• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • modellenbureaus

Resultaten voor

Modellenbureaus - Import export

 1. MODELS INC INTERNATIONAL NL

  Nederland

  Models-Inc-Int garandeert maatwerk op het gebied van modellen en hostesses. Models-inc-international heeft directe toegang tot een grote hoeveelheid stijlvolle en ervaren modellen, waardoor ze iedere toepassing tot een succes kunnen maken. Models-inc-int heeft veel ervaring op het gebied van hostesses en beursmodellen voor beurzen, modellen, productpresentaties en modeshows. De kwaliteit van de modellen wordt gegarandeerd door de unieke opleiding die ze door Models-Inc-Int zlef aangeboden wordt. Meer informatie hierover vind u op onze website. Bent u zelf model of wilt u model worden? Schrijf u dan gratis in voor een casting en bekijk wat de mogelijkheden voor u zijn! Bezoek onze website!

 2. PURE PERFORMANCE STYLING & ENTERTAINMENT

  Nederland

  Pure Performance styling & entertainment is het creatieve dans, entertainment en full service hospitality bureau met uniek entertainment op maat. U kunt bij Pure Performance terecht voor o.a. Danseressen Hostesses Modellen Brand ambassadors Female DJ's Steltlopers Vuurspuwers Acrobaten glitters festival make up Pure Performance onderscheidt zich het meest van andere bureaus met haar exclusieve kostuums, ontworpen en vervaardigd in eigen atelier. Wij hebben een breed scala aan reeds succesvolle kostuums maar onze kracht ligt ook juist in het kunnen meedenken en ontwikkelen op maat voor specifieke events, voorkeuren en wensen. Pure Performance biedt voor ieder soort evenement een passende dienst als unieke eyecatcher, waar uw gasten absoluut van onder de indruk zullen zijn. Pure performance bedenkt en ontwikkeld creatieve concepten voor de eventbranche. Onze modellen zijn werkzaam op corporate events als hostess, gastvrouw, brand ambassador, danseres of entertainer. Wij werken met mooi, enthousiast en goed opgeleid personeel dat als visitekaartje van uw bedrijf lieert aan succes! Het team van Pure Performance wordt zorgvuldig geselecteerd op basis van talent, kundigheid, karakter en spontaniteit. Onze performers en modellen zijn inzetbaar op beurzen, evenementen, tv-opnames, videoclipshoots, premieres, productlanceringen, festivals, bruiloften, fashionshows en vele andere activiteiten.

 3. SHOOTZ

  Nederland

  Hoi en welkom bij Shootz! Wij zijn een ambitieus castingbureau met een passie voor alles wat te maken heeft met modellen, acteurs, actrices en (edel)figuranten. We verbinden graag talenten met reclame agency’s, merken, productiebedrijven en overige bedrijven. Je kan bij ons rekenen op goede persoonlijke begeleiding, werken met ervaren vakmensen met verschillende competenties en natuurlijk het juiste gezicht voor jouw campagne of product. Bij ons boek je leuke, professionele, betrouwbare en fotogenieke gezichten voor foto en video shoots. Wij zijn tevens Casting directors en gaan actief op zoek naar de juiste gezichten voor een campagne of product. Uiteraard hebben wij onze eigen online database en beschikken we over een groot netwerk. Zo vinden wij altijd het geschikte gezicht of de juiste persoon!

 4. EDECANES AAA

  Mexico

  Marktleidend hostess bureau, dat functioneert met een innoverend systeem, waarin de klant online de hostesses kan kiezen die hij nodig heeft voor zijn persoonlijk evenement. Wij hebben certificaten en werken samen met professionele adviseurs op het gebied van imago. Het is ons doel professionele diensten van kwaliteit te leveren voor de volledige tevredenheid van onze klanten.

 5. THE MODELS GMBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BSTAFF

  Frankrijk

 2. AGENTUR OTEAM GMBH

  Duitsland

 3. C&C MODELS AGENCY

  Turkije

 4. EURO EVENT STAFFING

  Turkije

 5. STUDIO154 S.N.C.

  Italië

 1. YOUR EVENT SCOUT

  Duitsland

 2. ISTANBUL MODEL MANKEN

  Turkije

 1. UBIK S.R.L.S

  Italië

 2. YOUR EVENT SCOUT

  Duitsland

 3. JMA AGENCIA MODELS ACTORS S.L.

  Spanje

 4. AZUR-MGM LTD

  Verenigd Koninkrijk

 5. SQUARE AGENCY

  Zwitserland

 6. IMM INTERNATIONAL MODEL MANAGEMENT

  Verenigd Koninkrijk

 7. VIRMA AZAFATAS Y PROMOTORAS

  Spanje

 8. I AM MANAGEMENT

  Italië

 1. YAKEU E-FASHION COMPANY

  Duitsland

 2. AGENCIA DE ESCORTS ELEGANCY MODELS

  Spanje

 3. MESSEHOSTESSEN KÖLN

  Duitsland

 4. DIANA DUSSELDORF

  Duitsland

 5. MINISTAR

  België

 6. MAJESTE AJANS

  Turkije

 7. MODELAGENTUR BERLIN

  Duitsland

 8. GLOWSTAFF

  Duitsland

 9. BM BOOTHMODELS MODELAGENTUR

  Duitsland

 10. SPLENDIDE INTERNATIONAL MODELS

  Duitsland