• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • medische apparatuur

Resultaten voor

Medische apparatuur - Import export

 1. IKO NIPPON THOMPSON EUROPE B.V.

  Nederland

  Verified by Europages badge

  Het bedrijf werd opgericht in 1950 en heeft talrijke eigen technologieën en een schat aan ervaring opgebouwd, die het gebruikt om innovatieve producten te ontwikkelen. Nippon Thompson is een gevestigde leider geworden in drie bewegingsspecialisaties: naaldlagers, lineaire bewegingsproducten en mechatronische producten. Deze producten, die onder de merknaam IKO op de markt worden gebracht, hebben wereldwijd een reputatie opgebouwd op het gebied van hoge kwaliteit en innovatieve eigenschappen. Sinds Nippon Thompson in 1959 de eerste Japanse producent van naaldlagers werd, heeft het een reputatie van wereldklasse opgebouwd als een innovatieve producent van hoogwaardige precisielagerproducten. Gebruikmakend van hun expertise en technologie door jarenlange ervaring in het produceren van naaldlagers, hebben zij lineaire geleidingseenheden ontwikkeld die loopwagens en spoorrails combineren. Sinds de introductie van hun eerste lineaire rolgeleidingseenheid, of Linear Way in 1978, zijn deze producten belangrijke onderdelen geworden van industriële robots, numeriek bewerkte werktuigmachines en andere geavanceerde apparatuur die in de halfgeleiderindustrie wordt gebruikt. Speciaal voor deze veeleisende toepassingen heeft Nippon Thompson een breed gamma producten ontwikkeld, vervaardigd van roestvrij staal en voorzien van speciale smering, geschikt voor clean room-omgevingen.

  Website Open In New icon
 2. ERNST BECHTOLD & SOHN E.K.

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  In 1885 een welbekende naam. dat Bechtold & Sohn terugkijken kan op een lange en succesvolle geschiedenis, is geen toeval. Ook in de vierde generatie, behoudt het familiebedrijf dezelfde waarden waarmee al draaimeester Johann Peter Bechtold in 1885 zijn bedrijf oprichtte: Kwaliteit, continuïteit, persoonlijkheid en betrokkenheid. Deze deugden zijn de hoekstenen van de bedrijfsfilosofie. Dankzij deze filosofie heeft Wolfgang Bechtold en haar 150 medewerkers een uitstekende reputatie verworven bij industriële bedrijven, op het gebied van farmaceutische producten, medicijnen en chemie. Al meer dan vijf decennia is Bechtold & Sohn nummer 1 met passie voor plastic en technologie. Daardoor heeft het bedrijf een enorme ervaring opgedaan, en produceert met goed opgeleid personeel in 3 onregelmatige shifts voor bekende klanten plastic onderdelen.

  Website Open In New icon
 3. VEPARA LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by Europages badge

  Vepara Ltd, gevestigd in Watford, aan de rand van Londen, is trots één van de grootste voorraadhouders te zijn van pulsoxymeters, digitale thermometers, contactloze thermometers en zakdoekjes. Antibacteriële schoonmaakdoekjes voor verschillende oppervlakken en 3-laagse niet-medische en steriele medische mondkapjes van hoge kwaliteit, naast onze grote voorraad van PBM en andere vitale medische hulpmiddelen. De voorraad is klaar voor verzending. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten en diensten en verzekeren daarom een persoonlijke behandeling van ieder probleem die u zou mogen tegenkomen in uw relatie met Vepara Ltd. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere inlichtingen!

 4. MEDPLANT, LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  MEDPLANT, LLC werd opgericht in 2000. Het is nu uitgegroeid tot een succesvol productiebedrijf, gespecialiseerd in de productie van medische uitrustingen voor noodhulp. Het hoofddoel van onze ontwikkeling — het ontwerpen van draagbare, betrouwbare, moderne en gebruikersvriendelijke medische uitrustingen voor EHBO- en nooddiensten, verpleging bij rampen, reddingswerkers en vrijwilligers. De uitrustingen worden gebruikt bij zware weersomstandigheden en moeilijk begaanbare omgevingen, in transport, noodsituaties, enz. De firma “MEDPLANT” heeft een licentie voor het produceren van medische apparatuur, beschikt over talloze patenten en werd meerdere malen bekroond. Het bedrijf werd getoetst en voldoet aan de vereisten van ISO 9001, ISO 13485. MEDPLANT heeft tevens met succes de procedure voor productconformiteit doorstaan en voldoet dus aan de EU-richtlijnen en mag het CE-keurmerk voeren, wat de goede kwaliteit en de veiligheid van onze producten bevestigd.

  Website Open In New icon
 5. TOOLCRAFT AG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. MEDIS MEDICAL TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  De productie van MEDIS Medical Technology GmbH omvat een breed scala aan producten. Het bedrijf is ook gespecialiseerd in de planning en de volledige uitrusting van anatomische- en pathologische instituten. Meer dan 30 jaar ervaring heeft geresulteerd in een heel assortiment van toekomst-georiënteerde producten die wereldwijd werden ontwikkeld en verkocht met altijd de eersteklas kwaliteit van de producten voorop. Het zg. PABH-systeem (Pathologie Anatomie Body Handling - System), waarbij het lichaam niet langer handmatig verplaatst moet worden werd door arts voor het ergonomische dagelijkse werk bedoeld. Het programma van de autopsie-, post - en bereidingstafels, alsook de bottenvet-extractiesystemen en bottenmaceratie-apparatuur voor de anatomie, voorbereidende werkzaamheden voor musea en criminele technologie vertegenwoordigen de nieuwste ontwikkelingen van het bedrijf. Graag zijn wij u ook behulpzaam in uw bijzondere sector.

 2. DUNLEE

  Duitsland

  Wij zijn een toonaangevende leverancier van uiterst nauwkeurige, 3D-geprinte componenten gemaakt van zuiver wolfraam en hebben meer dan tien jaar ervaring. Onze kerncompetentie bestaat uit de verwerking van zuiver wolfraam in grote hoeveelheden en met de grootste precisie in strikte overeenstemming met de normen voor medische hulpmiddelen. We hechten veel waarde aan het continu verbeteren van onze services rond 3D-metaaldruk. Samen met onze klanten willen we de toekomst van metaaldrukken vormgeven en daarmee de voortuitgang vooruit helpen. Dunlee heeft meer dan 100 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en integreren van innovatieve componenten voor imaging. Als een van 's werelds eerste röntgenbuisfabrieken is Dunlee overgegaan van het vervaardigen van standaardglazen buizen naar het vervaardigen van hightechcomponenten voor markten over de hele wereld. Deze ervaring en expertise stelt ons in staat om componenten van de hoogste kwaliteit en met een beslissend technologisch voordeel aan te bieden.

 3. RAUMEDIC AG

  Duitsland

  De RAUMEDIC AG is een wereldwijd opererende ontwikkelingspartner en fabrikant voor de medisch technische en farmaceutische industrie voor slangen, precisievormdelen en katheters alsmede bouwgroepen en systemen. Hierbij worden alle thermoplastische polymeren en siliconen in medische kwaliteit verwerkt. Daarnaast ontwikkelt en produceert RAUMEDIC voor de indicatiebereiken neuromonitoring, urologie en traumatologie zeer precieze drukmeetsystemen met microchiptechnologie. Met eigen onderzoek en ontwikkeling realiseert RAUMEDIC hoogwaardige klantspecifieke producten. RAUMEDIC beschikt over een wereldwijd verkoopnet en is in geselecteerde markten met eigen maatschappijen vertegenwoordigd. Met meer dan 60 jaar knowhow op de gebieden extrusie, spuitgieten en confectie is RAUMEDIC uitstekend voorbereid om de ideeën van haar klanten in betrouwbare productoplossingen om te zetten.

 4. PRODUCTOS MÉDICOS DE ANA BLANCA BESTIT

  Spanje

  Ana Blanca Bestit en José Arias hebben de onderneming in 1989 opgericht. Onze doelstelling is de verkoop van alle soorten medische producten en onderdelen en het bieden van een hulpdienst, zowel voor apparatuur als voor instrumenten voor oogchirurgie, algemene en specialistische chirurgie, inclusief chirurgische motoren, endoscopen, fiberscopen, monitors, lichtbronnen, allerlei kabels, sensoren, batterijen enz. Wij zoeken voor u alle producten die op de markt te verkrijgen zijn en die vervaardigd zijn met een garantie van de grote internationale merken. Wij vinden voor u altijd het beste aanbod. Wij verkopen alle medische specialiteiten alsook meubilair, apparatuur, chirurgische prothesen, biopsienaalden, chirurgische motoren, endoscopen, fiberscopen, chirurgische frezen, matten met hoge steriliteit voor operatiekamers, diagnose-apparatuur, medische lampen, sterilisatiematerieel, hemostatische sponzen, weegschalen, microscopen, chirurgische instrumenten voor alle specialiteiten.

 5. STOPLER BELGIUM

  België

  Stöpler is een onderneming in medische instrumenten, apparaten en disposables. Het bedrijf werd opgericht in 1902 en is dus al ruim een eeuw lang de deskundige, betrouwbare en meedenkende partner voor ziekenhuizen en andere medische instellingen. Stöpler vormt de verbinding tussen gerenommeerde merken op het gebied van instrumentarium, apparatuur en disposables en de afnemers hiervan. Daarbij wordt voorzien in de specifieke wensen van gebruikers. Met een breed pakket aan diensten begeleidt Stöpler haar afnemers bij de aanschaf, het gebruik en het beheer van haar producten.

 1. AUMANN GMBH

  Duitsland

  Al meerdere generaties lang is Aumann een wereldleidend in de machinebouw in de sector draadlak- en spoelwikkeltechniek, alsook automatisering.Daarnaast zijn wij globaal gezien die enige aanbieder die de vakkennis en de ervaring bezit in de productie van draad via het wikkelen tot grote montages van eindproducten.Met zijn hang naar modernisering, precisie in zijn werkzaamheden en zijn constante ontwikkeling is Aumann voor u als klant ook op internationaal gebied werkzaam.Daar we onze kennis in deze drie gebieden met succes combineren. Zo zorgen we voor een absoluut voordeel de combinatie van bewezen oplossingsstrategieën met doeltreffende innovaties!

 2. NIPRO EUROPE

  België

  Nipro Europe NV is onderdeel van Nipro Corporation, een wereldwijd concern met haar hoofdkantoor in Osaka, Japan. Nipro Corporation ontwikkelt, produceert en verkoopt medische en farmaceutische hulpmiddelen voor dialyse, infusietherapie, diabetische toepassingen, farmaceutisch glas en algemene ziekenhuisbenodigheden. Nipro Europe NV, gevestigd in Zaventem, België, verzorgt de productie, verkoop, distributie en marketing van deze producten in Europa, Afrika, Rusland en een deel van het Midden-Oosten. Daarnaast is Nipro Europe NV verantwoordelijk voor vier productiefaciliteiten in de Verenigde Staten en zeven in Europa.

 3. EASICS

  België

  Easics is een System-on-Chip ontwerpbedrijf, gespecialiseerd in digitale & mixed-signal ASIC's en FPGA's. Easics ontwerpt robuuste en schaalbare hoogperformante en laagvermogen embedded systemen voor leidende productbedrijven actief in beeldvorming, medische apparatuur, machinebouw, meetapparatuur, multimedia, ruimtevaart & avionics, en bedrade & draadloze communicatie.

 4. DIAC MEDICAL

  Nederland

  DIAC MEDICAL is een bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in de wereldwijde in- en verkoop van Ambulance voertuigen en medische apparatuur. Op aanvraag kan een ambulance volledig uitgerust worden met nieuwe of gebruikte/refurbished apparatuur

 5. NOVOSANIS

  België

  Novosanis ontwerpt en ontwikkelt medische apparaten voor verschillende toepassingebieden. Het doel is om de gezondheidszorg te verbeteren en een betere levenskwaliteit te kunnen garanderen dankzij duurzame technologieën. Twee toestellen : VAX-ID, geschikt voor intradermale injecties, en Colli-Pee, geschikt voor de opvang van de eerste urine.

 6. B.BRAUN MEDICAL

  België

  Ontwikkeling van innovatieve medische en farmaceutische producten en diensten.

 7. SILVERT MEDICAL

  België

  Groothandel in medische en farmaceutische apparatuur en uitrusting.

 8. ZIMMER

  België

  Groothandel in farmaceutische producten.

 9. BIOTRONIK BELGIUM

  België

  Sinds meer dan 50 jaar, innoveert BIOTRONIK om zich te onderscheiden in hartritmestoornissen, elektrofysiologie en vasculaire interventie.

 10. DRAGER MEDICAL BELGIUM

  België

  Dräger is een bedrijf dat internationaal voorop loopt op het gebied van medische en veiligheidstechnologie. Dräger levert sinds 1889 producten voor het beschermen, ondersteunen en redden van levens.

 1. VOLCANO EUROPE

  België

  Medische en farmaceutische apparatuur en uitrusting

 2. REMEDUS

  België

  Medische en farmaceutische apparatuur en uitrusting.

 3. BENETEC

  België

  Medische en farmaceutische apparatuur en uitrusting.

 4. SEBIA BENELUX

  België

  Medische en farmaceutische apparatuur en uitrusting.

 5. SMITH & NEPHEW

  België

  Medisch en farmaceutische apparatuur en uitrusting.

 6. LABORIE BELGIUM

  België

  Industriële producent van medische apparaten.

 7. DUBOIS MEDICA

  België

  Medische groothandel.

 8. MEDISERVIS S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Wij zijn een medisch distributeur met producten in de categorieën; orthopaedics, cardio, GYN, diabetes, wond- & hechtmateriaal, dental, medical disposables & VET.

 9. THALAMED GMBH

  Duitsland

 10. MEDICALSTORE

  Oekraïne

Filters

Resultaten voor

Medische apparatuur - Import export

Aantal resultaten

10.046 bedrijven