrijk

 2. LOGISTIC SERVICE GROUP LTD

  Rusland

 3. ALL-IN-ONE-BUSINESS-SOLUTIONS JOACHIM MÖLLERS E. K.

  Duitsland

 4. SOLI-TRANS SPEDITIONS GMBH

  Duitsland

 5. FLYINGGROUP

  België

  Meer dan 150 ervaren vaklui zetten zich dagelijks in om u op een comfortabele manier naar uw bestemming te brengen. Bovendien garanderen wij u een efficiënte service op maat. Daarnaast heeft FlyingGroup specialisten in huis aan wie u het volledige beheer van uw eigen vliegtuig kunt toevertrouwen. Een professionele aanpak die u heel wat kopzorgen bespaart. Geen eigen vliegtuig? Dan is een vliegtuig delen een slim en financieel een interessant alternatief. Volledig afgestemd op uw persoonlijke vliegbehoeften, met de voordelen van een eigen jet. Voor het technisch onderhoud heeft FlyingGroup onderhoudslicenties voor alle types uit zijn vloot en is een erkende servicepartner van Cessna. Vanaf uw eerste contact met FlyingGroup volgen we u persoonlijk op en stippelen we de best mogelijke oplossing uit naargelang van uw wensen. Vanuit onze grenzeloze passie voor vliegtuigen en service zorgen wij voor een persoonlijke aanpak voor al uw aviation oplossingen. FlyingGroup Uw Partner Of Choice

 6. TTS TRANSAIR - WORLDWIDE AIR FREIGHT

  Nederland

  TTS TransAir is een erkende luchtvrachagent en aangesloten bij IATA. Wij verzorgen wereldwijde luchtvrachtzendingen, zowel import, export als cross trades. Dit inclusief de opmaak van douane en exportdocumenten. Wij bedienen vanuit Rijssen de gehele wereld, van Zuid Amerika tot Rusland en van Canada tot Nieuw Zeeland. Heeft u luchtvracht? Dan is TTS TransAIr het antwoord op uw transportwensen. Wij zijn: - IATA Cargo Agent - Erkend Luchtvrachtagent - AEOC & AEOS - ISO9001 gecertificeerd Een betrouwbaar adres voor al uw luchtvracht wensen. Inclusief het verzorgen van de pickup en wij leveren door-to-door wereldwijd.

 7. VELES SPEDITION LTD.

  Rusland

  Beste bezoekers, als u geïnteresseerd bent in handelsrelaties met Rusland, hebben wij het plezier u het transportbedrijf Veles Spedition Company in Moskou voor te stellen. Wij zijn actief op de Russische markt sinds zes jaar, sinds 2014. Als hoofdactiviteit verzorgen wij internationaal transport tussen Europa en Rusland en tussen Zuidoost-Azië en Rusland. Onze kantoren zijn gevestigd in Moskou, Tallinn en Nachodka, dit is de Vostotsjny haven. Wij bieden de volgende diensten: vrachtwagentransport, multimodaal transport, containerlevering, zeevrachttransport, spoortransport, vrachttransport en luchttransport van gegroepeerde ladingen. Daarnaast werken wij met overmaatse en gevaarlijke ladingen. In Moskou beschikken wij over onze groepageloods en bieden wij diensten zoals: beveiliging van ladingen van vele verschillende goederen, douaneformaliteiten in Rusland, handelsagent. Wij heten iedereen die graag wil samenwerken met Rusland welkom. Wij zullen goederen vanuit en naar Rusland leveren!

 8. ERHARDT MEDITERRANEO S.L.

  Spanje

  Wij staan in voor de logistieke coördinatie en het transport van goederen met een grote tonnage op internationaal niveau. Voorstudie om het meest geschikte transportmiddel voor te stellen. Follow-up van de projecten. De logistieke diensten nodig voor ieder project: Transport van en naar een haven. Classificatie van de goederen. Laden en lossen. Weg-, zee- en/of luchttransport.

 1. ACE COURIER & TRANSPORT

  Nederland

  Op zoek naar een koerier? ACE Koeriers is een koeriersbedrijf met landelijke dekking. Uw verzendingen kunnen worden geleverd door heel Europa. Onze gevarieerde diensten bieden uitkomst voor al uw verzendingen. Spoedleveringen van kleine pakkete of, gigantische vrachtleveringen. Wij doen het allemaal.

 2. AEROSTAR LTD

  Wit Rusland

  "Aerostar" is een expeditiebedrijf dat de organisatie van vrachttransporten verzorgt via het transport, de douaneformaliteiten en werkt als douaneagent. "Aerostar" is een toonaangevend bedrijf op de markt voor luchttransport in Wit-Rusland. Onze onderneming heeft een unieke ervaring in de levering van diplomatische post. Tijdens al deze jaren werk hebben we veel bereikt maar ons belangrijkste resultaat is de reputatie onder onze klanten als zijnde een betrouwbare en professionele partner.

 3. NEW LINK SOLUTIONS, LTD

  Kazachstan

  De firma “New Link Solutions” biedt snelle, betrouwbare en rendable internationale verzendservice via verschillende transportmiddelen. Wij leveren vanuit en naar Zuid-Oost Azië, China, Taiwan, Korea, Japan, GOS staten, Oostzeelandedn, Europa, Latijns Amerika, USA en Canada. Logistiek oplossingen om uw doel te bereiken!

 4. LEVACO

  België

  Wereldwijde transport bestemmingen zoal Balkan, Caucasus, Centraal-Azië, Levant, CIS & Rusland, Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, Verre Oosten, Maghreb, Afrika, Noord en Zuid-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland.

 5. TRANSAVIA

  Wit Rusland

  De onderneming Transavia organiseert verzorgt de organisatie van hoogwaardige charter vluchten op aanvraag met elk type binnenlandse of buitenlandse vliegtuigen. De persoonlijke charter vorm een unieke combinatie van vertrouwelijkheid, efficiëntie en exclusief comfort tijdens het reizen naar alle bestemmingen wereldwijd. Wij raden u tevens aan om voor het plannen van uw reis onze vlucht-tracker te raadplegen. Daarnaast bieden wij tevens diensten aan voor internationaal vrachtvervoer.

 6. AEROPLAN, LTD

  Rusland

  Internationaal vrachttransport in Rusland en GOS-landen. Verschillende transportmiddelen voor de import van internationale vrachten uit Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Zuid-Oost-Azië. Export van luchtvrachten naar alle plaatsen in de wereld waar onze partners vluchten verzorgen. Levering van goederen uit Sint-Petersburg en Moskou via de lucht, de spoorwegen en de weg op het Russische grondgebied. Levering aan huis van vrachten. In- en uitklaring en verzekering.

 7. MALCA-AMIT ANTWERP

  België

  MA Antwerp is een dochteronderneming van Malca Amit. Malca Amit is actief in meer dan 30 landen en specialiseert zich in het beveiligd transport van edelstenen, edele metalen, kunst en antiek, waardevolle ...

 8. BONGAERTS LOGISTICS

  België

  Onze services: - 2 TNT-vrachtwagens in eigen beheer - Luchtvrachtvervoer - Opslagcapaciteit van liefst 4.000 m² - Gespescialiseerd in het opslaan van banden voor de automobiele industrie - Vervoer van chemische producten, vooral liquide middelen zoals oliën, lijm, enz - Express vervoer.

 9. BELEX AIR FREIGHT

  België

  Air Freight tussen Brussel en Lubumbashi. Invoer van vers voedsel: kazen, zuivelproducten, vlees, vlees, vis, schelpdieren, snoep, chocolade, ijs, bakkerijproducten, kruiden, specerijen, ingeblikt voedsel, dranken, tabak, parfum. Wekelijkse Luchtvracht expedities vanuit alle luchthavens België: Zaventem - Oostende - Luik-Charleroi.

 10. PANALPINA

  België

  Panalpina Belgïe is al vele jaren actief in Antwerpen en heeft zijn strategie afgesteld op specifieke ‘verticals.’ De voorgestelde oplossingen zijn gemaakt op maat van de klant en zijn product portolio. Het gaat erom dat het Zwitsers concern luchtvracht, zeevracht, warehousing, douane en wegtransport geïntegreerd heeft in een afgewogen supply chain management met sterk uitgebouwde IT-systemen.

Filters

Resultaten voor

Luchtvrachttransport - Import export

Aantal resultaten

6.871 bedrijven