• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • medicijnen

Resultaten voor

Medicijnen - Import export

 1. ATLANTIQUE REPARTITION

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  ATLANTIQUE RÉPARTITION, uw lokale onafhankelijke regionale groothandel. Een partner dicht bij u, een team dat dagelijks luistert naar uw behoeften. Voortdurende verbetering is ons leidmotief: wij zijn hier om uw problemen in oplossingen om te zetten. BEVOORRADING: al onze bestellingen worden dagelijks geplaatst bij de 120 grootste laboratoria. Wij richten ze op uw behoeften omdat u onze hoogste prioriteit bent. VOORRAADBEHEER: de voorraadniveaus worden dagelijks bijgewerkt en gesorteerd. Met de kolommen en rijen kunt u elke opbergdoos identificeren en ze allemaal nummeren Wij besteden veel zorg aan het beheer van onze voorraden, want zij zijn uw toekomstige omzet. ORDER-PICKING: alle bestellingen worden handmatig voorbereid. De producten worden zorgvuldig opgeborgen in de dozen voor uw gemak. Thomas, de apotheker die de leiding heeft, controleert ze persoonlijk, een voor een. DISTRIBUTIE: Onze leveringen worden een of twee keer per dag gedaan, door Morgane of Ludivine. Zelfs achter hun mondkapjes, ziet u hun glimlach. KLANTENSERVICE: Omdat u niet alleen "klanten" bent, maar "partners" met wie wij samen groeien, is de klantenservice de hoeksteen van onze filosofie. Uw feedback is de bron van onze verbetering en uw tevredenheid onze grootste beloning. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

 2. TRENKER

  België

  Verified by europages badge

  Het Farmaceutisch Laboratorium Trenker, een familiebedrijf opgericht in 1933 door Rodolphe Henri Trenker, produceert en is distributeur van geneesmiddelen, voedingssupplementen en medische hulpmiddelen van hoogwaardige kwaliteit die voldoen aan de strengste Europese productienormen. De gezondheidsprofessionals en de patiënten staan bij ons centraal en wij zetten ons dagelijks in om bij te dragen aan de verbetering van de levenskwaliteit en de gezondheid van iedereen. Wij zijn bij iedere productiefase aanwezig. Van het ontwerp op papier tot de verpakking van het eindproduct zijn alle fases van de vervaardiging van onze producten gecentraliseerd in onze nieuwe fabriek in Nijvel. Het Farmaceutische Laboratorium Trenker is op dit moment aanwezig in een vijftiental landen en heeft zich als doel gesteld een internationale referentie te worden in de continue ontwikkeling van innoverende oplossingen. Trenker is constant op zoek naar nieuwe partners. Neem contact met ons op.

 3. BEE-N PHARMA

  Turkije

  Verified by europages badge

  Opgericht in 2010, levert BEE-N Company farmaceutische producten in Ankara Türkiye. Wij leveren een breed assortiment merk- en generieke geneesmiddelen, verbruiksgoederen voor ziekenhuizen, gezondheids- en welzijnsproducten, testkits en producten voor persoonlijke verzorging. Ons bedrijf streeft ernaar de hoogste dienst aan te bieden voor elke klant om in korte tijd aan hun behoeften en eisen te voldoen. Wij verkopen en leveren gespecialiseerde farmaceutische artikelen in verschillende delen van de wereld. Wij hebben een uitgebreid productassortiment: •Generieke vrij verkrijgbare geneesmiddelen • Generieke geneesmiddelen op recept • Merkloze vrij verkrijgbare geneesmiddelen • Merkloze geneesmiddelen op recept • Basis medische apparatuur • Gezondheid en wellness producten • Persoonlijke verzorgingsproducten en nog veel meer zijn te ontdekken op onze website. Wij zetten ons in voor de creatie, marketing en levering van hoogwaardige geneesmiddelen en medische benodigdheden voor artsen, klinieken en ziekenhuizen. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor meer informatie!

 4. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  GEMÜ is een toonaangevende fabrikant van kleppen, meet- en controlesystemen. Het mondiaal georiënteerde, onafhankelijke familiebedrijf dat meer dan 50 jaar geleden is opgericht door middel van innovatieve producten en oplossingen voor de bediening op maat van procesmedia in sleutelgebieden GEMÜ is wereldmarktleider in steriele toepassingen voor farmaceutica en biotechnologie. De groep heeft vandaag de dag 900 mensen in Duitsland in dienst, wereldwijd zijn er meer dan 1.600. Er wordt geproduceerd op zes productielocaties in Duitsland, Zwitserland, China, Brazilië, Frankrijk en de Verenigde Staten. Een wereldwijd distributienet wordt uit Duitsland gecoördineerd met 27 dochterondernemingen.. Via een dicht netwerk van handelspartners in meer dan 50 landen is de groep van ondernemingen op alle continenten actief. Met een internationale groeistrategie zal GEMÜ zich op de markten van de toekomst richten.

  Alle producten voor "medicijnen"

 5. JLLC «TRIPLEPHARM»

  Wit Rusland

  Verified by europages badge

  TriplePharm is met name gericht op het produceren van hoogwaardige geavanceerde steriele antibiotica poeders die voldoen aan de internationale GMP richtlijnen zoals: Carbapenems, Glycopeptiden, Polymyxine, Macrolide en overige antibiotica. Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen en projecten! Wij werken in een sociaal verantwoordelijke omgeving waar gezondheid centraal staat. Het is onze taak gegarandeerd hoogwaardige medicijnen aan te bieden met een hoge mate van efficiëntie en veiligheid.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PERKINELMER

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PERKINELMER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Biochemie, milieu - wetenschappelijk onderzoek. Het is tevens aanwezig in de sectoren Medicijnen, Water- en bodemonderzoek, onderzoek en ontwikkeling, Medicijnen, luchtanalyses, en Water- en bodemonderzoek. Het is gevestigd in Villebon Sur Yvette, Frankrijk.

 2. DR. A. & L. SCHMIDGALL GMBH & CO KG

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DR. A. & L. SCHMIDGALL GMBH & CO KG, is een Distributeur, en actief in de sector Marketing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Medicijnen, Dieet- en biologische voeding, vitamines, homeopathie, Medicijnen, cosmetische producten, desinfecterend product, Dieet- en biologische voeding, en farmaceutische producten. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 3. ACQ SCIENCE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ACQ SCIENCE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Chemie - laboratoriumproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Medicijnen, vriesdrogen, klinische diagnose, sanitair, verdovende middelen, Medische artikelen, Medische diagnose, Medicijnen, en Ethanol. Het is gevestigd in Rottenburg, Duitsland.

 4. SILIRIS GMBH

  Duitsland

  Siliris GmbH is in 2009 opgericht en heeft zich ontwikkeld tot een van de toonaangevende leveranciers voor allerlei geneesmiddelen en farmaceutische producten alsmede medische kleine en grote apparatuur. Door de zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding waarvan ook u kunt profiteren, en door ons grote engagement hebben wij ons als internationale groothandel voor geneesmiddelen bewezen. Doel en maatstaf van onze activiteiten is het om op de wensen en behoeften van onze klanten in te gaan. Vervulling hiervan bepaalt het succes van onze onderneming. Onze groothandel hecht veel waarde aan een uitvoerige advisering en een perfecte service. Met name het persoonlijke contact met onze klanten helpt ons om hun wensen te herkennen en om een partnerschapsrelatie op te bouwen die op wederzijds vertrouwen en toewijzing baseert. Het succes van onze klanten is ook ons succes. Het meertalige team adviseert u graag in het Duits, Engels en Russisch.

 5. PHARMATURCA PHARMACEUTICAL WAREHOUSE EXPORTER LTD

  Turkije

  Pharmaturca is een geautoriseerd farmaceutisch magazijn voor export vanuit Turkije/İstanboel. We zijn het grootste exportbedrijf dat sinds 2004 geregistreerd staat bij het Turkse Ministerie van Volksgezondheid. We leveren hoogwaardige medische apparatuur en geneesmiddelen, met een breed assortiment, schappelijke prijzen en een klantendienst. Onze in Istanboel gevestigde onderneming verzorgt farmaceutische producten, parallelimport en gezondheidsproducten voor groothandelaars, internationale apotheken, ziekenhuizen, hulporganisaties, staats gezondheidsinstellingen en privé instituten. We bieden meer dan 7.000 op recept verkrijgbare medicijnen, inentingen, vrij verkochte producten, medische apparatuur en diverse diensten binnen de farmaceutische sector, we werken wereldwijd. Rx Generic Pharmaceuticals, Rx Brand Pharmaceuticals, Injecties, medische/chirurgische benodigdheden, OTC, gezondheidszorgpraktijken, kritieke geneesmiddelentekorten, artikelen voor nabestellingen in ziekenhuizen, apotheken, ziekenhuizen, klinieken, geavanceerde wondzorg, stoma, vaccins, urologische producten. We verzorgen zowel grote farmaceutische projecten als kleine hoeveelheden om aan uw vereisten te voldoen. Wij zijn het enige Turkse bedrijf dat gecertificeerd is door 'Pharmacychecker'. We hebben zoveel klanten in EU-landen, Azië, Zuid- en Midden-Amerika, het Midden-Oosten, Zuid- en Noord-Afrika en meer, we werken in meer dan 85 landen over de hele wereld.

 1. BATAVIA BIOSCIENCES

  Nederland

  Batavia Biosciences is your flexible partner to rely on at all stages of biopharmaceutical process development. We offer our novel technologies and in depth knowhow to help our partners complete preclinical phases in biopharmaceutical product development at higher speed, reduced cost and increased success. Our strengths include viral vector and protein expression vector construction, generation of virus seed stocks, mammalian cell line and microbial strain generation, transient and stable protein production, upstream and downstream process development, medium development, assay development, product characterization and clinical manufacturing. In addition, the company employs a highly educated staff with many years of experience able to take on any challenge associated with the development of complex biological medicines like proteins, antibodies, vaccines and viral vectors. Unique technologies like the STEP® expression platform and SCOUT® scaled down analysis technology can be leveraged to accelerate clone selection and development projects. These technologies have amply demonstrated to improve timelines and success rate in biopharmaceutical development, accelerating the journey from bench to clinic.

 2. CONFORMA

  België

  Conforma is een GMP en ISO 13485 : 2003 gecertificeerd farmaceutisch bedrijf gespecialiseerd in de productie en verpakking van semi-vaste stoffen en vloeistoffen . Met ons ervaren team van deskundigen en wetenschappers, geavanceerde technologie en apparatuur, bieden wij de wereldwijde markt met contract manufacturing services, variërend van formulering van het product en de ontwikkeling tot de levering van het eindproduct. Wij zijn een leider in kleine tot middelgrote series, waaronder klinische trial hoeveelheden. Onze toewijding aan onze klanten blijft ongeëvenaard. Met een niet aflatende streven, willen we innovatieve oplossingen, ambachtelijke winnende strategieën en geven nauwkeurige uitvoering in het leveren van de hoogste kwaliteit aan onze klanten. Op tijd. In het budget.

 1. -HEEL BELGIUM

  België

  Heel Belgium is gebaseerd op drie pijlers: klassieke homeopathie, complexhomeopathie of biotherapie en productie voor andere bedrijven. De bioregulerende geneeskunde van Heel combineert immers de doeltreffendheid van conventionele geneesmiddelen met de veiligheid en goede tolerantie van klassieke homeopathie. Bioregulerende geneesmiddelen, bestaan uit verschillende ‘ultra-low-dose’, natuurlijke bestanddelen, zijn bewezen werkzaam, worden goed verdragen en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Heel biedt humane homeopathische geneeskunde, maar ook veterinaire homeopathische geneeskunde, therapiesystemen en opleidingen.

 2. BD

  België

  Becton Dickinson (BD) is een toonaangevend bedrijf in medische technologie, dat wereldwijd actief is. Hun missie kunnen ze kort en krachtig samenvatten: ze willen de gezondheid van mensen over de hele wereld verbeteren. BD produceert en verkoopt medische toebehoren, instrumentsystemen en reagentia. Het bedrijf concentreert zich vooral op de verbetering van medicatietoediening, mogelijkheden voor een betere en snellere diagnose van infectieziekten en kanker en ondersteuning van onderzoek naar en ontwikkeling van nieuwe medicijnen en vaccins.

 3. NEWPHARMA

  België

  Newpharma staat bekend als de grootste online apotheek van België. Newpharma weet een ruim en afwisselend aanbod te combineren met een snelle levering (binnen de 24 uur in België) en concurrentiële prijzen. Door online te kopen spaart men al gemakkelijk -5% tot wel -30% uit ten opzichte van een traditionele apotheek. Sinds haar oprichting in 2008 heeft Newpharma niet enkel een sterke positie verworven in België maar hebben ze zich ook richting de buurlanden weten uit te breiden. Naast België is de website van Newpharma ook beschikbaar op een domeinnaam in Nederland, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk. Bovenop al deze landen biedt Newpharma nog de mogelijkheid aan om pakjes te leveren in de volgende EU-landen: Luxemburg, Groot-Britannië, Ierland, Denemarken, Spanje, Portugal en Italië. Ruim 750.000 tevreden klanten van over de hele EU hebben ondertussen gebruik gemaakt van de online winkel van Newpharma. Een cijfer dat blijft groeien. Bestellen en betalen is heel simpel en is in een paar muisklikken geklaard. Om de veiligheid op elk moment te waarborgen wordt het betaalplatform op Newpharma.be ondersteund door Ingenico. Online betalen verloopt dus zonder enig risico.

 4. DUTCH NATURAL HEALING

  Nederland

  Dutch Natural Healing heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de beste producenten van CBD producten. Wij hebben deze reputatie te danken aan een eerlijke en betrouwbare werkwijze en zeer effectieve producten. Onze producten zijn van Nederlandse makelij en onze kwekerij maakt uitsluitend gebruik van de toppen van biologisch geproduceerde planten. Onze belangrijkste doelstelling is het leveren van een hoge en consistente productkwaliteit waarmee wij een positieve bijdrage kunnen leveren aan uw welbevinden. Dat is waar we elke dag met veel toewijding en plezier aan werken.

 5. APOTHEEK BONTE

  België

  Uw gezondheid vinden wij belangrijk. Samen met u zoeken we naar het juiste product met een correcte prijs en een aangepast advies. Naast de gewone geneesmiddelen kunt u bij ons ook terecht voor: Fytotherapie en homeopathie. Diverse merken in voorraad (o.a. Dolisos, Unda, VSM, Vogel, Tilman) Babyproducten. We beschikken over een uitgebreide keuze aan babyvoeding. Uw apotheek heeft een uitgebreid babygamma van Mustela, Galenco, Bibi en Dodie. HuisbereidingenVraag ernaar. Ze zijn met de uiterste zorg gemaakt en goedkoper. Maandlenzen (Pharmalens) Cosmetica (lichaamsverzorging) Medische apparatuur Medische Manicure-pedicure Vervallen medicatie

 6. FEBELCO

  België

  Febelco is de grootste Belgische groothandelaar-verdeler van geneesmiddelen. Fabelco heeft 4 dochterondernemingen: Pharma DistriCenter, gespecialiseerd in de opslag en orderverwerking van farmaceutische producten voor humaan en veterinair gebruik. Febelfarma, de ideale partner voor het overnemen of overlaten van een apotheek; Sodiap bvba, gespecialiseerd in het beheer van apotheken; en ten slotte Mauroy SA, de samenwerking met Mauroy zorgt ervoor dat Febelco ook in het Franstalige landsgedeelte verder wordt uitgebouwd tot een gevestigde waarde. De werkregio’s Febelco/Mauroy zijn aansluitend en complementair.

 7. QUALIPHAR NV/SA

  België

  De farmaceutische groep Qualiphar-Gifrer heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling, de productie en de marketing van een uitgebreid gamma aan OTC-geneesmiddelen, vitaminen, cosmetica en healthcare accessoires. Al de producten worden uitsluitend verkocht via apotheken en hospitalen. De groep ontwikkelt en levert geneesmiddelen zonder voorschrift ( voor aambeien, hoest, kalmerend, laxerend, mond en keel verzorging, vitamines…) en niet-geneesmiddelen (haarverzorging, huidverzorging, insectenwerend, luizen producten, multivitaminen, …).

 8. ESCAPO

  België

  Escapo is een erkende groothandelaar- verdeler van geneesmiddelen en parafarmaceutische producten aan apothekers, mediotheken, ziekenhuizen en thuiszorg winkels. De groothandel beschikt over een uitgebreid product assortiment: geneesmiddelen, specifieke ziekenhuisproducten, dierengeneesmiddelen, voedingssupplement, homeopathische geneesmiddelen, fytotherapeutische producten, dermatologische producten, baby-, kinder-, en dieetvoeding, spuiten en naalden, steriel materiaal, chemische producten van magistrale bereidingen en ten slotte hulpmiddelen voor andersvaliden en bejaarden.

 1. AMBIPACK B.V.

  Nederland

  Ambi Pack is een onafhankelijk familiebedrijf met eigen vakmensen en eigen productie- en verpakkingslijnen. Bij Ambi pack beschikken we over een technologisch hoogwaardig machinepark, verdeeld over verschillende locaties. Ambi Pack is gevestigd op het industrieterrein ‘De Sandeling’ in Hendrik-Ido-Ambacht. Doordat wij de techniek beheersen, kunnen we met u meedenken over naadloze processen, efficiënte oplossingen en echt onderscheidende producten en verpakkingen. We helpen u inspelen op veranderende klantwensen door snel te schakelen en flexibel mee te bewegen en zelfs mee te investeren in nieuwe technieken of toepassingen. U profiteert van ruim 20 jaar ervaring in uiteenlopende markten. We kennen de regels en richtlijnen en denken met u mee over slimme productie, onderscheidende verpakkingen en extra services waarmee u uw voorsprong vergroot. We beschikken over volautomatische productie- en verpakkingslijnen en toch gaat niets bij ons op de automatische piloot. Zo maken we echt iets bijzonders van elke batch.

 2. LABORATORIA WOLFS

  België

  Laboratoria Wolfs ontwikkelt zowel geneesmiddelen als voedingssupplementen. Samen met en voor de klant gaan we op zoek naar de beste oplossing. We bieden een brede waaier van diensten aan – al dan niet in samenwerking met externe experts – om zo een nog betere service te kunnen verlenen en een totaalpakket aan te kunnen bieden. We kunnen bijvoorbeeld notificatiedossiers opmaken, enz… De diensten die wij u kunnen aanbieden, op vlak van productie: tabletteren (ook met controlled release), capsulering, poeders mengen, granuleren, film- en suikercoating (kleur, geur, smaak, entheric, enz…), blisteren van tabletten, capsules, gelules, afvullen van poeders (extern bedrijf). Op vlak van verpakken: in doosjes al dan niet voorzien van een bijsluiter, afvullen in potjes, containers of leveren in bulk, sachets (extern bedrijf), barcode labelen, klaarmaken voor transport. Andere diensten: product development, stabiliteit studies (extern labo), en quality control analysis.

 3. LEO PHARMA

  België

  LEO Pharma werd meer dan honderd jaar geleden opgericht en is een onafhankelijke farmaceutische onderneming, gespecialiseerd in onderzoek en ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen op het gebied van de dermatologie en thrombose. Door ons snel aan te passen aan nieuwe wensen en behoeften leveren wij kwaliteitsgeneesmiddelen aan patiënten die lijden aan huidinfecties en ziekten als psoriasis en eczeem, evenals ziekten waarvoor trombose en ondersteunende behandelingen nodig zijn, zoals trombose, nierziekten, kanker en oedeem.

 4. MYLAN

  België

  Mylan België is momenteel het tweede grootste farmaceutische bedrijf gespecialiseerd in generische geneesmiddelen in België. Mylan biedt een uitgebreid assortiment generische geneesmiddelen van hoge kwaliteit aan. Dit zowel in apotheken als ziekenhuizen. Mylan België heeft momenteel een marktaandeel van bijna 20% voor generische geneesmiddelen. Door het aanbieden van kwalitatief hoogstaande generische geneesmiddelen en farmaceutische specialiteiten wenst Mylan medicatie toegankelijker te maken voor een groter aantal mensen. Zo wil Mylan in de eerste plaats bijdragen tot ieders welzijn en gezondheid.

 5. DE LINDEBOOM APOTHEEK

  België

  DE LINDEBOOM APOTHEEK is een innovatieve onderneming waar professionele medewerkers een meerwaarde vervullen bij het afleveren en verdelen van geneesmiddelen en gezondheidsproducten met een preventieve curatieve en werking. De apotheek wil een preferente rol in de eerstelijnsgezondheidszorg vervullen met specifieke aandacht voor de zelfzorg en gezondheidspreventie. Daarenboven blijft zij haar marktregulerende rol opnemen. De dienstverlening van de apotheek omvat advies, huisbereidingen en voordelen.

 6. MUNDIPHARMA

  België

  Mundipharma Comm. VA is een commanditaire vennootschap op aandelen en maakt deel uit van een onafhankelijk geassocieerd netwerk van bedrijven. Mundipharma Comm. VA, dat actief is in België sinds december 2002, spitst zich toe op de behandeling van pijn en kanker, en wil de levenskwaliteit van patiënten met pijn en kanker verbeteren door het verstrekken van adequate geneesmiddelen en een ondersteunende verzorging. Mundipharma ontwikkelt geneesmiddelen voor pijn, oncologie, respiratoir en reumatoïde artritis.

 7. PANNOC

  België

  Pannoc NV is een farmaceutisch bedrijf dat zich toelegt op ontwikkeling, fabricatie, verpakken en verkoop van geneesmiddelen, medische hulpstoffen en cosmetica onder/in de vorm van crèmes, zalven, gels, lotions en oplossingen. Pannoc NV bedient verschillende doelgroepen: apothekers, kinesisten, ziekenhuizen, artsen en natuurlijk ook ... de patiënt. We staan in voor de ontwikkeling, productie en verkoop van eigen producten en merken. Onze merken in de apotheek: Linea magistra (zalfbasissen en grondstoffen voor magistrale bereidingen), pannocort (OTC-product), pangel (OTC-product), Topiderm (dermocosmetica en massageproducten), Lubrilan (vaginaal glijmiddel op waterbasis), Pannobase + retinol (bestrijdt rimpels), Proctolub (anale comfortgel), medische hulpmiddelen (ultrasone gels, glijmiddel). Daarnaast produceert Pannoc voor derden, al dan niet onder private label. Zowel apothekers als farmaceutische bedrijven doen een beroep op onze kennis en faciliteiten.

 8. PURNA PHARMA

  België

  Purna is een onafhankelijk Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in full service loonfabricatie van niet-steriele vloeibare (oplossingen/emulsies/suspensies) en halfvaste (crèmes, zalven, gels) farmaceutische producten. Hiernaast produceert Purna ook sprays, poeders voor suspensie en suppo’s. Naast merkproducten die worden gemaakt in opdracht van onze klanten, maakt Purna ook producten onder eigen label (OTC) die voornamelijk via aanbestedingen worden verhandeld aan NGO’s en nationale autoriteiten. Via deze weg is Purna in de mogelijkheid om dringende medische hulp te bieden in ontwikkelingsgebieden dmv producten van zeer hoge kwaliteit aan betaalbare prijzen.

 9. MEDGENIX BENELUX

  België

  Medgenix Benelux n.v. is een Belgisch bedrijf dat deel uitmaakt van de Omega Pharma groep en heeft verschillende activiteiten binnen de farmaceutische en cosmetische sector. Medgenix Benelux is registratiehouder van ongeveer 25 geneesmiddelen die verdeeld worden door Omega Pharma naar groothandelaars en apothekers in België. De meeste van deze producten worden in de fabriek te Wevelgem geproduceerd. De hoofdactiviteiten zijn: fabricage en verpakking van eigen producten óf voor derden. Niet-steriele farmaceutische producten: vaste, halfvaste en vloeibare vormen bvb. poeders, oplossingen, siropen, zalven, crèmes, gels en shampoos. Cosmetische producten, voedingssupplementen, medische hulpmiddelen en biociden: halfvaste en vloeibare vormen bvb. vloeibare zepen, shampoos, lotions, sprays, crèmes, gels en zalven. Medgenix realiseert ook onderzoek.

 10. APOTHEEK CROCODILE

  België

  Welkom op onze website! Apotheek Crocodile is een apotheek die garant staat voor klantvriendelijkheid, bekwame dienstverlening en goede service. We bezorgen u niet alleen het juiste geneesmiddel, maar met bekwame vakkennis geven we u ook graag advies. Ook bieden wij u een uitgebreide waaier aan huid-en verzorgingsproducten. Uw gezondheid is onze prioriteit!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Medicijnen - Import export

Aantal resultaten

1.552 Bedrijven