• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • materiaal voor afdrukken van films

Resultaten voor

Materiaal voor afdrukken van films - Import export

 1. BROADCAST ASSISTANCE BVBA

  België

  Productie van films, m.u.v. bioscoop- en televisiefilms.

 2. LECUIT OPTO TECHNICAL

  Luxemburg

  Het bedrijf LECUIT OPTO TECHNICAL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Foto- en filmlaboratoria - materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ontwikkelaars, Materiaal voor afdrukken van films, Ontwikkelaars, en Materiaal voor afdrukken van films. Het is gevestigd in Howald, Luxemburg.

 3. YIWU JINYE PRINTING MACHINE CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf YIWU JINYE PRINTING MACHINE CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Materiaal voor afdrukken van films. Het is tevens aanwezig in de sectoren snijmachines voor papier. Het is gevestigd in Yidong, China.

 4. STUDIOSERVICE BACHT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf STUDIOSERVICE BACHT GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Foto- en filmlaboratoria - materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Materiaal voor afdrukken van films, en Materiaal voor afdrukken van films. Het is gevestigd in Essen, Duitsland.

 5. DYAA

  Frankrijk

  Het bedrijf DYAA, en actief in de sector Foto- en filmlaboratoria - materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Materiaal voor afdrukken van films, en Materiaal voor afdrukken van films. Het is gevestigd in Piriac Sur Mer, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FCM PREIMPRESION S.L.

  Spanje

 2. INTRO 2020 LTD

  Verenigd Koninkrijk

 3. AGFA LTD

  Ierland

 4. ANDREWS GRAPHIC SYSTEMS LTD

  Ierland

 5. KURZ TYPOFOL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Thermotransfer knowhow uit Duitsland. De KURZ-groep is een internationaal opererende onderneming en de enige producten van thermotransfer-folie in Duitsland. Sinds 1991 fabriceren wij printerlinten voor de thermotransfer-druk: met onze producten en diensten zijn wij wereldwijd vertegenwoordigd. Bij KURZ zijn wij trots op onze 120-jarige firmageschiedenis en de grote expertise waarover wij met name in de hotstamptechniek beschikken. Door het steeds groeiende productaanbod en onze diensten zijn wij in dit segment wereldleider. Daarvan profiteert ook het bedrijfsonderdeel thermotransfer-printlinten: De grote druktechnische kennis en de internationale netwerken van de ondernemingsgroep zorgen ervoor dat wij de technische ontwikkeling steeds een stap voor blijven. Veilige, schone en gecertificeerde printlinten. KURZ stelt hoge eisen aan kwaliteit, milieubescherming en veiligheid.

 1. AR DISPLAY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Van winkelinrichting tot POS-service: AR DISPLAY staat voor de moderne uitvoering van merkpresentaties op het verkooppunt.Onze ervaren professionals en projectcoördinatoren pakken nieuwe uitdagingen met vertrouwen aan en vinden oplossingen waar anderen opgeven.Advertentietechnologie van A tot Z, dat is onze wereld.Achter AR DISPLAY staat de ervaring van meer dan 1000 succesvolle projecten in Berlijn en het hele land.Met onze bewezen beste praktijken, persoonlijke ondersteuning en professioneel vakmanschap, zorgen we voor een succesvolle en moderne uitvoering van uw reclameboodschap.

 2. ALTMANN GRAPHISCHE MASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  We leven en werken gepassioneerd voor ons familiebedrijf - al bijna 100 jaar: Met zijn opleiding tot boekdrukker legde Josef Altmann de basis voor onze familietraditie in de grafische industrie in 1919. Zijn zoon Gerhard volgde hem in 1949 en zijn broer Werner in 1955. Sinds 1993 is Peter Altmann de derde generatie die de erfenis voortzet. Met de oprichting van Altmann Graphische Maschinen GmbH in 1980 hebben we ons gespecialiseerd in de internationale handel in gebruikte machines voor bedrukken en afwerken - onze kerncompetentie. Sindsdien hebben we onze reputatie als een serieuze, professioneel ervaren en servicegerichte partner voortdurend uitgebreid - ver buiten de grenzen van ons hoofdkantoor in Magstadt bij Stuttgart. Onze machines zijn wereldwijd in gebruik.Daarop zijn we erg trots. Onze visie is om u de beste machines met de beste service tegen de beste prijs aan te bieden.

 1. BALTEAU NON DESTRUCTIVE TESTING

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NDT is gevestigd in België sinds 1906. Na de oorspronkelijke activiteit van transformators heeft het zich geleidelijk aan gericht op Röntgenstraling sinds 1932. In de loop van de jaren heeft Balteau zich bevestigd als markltleider en de basis gelegd voor de huidige technologieën op het gebied van Röntgenstraling.. Zo was Balteau het eerste bedrijf dat er in slaagde Röntgenapparatuur te produceren van 200, 300 en 400 kV. Balteau heeft de industrie zijn visie et zijn producten verschaft, gericht op de veiligheid van de gebruiker en van de omgeving. Balteau is namelijk ook zeer milieubewust en gebruikt altijd high-tech materialen en technieken om efficiënte eindproducten te produceren, vriendelijk voor onze planeet. Qua service en onderdelen staat Balteau garant voor een uitzonderlijk goede service tijdens de gehele levensduur van uw product..

 2. PR PRINT

  België

  Het bedrijf PR PRINT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Drukkerij - offset. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukmachines en materiaal, en ontwikkeling en afdrukken. Het is gevestigd in Lasne, België.

 3. WILDLIFE & LANDSCAPE PHOTOGRAPHER

  Zwitserland

  Het bedrijf WILDLIFE & LANDSCAPE PHOTOGRAPHER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Films voor foto en film. Het is tevens aanwezig in de sectoren afdruk van foto's. Het is gevestigd in Bergdietikon, Zwitserland.

 4. AC GRAFICA

  Italië

  Het bedrijf AC GRAFICA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Digitaal drukwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren reclamemeubels en materiaal, en reclame-afdrukken. Het is gevestigd in Torino, Italië.

 5. MIRELINE

  Wit Rusland

  Het bedrijf MIRELINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Posters - reclameregies. Het is tevens aanwezig in de sectoren uithangborden, afdrukken in relief (typografisch), reclamemeubels en materiaal, en reclameplakkaten. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 6. ÖKODRUCK DEUTSCHLAND

  Duitsland

  Het bedrijf ÖKODRUCK DEUTSCHLAND, en actief in de sector Textielveredeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - bedrukken, routing film, Textiel - bedrukken, bedrukking van textielproducten, en serigrafisch afdrukken op stoffen en textielproducten. Het is gevestigd in Dortmund, Duitsland.

 7. TYPON RÖNTGEN-FILM GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Duitsland

  Het bedrijf TYPON RÖNTGEN-FILM GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, is een Distributeur, en actief in de sector Radiologie - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Radiologie - films en accessoires, en Radiologie - films en accessoires. Het is gevestigd in Grünstadt, Duitsland.

 8. ZESPOL PUBLICZNYCH ZAKLADOW OPIEKI ZDROWOTNEJ

  Polen

 1. OREL ORVOS- ES RONTGENELEKTRONIKAI KFT

  Hongarije

  Het bedrijf OREL ORVOS- ES RONTGENELEKTRONIKAI KFT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radiologie - films en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Radiologie - materiaal, en Radiologie - materiaal. Het is gevestigd in Debrecen, Hongarije.

 2. SATAMONI MEDICAL SUPPLIES

  Nederland

  Het bedrijf SATAMONI MEDICAL SUPPLIES, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Import-export van medisch en chirurgisch materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Radiologie - films en accessoires, Radiologie - materiaal, geneeskundig folie, Radiologie - films en accessoires, en Radiologie - materiaal. Het is gevestigd in Amsterdam, Nederland.

 3. KS-LABORTECHNIK DR. SCHMIDBAUER GMBH & CO. KG

  Duitsland

 4. SANOCHEMIA DIAGNOSTICS DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SANOCHEMIA DIAGNOSTICS DEUTSCHLAND GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Radiologie - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Radiologie - films en accessoires, en Radiologie - films en accessoires. Het is gevestigd in Neuss, Duitsland.

 5. ILE MEDICAL

  Italië

  Het bedrijf ILE MEDICAL, en actief in de sector Radiologie - films en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Radiologie - materiaal, elektrisch medisch, producten materialen voor diagnostiek, en Radiologie - materiaal. Het is gevestigd in Oristano (OR), Italië.

 6. RÖNTGENSERVICE FEIERABEND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RÖNTGENSERVICE FEIERABEND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radiologie - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Radiologie - films en accessoires, en Radiologie - films en accessoires. Het is gevestigd in Mannheim, Duitsland.

 7. RALCO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf RALCO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radiologie - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Radiologie - films en accessoires, en Radiologie - films en accessoires. Het is gevestigd in Lissone (MI), Italië.

 8. PHOENIX X-RAY SYSTEMS & SERVICES GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PHOENIX X-RAY SYSTEMS & SERVICES GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Radiologie - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Radiologie - films en accessoires, en Radiologie - films en accessoires. Het is gevestigd in Wunstorf, Duitsland.

 9. DICAM IMAGING S.L.

  Spanje

 10. ELIMEX KFT

  Hongarije

  Het bedrijf ELIMEX KFT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Materiaal voor decorbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Studio's - Films TV, en Studio's - Films TV. Het is gevestigd in Budapest, Hongarije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis