• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • mechanische remmen

Resultaten voor

Mechanische remmen - Import export

 1. SITEMA GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  SITEMA is het enige bedrijf ter wereld dat zich exclusief richt op de ontwikkeling en productie van opspaneenheden en lineaire remmen op ronde staven.Het gevolg van deze specialisatie: SITEMA is een internationaal gewaardeerde partner voor de machinebouwindustrie.Het zekeren, klemmen en fixeren van axiaal bewegende lasten is onze specialiteit, waarin wij al jaren toonaangevend zijn - hier zijn SITEMA klemkoppen een merknaam. Met ons brede productassortiment bieden we voor elke taak unieke advies- en oplossingskennis. SITEMA ontwikkelt en produceert hydraulisch, pneumatisch, mechanisch en elektrisch geschakelde opspaneenheden voor een groot aantal toepassingsgebieden.

 2. ITT CONTROL TECHNOLOGIES - ENIDINE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  ITT Enidine Inc. Met hoofdkantoor in Orchard Park, NY is een premiumleverancier voor op maat gemaakte en klantspecifieke schokbrekers, trillingsdempers, producten voor geluidsisolatie en vertragingsinrichtingen alsmede voor hydraulische/pneumatische aandrijving en toepassingen voor bewegingsbesturing. Onze producten vindt u wereldwijd in de industrie, de luchtvaart, het leger, de automatisering en de infrastructuur. Wij bieden een groot aantal hoogwaardig ontwikkelde producten aan om de levensduur van uw apparaten te vergroten, het comfort te verbeteren en om de veiligheid en betrouwbaarheid te verhogen. Onze producten van ITT Enidine Inc. bieden een breed assortiment aan standaard of klantspecifieke producten voor de energieopname, trillingsdemping en geluidsisolatie voor globale industriële toepassingen waarvoor de hoogste kwaliteit, tijdige levering, service en support essentieel zijn.

 3. LINOT DOTT. STEFANO SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LINOT DOTT. STEFANO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanische remmen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines, Metalen skeletbouw, industriële remmen, remmen voor transmissie, Landbouwmachines, koppelingen voor landbouwmachines, Metalen skeletbouw, landbouwtractoren, en bijslijpen van remtrommels. Het is gevestigd in Beinasco, Italië.

 4. MALESANI SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MALESANI SPA, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hydraulische remmen, Mechanische remmen, rem, remschijven, Hydraulische remmen, en Mechanische remmen. Het is gevestigd in San Bonifacio, Italië.

 5. IBD WICKELTECHNIK GMBH

  Duitsland

  In oktober 1992 legde de afgestudeerde ingenieur Bernd Dormeier, met de oprichting van een ingenieursbureau voor opspanelementen in Bad Oeynhausen, de basis voor de IBD Wickeltechnik GmbH. Al 1 jaar later in 1993 werden extra remmen en vouwlagers opgenomen in de ontwikkeling. Tegelijkertijd werd het personeel uitgebreid door kantoorpersoneel. Het gaat vandaag de dag en in de toekomst om absolute veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit in alle sectoren van machinale ontwikkeling. Innovatieve en toekomstgerichte oplossingen worden hier gevraagd en geëist. Oplossingen, die bij uw bedrijf en uw vereisten passen. Wetenschappelijker, flexibeler en veiliger. Wikkeltechniekproducten waarop u bouwen kunt.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. OMNI HYDRAULIK RITTER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf OMNI HYDRAULIK RITTER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanische remmen. Het is gevestigd in Wiebelsheim, Duitsland.

 2. MALESANI SPA

  Italië

  Het bedrijf MALESANI SPA, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hydraulische remmen, Mechanische remmen, rem, remschijven, Hydraulische remmen, en Mechanische remmen. Het is gevestigd in San Bonifacio, Italië.

 3. BARUFFALDI SPA

  Italië

  Het bedrijf BARUFFALDI SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanische remmen. Het is gevestigd in Tribiano, Italië.

 4. CORBETTA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CORBETTA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koppelingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mechanische remmen, industriële remmen, koppelbegrenzer, remmen en koppelingen, en Mechanische remmen. Het is gevestigd in San Giuliano Milanese, Italië.

 5. KEN'S AUTOS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf KEN'S AUTOS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Mechanische remmen. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 1. PENTAR S.A

  Spanje

  Het bedrijf PENTAR S.A, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanische remmen. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektromagnetische remmen. Het is gevestigd in San Adrián, Spanje.

 2. BAODING FURUIKE SPECIAL CERAMIC MANUFACTURE CO., LTD

  China

  Het bedrijf BAODING FURUIKE SPECIAL CERAMIC MANUFACTURE CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanische remmen. Het is gevestigd in Baoding, China.

 1. INDUBAL

  Korea

  Het bedrijf INDUBAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanische remmen. Het is tevens aanwezig in de sectoren frictiekoppelingen. Het is gevestigd in Santiago, Korea.

 2. CHE CHEE ENTERPRISE LTD

  Taiwan R.O.C.

  Het bedrijf CHE CHEE ENTERPRISE LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanische remmen. Het is tevens aanwezig in de sectoren remvoeringen. Het is gevestigd in Taichung, Taiwan R.O.C..

 3. BREMBO S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf BREMBO S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Remmen, rembekrachtigingen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koppelingen, Mechanische remmen, Koppelingen, en Mechanische remmen. Het is gevestigd in Curno, Italië.

 4. STROMAG LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf STROMAG LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanische koppelingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schakelkasten en dozen - elektriciteit, Mechanische remmen, Schakelkasten en dozen - elektriciteit, en Mechanische remmen. Het is gevestigd in Rushden, Verenigd Koninkrijk.

 5. SELA, PROIZVODNI OBRT

  Kroatië

  Het bedrijf SELA, PROIZVODNI OBRT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Remmen, rembekrachtigingen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mechanische remmen, en Mechanische remmen. Het is gevestigd in Zagreb, Kroatië.

 6. JEM AUTOS SERVICES

  Frankrijk

  Het bedrijf JEM AUTOS SERVICES, is een Distributeur, en actief in de sector Mechanische remmen. Het is tevens aanwezig in de sectoren mecanicien. Het is gevestigd in weitbruche, Frankrijk.

 7. H&D KOVO, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf H&D KOVO, S.R.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Remmen, rembekrachtigingen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mechanische remmen, en Mechanische remmen. Het is gevestigd in Brno , Tsjechische Rep..

 8. KNORR-BREMSE GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Oostenrijk

  Het bedrijf KNORR-BREMSE GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanische remmen. Het is gevestigd in Mödling, Oostenrijk.

 1. JELGAVAS MASINBUVES RUPNICA JSC

  Letland

  Het bedrijf JELGAVAS MASINBUVES RUPNICA JSC, en actief in de sector Mechanische remmen. Het is gevestigd in Jelgava, Letland.

 2. KOVIS, D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf KOVIS, D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanische remmen. Het is gevestigd in Jesenice Na Dolenjskem, Slovenië.

 3. RAICAM INDUSTRIE S.R.L.

  Italië

 4. KNORR-BREMSE VASÚTI JÁRMÚ RENDSZEREK HUNGÁRIA KFT.

  Hongarije

 5. S.K. WELLMAN S.R.L.

  Italië

 6. WABCO AUTOMOTIVE ITALIA S.R.L.

  Italië

 7. KNORR - BREMSE SISTEMI PER AUTOVEICOLI COMMERCIALI S.P.A.

  Italië

 8. SAFIM S.P.A.

  Italië

 9. DAY INTERNATIONAL (U.K.) LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 10. MECARM SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MECARM SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koppelingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Remmen voor voertuigen, Reserveonderdelen voor personenwagens, Voertuigen - mechanische onderdelen, rem, FCA, koppelingen groothandel, Remmen voor voertuigen, AUDI, en koppelingen en hun componenten voor personenauto's. Het is gevestigd in Caserta, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis