• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • medische en chirurgische uitrustingen en apparatuur

Resultaten voor

Medische en chirurgische uitrustingen en apparatuur - Import export

 1. MEDELA AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Medela heeft 19 dochterondernemingen in Europa, Noord-Amerika en Azië, verkoopt haar producten in meer dan 100 landen en biedt werk aan meer dan 1.700 mensen wereldwijd.

  Website Open In New icon
 2. DUCHATEAU SA

  België

  Verified by europages badge
 3. CORENA PHARMACEUTICAL WHOLESALE

  Turkije

  Verified by europages badge
 4. AB MEDICA SPA

  Italië

  Verified by europages badge
 5. ACME SRL

  Italië

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LANZONI SRL

  Italië

  Verified by europages badge
 2. DR. FRANCO LUGNANI

  Italië

  Verified by europages badge
 3. LASEST (LASMEDTECH LLC)

  Rusland

  LasMedTech is een fabrikant en ontwerper van medische apparatuur gebaseerd op de meest geavanceerde krachtige vastestoflasers: lasertherapie instrumenten, laser apparatuur en instrumenten voor chirurgie, esthetische dermatologie, gynaecologie en lichaamstherapie, inclusief het ultramoderne, krachtige en multifunctionele LASEST lasercomplex met ergonomische hulpstukken. LASEST kenmerkt zich door behandeling van plekken tot op 24 mm, hoge energiedichtheid, slim en gebruikersvriendelijke software evenals diverse types laser: neodymium, alexandriet, erbium, robijn, diode laser, enz. LasMedTech werd opgericht in 2007 met steun van het Nationale Wetenschappelijke Medische Lasercentrum in Moskou en was het eerste bedrijf ter wereld om een ultracompacte draagbare Klasse 4 laserzender te ontwerpen. Het gebruik van LasMedTech lasers binnen de geneeskunde is efficiënt voor esthetische en dermatologische chirurgie, laser microchirurgie, otorhinolaryngologie, plastische chirurgie, behandeling van kanker, tandheelkunde, fysieke therapie, gynaecologie en urologie.

 4. GETINGE BELGIUM NV

  België

  Met de vaste overtuiging dat elke persoon en gemeenschap toegang dient te hebben tot de best mogelijke zorg, biedt Getinge ziekenhuizen en life science bedrijven en instellingen, producten en oplossingen om klinische resultaten te verbeteren en workflows te optimaliseren. Het aanbod omvat producten en oplossingen voor intensive care, cardiovasculaire procedures, operatiekamers, steriele opwerking en life science. Getinge heeft wereldwijd meer dan 10.000 mensen in dienst en de producten worden verkocht in meer dan 135 landen.

 5. SMD SRL - STERN PODIA

  Italië

  SMD ontwerpt en produceert uitrustingen voor Stern Podia podologen, bestemd voor vakspecialisten die het beste eisen: instrumentensets, operatie-units, operatiestoelen, meubels en accessoires. Medische apparatuur voor dagchirurgie en podologisch onderzoek. Stern Podia: haar oorsprong en traditie staan borg voor kwaliteit en continuïteit. Sinds 1985 bestaat het Stern Podia concept erin, werkinstrumenten van hoogwaardige kwaliteit te vervaardigen zodat podologen er zeker van kunnen zijn dat ze ontworpen zijn om aan hun professionele eisen te voldoen.

 1. LOGIC MEDICAL B.V.

  Nederland

  Logic Medical is de professionele spécialist voor preventief en curatief onderhoud van medisch-technische apparatuur. Onderhoud is het vakgebied van Logic Medical. Logic Medical heeft ervaring met een heel groot aantal medische apparaten. Logic Medical is een onafhankelijk en multibranche bedrijf en adviseert zijn klanten bij de aanschaf van nieuw medische apparatuur, zonder voorkeur voor bepaalde merken. De klanten van Logic Medical zijn o.a.: ziekenhuizen, ambulancediensten, revalidatiecentra, verpleeg- en verzorgingshuizen, privéklinieken en fysiotherapiepraktijken.

 2. MSH

  België

  MSH staat voor Medical Scientific Huart, is gespecialiseerd in de invoer en distributie van exclusieve producten in de medische sector. Producten : aerosol, bloeddrukmeter, sigma runningmeters, heartscan, electrische tandenborstels, lichaamsvetmeters, hartslagmeter, luchtbevochtiger, microdosis pompen, stappentellers, wandelbox, massagestoelen, massagebanken, digitale thermometer, oorthermometer, babyweegschalen, kolomweegschalen, vloerweeschalen, stoelweegschalen, platformweegschalen, saturatiemeter, kussens, matrassen, …

 3. ACERTYS

  België

  Dagelijks werkt Acertys als gepassioneerde partner aan haar relatie met ziekenhuizen, artsenpraktijken en eerstehulpdiensten in de Benelux. Met een hart voor medische technologie, hard- en software, kunt u op Acertys rekenen voor consultancy, aankoop, training en technische ondersteuning. Acertys levert en installeert medische apparatuur voor verschillende afdelingen, onder meer : anesthesie, cardiologie, apotheek, dermatologie, geriatrie… Daarnaast biedt het bedrijf ook totaaloplossingen voor consultatie, privéziekenhuis, privépraktijk, enz; een ten slotte biedt Acertys ook technische diensten.

 4. FRESENIUS KABI

  België

  Fresenius Kabi is in Europa en in grote delen van Azië en Latijns-Amerika marktleider op het gebied van infusietherapie en klinische voeding. Met onsproducten en diensten richten wij ons op de therapie en zorg van kritisch en chronisch zieke patiënten. Fresenius Kabi richt zich op het ondersteunen van medische professionals in het geven van de beste therapie aan chronisch en kritisch zieke patiënten door het leveren van geneesmiddelen en medische hulpmiddelen. Hun producten zijn essentieel bij de acute, de chirurgische, en de therapeutische behandeling van patiënten binnen en buiten ziekenhuizen. Het bedrijf produceert onder meer producten ter vervanging of aanvulling van bloedplasma, een gamma geneesmiddelen voor injectie, parenterale voeding, enterale voeding, medical devices en basisinfusen en injectievloeistoffen.

 5. FISCHER ANALYSEN INSTRUMENTE GMBH

  Duitsland

  FAN GmbH ontwikkelt en verkoopt 13C- en H2-ademtestapparatuur. Verder zijn we specialist op de gebieden van 15N-analysators en wetenschappelijke speciale apparaten. Bovendien vindt u bij ons ondersteuning met handleidingen en literatuur zowel voor ademtestapparaten, CO2-ademgasanalysators, (Helicobacter pylori-)ademtestsets en -stoffen alsook voor tracertechnieken met stabiele stikstof- en koolstofisotopen. Het bedrijf is gecertificeerd conform EN ISO 13485: 2003 en AC: 2009

 6. MCB TRADE B.V.

  Nederland

  MCB Trade BV / Medi-supply is een in Nederland gevestigde, onafhankelijke, groothandel. Het bedrijf is uitgegroeid tot een full service partner met specialisaties in diverse productgroepen. Dit kunnen medische hulpmiddelen zijn maar ook gespecialiseerde geneesmiddelen. Onze kernactiviteiten zijn gericht op Specialistische Groothandel en Exclusieve Distributie.

 7. DIAC MEDICAL

  Nederland

  DIAC MEDICAL is een bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in de wereldwijde in- en verkoop van Ambulance voertuigen en medische apparatuur. Op aanvraag kan een ambulance volledig uitgerust worden met nieuwe of gebruikte/refurbished apparatuur

 8. IMPORTEXCO

  België

  Importexco Activiteit van de firma: export naar Afrika van medisch materiaal/uitrusting en sinds 2010 ook van cosmetica en producten voor de huidverzorging. Generische producten Chirurgische instrumenten Instrumenten voor diagnostiek Laboratoriumuitrusting Hospitaaluitrusting Artikelen van roestvrij staal

 9. BARD BENELUX

  België

  BARD is een wereldleider in ontwikkeling, productie, distributie en verkoop van vernieuwend medisch materiaal. Het bedrijf levert zijn producten aan ziekenhuizen, artsen en verzorgingsinstellingen over de hele wereld. Van injectienaalden en urinekatheters tot stents en monitoringtoestellen voor hartoperaties.

 10. BRUMED BV

  België

  BruMed is een producent en distributeur van medisch beschermingsmateriaal. Wij beschikken over een sterke lokale en internationale positionering dankzij onze productiefaciliteit in België en China. Wij leveren aan honderden klanten binnen Europa en staan garant voor een top product, uitstekende service en zeer lage prijs (€ 0, 02 per masker! )

 1. BENETEC

  België

  Medische en farmaceutische apparatuur en uitrusting.

 2. SMITH & NEPHEW

  België

  Medisch en farmaceutische apparatuur en uitrusting.

 3. MEDISERVIS S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Wij zijn een medisch distributeur met producten in de categorieën; orthopaedics, cardio, GYN, diabetes, wond- & hechtmateriaal, dental, medical disposables & VET.

 4. CORMEDICA

  Frankrijk

 5. KAZAMAENT CO., LTD.

  Zuid Korea

 6. AB MEDICA SPA

  Italië

 7. PRODORTH SPINE

  Turkije

 8. SMARTEM GMBH

  Duitsland

 9. LEFA SRL

  Italië

 10. SYCOMED E.K.

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Medische en chirurgische uitrustingen en apparatuur - Import export

Aantal resultaten

9.457 bedrijven