• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • militaire voertuigen

Resultaten voor

Militaire voertuigen - Import export

 1. PATRICK'S AMERICAN CARS

  België

  Sinds meer dan 15 jaar ben ik zaakvoerder van de B.V.B.A. Patrick’s American Cars of P.A.C. Het restaureren van militaire voertuigen is eigenlijk een jongensdroom die in vervulling gaat.

 2. HARROW ARMORED VEHICLES UAE

  Verenigde Arabische Emiraten

  Het bedrijf HARROW ARMORED VEHICLES UAE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Militaire voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren geblindeerde machines, pantsering personenauto's, Afscherming, en onderhoud gepantserde bestelwagens. Het is gevestigd in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten.

 3. SC NERA CAROSERII SRL

  Roemenië

  Het bedrijf SC NERA CAROSERII SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Militaire voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Carrosseriebouw - vrachtwagens, en Carrosseriebouw - vrachtwagens. Het is gevestigd in Popesti-Leordeni, Roemenië.

 4. NATOPART

  Spanje

  Het bedrijf NATOPART, is een Groothandelaar, en actief in de sector Militaire voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepvaart - apparaten en uitrusting, Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting, accessoires en reserveonderdelen, Vliegtuigen - uitrusting en apparatuur, Scheepvaart - apparaten en uitrusting, en Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 5. MARCK ET BALSAN

  Frankrijk

  Het bedrijf MARCK ET BALSAN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Militaire voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Legeruitrusting. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. RAFF MILITARY TEXTILE FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf RAFF MILITARY TEXTILE FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Militaire voertuigen. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 2. TIENDAMILITARONLINE.COM

  Spanje

  Het bedrijf TIENDAMILITARONLINE.COM, is een Onderaannemer, en actief in de sector Militaire voertuigen. Het is gevestigd in Pontevedra, Spanje.

 3. VOP GROUP, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf VOP GROUP, S.R.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Militaire voertuigen, Schoolmeubilair, Meubilair voor het onderwijs, Tafels en stoelen, Militaire voertuigen, Schoolmeubilair, Meubilair voor het onderwijs, en Tafels en stoelen. Het is gevestigd in Ceský Tesín, Tsjechische Rep..

 4. HUGART GLOBAL OTOMOTIV SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf HUGART GLOBAL OTOMOTIV SAN. TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Militaire voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren militaire vrachtwagens, en militaire rupsbandvoertuigen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 5. SEC TECHNOLOGIES

  Slowakije

  Het bedrijf SEC TECHNOLOGIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Militaire voertuigen. Het is gevestigd in Liptovsky Mikulas, Slowakije.

 1. AMS TECHNOLOGIES AG

  Duitsland

  Het bedrijf AMS TECHNOLOGIES AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Militaire voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Telecommunicatiesystemen en materialen, Elektronische apparatuur en componenten - import-export, Telecommunicatiesystemen en materialen, en Elektronische apparatuur en componenten - import-export. Het is gevestigd in Martinsried/München, Duitsland.

 2. INTERNATIONAL DEFENCE SECURITY AND TECHNOLOGY

  India

  Het bedrijf INTERNATIONAL DEFENCE SECURITY AND TECHNOLOGY, is een Dienstverlener, en actief in de sector Militaire voertuigen. Het is gevestigd in New Delhi, India.

 1. SABIEX INTERNATIONAL

  België

  Het bedrijf SABIEX INTERNATIONAL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Militaire voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Jachtwapens en munitie, Jachtwapens en munitie, en militaire vrachtwagens. Het is gevestigd in Tournai, België.

 2. UNAC

  Frankrijk

  Het bedrijf UNAC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Militaire voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwplaatsen - machines, snijmachines, en Bouwplaatsen - machines. Het is gevestigd in Vergeze, Frankrijk.

 3. CARROZZERIA OMNIBUS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CARROZZERIA OMNIBUS S.R.L., is een Distributeur, en actief in de sector Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - dienstverlening, Militaire voertuigen, Voertuigen - dienstverlening, en Militaire voertuigen. Het is gevestigd in Varese, Italië.

 4. CANELLA & VALLINI S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf CANELLA & VALLINI S.N.C., en actief in de sector Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - dienstverlening, Militaire voertuigen, Voertuigen - dienstverlening, en Militaire voertuigen. Het is gevestigd in Occhiobello, Italië.

 5. MV PARTS

  België

  Het bedrijf MV PARTS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Militaire voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren militaire fournituren. Het is gevestigd in Hamois, België.

 6. INTERDONATO ANTONINO E C. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf INTERDONATO ANTONINO E C. S.N.C., is een Dienstverlener, en actief in de sector Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - dienstverlening, Militaire voertuigen, Voertuigen - dienstverlening, en Militaire voertuigen. Het is gevestigd in Messina, Italië.

 7. IDEAL TRUCK DI BORRINI MARCELLO

  Italië

  Het bedrijf IDEAL TRUCK DI BORRINI MARCELLO, is een Onderaannemer, en actief in de sector Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - dienstverlening, Militaire voertuigen, Voertuigen - dienstverlening, en Militaire voertuigen. Het is gevestigd in GALLIATE, Italië.

 8. TEAM SERVICE CAR

  Italië

  Het bedrijf TEAM SERVICE CAR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - dienstverlening, Militaire voertuigen, Voertuigen - dienstverlening, en Militaire voertuigen. Het is gevestigd in Concorezzo, Italië.

 1. GMT S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GMT S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - dienstverlening, Militaire voertuigen, Voertuigen - dienstverlening, en Militaire voertuigen. Het is gevestigd in Volpiano, Italië.

 2. HARBIN XINXING IMPORT AND EXPORT CO., LTD.

  China

  Het bedrijf HARBIN XINXING IMPORT AND EXPORT CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Militaire voertuigen. Het is gevestigd in Harbin, China.

 3. POR.CELLI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf POR.CELLI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - dienstverlening, Militaire voertuigen, Voertuigen - dienstverlening, en Militaire voertuigen. Het is gevestigd in Pegognaga, Italië.

 4. CARROZZERIA RISI S.A.S. DI RISI GABRIELE E C.

  Italië

  Het bedrijf CARROZZERIA RISI S.A.S. DI RISI GABRIELE E C., en actief in de sector Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - dienstverlening, Militaire voertuigen, Voertuigen - dienstverlening, en Militaire voertuigen. Het is gevestigd in Casteggio, Italië.

 5. NUOVA MA.NA.RO. S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf NUOVA MA.NA.RO. S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - dienstverlening, Militaire voertuigen, Voertuigen - dienstverlening, en Militaire voertuigen. Het is gevestigd in JESI, Italië.

 6. ISOKIT S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ISOKIT S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - dienstverlening, Militaire voertuigen, Voertuigen - dienstverlening, en Militaire voertuigen. Het is gevestigd in Conselve, Italië.

 7. MOLTENI ITALIA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MOLTENI ITALIA S.R.L., en actief in de sector Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - dienstverlening, Militaire voertuigen, Voertuigen - dienstverlening, en Militaire voertuigen. Het is gevestigd in Inverigo, Italië.

 8. BRA - MAC SERVICE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BRA - MAC SERVICE S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - dienstverlening, Militaire voertuigen, Voertuigen - dienstverlening, en Militaire voertuigen. Het is gevestigd in Casalgrasso, Italië.

 9. O.M.A.R.A. GROUP S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf O.M.A.R.A. GROUP S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - dienstverlening, Militaire voertuigen, Voertuigen - dienstverlening, en Militaire voertuigen. Het is gevestigd in Spinetoli, Italië.

 10. CARROZZERIA DONGIOVANNI

  Italië

  Het bedrijf CARROZZERIA DONGIOVANNI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - dienstverlening, Militaire voertuigen, Voertuigen - dienstverlening, en Militaire voertuigen. Het is gevestigd in Carmagnola, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis