• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • machines en materialen- gebruikt

Resultaten voor

Machines en materialen- gebruikt - Import export

 1. AUGUST MÖSSNER GMBH + CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  We lossen de zaag-, snij- en inspectietaken voor onze klanten op met geautomatiseerde speciale machines. De integratie van bandzaagmachines en robots staat centraal. Rondom onze producten bieden we een uitgebreid scala aan diensten op het gebied van ontwikkeling, inbedrijfstelling, operationele ondersteuning en evaluatie. We implementeren doelbewust wensen van klanten en klantvereisten in machines en systemen met optimale prestaties. Onze bedrijfstakken zijn gieterijtechnologie, aluminiumverwerking, de verwerking van schurende materialen en het speciale onderwerp voor nucleaire ontmanteling. Bovendien staan we altijd klaar en kunnen we nieuwe wegen voor onze klanten inslaan en nieuwe projecten realiseren. Als een serviceprovider met een technisch hoog niveau van productie-expertise voor op maat gemaakte producten en oplossingen, zijn we flexibel, snel en ongecompliceerd.

 2. MERCEL, CUTTING KNIVES S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Verified by europages badge

  MERCEL, cutting knives s.r.o. is een Tsjechische onderneming gespecialiseerd in het vervaardigen, leveren, slijpen en onderhouden van industriële messen. Sinds 2006, hebben wij een uitgebreide waaier snij- en stansmessen voor de industrie zoals printers, levensmiddelen, verpakking, autobanden- en meubelproductie, metaalplaten snijden en de tabaksindustrie vervaardigd. Onze productiesite is gevestigd in Třebechovice pod Orebem, in de Tsjechische Republiek en wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige Europese materialen voor het vervaardigen van onze messen. Wij bieden productie op maat naargelang de wensen van de klant en bieden slijpdiensten voor industriële messen. Met onze ervaring in het snijden van diverse materialen, bieden wij tevens adviesdiensten en leveren accessoires zoals meshouders, snijstangen en boorbitjes. Naast messen levert MERCEL een keur aan accessoires voor messen, zoals meshouders, plastic snijstangen en boorbitjes voor papier. MERCEL is tevens werkzaam op het gebied van de verkoop van tweedehands machines voor de papierindustire, zoals snijmachines, printers en overige vewerkingsinstallaties. Op onze website kunt u een lijst van tweedehands papierverwerkingsmachines raadplegen. MERCEL is et trots op de laatste CNC en NC machines te gebruiken om de kwaliteit en de nauwkeurigheid van de messenproductie te garanderen. Wij bedienen klanten in heel Europa en staan bekend om voor onze hoogwaardige materialen en moderne technologieën.

 3. PIANEX

  Polen

  Verified by europages badge

  PIANEX is een Pools familiebedrijf, waar vakkennis en vakmanschap van generatie op generatie worden doorgegeven. Wij produceren vulmaterialen van textielvlies en polyester (natuurlijke vezel) van hoogwaardige kwaliteit sinds 1998. Onze producten worden gebruikt in de auto-industrie, meubel-, glas-, schoenen- en staalindustrie. Wij produceren al jarenlang vilt en bieden dan ook viltvezels voor een redelijke prijs. Onze extreem duurzame en bestendige geotextiel wordt gebruikt voor filtrerende, afscheidende en beschermende lagen. Ze kunnen zorgen voor de isolatie van water of afvalwater of de bescherming tegen erosie. Ze worden ook gebruikt als tussenlaag als scheiding tussen aarde en tegels, wegdek of afvaltanks. Gestikt textielvlies is tevens bestand tegen extreme temperaturen. Het heeft een lange levensduur en worden daarom hoofdzakelijk gebruikt voor de vervaardiging van schoeisel, meubels of stoffering. Dankzij onze betrouwbaarheid hebben veel bedrijven in Polen en in het buitenland ons hun vertrouwen geschonken. Kom onze website bezoeken of neem contact met ons op voor meer informatie!

 4. VOGT LABORMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  We zijn in 1996 ontstaan uit een voormalig zeer gerespecteerd bedrijf van laboratoriumapparatuur dat al 100 jaar op de markt is. In die tijd heette het bedrijf Ruth Schwabenthan Maschinenfabrik en we beschouwen onszelf als een ideale opvolger in de voortzetting van de voormalige productportfolio op dezelfde markt. Sommige loyale medewerkers van de voormalige kernstaf waren betrokken bij de oprichting van ons bedrijf. Het was heel moeilijk om aan de slag te gaan na deze zware bezuiniging, hoewel in het begin belangrijke werknemers al konden terugkijken op uitgebreide en relevante ervaring van het bovengenoemde bedrijf Schwabenthan. Ondertussen heeft ons bedrijf veel eigen ervaringen en eigen competenties opgedaan door middel van een aanzienlijk aantal succesvolle machine-uitvoeringen. Onze klanten bevinden zich niet alleen in het binnenland, maar ook steeds meer in Europa en soms zelfs daarbuiten.

 5. SKS MACHINES

  België

  Verified by europages badge

  SKS MACHINES: Herstel, verkoop en ombouw van werktuigmachines alle merken, o.a. Bosch-Rexroth Heidenhain, Siemens, Selca, Philips-Grundig, Osai, AB, Olivetti, etc. Alle bedrijfstakken specialisatie : metaal steenmachines, houtmachines, glasnijverheid machines worden elektronisch, elektrisch, mechanisch hersteld en up-to-date gemaakt. SKS MACHINES: opgericht in 1997. Bouwen van hoge precisie vlakbed freesmachines op basis van Granieten onderstel Geometrisch stellen van uw machines aan de hand van moderne meetmiddelen, en laser gecombineerd met KGM meting van Heidenhain

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ALPA MINING S.I.A.

  Letland

  Verified by europages badge

  ALPA Mining levert uitrustingen en machines voor verschillende industrieën: mijnbouw en steengroeven, metaal, landbouw, maar ook verpakkingen voor de voedselverwerkende industrie. We leveren ook reserveonderdelen en verbruiksartikelen voor uw apparatuur.Of u nu wilt investeren in een nieuw apparaat of gebruikt wilt kopen, wij hebben het juiste apparaat voor jou. We ondersteunen elk apparaat dat we verkopen via onze service en dienst na verkoop en bieden ook oplossingen voor expreslevering.

 2. PRORELIURE SAS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PRORELIURE SAS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Binden, brocheren en afwerken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen, gebruikt, en Machines en materialen, gebruikt. Het is gevestigd in Saint-Germain-En-Laye, Frankrijk.

 3. STENZEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STENZEL GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen, gebruikt, Machines en materialen, gebruikt, CNC bovenfrees, freesmachines, tweedehands gereedschapsmachines, en Universele freesbank. Het is gevestigd in Oestrich-Winkel, Duitsland.

 4. SELMACH MACHINERY LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SELMACH MACHINERY LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plasmasnijden - machines, Machines en materialen, gebruikt, Plasmasnijden - machines, Machines en materialen, gebruikt, torens voor metaalbewerking, en Inkeepmachine. Het is gevestigd in Hereford, Verenigd Koninkrijk.

 5. RESALE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RESALE GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Machines en materialen, gebruikt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwplaatsen - machines, Heftrucks, tweedehands gereedschapsmachines, machines voor de bewerking van metaal, houtbehandelingsmachines, verpakkingsmachines, textielmachines, landbouwmachines, en Bouwplaatsen - machines. Het is gevestigd in Braunschweig, Duitsland.

 1. INDUSTRIE MASCHINEN SERVICE KLAUS - DIETER KLEIN

  Duitsland

  Als een betrouwbare servicepartner op het gebied van draadvonken, presenteren we hier ons bedrijf en onze activiteiten. Met de volgende diensten staan wij aan uw zijde in heel Europa: Inbedrijfstelling van fabrieken, reparatie en onderhoud van uw installaties, levering van reserveonderdelen voor machines en slijtagedelen, verwerking van gebruikte installaties, opleiding van uw bedienend personeel. We meten uw industriële machine met een resolutie van 0, 1 μm en een nauwkeurigheid van 3 μm / 1000 mm. De software van het meetsysteem detecteert automatisch de afwijkingen van de machine en maakt de compensatiegegevens voor uw machine. Voor certificering kunnen alle gegevens zowel grafisch als tekstueel worden afgedrukt of worden afgedrukt. Om verschillende soorten machines te kunnen meten, kunnen veel specificaties worden gewijzigd, zoals bijvoorbeeld: afstand meten, lengte en resolutie meten.

 2. INDUSTRIE-KONTOR GMBH

  Duitsland

  Industrie-Kontor is een van de grootste full service-aanbieders in de buis- en blikindustrie met een geïntegreerde afdeling Reserveonderdelen, inclusief technische ontwikkeling en logistiek. In West-Europa vertegenwoordigen wij een groot aantal hightech bedrijven en hun producten en machines voor de verwerkende industrie in de landen van de voormalige Sovjetunie (Gemenebest van Onafhankelijke Staten, GOS). Als full service-aanbieder met meer dan 40 jaar ervaring op de wereldmarkt concentreren wij ons op het toevoegen van waarde en meetbare voordelen voor onze klanten. Vanuit ons hoofdkantoor in Malsch, Duitsland, runnen we dochterondernemingen in Moskou, Rusland en in Kiev, Oekraïne. Wij hebben meer dan 190 klanten in meer dan 40 landen over de hele wereld. Bekijk onze complete portfolio van producten en diensten.

 1. APER DIAMOND SL

  Spanje

  Aper Diamond is in 1994 opgericht met als doel bedrijven van diamantmachines en -gereedschap te voorzien van de allerbeste kwaliteit. Aper Diamond kent de markt en diens uitdagingen en moeilijkheden. Daarom bieden wij de beste consumptiegoederen en machines voor alle mogelijke situaties en helpen wij u om iedere opdracht te optimaliseren. Wij selecteren de beste technologie ter wereld om onze klanten optimale kwaliteit en resultaten te garanderen. Onze producten staan bekend vanwege hun kwaliteit en uitmuntendheid waardoor grote opdrachten snel en efficiënt kunnen worden uitgevoerd. Wij beschikken over een grote voorraad consumptiegoederen en reserveonderdelen. Een snelle oplossing voor uw behoeften.

 2. NOORDZEE HANDELSMAATSCHAPPIJ

  België

  Aankoop en verkoop van tweedehands metaalbewerkingsmachines : persen, zaagmachines, plaatscharen, freesmachines, slijpmachines, plooibanken, boormachines, ponsmachines, profileerlijnen… Onze ruime opslagplaatsen (samen meer dan 12000 m²) bieden de mogelijkheid om nieuw aangekochte machines op te stellen, te onderhouden en te repareren waar nodig opdat ze zouden voldoen aan uw eisen. Naast de verkoop hebben wij altijd een gespecialiseerd team klaar staan voor de ontmanteling van machines waar ook in Europa. Uit de ervaring, opgebouwd doorheen de jaren van het monteren, demonteren en verplaatsen van allerhande machines, ontstond automatisch een tweede bedrijfstactiviteit : Industriële verhuizingen van machines. Alle sectoren : metaal, chemie, kunstof, textile, bouw, automotive, voeding.

 3. ADIRACK

  België

  Adirack biedt doorgedreven kennis en specialisatie op het vlak van tweedehands rekken- en opslagsystemen, zowel voor industrie, distributie als KMO. We importeren draagsystemen uit gans Europa. In ons eigen atelier controleren en selecteren wij de rekken volgens strikte normen. Kwaliteit en veiligheid zijn hierbij uiteraard belangrijke aandachtspunten. Adirack beschikt over een ruime voorraad van 17.000 m2 tweedehands rekken- en opslagsystemen. Het aanbod omvat zowel rekken voor kleine materialen als grote installaties voor omvangrijke goederen. Op korte termijn kunnen wij grote hoeveelheden rekkensystemen leveren.

 4. SIS NORD-KRAN E. K.

  Duitsland

  Onze firma biedt een grote keuze aan diverse gebruikte bouwtechnische producten tegen aantrekkelijke prijzen aan. Onze taak is het om met ons aanbod aan diverse bouwtechnische middelen meet te werken aan de ontwikkeling van de infrastructuur van de betreffende regio. Onze producten: Bouwkranen, bouwmachines, gebruikte bouwmachines, heiapparatuur voor palen, compressors, telescoopkranen, onderdelen voor graafmachines, gebruikte kranen, gebruikte aardboormachines, onderdelen voor bouwmachines

 5. BRIATTE - COELEN SPRL

  België

  Het bedrijf BRIATTE - COELEN SPRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bakkerij - Machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen, gebruikt, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, reparaties snijmachines, Machines en materialen, gebruikt, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, en machines voor bakkerijen. Het is gevestigd in Herstal, België.

 6. GERLITZ MASCHINENHANDEL

  Duitsland

  Het bedrijf GERLITZ MASCHINENHANDEL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Metaalindustrie - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen, gebruikt, freesmachines, Machines en materialen, gebruikt, Nationale en internationale industriële verhuizingen, en aankoop en verkoop van installaties. Het is gevestigd in Bad Urach, Duitsland.

 7. OASA TRUST & TRADE

  Duitsland

  Het bedrijf OASA TRUST & TRADE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Machines en materialen, gebruikt. Het is gevestigd in Dresden-Schullwitz, Duitsland.

 8. MAGER & WEDEMEYER WERKZEUGMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MAGER & WEDEMEYER WERKZEUGMASCHINEN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Machines en materialen, gebruikt. Het is tevens aanwezig in de sectoren tweedehands machines. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 1. SECOND OWNER B.V.

  Nederland

  Het bedrijf SECOND OWNER B.V., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Machines en materialen, gebruikt. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële apparatuur, en occasions. Het is gevestigd in Wijchen, Nederland.

 2. JEMS COMPANY W.L.L

  Bahrein

  Het bedrijf JEMS COMPANY W.L.L, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen, gebruikt. Het is gevestigd in Salmabad, Bahrein.

 3. ZEPPELIN BAUMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ZEPPELIN BAUMASCHINEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen, gebruikt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwplaatsen - machines, commerciële werkzaamheden, en Bouwplaatsen - machines. Het is gevestigd in Köln-Porz, Duitsland.

 4. MEDICAL EQUIPMENT GERMANY

  Duitsland

  Het bedrijf MEDICAL EQUIPMENT GERMANY, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Biomedische installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen, gebruikt, Elektronica, medische apparatuur en materialen, Medisch materiaal, Machines en materialen, gebruikt, Elektronica, medische apparatuur en materialen, en Medisch materiaal. Het is gevestigd in Reiskirchen, Duitsland.

 5. ML COMMERCE INTERNATIONAL

  Servië

  Het bedrijf ML COMMERCE INTERNATIONAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen, gebruikt. Het is gevestigd in Novi Sad, Servië.

 6. OLIMPIA 23 SRL

  Italië

  Het bedrijf OLIMPIA 23 SRL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Machines en materialen, gebruikt. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 7. GEBRAUCHTMASCHINEN BRAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GEBRAUCHTMASCHINEN BRAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen, gebruikt. Het is gevestigd in Riesa, Duitsland.

 8. EXPORTMASCHINEN

  Duitsland

  Het bedrijf EXPORTMASCHINEN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Machines en materialen, gebruikt. Het is tevens aanwezig in de sectoren tweedehands machines, en tweedehandse machines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Neu Wulmstorf, Duitsland.

 9. TRAMAO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TRAMAO GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Machines en materialen, gebruikt. Het is tevens aanwezig in de sectoren tweedehands machines. Het is gevestigd in Andernach, Duitsland.

 10. VIB-DANNENMAIER GMBH & CO. VERTR. UND INDUSTRIE-BERATUNG KG

  Duitsland

  Het bedrijf VIB-DANNENMAIER GMBH & CO. VERTR. UND INDUSTRIE-BERATUNG KG, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Machines en materialen, gebruikt. Het is gevestigd in Karlsbad, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Machines en materialen- gebruikt - Import export

Aantal resultaten

11.938 Bedrijven