• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • melkmachines en materialen

Resultaten voor

Melkmachines en materialen - Import export

 1. BELGOMILK IA SA

  Griekenland

  Verified by europages badge

  Belgo-Milk Company is een toonaangevende organisatie op het gebied van landbouw en veefokkerij. Het in 1996 opgerichte bedrijf heeft meer dan 25 jaar ervaring in handelsactiviteiten. In 2005, heeft het bedrijf in de toekomst geïnvesteerd en stelde een specifiek team van managers samen om een nieuwe productie-unit te ontwikkelen gespecialiseerd in een brede waaier categorieën. Het bedrijf biedt betaalbare vee-units, klassieke gebouwen, opslagruimtes, melkstallen, luiken, voederbanden, malers, silo's, kaas- en zuivelmachines en koeltanks. Het bedrijf Belgo-Milk werkt met hoogwaardige veerassen zoals Lacaune schapen, ASSAF en Friese schapen, om de beste melkproducten te bieden. Het bedrijf maakt tevens gebruik van TYROBOX®, een geavanceerd systeem om de kwaliteit en de veiligheid van zijn producten te garanderen. Het bedrijf Belgo-Milk zet zich in voor uitmuntendheid en innovatie en biedt de klanten op constante wijze hoogwaardige producten en diensten.

 2. ALCHEMIST TECHNOLOGIES

  Turkije

  Verified by europages badge

  Alchemist Technologies, opgericht in 2016, produceert landbouwmachines uit Turkije.Wij produceren voornamelijk landbouwaanhangwagens onder het merk ALCHEMIST TRAILER, zoals balenaanhangwagens, traditionele aanhangwagens en monocoque aanhangwagens die zijn afgestemd op de behoeften en het comfort van landbouwers. Onder hetzelfde dak leggen wij onze marketingdiensten voor aan onze zakenpartners om met een professioneel verkoop- en technisch team de behoeften van onze klanten te dienen en te bevredigen. Wij bieden landbouwoplossingen zoals: •Grondbewerkingmachines, •Plantmachines, •Lader en toebehoren, •Hooibewerkingsmachines, •Meststoffen en mestverspreiders, •Energieoplossingen, •Verpakkingsmachines, •Spuitapparatuur en veehouderijapparatuur, bezoek onze website om meer te ontdekken! Onze belangrijkste partner KOMSILAJ Wrapper Round baller machines, is de echte leider in Turkije en staat bekend om zijn kracht en meest geavanceerde functies (Deze machines kunnen tomatenpulp en droge materialen zoals katoen verpakken). Onze tweede belangrijke partner is OPAL PIVOT, bekend om zijn hoogwaardige sproeier- en tandwielkasten met centrale, lineaire en universele spillen voor agrarische irrigatiebehoeften. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 3. DUTCH MILK FILTERS

  Nederland

  Dutch Milk filters is a young and dynamic company focused on the sale of milk filters within the European Union. We supply a total range of high-quality milk filter socks and milk filter discs which you can order online. Should you not be able to find the filter-dimension you need, you can always contact us to find a solution. To get acquainted with Dutch milk filters you can try our milk filters for free by ordering a free trial package. This way you can test our milk filters intensively. If you have any questions, please do not hesitate to contact us. Best regards, Tiddo Pasveer

 4. LIMKO

  België

  LIMKO is een koeltechnisch bedrijf gespecialiseerd in melkkoeltanks, melkmachines en voercomputers voor de agrarische sector.Een belangrijke bedrijfsactiviteit bestaat uit de handel in gebruikte melkkoeltanks.Onze afnemers zijn over de hele wereld te vinden. Wij exporteren naar bijna alle landen in Europa, vele Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse landen, en zelfs naar enkele Aziatische landen. LIMKO levert melkkoeltanks met een opslagcapaciteit variërend van 300 tot meer dan 30.000 liter. In onze voorraadlijst zijn alle merken die in België verkocht zijn terug te vinden. Dit zijn onder andere, JAPY, Mueller, Alfa Laval, Packo, Zero, IK, DRU, Etscheid enz.U kunt de huidige voorraad hier aanvragen. Naast de bestaande en direct leverbare voorraad, kunnen we ook op verzoek bepaalde type tanks aanbieden. Ook voor tweedehands melkmachines kan u bij LIMKO aankloppen.

 5. INDUSTRIAS DE BERANGO

  Spanje

  Productie en verkoop van reserveonderdelen voor melkmachines en uitrustingen voor het melken, moffen voor melkmachines, melksystemen, automatische melksystemen, melkklauw, melkdoseerder, enz.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DELAVAL

  België

  DeLaval levert totaaloplossingen voor de melkveehouderij, met als doel het optimaliseren van de melkproductie en het verbeteren van het welzijn van mens en dier.

 2. ADEN TARIM HAYVANCILIK EKIP. SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf ADEN TARIM HAYVANCILIK EKIP. SAN. TIC. LTD. ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voederdistributiesystemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veeteelt - machines en materialen, Melkmachines en materialen, Landbouwmachines, installaties voor box, Veeteelt - machines en materialen, Melkmachines en materialen, en Landbouwmachines. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 3. AYAZ KAUCUK PLASTIK VE KALIP MAKINA SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf AYAZ KAUCUK PLASTIK VE KALIP MAKINA SAN. VE TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkmachines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melkmachines, melkinstallaties, accessoires voor melkmachines, en automatische melkinstallatie. Het is gevestigd in Nilüfer, Turkije.

 4. ONCEL MILKING MACHINES&SPARE PARTS

  Turkije

  Het bedrijf ONCEL MILKING MACHINES&SPARE PARTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkmachines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melkmachines, accessoires voor melkmachines, automatische melkmachines, en melkinstallaties. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 5. ŞAHBAZ ISI SAN.TIC.A.Ş.

  Turkije

  Het bedrijf ŞAHBAZ ISI SAN.TIC.A.Ş., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkmachines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en apparatuur voor de productie van room, boter en yoghurt. Het is gevestigd in Kayseri, Turkije.

 1. THEOHARIDIS S.A.

  Griekenland

  Het bedrijf THEOHARIDIS S.A., is een Groothandelaar, en actief in de sector Landbouwmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melkmachines en materialen, cardanassen, maaimachines voor de landbouw, Melkmachines en materialen, en ploegen en materiaal voor grondbewerking. Het is gevestigd in Kalochori, Griekenland.

 2. AGROMASTERS LTD

  Griekenland

  Het bedrijf AGROMASTERS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkmachines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltanks, melkinstallaties, en Koeltanks. Het is gevestigd in Thessaloniki, Griekenland.

 1. AGRI SERVICE, INH. HARTMUT GEBERT

  Duitsland

  Het bedrijf AGRI SERVICE, INH. HARTMUT GEBERT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Melkmachines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drinkbakken voor dieren, Installaties - stallen, Drinkbakken voor dieren, Rieten omheiningen, en Installaties - stallen. Het is gevestigd in Lübben, Duitsland.

 2. MERTSAN PUMPS & AGRICULTURE

  Turkije

  Het bedrijf MERTSAN PUMPS & AGRICULTURE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melkmachines en materialen, mestspreidmachine, Melkmachines en materialen, en verstuivers voor landbouwmachines. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 3. EGE SUT TEKNOLOJILERI

  Turkije

  Het bedrijf EGE SUT TEKNOLOJILERI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkmachines en materialen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. J. DELGADO SA

  Spanje

  Het bedrijf J. DELGADO SA, en actief in de sector Melkmachines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veeteelt - machines en materialen, Veeteelt - machines en materialen, automatische melkinstallatie, melkschuur, en accessoires voor melkmachines. Het is gevestigd in SOCUÉLLAMOS - CIUDAD REAL, Spanje.

 5. MELKZENTER

  Luxemburg

  Het bedrijf MELKZENTER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Veeteelt - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melkmachines en materialen, Zuivelindustrie - machines en materialen, Industrieel onderhoud, Melkmachines en materialen, Zuivelindustrie - machines en materialen, Industrieel onderhoud, en vloerbedekking. Het is gevestigd in Angelsberg, Luxemburg.

 6. TAMAM MILKING TECHNOLOGIES

  Turkije

  Het bedrijf TAMAM MILKING TECHNOLOGIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkmachines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melkmachines, accessoires voor melkmachines, automatische melkmachines, en gereedschap voor de landbouw. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 7. OMSA SUT SAGIM MAKINALARI VE YEDEK PARCA

  Turkije

  Het bedrijf OMSA SUT SAGIM MAKINALARI VE YEDEK PARCA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkmachines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melkmachines, accessoires voor melkmachines, automatische melkmachines, en melkinstallaties. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 8. ARDEN MILKING TECHNOLOGIES

  Turkije

  Het bedrijf ARDEN MILKING TECHNOLOGIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkmachines en materialen. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 1. SUPEREX CLAMPS

  India

  Het bedrijf SUPEREX CLAMPS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klembeugels - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melkmachines en materialen, klemmen, Melkmachines en materialen, Rubberbeugels, en beugels van zink. Het is gevestigd in New Delhi, India.

 2. AGRODEL, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf AGRODEL, LDA., is een Groothandelaar, en actief in de sector Landbouw - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melkmachines en materialen, hekwerk onder hoogspanning voor vee, en Melkmachines en materialen. Het is gevestigd in Ponta Delgda, Portugal.

 3. LAKTO DAIRY TECHNOLOGIES

  Turkije

  Het bedrijf LAKTO DAIRY TECHNOLOGIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkmachines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stalreiniging - machines en materialen, pompen voor gier, installaties voor box, installlaties van luchtventilatie voor stallen, en Stalreiniging - machines en materialen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 4. KMR KAUCUK SAN VE TIC LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf KMR KAUCUK SAN VE TIC LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkmachines en materialen. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 5. FIC SPA

  Italië

  Het bedrijf FIC SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkmachines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zuivelindustrie - machines en materialen, Drankenindustrie - machines en materialen, Zuivelindustrie - machines en materialen, en Drankenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Mese, Italië.

 6. FELIX INTERNATIONAL

  Turkije

  Het bedrijf FELIX INTERNATIONAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkmachines en materialen. Het is gevestigd in Dubai, Turkije.

 7. VESA MILKING MACHINES

  Turkije

  Het bedrijf VESA MILKING MACHINES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkmachines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires voor melkmachines, en behandelde melk. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 8. MOTOTECHA, UAB

  Litouwen

  Het bedrijf MOTOTECHA, UAB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouwmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Besproeiing en irrigatie - diensten, Melkmachines en materialen, Landbouw - installaties en apparatuur, Besproeiing en irrigatie - diensten, Melkmachines en materialen, en Landbouw - installaties en apparatuur. Het is gevestigd in BERCIUNU K., PANEVEZIO R., Litouwen.

 9. BELGOMILK

  Griekenland

  Het bedrijf BELGOMILK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kaasbereidingsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melkmachines en materialen, installaties en apparatuur voor ontvangst voor zuiveliindustrie, en Melkmachines en materialen. Het is gevestigd in Thesssaloniki, Griekenland.

 10. BEYSAN MACHINES

  Turkije

  Het bedrijf BEYSAN MACHINES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkmachines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren homogenisatoren, homogenisatoren met hoge druk, en homogenisatoren voor de zuivelindustrie. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis