• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • machines - draadtrekken- metaaldraadverwerking

Resultaten voor

Machines - draadtrekken- metaaldraadverwerking - Import export

 1. LEPPERT FEDERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LEPPERT FEDERTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines - draadtrekken, metaaldraadverwerking. Het is gevestigd in Remshalden, Duitsland.

 2. JANKOWSKI GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JANKOWSKI GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines - draadtrekken, metaaldraadverwerking. Het is gevestigd in Horhausen, Duitsland.

 3. JOUHSEN-BÜNDGENS MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JOUHSEN-BÜNDGENS MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines - draadtrekken, metaaldraadverwerking. Het is gevestigd in Stolberg, Duitsland.

 4. TECNO IMPIANTI SRL

  Italië

  Sinds 1979 ontwerpt en produceert Tecno Impianti Srl in haar vestigingen in Valgreghentino (Lecco) draadtrekmachines en klein materieel voor schroeven / bouten en voor kettingen, evenals koudwalslijnen voor de bouwsector en diverse systemen van tekenen voor andere sectoren. Wij leveren horizontale en verticale tekenmachines die uit één stuk zijn vervaardigd, horizontale en verticale wikkelmachines, automatische dubbele verticale wikkelmachines, puntslijpmachines, hydraulische pushers, haspelafwikkelaars, laders, in-line tekenmachines, koudwalsen voor de fabricage van draad voor elektro-gelast rooster, mechanische ontkalkingsmachines, smeermiddeldispensers, geleidekasten, rechte, meerstapse draadtrekmachines. De machines zijn samengesteld met de beste apparatuur en werken in meer dan 50 landen. Wij bieden zowel standaard als maatwerk oplossingen.

 5. DMH DICHTUNGS- UND MASCHINENHANDEL GMBH

  Oostenrijk

  het bedrijf DMH SYSTEM biedt, vanaf de bepaling van de behoefte van de klant tot aan de uiteindelijke pakking, een volledig systeem, om snel en eenvoudig aan de wensen van de klant te voldoen. Het is de synergie tussen de verschillende onderdelen en onze interne bronnen die dit succes mogelijk maken. DMH SYSTEM vindt zijn toepassingen in de volgende sectoren: - DMH machines - DMH software en gereedschap - DMH halffabricaten - DMH pakkingen. Onze klanten en gebruikers van onze machines bieden ons software-oplossingen die we constant ontwikkelen, maar ook een heel gamma van gereedschap voor de werking van onze DMH machines alsook een volledige service en een opleidingsprogramma dat gegeven wordt door onze zeer gekwalificeerde technici. Onze halffabricaten, die nu in meer dan 50 verschillende materialen worden vervaardigd, worden vervolgens aangevuld in onze laboratoria binnen onze Kwaliteitsservice. DMH zet zich in om zijn kwaliteitsnormen steeds meer te verbeteren en zijn klanten nieuwe geavanceerde technologieën te bieden.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. WIRECON MACHINERY GMBH

  Duitsland

  WIRECON biedt u voor elke behoefte het juiste product of dienst.Of het nu gaat om nieuwe systemen, gebruikte machines, moderniseringe of service en advies voor gerichte productiviteitsverhogingen.Met WIRECON bent u vandaag en in de toekomst aan de goede kant: oud inruilen voor nieuw, beperkte mogelijkheden voor maximale flexibiliteit, lange doorlooptijden voor winstgevende productiviteit. WIRECON ondersteunt u bij elke stap - van projectplanning tot inbedrijfstelling en demontage.Het is zo gemakkelijk om te investeren in een succesvolle toekomst. Ons dienstenaanbod omvat: Machines en modules, ombouw en accessoires, advies en diensten, wij bieden voor elk budget maatwerk. Met ons assortiment aan producten en diensten zijn wij uw partner voor het veiligstellen en verhogen van uw productiviteit.

 2. ARNO FUCHS GMBH

  Duitsland

  Sinds Arno Fuchs in het jaar 1950 ons bedrijf oprichtte, zijn wij in gesprek met onze klanten. Aan het begin ging het om isolatiemateriaal voor elektromotoren en transformatoren. Vandaag adviseren wij onze klanten overal in de wereld ten aanzien van de kabelproductie. Speciaal bij kleine en middelgrote series, zij wij een aanspreekpartner voor oplossingen op maat. Het partnerschap met meer dan 40 fabrikanten vormt de basis voor een grote en doeltreffende klantenservice. We doen er alles aan om u deskundig te adviseren, kwalitatief hoogwaardige machines te leveren en om u een uitstekende service te bieden. Houd ons aan ons woord en test ons. Onze producten: Isoleer- en krimpmachines; Isoleermachines voor kabels; s Afkortmachines voor kabels; Inkortmachines; Stripgereedschap; felsgereedschap; Isolatiemachines voor draad; Afkortmachines voor draad; Speciale machines voor de kabelindustrie Meters voor kabelbewerkingsmachines

 3. SGM MACHINE TECHNOLOGY

  België

  SGM is reeds 70 jaar gespecialiseerd in de verkoop, het onderhoud en automatiseren van speciaalmachines voor het bewerken van metalen en kunststoffen. In onze verkooporganisatie onderscheiden wij zes hoofdgroepen: fijnmechanische gereedschapswerktuigen, werktuigmachines, draad- en kabelmachines, machines voor de bandverwerkende industrie, machines voor de betonstaalverwerkende industrie, automatisering van productieprocessen. Koopt u bij ons een machine dan kunt u rekenen op volledige scholing en permanente ondersteuning door ons serviceapparaat. Wij leveren niet alleen onderdelen voor recente machines, maar ook voor machines die wij al tientallen jaren geleden leverden. Daarom zijn SGM onderdelenspecialisten permanent in contact met onze machinefabrikanten en de toeleveranciers ervan, om er voor te zorgen dat ook onderdelen van machines die al 30 jaar oud zijn van nieuwe onderdelen kunnen worden voorzien.

 4. TECNOLOGIA DEL CABLE Y ALUMINIO S. L. (TECALSA)

  Spanje

  Het bedrijf REISUCAL S.L. ontstaan uit het voormalige TECALSA, dat gesticht en ontwikkeld is door zeer ervaren vakmensen in de sector van de kabeltechnologie, is een bedrijf dat hoofdzakelijke gespecialiseerd en gericht is op de kabelindustrie. De ervaring van onze technici, monteurs en operators vormen meer dan 30 jaar in de kabelsector en garanderen een oplossing op maat en een onmiddellijk behandeling van allerlei soorten projecten uit deze sector.

 5. TREFILERIA ALISEDA SL

  Spanje

  Fabrikant van alle soorten metalen afrasteringen met een ruime ervaring in deze sector. Fabricage en installatie van metalen afrasteringen, afrasteringen voor omheiningen, afrasteringen voor vee, afrasteringen voor wilde dieren, draadtrekkerij, enkele torsie, prikkeldraad en commercieel ijzerdraad.

 1. ÁP-TECHNOLOGY KFT

  Hongarije

  Het bedrijf ÁP-TECHNOLOGY KFT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walsdraad - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines - draadtrekken, metaaldraadverwerking, IJzer- en staalfabrieken - machines en installaties, Metaalindustrie - machines en installaties, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Machines - draadtrekken, metaaldraadverwerking, IJzer- en staalfabrieken - machines en installaties, Metaalindustrie - machines en installaties, en Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is gevestigd in Nyíregyháza, Hongarije.

 2. WITECH, WIRE TECHNOLOGIES

  Spanje

  Het bedrijf WITECH, WIRE TECHNOLOGIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines - draadtrekken, metaaldraadverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Galvaniseerde draad. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 1. WEPARTO GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf WEPARTO GMBH, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Machines - draadtrekken, metaaldraadverwerking. Het is gevestigd in Zug, Zwitserland.

 2. ZT- ITALY SRL

  Italië

  Het bedrijf ZT- ITALY SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines - draadtrekken, metaaldraadverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren draadhaspels, onderhoud van installaties voor metaaldraadtrekking, benodigdheden voor installaties en machines voor draadtrekkerij van metaaldraad, en installaties en machines voor draadtrekkerij van metaaldraad. Het is gevestigd in Schio, Italië.

 3. MAFIL

  Frankrijk

  Het bedrijf MAFIL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines - draadtrekken, metaaldraadverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren gereedschapsmachines, gereedschapsmachines, gereedschapsmachines, en reparatie gereedschapsmachines. Het is gevestigd in La Madeleine, Frankrijk.

 4. CHANGSUNG DIES

  Zuid Korea

  Het bedrijf CHANGSUNG DIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines - draadtrekken, metaaldraadverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren wolfraamcarbide, en gereedschap op wolfraamcarbide. Het is gevestigd in BUSAN, Zuid Korea.

 5. KOCABEY MACHINERY

  Turkije

  Het bedrijf KOCABEY MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines - draadtrekken, metaaldraadverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren benodigdheden voor installaties en machines voor draadtrekkerij van metaaldraad, en elektriciteitskabels. Het is gevestigd in Adana, Turkije.

 6. PROMILLS SRL

  Italië

  Het bedrijf PROMILLS SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines - draadtrekken, metaaldraadverwerking. Het is gevestigd in Udine, Italië.

 7. HKS LUBRICANTS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HKS LUBRICANTS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines - draadtrekken, metaaldraadverwerking, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Smeermiddelen, Machines - draadtrekken, metaaldraadverwerking, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, en Smeermiddelen. Het is gevestigd in Eislingen, Duitsland.

 8. USTUN MACHINERY

  Turkije

  Het bedrijf USTUN MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines - draadtrekken, metaaldraadverwerking. Het is gevestigd in Silivri / Istanbul, Turkije.

 1. DIEHL AKO STIFTUNG & CO. KG STANDORT NÜRNBERG

  Duitsland

  Het bedrijf DIEHL AKO STIFTUNG & CO. KG STANDORT NÜRNBERG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verwarming, industrieel - installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines, ELEKTRISCH MATERIAAL, Elektriciteitsproductie, Machines - draadtrekken, metaaldraadverwerking, Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines, ELEKTRISCH MATERIAAL, Elektriciteitsproductie, en Machines - draadtrekken, metaaldraadverwerking. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

 2. BECK AUTOMATION GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BECK AUTOMATION GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Programmering en programma's, Meet- en regelapparatuur en instrumenten - elektriciteit en andere energievormen, Machines - draadtrekken, metaaldraadverwerking, Programmering en programma's, Meet- en regelapparatuur en instrumenten - elektriciteit en andere energievormen, en Machines - draadtrekken, metaaldraadverwerking. Het is gevestigd in Würzburg, Duitsland.

 3. XINSHENG MACHINERY

  China

  Het bedrijf XINSHENG MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor rondbuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines - draadtrekken, metaaldraadverwerking, cnc-buigen, en Machines - draadtrekken, metaaldraadverwerking. Het is gevestigd in Dongguan, China.

 4. ARCUS ELEKTROTECHNIK ALOIS SCHIFFMANN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ARCUS ELEKTROTECHNIK ALOIS SCHIFFMANN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meet- en regelapparatuur en instrumenten - elektriciteit en andere energievormen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines - draadtrekken, metaaldraadverwerking, Turbinecentrales - installaties en materiaal, Elektriciteitsproductie, Machines - draadtrekken, metaaldraadverwerking, Turbinecentrales - installaties en materiaal, en Elektriciteitsproductie. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 5. FRASAN WIRE DRAWING DIES

  Spanje

  Het bedrijf FRASAN WIRE DRAWING DIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines - draadtrekken, metaaldraadverwerking. Het is gevestigd in Miranda De Ebro, Spanje.

 6. KODHELI MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf KODHELI MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines - draadtrekken, metaaldraadverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren prikkeldraad, en metalen draadnagels. Het is gevestigd in 42050, Turkije.

 7. CADELECTRONIC DEVELOPMENTPRODUCTION GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CADELECTRONIC DEVELOPMENTPRODUCTION GMBH, en actief in de sector Elektriciteitsproductie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarming, industrieel - installaties en materialen, ELEKTRISCH MATERIAAL, Machines - draadtrekken, metaaldraadverwerking, Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines, Verwarming, industrieel - installaties en materialen, ELEKTRISCH MATERIAAL, Machines - draadtrekken, metaaldraadverwerking, en Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines. Het is gevestigd in Hofstetten, Duitsland.

 8. WPF GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WPF GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen, Machines - draadtrekken, metaaldraadverwerking, Snijden - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen, Machines - draadtrekken, metaaldraadverwerking, Snijden - gereedschapsmachines, en Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is gevestigd in Egloffstein, Duitsland.

 9. WITECHS

  Nederland

  Het bedrijf WITECHS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines - draadtrekken, metaaldraadverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en machines voor de oppervlakkige bewerkingen en de afwerkingen van metalen, en borstelen van metalen. Het is gevestigd in Hengelo, Nederland.

 10. MOS ENGINEERING AG

  Zwitserland

  Het bedrijf MOS ENGINEERING AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines - draadtrekken, metaaldraadverwerking, Snijden - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen - onderdelen en gereedschap, Machines - draadtrekken, metaaldraadverwerking, Snijden - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, en Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen - onderdelen en gereedschap. Het is gevestigd in Mellingen, Zwitserland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Machines - draadtrekken- metaaldraadverwerking - Import export

Aantal resultaten

101 Bedrijven