• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • managementopleidingen

Resultaten voor

Managementopleidingen - Import export

 1. LEAN REŠITVE

  Slovenië

  LEAN Solutions is een firma voor bedrijfsoplossingen uit Slovenië. Bij Lean Solutions, leiden wij personeel op volgens de lean aanpak, door op effectieve wijze methodes voor een sober beheer te integreren en training te bieden op het gebied van lean facturering en lean logistiek. De voordelen van onze aanpak zijn te zien in diverse afdelingen van het bedrijf zoals verhoogde productiviteit, minimale verliezen bij de productieprocessen, lagere kosten met hogere kwaliteit en meer efficiënte resultaten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. REINHOLDS GMBH

  Duitsland

 3. LINK 2 BUSINESS WORLD

  Luxemburg

  Link 2 Business World: internationale organisatie voor permanente educatie, in Luxemburg. Meer dan 1 500 deelnemers opgeleid in Europa en Afrika. L2BW geeft advies en organiseert opleidingen op het gebied van management, collectieve intelligentie en leiderschap om uw teams te stimuleren en de prestaties van uw onderneming te verbeteren. Link 2 Training Services Opleidingen op maat: inspelen op uw strategische uitdagingen en uw teams op elkaar afstemmen. Opleidingen voor medewerkers van verschillende ondernemingen: financiën, leiderschap, communicatie, individuele follow-up: de globale prestaties meten met het oog op een duurzame groei Africa-Link 2 Opleidingen in Senegal: een link tussen de Afrikaanse en westerse ondernemingen: professionaliseren en de professionele integratie van managers gemakkelijker maken. Link 2 Expertise & Consulting: directeuren Communicatie en Operationeel directeuren begeleiden rond vakgebonden problemen; geeft de aanzet tot de overdracht van competenties. Onze sectoren: transport, logistiek, defensie, gezondheid, hotelwezen, mijnindustrie, spoorwegen.

 4. AMVCB

  België

  Vereniging van beste Verkopers, Handelaars en Winkeliers van België. De vereniging heeft als doel het beroep van verkoper naar voren te brengen en helpt bij het invorderen voor ZZPers, MKB, kleine bedrijven en zelfs grote bedrijven wanneer zij dit nodig hebben. Onze uitdagingen bestaan uit: Het valoriseren van het beroep van verkoper door een 'handvest van goede verkoper en handelaar' op te stellen die door onze leden zal worden gevolgd.Het organiseren van een AWARD voor de beste verkoper, de beste handelaar en de beste winkelier van België. De mogelijkheid geven om werkzoenden aan een opleiding voor dit beroep te helpen.Het ZZPers en bedrijven mogelijk maken om cursussen te volgen of hun personeel voor weinig geld op te leiden.Het vinden van gemotiveerde personen in onze database. Cursussen bieden die door de beste coaches worden geboden. Bezoek onze website voor meer informatie

 5. NIVONEXT

  Nederland

  Wij geloven dat organisaties alleen goed presteren als medewerkers zich gewaardeerd en begrepen voelen. Er is weinig dat meer energie vreet dan een werkgever die niet in jou investeert en niet gelooft in jouw kracht. Aan de andere kant zorgt een goede werkgever iedere dag weer voor vrolijke mensen op het werk door onder andere te investeren in talentontwikkeling. Ben jij die laatste soort werkgever? Wij willen graag die partij zijn die jouw werknemers tevreden maakt. Bij ons werken gepassioneerde trainers die niets liever willen dan mensen beter maken. Zij hebben jarenlange ervaring in hun vak en weten precies wat er op de arbeidsmarkt gevraagd wordt en hoe je talentontwikkeling effectief inzet. De tijden dat mensen 40 jaar lang hetzelfde werk doen, zijn voorbij. Vroeger waren zekerheid en vastigheid nog de belangrijkste waarden voor werknemers, tegenwoordig worden uitdaging en vrijheid steeds belangrijkere termen. Als werkgever kun je die verschuivingen negeren, maar je kunt er ook op inspelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen en opleidingen aan te bieden. Wij preken hier voor eigen parochie, maar op de lange termijn levert deze aanpak tevreden en gemotiveerde werknemers op. En daarmee heb jij een duurzaam bedrijf dat bestand is tegen de grillen van de arbeidsmarkt. Uitgaan van de sterke punten van je medewerkers is daarbij essentieel; het ontwikkelen van vaardigheden en het versterken van talent! Wij bieden inspirerende, uitdagende trainingen aan!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SUPPLEMENT A/S

  Denemarken

 2. SUCCESSFUL LEARNING SOLUTIONS

  Verenigd Koninkrijk

 3. TAME COMPUTER

  Kameroen

 4. ACADEMY FOR LEADERS LTD.

  Bulgarije

 5. SIMAGINE BUSINESS SIMULATIONS

  Nederland

 1. VENUS CONSULTING

  Frankrijk

 2. ADACTA CONSULTING

  Italië

 1. LONDON BUSINESS TRAINING AND CONSULTING

  Verenigd Koninkrijk

 2. SALES PERFORMANCE INTERNATIONAL

  België

 3. ALIGNED MANAGEMENT BY EFFECTIVE TECH

  Italië

 4. MANAGEMENT TRAINING & DEVELOPMENT LTD

  Verenigd Koninkrijk

 5. UNVEIL CONSULTING

  Italië

 6. AEGIST CONSEIL

  België

 7. ASSESSTECH LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 8. QAB "RÉAPPROPRIEZ-VOUS VOTRE TEMPS!"

  Frankrijk

 1. ESCUELA EUROPEA DE COACHING

  Spanje

 2. NICOMAK

  Frankrijk

 3. CENTRE IFAPME MONS

  België

 4. HB PUBLICATIONS AND TRAINING INTERNATIONAL

  Verenigd Koninkrijk

 5. ADREC

  Frankrijk

 6. R2 TRAINING

  Verenigd Koninkrijk

 7. MÉTAMORPHOSES

  België

 8. ABCAL

  België

 9. VISION T

  Bulgarije

 10. FIRMEXCEL

  Cyprus

Filters

Resultaten voor

Managementopleidingen - Import export

Aantal resultaten

271 bedrijven