• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • matrassen en vullingen - machines

Resultaten voor

Matrassen en vullingen - machines - Import export

 1. IVO IR KO, UAB

  Litouwen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IVO IR KO, UAB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Matrassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Borduurwerk, Matrassen en vullingen - machines, op maat gemaakte MATRAS, productie van matrassen, schuimmatras, topper, Borduurwerk, en Matrassen en vullingen - machines. Het is gevestigd in Mostiskes, Litouwen.

 2. KLEEMA POLSTEREIBEDARF

  Duitsland

  Het bedrijf KLEEMA POLSTEREIBEDARF, is een Groothandelaar, en actief in de sector Matrassen en vullingen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren luchtcompressoren, pneumatische hechtmachines, nietpatronen, en ritssluitingen. Het is gevestigd in Schmelz, Duitsland.

 3. ELEKTROTEKS MATTRESS MACHINERY

  Turkije

  Het bedrijf ELEKTROTEKS MATTRESS MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Matrassen en vullingen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines voor matrasvulling, boordselmachines voor matrassen, matrasovertrekapparaten, en matrasverpakkingsmachine. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 4. BELABEDDING

  Wit Rusland

  Het bedrijf BELABEDDING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Matrassen en vullingen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren hoofdkussens van polyurethaan, latex matrassen, positioneringskussens, en Dekens voor matrassen. Het is gevestigd in Novaya Gozha, Wit Rusland.

 5. OPTRON TEXTILE MACHINERY

  Spanje

  Het bedrijf OPTRON TEXTILE MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Matrassen en vullingen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren sluitmachines. Het is gevestigd in Alfarrasí, Spanje.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. RAM ELETTRONICA S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf RAM ELETTRONICA S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Matrassen en vullingen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuimsnijmachines, en geëxpandeerd polyurethaan. Het is gevestigd in San Cesario Sul Panaro, Italië.

 2. ÖZBIRLIK MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf ÖZBIRLIK MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Matrassen en vullingen - machines. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. NEWTECH YATAK MAKINALARI

  Turkije

  Het bedrijf NEWTECH YATAK MAKINALARI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Matrassen en vullingen - machines. Het is gevestigd in Kayseri, Turkije.

 4. AE KAPITONE

  Turkije

  Het bedrijf AE KAPITONE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Matrassen en vullingen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines voor matrasvulling, capitonnage voor rekening van derden, en gewatteerde stof. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 5. DAHMEN TEXTILMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DAHMEN TEXTILMASCHINEN GMBH, en actief in de sector Matrassen en vullingen - machines. Het is gevestigd in Moenchengladbach, Duitsland.

 1. EMPEROR YATAKLARI MOB TEKS TUR SAN VE TICA LTD

  Turkije

  Het bedrijf EMPEROR YATAKLARI MOB TEKS TUR SAN VE TICA LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Matrassen en vullingen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren bedden voor hotels, en veermatras. Het is gevestigd in Antalya, Turkije.

 2. CAVALLINI VITO

  Italië

  Het bedrijf CAVALLINI VITO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reparatie van consumptiegoederen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Naaimachines en accessoires - industrieel, Matrassen en vullingen - machines, Naaimachines en accessoires - industrieel, en Matrassen en vullingen - machines. Het is gevestigd in Putignano, Italië.

 1. S.I.L.A.C. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf S.I.L.A.C. S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Naaimachines en accessoires - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Matrassen en vullingen - machines, naaimachines voor schoenfabrieken en schoenmakers, en Matrassen en vullingen - machines. Het is gevestigd in Livorno, Italië.

 2. AGOSTONI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf AGOSTONI S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Reparatie van consumptiegoederen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Naaimachines - huishoudelijk, Matrassen en vullingen - machines, Naaimachines - huishoudelijk, en Matrassen en vullingen - machines. Het is gevestigd in Seregno, Italië.

 3. ENNEREV MATERASSI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf ENNEREV MATERASSI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bedden, matrassen en bedveringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dekens, spreien en dekbedden, Matrassen en vullingen - machines, Dekens, spreien en dekbedden, en Matrassen en vullingen - machines. Het is gevestigd in Volpago Del Montello, Italië.

 4. TOMASI RENATO

  Italië

  Het bedrijf TOMASI RENATO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reparatie van consumptiegoederen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Matrassen en vullingen - machines, Naaimachines en accessoires - industrieel, Matrassen en vullingen - machines, en Naaimachines en accessoires - industrieel. Het is gevestigd in Gallarate, Italië.

 5. SANY TRADING CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf SANY TRADING CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Matrassen en vullingen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren injectie van polyurethaanschuim. Het is gevestigd in Dongguan, China.

 6. TECNO 5 S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TECNO 5 S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Reparatie van consumptiegoederen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Matrassen en vullingen - machines, Naaimachines en accessoires - industrieel, Matrassen en vullingen - machines, en Naaimachines en accessoires - industrieel. Het is gevestigd in Prato, Italië.

 7. M.G.A. DI PEZZOTTA MARCELLO

  Italië

  Het bedrijf M.G.A. DI PEZZOTTA MARCELLO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reparatie van consumptiegoederen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Naaimachines en accessoires - industrieel, Matrassen en vullingen - machines, Naaimachines en accessoires - industrieel, en Matrassen en vullingen - machines. Het is gevestigd in San Salvo, Italië.

 8. MANCINI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MANCINI S.R.L., en actief in de sector Naaimachines en accessoires - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Matrassen en vullingen - machines, naaimachines, en Matrassen en vullingen - machines. Het is gevestigd in San Benedetto Del Tronto, Italië.

 1. BRAMAC S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BRAMAC S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Leer- en huidenindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Leer en schoenen - fournituren en toebehoren, Matrassen en vullingen - machines, Leer en schoenen - fournituren en toebehoren, en Matrassen en vullingen - machines. Het is gevestigd in Trani, Italië.

 2. S.E.C.A.M. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf S.E.C.A.M. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Naaimachines en accessoires - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Matrassen en vullingen - machines, en Matrassen en vullingen - machines. Het is gevestigd in Rho, Italië.

 3. MONARI S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf MONARI S.A.S., is een Groothandelaar, en actief in de sector Reparatie van consumptiegoederen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Matrassen en vullingen - machines, Naaimachines en accessoires - industrieel, Matrassen en vullingen - machines, en Naaimachines en accessoires - industrieel. Het is gevestigd in Bologna, Italië.

 4. MASSA GENNARO

  Italië

  Het bedrijf MASSA GENNARO, en actief in de sector Reparatie van consumptiegoederen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Naaimachines en accessoires - industrieel, Matrassen en vullingen - machines, Naaimachines en accessoires - industrieel, en Matrassen en vullingen - machines. Het is gevestigd in San Valentino Torio, Italië.

 5. C.M.C.I.SRL

  Italië

  Het bedrijf C.M.C.I.SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Naaimachines en accessoires - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Matrassen en vullingen - machines, naaimachines voor schoenfabrieken en schoenmakers, en Matrassen en vullingen - machines. Het is gevestigd in Fermo, Italië.

 6. HENGYE MACHINERY FACTORY

  China

  Het bedrijf HENGYE MACHINERY FACTORY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Matrassen en vullingen - machines. Het is gevestigd in Dongguan,, China.

 7. CT - CONTINENTAL TICKING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CT - CONTINENTAL TICKING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Matrassen en vullingen - machines, en Matrassen en vullingen - machines. Het is gevestigd in Kevelaer, Duitsland.

 8. NÄHMASCHINENFABRIK EMIL STUTZNÄCKER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf NÄHMASCHINENFABRIK EMIL STUTZNÄCKER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Matrassen en vullingen - machines, en Matrassen en vullingen - machines. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 9. RIMAC (S.A.S.)

  Italië

  Het bedrijf RIMAC (S.A.S.), is een Groothandelaar, en actief in de sector Reparatie van consumptiegoederen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Naaimachines en accessoires - industrieel, Matrassen en vullingen - machines, Naaimachines en accessoires - industrieel, en Matrassen en vullingen - machines. Het is gevestigd in Casoria, Italië.

 10. RIM SERVICE VERONA

  Italië

  Het bedrijf RIM SERVICE VERONA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Naaimachines en accessoires - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Matrassen en vullingen - machines, en Matrassen en vullingen - machines. Het is gevestigd in Veronella, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis