• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • machines en materialen voor de vleesindustrie

Resultaten voor

Machines en materialen voor de vleesindustrie - Import export

 1. TVI GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Of het nu gaat om steaks, schnitzel, rollades, karbonades, grillfakkels of sjasliek - klanten over de hele wereld delen met onze krachtige oplossingen efficiënt, economisch, hygiënisch en veilig. Zowel in retail als in gastronomie.Dag in, dag uit en compromisloos goed.Sinds onze oprichting in 2004 hebben wij ons gespecialiseerd in het portioneren van vlees - en zijn wij een toonaangevende fabrikant van vleesportioneermachines en complete portioneerlijnen.Ons brede productassortiment omvat efficiënte, op behoeften gebaseerde oplossingen voor de juiste temperatuurregeling en invriezen, persen, portioneren, automatiseren, inpakken van barbecuefakkels en de productie van kebabspiesjes. De hoogtechnologische systemen van TVI variëren van de vleestemperatuurregeling van het uitgangsproduct tot bijna elk type portioneren, handmatig of automatisch plaatsen in trays met daaropvolgende gewichtscontrole tot het overbrengen van de afgewerkte portie naar de verpakkingsmachine.

 2. PAULUS STUART SPRL

  België

  Verified by europages badge

  TenderStar is sinds meer dan 25 jaar gespecialiseerd in de productie van professionele machines voor vleesverwerking. Wij hebben een breed assortiment vermalsers, molens en pletters ontwikkeld. Wij hechten een groot belang aan kwaliteit en met name op het gebied van hygiëne, onderhoud en veiligheid. Onze apparaten voldoen aan de CE-normen en zijn erkend om hun robuustheid en duurzaamheid daar ze vervaardigd zijn van roestvrij staal en polycetaal om roest te voorkomen.

 3. CLAES DISTRIBUTION

  België

  Claes Machines wil zich permanent inzetten als dé professionele nationaal opererende totaalleverancier van de vleesverwerkende sector, zowel op het vlak van moderne vleesverwerkende machines, als op het vlak van verpakkingstechnieken met als doel de omzet, het rendement en het image van de sector te optimaliseren. Om in dit opzet te slagen, zijn wij constant op zoek naar nieuwe toepassingen en technieken en wordt ons technisch en commercieel personeel permanent bijgeschoold. Deze opleidingen gebeuren in samenwerking met een aantal topleveranciers uit heel Europa.

 4. LEOPARD

  België

  We verkopen machines voor de vleesindustrie. We invoeren bepaalde merken zelf zodat we snel kunnen leveren. Daarnaast leveren wij ook het slijpmateriaal voor uw machines.

 5. ROBOT FOOD TECHNOLOGIES GERMANY GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ROBOT FOOD TECHNOLOGIES GERMANY GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de vleesindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren vulmachines voor vloeistoffen, vulmachines, en automatische verpakkingsmachines. Het is gevestigd in Wietze, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GASER

  Spanje

  Het bedrijf GASER, is een Distributeur, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor de vleesindustrie, installaties en apparatuur voor slagerijen, Machines en materialen voor de vleesindustrie, en producten voor varkensslagerijen. Het is gevestigd in Salt-Girona, Spanje.

 2. GROS JERZY GROBAREK

  Polen

  Het bedrijf GROS JERZY GROBAREK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de vleesindustrie. Het is gevestigd in Pszczyna, Polen.

 3. A.I. GUIDOVIE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf A.I. GUIDOVIE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de vleesindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren leirails voor slachthuizen, en stellingen voor koelruimtes. Het is gevestigd in Marghera, Italië.

 4. ABATTOIR ETTELBRUCK

  Luxemburg

  Het bedrijf ABATTOIR ETTELBRUCK, is een Multi-Category, en actief in de sector Vleessnijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor de vleesindustrie, Restaurants - machines en materialen, slachthuizen, Slagerij - vlees, Machines en materialen voor de vleesindustrie, en Restaurants - machines en materialen. Het is gevestigd in Ettelbruck, Luxemburg.

 5. GARBY ANKA S.A

  Griekenland

  Het bedrijf GARBY ANKA S.A, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de vleesindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch, Schil- en raspmachines, Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie, Vleeshakmachines voor grootkeukens, Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch, Schil- en raspmachines, Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie, en Vleeshakmachines voor grootkeukens. Het is gevestigd in Ag.i. Rentis, Griekenland.

 1. MAJA-MASCHINENFABRIK HERMANN SCHILL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf MAJA-MASCHINENFABRIK HERMANN SCHILL GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Machines en materialen voor de vleesindustrie, Gereedschapsmachines voor knippen, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Machines en materialen voor de vleesindustrie, Machines voor ijsstaven of ijsschilfers, en Gereedschapsmachines voor knippen. Het is gevestigd in Kehl, Duitsland.

 2. GARBY ANKA SA

  Griekenland

  Het bedrijf GARBY ANKA SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de vleesindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren gehaktmolens. Het is gevestigd in Athens, Griekenland.

 1. TREIF MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TREIF MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor de vleesindustrie, Gereedschapsmachines voor knippen, Kaasbereidingsmachines, Machines en materialen voor de vleesindustrie, Gereedschapsmachines voor knippen, blokkensnijmachines, en Kaasbereidingsmachines. Het is gevestigd in Oberlahr, Duitsland.

 2. DSHING

  China

  Het bedrijf DSHING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de vleesindustrie. Het is gevestigd in Zhuhai, China.

 3. BRUGUERA I CODINA, SL

  Spanje

  Het bedrijf BRUGUERA I CODINA, SL, is een Distributeur, en actief in de sector Voeding - machines en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor de vleeswarenindustrie, Machines en materialen voor de vleesindustrie, Machines en materialen voor de vleeswarenindustrie, snijmachines, weegschalen, en Machines en materialen voor de vleesindustrie. Het is gevestigd in Manlleu (barcelona), Spanje.

 4. CLAES MACHINES

  België

  Het bedrijf CLAES MACHINES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Machines en materialen voor de vleesindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeshakmachines en gehaktmolens, reparatie machines voedingsindustrie, machines voor het snijden van vlees, Transportbanden voor de vleesindustrie, en Vleeshakmachines en gehaktmolens. Het is gevestigd in Paal-Beringen, België.

 5. WEBER FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf WEBER FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de vleesindustrie. Het is gevestigd in Ennery, Frankrijk.

 6. VIKING IP, SIA

  Letland

  Het bedrijf VIKING IP, SIA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Restaurants - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor de vleesindustrie, Banketbakkerij - machines en materialen, installatie van professionele keukens, Machines en materialen voor de vleesindustrie, en Banketbakkerij - machines en materialen. Het is gevestigd in Riga, Letland.

 7. EMATIKA

  Frankrijk

  Het bedrijf EMATIKA, is een Distributeur, en actief in de sector Horeca - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakkerij - Machines en materiaal, Machines en materialen voor de vleesindustrie, gekoelde vitrines voor winkels, bars, restaurants, Bakkerij - Machines en materiaal, en Machines en materialen voor de vleesindustrie. Het is gevestigd in Corbie, Frankrijk.

 8. DADAUX TECHNOLOGIES

  Frankrijk

  Het bedrijf DADAUX TECHNOLOGIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de vleesindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, werktafels voor de vleesindustrie, en Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Bersaillin, Frankrijk.

 1. AMB FOOD TECH S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf AMB FOOD TECH S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materiaal voor slachthuizen, Machines en materialen voor de vleesindustrie, Vleeshakmachines en gehaktmolens, Machines en materiaal voor slachthuizen, Machines en materialen voor de vleesindustrie, behandeling van vlees, en Vleeshakmachines en gehaktmolens. Het is gevestigd in San Lazzaro Di Savena, Italië.

 2. EUROPA IMPORT

  Griekenland

  Het bedrijf EUROPA IMPORT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Machines en materialen voor de vleesindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en apparatuur voor slagerijen, professionele messen, installaties en apparatuur voor het slachten, en slijpmachines. Het is gevestigd in Thessaloniki, Griekenland.

 3. KOBAS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KOBAS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slachtafval, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Machines en materialen voor de vleesindustrie, Slachtafval, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, en Machines en materialen voor de vleesindustrie. Het is gevestigd in Hartmannsdorf, Duitsland.

 4. MANASEK NAHRUNGSMITTELMASCHINEN INH. MARTIN ANDERS E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf MANASEK NAHRUNGSMITTELMASCHINEN INH. MARTIN ANDERS E.K., is een Groothandelaar, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Machines en materialen voor de vleesindustrie, Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, en Machines en materialen voor de vleesindustrie. Het is gevestigd in Bad Vilbel, Duitsland.

 5. FRITZ STEINMETZ OHG INH. ARILD STEINMETZ

  Duitsland

  Het bedrijf FRITZ STEINMETZ OHG INH. ARILD STEINMETZ, is een Groothandelaar, en actief in de sector Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Machines en materialen voor de vleesindustrie, Zuivelindustrie - machines en materialen, Conservenindustrie - machines en materialen, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Machines en materialen voor de vleesindustrie, Zuivelindustrie - machines en materialen, en Conservenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Baunatal, Duitsland.

 6. MACH GANZ YENAL DURMUSHAN

  Duitsland

  Het bedrijf MACH GANZ YENAL DURMUSHAN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Machines en materialen voor de vleesindustrie, Zuivelindustrie - machines en materialen, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Machines en materialen voor de vleesindustrie, en Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 7. FOODLOGISTIK FLEISCHEREIMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FOODLOGISTIK FLEISCHEREIMASCHINEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Machines en materialen voor de vleesindustrie, Zuivelindustrie - machines en materialen, Conservenindustrie - machines en materialen, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Machines en materialen voor de vleesindustrie, Zuivelindustrie - machines en materialen, en Conservenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Neubrandenburg, Duitsland.

 8. JOACHIM HEINECKE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf JOACHIM HEINECKE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserven - vlees en vleeswaren, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Machines en materialen voor de vleesindustrie, Conserven - vlees en vleeswaren, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, en Machines en materialen voor de vleesindustrie. Het is gevestigd in Saalfeld, Duitsland.

 9. AES FOOD EQUIPMENT

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf AES FOOD EQUIPMENT, is een Distributeur, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor de vleesindustrie, Machines en materialen voor de vleesindustrie, en industriële hygiëne. Het is gevestigd in Clevedon, Verenigd Koninkrijk.

 10. LORZ SERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LORZ SERVICE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Vleeshakmachines en gehaktmolens, Machines en materialen voor de vleesindustrie, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Vleeshakmachines en gehaktmolens, en Machines en materialen voor de vleesindustrie. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Machines en materialen voor de vleesindustrie - Import export

Aantal resultaten

13.463 Bedrijven