• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • machines voor bakkerijen groothandel

Resultaten voor

Machines voor bakkerijen groothandel - Import export

 1. SHINYOUNG MECHANICS CO.,LTD

  Zuid Korea

  Bakkerij en zoetwarenindustrie gebruik "Rice Cake Machine" De SYP Rice-cakemachine kan worden geclassificeerd als een Bakkerijmachine of een Confectionery Machine. Wij zijn de vervaardiging van Rice Cake Popping Machine. Met deze natuurlijk graangewasmachine worden alleen korrelchips of taarten gebruikt met 100% natuurlijke korrel, bijvoorbeeld rijst, bruine rijst, maïs, gerst, enz. Met een rijstcake-machine kunnen Aardappelchips, Sojabonenchips, enz. Worden gemaakt met aardappelpallet of soja. Bonen pallet. Aangezien 100% graanhapje uitstekend is in voedingswaarde en een goede reputatie van de consument krijgt, is het makkelijk te commercialiseren. Onze SYP-serie heeft compact design en een super gemak voor gebruik. Het is ook makkelijk om de tijd, de dikte en de vorm te controleren en wordt daarom uitgebreid gebruikt van de winkels naar de fabrieken. Het wordt ook genoemd als rijsttappers, poppentaartmachine, rijstpopmachine, maïscakeautomaat, puffermachine, gepofte taartmachine, Koreaanse rijstcake machine, popmachine, enz.

  Alle producten voor "machines voor bakkerijen groothandel"

 2. HOSTEL GRUP S.L.

  Spanje

  Projecten en installaties voor restaurants. Ontwerp, inrichting. Specialisten in installaties voor handelsbedrijven.

 3. BAGMASZ

  Polen

 4. DAFROM BAKKERIJMACHINES

  Nederland

  Verkoop van eigen producten bakkerij machines.

 5. ONMAK ITHALAT

  Turkije

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ED BÄCKEREIMASCHINEN - FIRIN MAKINALARI

  Duitsland

 2. BROEDERS BAKKERIJSERVICE

  België

  Wij bieden een totaal pakket van bakkerijmachines en benodigdheden, van kleine deegmengers voor de hobby-bakker , broodsnijmachines en koeltogen voor de koude bakker, tot complete installaties voor de warme bakker. Wij verkopen en herstellen machines van vele merken, o.a. Sinmag. Winterhalter, Wabäma, Kitchen Aid, Lillnord, Bear, Hobart, Kemper, Mac Pan, Liebherr, Topcold, Wachtel, Unox, Erika, Eberhardt, Fortuna, CRM, Mussana, Thecor, Rollfix, Edhard, e.v.a. In onze werkplaats maken wij inox constructies op maat. Wij bieden tevens een standaard gamma van broodrekken, taartrekken en platenrekken. Tabletten voor werkbanken in inox, ertalene of gestoomde beuk. Tweedehands machines worden in eigen atelier gereviseerd, wij reviseren ook uw machines naar uw wens.

 3. ARTISO

  België

  Artiso is sterk verankerd in de bakkerijsector. Brood bestaat er in alle vormen en maten, zo ook de bakkerijmachines. Artiso geeft totaaladvies en ondersteuning voor alles wat hier mee te maken heeft. Artiso specialiseert zich naast brood en banket ook in ijs. Dit doen we in totaalaanpak: u kan bij ons terecht voor zowel de productie van ijs als inrichting van uw ijssalon. Wij geven de beste service door onze  technici continu op te leiden. Een team van 5 specialisten staat steeds voor u klaar 24/24u.

 4. ROOTS

  Frankrijk

  ROOTS, groothandel in biomedische en industriële producten sinds 2014, combineert aloude ervaring en kennis op het gebied van klantenrelaties met geavanceerde kennis van de producten, hun prestaties, hun ontwikkelingen en lopende innovaties in deze sector. ROOTS, dat is ook een technisch verkoopteam dat in staat is om offertes op maat te analyseren en uit te werken in Frankrijk en daarbuiten. Met zijn menselijke afmetingen is ROOTS een bedrijf dat u tijdens het hele proces van de bestelling advies geeft en begeleidt. Omdat elke klant een unieke klant is vinden wij het bijzonder belangrijk om u de kwaliteitsservice te bieden waar u recht op hebt, vanaf het rekening houden met uw behoeften tot en met de levering van uw bestelling op de gewenste plaats, tegen steeds meer aantrekkelijke prijzen. Onze catalogus biedt u meer dan 300 000 producten voor de woningsector, de dienstverlening en de industrie.

 5. BATTAGGION

  Italië

  Battaggion SpA, opgericht in 1918, is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van machines en volledige systemen voor het mengen van producten voor diverse toepassingen bestemd voor de chemische industrie, de rubberindustrie, de kunststofindustrie en de farmaceutische en levensmiddelenindustrie. Kneedmachines, mengmachines, oplosmachines en schudmachines. De merken zijn VALTORTA en MOLTENI.

 1. AMC TEIXEIRA

  Portugal

 2. EKOPAM

  Italië

 1. DELICE & CREATION

  Frankrijk

 2. PORLANMAZ BAKERY MACHINERY

  Turkije

 3. TRIVI SRL

  Italië

  Ontwerp en constructie van machines en installaties voor oven- en diepvriesproducten in de voedingsindustrie. Rijs- en koelcellen. Vriessysteem met platen en lopende band, uitneemmachine met naalden, zuignappen en omkeerinrichting voor alle producten. Bladerdeeg en zuurdesem, voorgerezen pizzadeeg. TRIVI beheert import- en exportactiviteiten in Europa en daarbuiten. Het richt zich voornamelijk op de markt van bedrijven en particulieren.

 4. MCR EQUIPEMENTS

  Frankrijk

 5. BAKKERIJ BECKERS

  België

  De familie Beckers oefent reeds drie generaties lang het bakkersambacht uit in Lummen. Nu is Bakkerij Beckers een onmisbaar begrip geworden voor de streek.

 6. BARMAK BARUTCUOGLU FOOD MACHINERY TECH.CO.

  Turkije

 7. VALENT BAKERY EQUIPMENTS

  Turkije

 8. VERBEKE BAKKERIJSERVICE

  België

  Verbeke Bakkerijmachines is een dynamische firma die zich specifiek richt tot professionele warme bakkers. Wij bieden u bakkerijmachines en bakkerijovens aan van diverse topmerken: BONGARD, Fritsch en Rhima zijn onze huismerken. Daarnaast verdelen wij ook nog Gostol broodlijnen, JAC broodsnijmachines, GPG thermische olie ovens, Bakon spuitmachines en GRAM koeling. Naast de verkoop van nieuwe en tweedehands bakkerijmachines kunnen wij ook instaan voor het onderhoud en herstellingen van uw machines en ovens.

 1. JÜRGEN PETERS MASCHINEN UND ANLAGENTECHNIK GMBH

  Duitsland

 2. AMS-KOHL GMBH

  Duitsland

 3. DAMAK BAKERY MACHINERY

  Turkije

 4. THEO VAN VLIET WEESP

  Nederland

  Theo van Vliet Weesp B.V. is een gerenommeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en plaatsen van bakkerijmachines en ovens. Daarnaast hebben we alles in huis om complete bakkerijen en winkels in te richten. Wij beschikken over een grote voorraad nieuwe en gebruikte bakkerijmachines. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor : •Onderhoud en 24-uurs dienstverlening (zowel binnen- als buitendienst) •Inrichting van complete bakkerijen •Verkoop, verhuur en lease van bakkerijmachines en ovens •Inkoop van uw bakkerijmachines en ovens •Brander- en onderhoudscontracten •Revisie door gespecialiseerde (elektro)monteurs •Las en spuitwerk •Export van bakkerijmachines en ovens

 5. MECH- MASZ SZCZECIŃSKI

  Polen

 6. BRIATTE - COELEN SPRL

  België

 7. ECIMSTAL LDA

  Portugal

 8. RENKIN

  België

 9. JAC

  België

 10. PEETERS

  België

  De firma is gespecialiseerd en deels producent van machines, ovens, koel- en vriesinstallaties, alsook kleinmateriaal voor de bakkerij. Er is ook een schrijnwerkerij afdeling die gespecialiseerd is in bakkerswinkels en zelfbedieningsmeubels. Trouwheid aan de door de firma verdeelde merken en een goede service, worden hier hoog in het vaandel gedragen. Om dit alles goed te verwezenlijken, stelt de firma zo een 35-tal personen te werk. Machines : Ovens Miwe, koeling Miwe, deegverwerking Peeters, kneders Diosna, kleinbrood Peeters, uitroltafels Rondo, broodmeubels, broodjesmeubels, ovenwagens, platenwagens, cooltainer, ...