• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • meubel- en gordijnstoffen

Resultaten voor

Meubel- en gordijnstoffen - Import export

 1. QUANTUM INTERIOR BY MAXLAND

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De firma Maxland is een jonge familieonderneming die in 2015 werd opgericht en geleid wordt door de eigenaar Max Freudenberger. De firma bestaat uit een team van 7 toegewijde medewerkers. De onderneming, die aanvankelijk als handelsonderneming is opgericht en in de sector woningtextiel is gevestigd, is in zeer korte tijd zowel op de locatie Grünsfeld uitgebreid qua ruimte, die nu in totaal ongeveer 3.000 m2 bedraagt, als qua productassortiment en verkoopkanalen. Tot dusver heeft het bedrijf uitsluitend geleverd aan bekende meubelzaken in Duitsland en Zwitserland, aan grootwinkelbedrijven en inkoopverenigingen, alsmede aan enkele bekende discounters in Duitsland. Sinds 2017 kunnen ook consumenten de goederen van Quantum Interior rechtstreeks kopen via platformdealers zoals Amazon en eBay, en via de eigen onlineshop van de firma. Het harmonische samenspel van geëngageerde, op succes gerichte medewerkers, een op de behoeften van de klant afgestemd productassortiment en ondernemersmoed vormden tot op heden de basis voor het succes. Met een fijne neus voor toekomstige trends worden regelmatig nieuwe producten ontworpen die in speciale productievestigingen omgezet en geproduceerd worden. De materialen voor onze producten en ook al kant en klare geconfectioneerde goederen worden zowel betrokken bij in Europa (Italië, Frankrijk en Duitsland) gevestigde handelspartners alsook bij Aziatische (India, China) .

  Website Open In New icon
 2. FSH LOGISTICS E.K. INH. FABIAN SEBASTIAN HEIMBUCH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  FSH Logistics is een middelgroot bedrijf dat is gespecialiseerd in de import van producten uit vele verschillende vakgebieden en deze tegen concurrerende prijzen aanbiedt aan resellers voor zowel stationaire handel als online handel.Door onze eigen import zijn we een zeer flexibel bedrijf dat zich altijd aanpast aan de markt.Onze focus ligt in de tuin en op het kampeerterrein, maar ook een grote selectie aan kantoorbenodigdheden en seizoensartikelen vinden hun weg naar ons assortiment.Door onze nauwe en langdurige samenwerking met onze leveranciers in het Verre Oosten, zijn we in staat om nog kleinere hoeveelheden voor onze klanten in te voeren.We zijn blij om samen met u nieuwe producten te ontwikkelen of producten te laten produceren die zijn afgestemd op uw wensen en ideeën.

  Website Open In New icon
 3. PIEL S.A.

  Spanje

  Verified by europages badge

  Spaanse marktleider sinds meer dan 400 jaar in het ontwerp en de vervaardiging van textielproducten voor de woning, voor meubels, decoratie, tafelkleden, technische stoffen, mode en confectie. Wij produceren en commercialiseren stoffen voor verschillende industriële sectoren en zijn gefocust op textiel voor de woning (meubelstoffen, dekens, decoratie), de mode en industrieel textiel, met een grote aanwezigheid op zowel de nationale als de internationale markt, dankzij een groot aantal jaren ervaring.

  Website Open In New icon
 4. PUGI R.G. SRL

  Italië

  Verified by europages badge
 5. TREND-STOFF GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VET-E-MAGES SARL

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 2. PMTISSUS

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 3. BIBTEX-POL SP. Z O.O.

  Polen

  Wij zijn gespecialiseerd in meubelstoffen voor de meubelindustrie. We richten ons op de verwachtingen van onze klanten, en ontwikkelen voortdurend nieuwe ontwerpen en stoffen. Wij vervaardigen stoffen in onze eigen fabrieken in Turkije, Egypte en China. We zijn eveneens in het bezit van 9 filialen in Europa. Wij bieden productassortimenten van chenille en jacquard stoffen, textielvlokken, suède, monochroom stoffen, opdruk. De stoffen zijn gekeurd en gecertificeerd. . De klant heeft de beschikking over monsters.

 4. SETEX-TEXTIL-GMBH

  Duitsland

  Sinds de oprichting van het bedrijf in 1990 is SETEX een van de grootste Europese textielfabrikanten geworden.Door voortdurende, consistente investeringen in onze state-of-the-art machines, hebben we ons technologische voorsprong gestaag uitgebreid.Om onze nationale en internationale klanten en de individuele behoeften van de verschillende markten te ontmoeten, staat de optimalisatie van complexe productieprocessen altijd centraal bij onze activiteiten - voor duurzame ontwikkeling op het hoogste niveau. Setex ziet zichzelf als een leverancier van volledig bereik op de textielmarkt.Ons dienstenpakket leeft door de hoge kwalificatie van onze gemotiveerde medewerkers en ons moderne machinepark.Flexibiliteit, snelheid en permanente beschikbaarheid op afroep geven u de zekerheid dat u gelijk hebt.In nauwe samenwerking met u ontwikkelen we individuele en op maat gemaakte oplossingen.Uw behoeften bepalen onze workflow.

 5. LECLUYSE

  België

  Lecluyse is Europees marktleider en een belangrijke wereldspeler op het gebied van verticale en horizontale lamellen in kunststof en paneelgordijnen. Wij genieten internationaal een uitstekende reputatie en waken zorgvuldig over de kwaliteit in elke fase van het productieproces. Lecluyse blijft trouw aan haar 4 pijlers: kwaliteit, service, innovatie en milieu. De lamellen van Lecluyse, een selectief kransje van kwaliteit Alle kunststof lamellen van Lecluyse zijn van topkwaliteit. De volledige productie gebeurt in eigen huis, van korrel tot afgewerkte lamel. Hierdoor behouden we tijdens elke fase van het productieproces 100 % controle over de productkwaliteit. De lamellen van Lecluyse ogen niet alleen mooi. Ze bieden ook een grote functionele meerwaarde. Zo reflecteren onze verticale en horizontale lamellen ruim 80 % van de zon en van de warmte. Ze zijn onontvlambaar en behouden levenslang hun oorspronkelijke kleur. Keuze uit verticale en horizontale lamellen. • Verticals: Collection 58 - Collection 70 - Intermezzi • Horizontals: Collection 90

 1. CAPIRO

  België

  Capiro Textiles werd in 1973 opgericht door Philippe Vanneste. De bezieler van Capiro Textiles is sinds 1967 actief in textiel. Logisch dus dat know-how en vakmanschap vandaag nog steeds hoog in het vaandel worden gedragen. In 1984 vestigde Capiro textiles zich in de Nijverheidslaan 44 in Deerlijk. Zo’n 10 jaar later werden nieuwe burelen en een nieuwe showroom van 600m² gerealiseerd en nam de tweede generatie de fakkel over. Door de steile opmars van Capiro Textiles en de toename van klantenbezoek ter plaatse werd in 2000 het magazijn verdubbeld, alsook de showroom vergroot tot 1200m². Onze showroom mag en moet gezien worden en toont perfect waarvoor Capiro textiles staat: een enorm uitgebreid aanbod met een kwaliteit om u tegen te zeggen. Waarom kiezen voor Capiro? Jarenlange ervaring Totaalaanbod meubelstoffen, gordijnstoffen en matrasstoffen Toonaangevend leverancier in de Leisure- industrie

 2. HIMPE-DESMET

  België

  Hotelinrichting en interieur textiel. Concept, ontwerp, realisatie, installatie en afwerking. U kunt bij ons terecht voor de interieur inrichting van hotels, verzorgingsinstellingen, scholen, recreatie ruimtes, bedrijven en privé woningen. Of het nu gaat om een totaalproject of een soft renovatie, in uitvoering als hoofdaannemer of als onderaannemer, wij bieden u onze vakkennis en jarenlange ervaring in de decoratie sector. Kiest u voor maatwerk of productie, één stuk of grote hoeveelheden, voor hedendaags strak of klassiek? Wij beschikken over uitgebreide collecties aan materialen die aan hoge normen voldoen en garanderen u steeds de hoogste kwaliteit in afwerking en service.

 3. BENAUD CREATIONS

  Frankrijk

  Creatie vervaardiging effen en jacquard textiel, zijdeachtige wandbekleding. Gespecialiseerd in gemoireerde stoffen voor meubels en kleding voor de magistratuur, productie van Trevira CS, flockdrukken en drukken. Wij bieden tevens diverse technieken zoals: schudden, wafelen of reliëfdruk; traditioneel kleurverloop. Wij zijn gespecialiseerd in moiré, op ondergronden van zijdeachtige effen- en jacquardweefsels van katoen, polyester trevira CS, viscose, linnen, hennep, enz. Frans fabricaat.

 4. DELCROIX DÉCO

  België

  De onderneming Delcroix Concept sprl is sinds meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de verkoop van stoffen / kunstleer/ leer / het zadelmaken, de stoffering, het ontwerp van meubels en de confectie. Voor België, Frankrijk, Luxemburg en Zwitserland. Wij bieden onze klanten de beste kwaliteit kunstleer, leer en textiel die op de markt verkrijgbaar is. Onze onderneming richt zich tot vakspecialisten, particulieren, projectontwikkelaars, binnenhuisarchitecten of interieurontwerpers.

 5. BRUNSWICK MOONDREAM

  Frankrijk

  BRUNSWICK, Europese marktleider in hangklare technische gordijnen van het merk MOONDREAM, verkoopt stoffen en voeringen voor gordijnen. Deze producten zijn ontworpen voor een betere warmte-, zicht- of geluidsisolatie. De verduisterende, verdonkerende, warmte-isolerende of brandwerende M1 stoffen zijn beschikbaar uit voorraad in een grote keus aan effen en bedrukte stoffen. De hangklare voeringen of gordijnen, vervaardigd in Europa, kunnen we op maat vervaardigen of voor uw eigen merk ontwerpen.

 6. ABC-RAILS

  België

  Wij zijn verdeler in België en Luxemburg voor: Gordijnrailsystemen Forest , gordijnroedes Casa Valentina, gordijnroedes Zabala, elektrische sturingen Somfy, naaigaren Coats-duet en Coats epic, gordijnlinten Bandex en Ruflette, allerlei confectie-onderdelen, displaykasten voorverpakte gordijnrails, buigen van rails en allerlei maatwerk in eigen atelier. SNELLE LEVERING MET EIGEN VERVOER!

 7. MONTAGNER MERI - TAPPEZZERIA

  Italië

  Ambachtelijke experts in stoffering, bekleding van stof en leer. Wij ontwerpen en make een breed assortiment van artikelen en producten die voldoen aan de grote vraag van onze klanten. Wij leveren voornamelijk technische stoffen en accessoires voor de watersportsector en vloerbedekkingen voor schepen. Vakbekwaamheid en professionalisme om te voldoen aan alle eisen op het gebied van bekleding en stoffering van het interieur, van bedden, zitbanken en fauteuils.

 8. TEXTILES PASTOR SL

  Spanje

  Fabricage van textiel en stoffen. Gordijnen. Bekledingsstoffen. Satijn. Decoratie. Dekens. Donsdekens. Beddengoed Dekbedhoezen. Tafellinnen Import & Export.

 9. FRIULPRINT SRL

  Italië

  Bedrukken van stof in opdracht van derden, digitaal stof bedrukken, verkoop van bedrukte stoffen, meubel- en gordijnstoffen.

 10. PINTAIL INTERNATIONAL

  Nederland

  Het bedrijf is producent en distributeur van (meubel)stoffen, Wetcare en digitale printes. PinTail maakt bij de productie gebruik van nieuwe innovatieve technologieën.

 1. HAEZEBROUCK

  België

  Fabrikant van Mohair en Wol fluweel, wol épinglé en wol platte meubelstoffen.

 2. ANNABEL

  België

  Textielindustrie; bewerken en spinnen van textielvezels.

 3. TEXTILES TOMBLA

  Spanje

 4. EVO DESIGN TEKSTIL TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Turkije

 5. ELISA MELANZANI DESIGN BERLIN

  Duitsland

 6. CREACIONES BV S.L.

  Spanje

 7. ARCE TEXTILE

  Spanje

 8. COMPLEMENTOS TEXTILES CAYMON

  Spanje

 9. TALIA FABRICS

  Turkije

 10. ROYAL EUROPE TEXTILE S.L

  Spanje