• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • machines en materialen voor de vleesindustrie

Resultaten voor

Machines en materialen voor de vleesindustrie - Import export

 1. TVI GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Of het nu gaat om steaks, schnitzel, rollades, karbonades, grillfakkels of sjasliek - klanten over de hele wereld delen met onze krachtige oplossingen efficiënt, economisch, hygiënisch en veilig. Zowel in retail als in gastronomie.Dag in, dag uit en compromisloos goed.Sinds onze oprichting in 2004 hebben wij ons gespecialiseerd in het portioneren van vlees - en zijn wij een toonaangevende fabrikant van vleesportioneermachines en complete portioneerlijnen.Ons brede productassortiment omvat efficiënte, op behoeften gebaseerde oplossingen voor de juiste temperatuurregeling en invriezen, persen, portioneren, automatiseren, inpakken van barbecuefakkels en de productie van kebabspiesjes. De hoogtechnologische systemen van TVI variëren van de vleestemperatuurregeling van het uitgangsproduct tot bijna elk type portioneren, handmatig of automatisch plaatsen in trays met daaropvolgende gewichtscontrole tot het overbrengen van de afgewerkte portie naar de verpakkingsmachine.

  Website Open In New icon
 2. PAULUS STUART SPRL

  België

  Verified by europages badge

  TenderStar is sinds meer dan 25 jaar gespecialiseerd in de productie van professionele machines voor vleesverwerking. Wij hebben een breed assortiment vermalsers, molens en pletters ontwikkeld. Wij hechten een groot belang aan kwaliteit en met name op het gebied van hygiëne, onderhoud en veiligheid. Onze apparaten voldoen aan de CE-normen en zijn erkend om hun robuustheid en duurzaamheid daar ze vervaardigd zijn van roestvrij staal en polycetaal om roest te voorkomen.

  Website Open In New icon
 3. CLAES DISTRIBUTION

  België

  Claes Machines wil zich permanent inzetten als dé professionele nationaal opererende totaalleverancier van de vleesverwerkende sector, zowel op het vlak van moderne vleesverwerkende machines, als op het vlak van verpakkingstechnieken met als doel de omzet, het rendement en het image van de sector te optimaliseren. Om in dit opzet te slagen, zijn wij constant op zoek naar nieuwe toepassingen en technieken en wordt ons technisch en commercieel personeel permanent bijgeschoold. Deze opleidingen gebeuren in samenwerking met een aantal topleveranciers uit heel Europa.

 4. COENEN FOOD EQUIPMENT

  België

  Groot- en kleinhandel in machines en toebehoren voor de voedingsindustrie. Wij leveren alles om uw bakkerij, slagerij, restaurant, grootkeuken, ... in te richten, zowel in standaarduitvoering als op maat, nieuw en tweedehands... Op deze site stellen wij onze meest populaire producten voor en zult u zien hoe uitgebreid ons gamma is. Van wijnkasten tot selfcooking centers, van vismesjes tot deegkneders, kortom alles wat u nodig zou kunnen hebben.

 5. LEOPARD

  België

  We verkopen machines voor de vleesindustrie. We invoeren bepaalde merken zelf zodat we snel kunnen leveren. Daarnaast leveren wij ook het slijpmateriaal voor uw machines.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ROBOT FOOD TECHNOLOGIES GERMANY GMBH

  Duitsland

 2. GASER

  Spanje

 3. GROS JERZY GROBAREK

  Polen

 4. WEBER FRANCE

  Frankrijk

 5. DADAUX TECHNOLOGIES

  Frankrijk

 1. EUROPA IMPORT

  Griekenland

 2. A.I. GUIDOVIE S.R.L.

  Italië

 3. DSHING

  China

 4. CLAES MACHINES

  België

 5. VIKING IP, SIA

  Letland

 6. ABATTOIR ETTELBRUCK

  Luxemburg

 7. GARBY ANKA SA

  Griekenland

 8. BRUGUERA I CODINA, SCP

  Spanje

 9. GARBY ANKA S.A

  Griekenland

 10. TREIF MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

 1. EMATIKA

  Frankrijk

 2. MAJA-MASCHINENFABRIK HERMANN SCHILL GMBH & CO. KG

  Duitsland

 3. REVIC SP. Z O. O.

  Polen

 4. WELLMARK M

  Oekraïne

 5. PSS-SVIDNIK

  Slowakije

 6. NOCK-FLEISCHEREIMASCHINEN GMBH

  Duitsland

 7. INNOTEC FOOD

  Spanje

 8. FIRMA BYLIŃSKI S.C.

  Polen

 9. MEQUIP

  Frankrijk

 10. E. VAN GENT HEFTRUCKVERHUUR B.V.

  Nederland

Filters

Resultaten voor

Machines en materialen voor de vleesindustrie - Import export

Aantal resultaten

14.639 bedrijven