• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • muziekinstrumenten - accessoires

Resultaten voor

Muziekinstrumenten - accessoires - Import export

 1. PASQUINO MARCO

  Italië

  Hij begon in 1998 als strijkstokkenmaker en specialiseerde zich later in de bouw en restauratie van barokke en klassieke strijkstokken. Hij verfijnde zijn constructietechnieken dankzij het advies van verschillende meesters, waaronder Maestro Arnaldo Morano. Zijn productie omvat zowel antieke als moderne strijkstokken, vervaardigd met uitgelezen materialen en vakmanschap, en met zorg gekozen, ongebruikelijke combinaties van houtsoorten. Deze techniek heeft hem ook in het buitenland bekendheid bezorgd.

 2. GIAMPIERO GIUSTOZZI GIUSTOZZI

  Italië

 3. MUSICALSTORE2005.COM SRL

  Italië

 4. ST PROFESSIONAL S.R.L.

  Italië

 5. SERENELLINI ACCORDIONS

  Italië

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LIEVERST SOUND

  Nederland

  Op onze internetsite www.lieverstsound.nl onder de kop "DJ DIENSTEN" staat onze dienstverlening met prijsopgave omschreven! Waarom Lieverst Sound? - Professionele DJ's met A-merken aan apparatuur voor een lage prijs. - Uw uitgangspunten zijn de basis voor de perfecte dienstverlening. - 26 Jaren ervaring. - Prettige open communicatie. - Vaste prijsgarantie. - De juiste DJ voor uw evenement. - Vrijblijvend kennismakingsgesprek. - Bij Lieverst Sound geldt: afspraak is afspraak! Lieverst Sound met 26 jaren ervaring levert professionele DJ's en allround drive-in shows met een grote passie voor muziek. Lieverst Sound verzorgt met veel enthousiasme en passie graag uw dansfeest en doen ons uiterste best om er een geslaagd evenement van te maken. Naast allround en gespecialiseerde DJ's kunnen wij ook een passende drive in show leveren; of het nu gaat om 50-, 100-, 200- of 1500 gasten! Lieverst Sound kan daarbij ook aan vrijwel alle muzikale wensen voldoen; Top-40, Disco & Soul, Dance, House, Trance, Hardstyle, R&B, Hip-Hop, Rock, Nederlandstalig, Après-ski en nog veel meer!

 2. LEMCA

  België

  LEMCA (Leveugle European Music Company Antwerp) werd opgericht in 1982. De stichter Robert Leveugle begon toen een instrumentenhandel van beperkte omvang te Deurne. Al snel bleek deze zaak een schot in de roos. LEMCA heeft ook reeds vele jaren een sterk uitgebreid en geprofessionaliseerd atelier voor herstelling blaasinstrumenten, zowel hout- als koperblazers, onze reparateurs worden voortdurend bijgeschoold bij de beste fabrikanten van blaasinstrumenten in gans Europa. Hét atelier voor vakkundige reparaties en onderhoud aan uw blaasinstrument. Blaasinstrumenten reparatie. Ambacht met Passie! Met vele jaren ervaring op het gebied van onderhoud, reparatie en revisie biedt Het Reparatieatelier een goede service en goede zorg voor uw instrument. Door de moderne technieken die we in Het Reparatieatelier gebruiken, kunnen wij reparaties uitvoeren in een kort tijdsbestek waardoor u uw instrument zo kort mogelijk kwijt bent. Als u uw instrument wilt laten bekijken voor een beoordeling dan brengen wij daar geen 'onderzoekskosten' voor in rekening. Advies is dus altijd vrijblijvend bij het Reparatieatelier! LEMCA is na meer dan 30 jaar gegroeid tot een toonaangevend bedrijf in zowel HaFaBra-instrumenten, bladmuziek en digitale instrumenten.

 3. STRIJKINSTRUMENTENSHOP.NL

  Nederland

  Bij Strijkintrumentenshop.nl bent u aan het juiste adres voor aanschaf en huur (alle maten) van violen, altviolen, celli, contrabassen en een kleine collectie symfonische blaasinstrumenten. Naast verkoop en verhuur van kwalitatief goede handgebouwde instrumenten (made in Europe), verkopen wij de meest gangbare snaren en andere benodigdheden, alles tegen zeer voordelige prijzen. Hebt u suggesties voor artikelen die niet in ons assortiment worden aangeboden, dan horen we dat graag van u. Naast de verhuur en verkoop van instrumenten voeren wij ook onderhoud van strijkinstrumenten uit in onze werkplaats. U bent van harte welkom in onze showroom in Den Haag om instrumenten van onze collectie te proberen of bestellingen af te halen.

 4. ROYALKOBO

  Nederland

  Toon Kobussen en Ton Lemmen uit Someren combineren het vakmanschap en de kwaliteit van een allround instrumentmaker en koperslager met de nieuwste technieken op gebied van metaalbewerking. Met meer dan vijfenvijftig jaar ervaring hebben zij de kennis in huis om ieder blaas of percussie instrument aan te passen aan de wensen van de muzikant, specifieke reparaties uit te voeren en nieuwe vindingen door te voeren die het bespelen van jouw muziekinstrument oa voor al uw koperblaas houtblaas en strijk en slag instrumenten zijn wij de aangewezen firma voor al uw onderleen en reparatie voor elk muziekinstrument

 5. MUSIC EXPERIENCE STUDIO

  Nederland

  Altijd al eens in een echte opname studio willen staan? Neem u eigen cd single op in onze professionele opname studio. Ook kunt u bij ons terecht voor een bedrijfsfeest, verjaardag of vrijgezellen uitje. alles is mogelijk. Wij nemen ook demo's op of alleen een vocaal. Tevens is het ook mogelijk om onze opname studio te huren voor andere doeleinden. Check onze website van music experience. De beste studio van Nederland en Noord-holland. Wij zijn gevestigd aan de sluispolderweg 11 A4 in Zaandam. Altijd al eens in een echte opname studio willen staan? Neem u eigen cd single op in onze professionele opname studio. Ook kunt u bij ons terecht voor een bedrijfsfeest, verjaardag of vrijgezellen uitje. alles is mogelijk. Wij nemen ook demo's op of alleen een vocaal. Tevens is het ook mogelijk om onze opname studio te huren voor andere doeleinden. Check onze website van music experience. De beste studio van Nederland en Noord-holland. Wij zijn gevestigd aan de sluispolderweg 11 A4 in Zaandam. Altijd al eens in een echte opname studio willen staan? Neem u eigen cd single op in onze professionele opname studio. Ook kunt u bij ons terecht voor een bedrijfsfeest, verjaardag of vrijgezellen uitje. alles is mogelijk. Wij nemen ook demo's op of alleen een vocaal. Tevens is het ook mogelijk om onze opname studio te huren voor andere doeleinden. Check onze website van music experience. De beste studio van Nederland en Noord-holland.

 1. SJAK ZWIER GITAARBOUW

  Nederland

  Zwier Gitaarbouw is een bekend adres als het gaat om het bouwen van of service en reparaties aan (antieke) snaarinstrumenten. Gitaren, bassen, contrabassen, mandolines, banjos, dobro's, ukelele's, cithers… Noem het maar op en we hebben het in onze werkplaats gehad. Laat je gitaar dus repareren door de specialist. Er is geen klus die we afwijzen of waar we geen oplossing voor hebben. We staan er om bekend dat we alle onmogelijke reparaties aankunnen. De prijs van een reparatie, renovatie, taxatie of upgrade stellen we altijd in overleg vast na het aanschouwen van het snaarinstrument. Wellicht wil je gewoon weten wat de bouw van je droomgitaar bij ons kost? Bekijk onze servicepagina voor tarieven van de meest voorkomende werkzaamheden of vraag kosteloos een offerte op via onze website. We helpen je graag verder. Ook als je niet in de buurt van het pittoreske Vlissingen woont. Geef ons een zo compleet mogelijke beschrijving van het vermoedelijke euvel (of uw wens) en we geven een gerichte prijsduiding. Zo is er nooit een verassing achteraf en weet je of je een bezoekje naar de prachtige Zeeuwse kust kan gaan plannen. Altijd de moeite waard en de koffie staat klaar!

 2. DRUMBEAT APELDOORN

  Nederland

  Wil je beter leren drummen? Heb je meer variatie, inspiratie en een goede techniek nodig? Dan is het nemen van drumlessen in Apeldoorn bij DrumBeat iets voor jou! Neem drumles in Apeldoorn! Over ons Wij zijn drumdocenten: Len Harmsen en Paul van der Lubbe. We volgden erkende muziekopleidingen en gaven les op meerdere muziekscholen. We geven moderne drumlessen in Apeldoorn en zijn 100% betrokken, enthousiaste drumdocenten. We deden studiowerk (voor CD's en projecten) en drumden op podia zoals: Luxor Live en Paradiso. Lees meer op www.drumlesinapeldoorn.nl

 1. DRUMLES DEVENTER

  Nederland

  Wij zijn drumdocenten: Len Harmsen en Paul van der Lubbe. We volgden erkende muziekopleidingen en gaven les op meerdere muziekscholen. We geven moderne drumlessen in Deventer en zijn 100% betrokken, enthousiaste drumdocenten. We deden studiowerk (voor CD's en projecten) en drumden op podia zoals: Luxor Live en Paradiso. Lees meer De drumlessen Tijdens onze drumlessen in Deventer focussen we ons op de juiste speeltechniek en ontwikkeling van jouw drumsound. Daarbij vinden we spelplezier heel belangrijk. Waar werken we aan tijdens de drumlessen? Een goede houding, grip, trainen van coördinatie Begeleiden van liedjes (in verschillende genre’s), Meespelen met play-along tracks (gehele live-band versies, waarbij de drums zijn weggelaten). Het leren spelen van fills, grooves Timing / gevoel / interpretatie en veel meer!

 2. HANIKA GITARRENBAU

  Duitsland

  Fabrikant van akoestische concertgitaren - met de hand vervaardigde instrumenten. Onze producten: • akoestische gitaren• elektrische gitaren• onderdelen voor gitaren• muziekinstrumenten• snaarinstrumenten

 3. VAN DE MOER INSTRUMENTS

  België

  Van De Moer Instruments -ook gekend als Orgelmelodie- staat volledig tot uw dienst sinds 1978 met een breed gamma van muziek instrumenten. Drums, gitaar, bas, piano, orgel, keyboards... bij ons vindt U uw goesting, het advies en de uitleg krijgt u er bovenop !

 4. CIANCIARUSO STRUMENTI MUSICALI DI DI MONTE CINZIA MARIA RITA

  Italië

  Cianciaruso Strumenti Musicali is detailhandelaar in muziekinstrumenten en accessoires. In onze winkel vindt u met name talrijke blaasinstrumenten, koperblaasinstrumenten, klarinetten, cimbalen, gitaren, violen, piano's en toetsenborden, alsmede allerlei muziekuitgaven. Wij bieden tevens diensten voor de vervaardiging en reparatie van blaasinstrumenten.

 5. MUSICARTE SRL

  Italië

  Musicarte dat is 100 m2 vol passie. Een ongeëvenaard aanbod dat pure passie en vakbekwaamheid uitstraalt. Gitaren, basgitaren en versterkers vormden de basis van de winkel 20 jaar geleden en trekken de aandacht van de hele muziekwereld in Italië. Verkoop van klavieren, drumstellen, audio installaties en home recording. Een grondig, gespecialiseerd en zeer verzorgd aanbod van muziekinstrumenten en -apparatuur voor iedereen die leeft voor muziek en voor wie muziek leeft.

 6. MUZIEKPAKHUIS

  Nederland

  Wat wij doen Wij bieden je een scala aan keuzemogelijkheden in instrumenten, lessen en workshops. We scheppen een omgeving waarin jij je vrij voelt om je muzikaal te uiten. Met onze persoonlijke aanpak stellen we jouw muzikale groei centraal. We inspireren je en brengen onze passie voor muziek over. Wij stimuleren samenspel op alle niveaus en bieden professionele podia voor concerten.

 7. MIJNMUZIEKLES.NL

  Nederland

  Het geven van muzieklessen op verschillende muziekscholen in Eindhoven, Leende en Nuenen. Lessen in: pianoles, gitaarles, zangles, drumles, basgitaarles bandcoaching en geluidsopname techniek. Buiten de lessen om ook optredens, clinics masterclass door bekende internationale muzikanten! ! !

 8. VOICEBEAT TILBURG

  Nederland

  Zangles in Tilburg Mijn zanglessen in Tilburg hebben een modern imago, ik speel in op jouw behoeften en we werken o.a. aan: Ademhaling & ademsteun Dynamiek, timing Stemcontrole, performance Tekstinterpretatie, beleving Leren zuiver te zingen En veel meer!

 1. DRUMLES ARNHEM DRUMBEAT

  Nederland

  De drumlessen Tijdens de drumlessen in Arnhem focussen we ons op de juiste speeltechniek en ontwikkeling van jouw drumsound. Daarbij is spelplezier heel belangrijk. Waar werken we aan tijdens de drumlessen? Een goede houding, grip, trainen van coördinatie Begeleiden van liedjes (in verschillende genre’s), Meespelen met play-along tracks (gehele live-band versies, waarbij de drums zijn weggelaten). Het leren spelen van fills, grooves Timing / gevoel / interpretatie en veel meer!

 2. THE BEATACADEMY

  Nederland

  Klopt jouw hart ook voor muziek? Dan is onze muziekschool in Apeldoorn iets voor jou! Beginnend of gevorderd? Wij helpen je graag muzikaal verder. Je volgt bij ons lessen in: zang, gitaar, drums, piano, basgitaar en/of produceren. We werken met 10-lessenkaarten en een GRATIS proefles is mogelijk. Onze professionele docenten streven elke keer naar de leukste en beste les. Onze locatie is de Gigant en we passen onze lessen aan jouw wensen aan. We geven les van maandag t/m zaterdag.

 3. BLAZERSATELIER SOLLIE

  Nederland

  Reparatie, verkoop en verhuur van hout- en koperblaasinstrumenten te Leeuwarden, Friesland. Tevens verkoop accessoires.

 4. PONTREE CO., LTD

  Zuid Korea

 5. HEBEI MUSICAL PADS CO,.LTD.

  China

 6. YING-LU ENTERPRISE CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

 7. FISARMONICHE CASTAGNARI S.R.L.

  Italië

 8. SAVOLDI EDI

  Italië

 9. SCHLOSSFÜRST INH. MATTHIAS KRENN

  Duitsland

 10. MIRAPHONE EG

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Muziekinstrumenten - accessoires - Import export

Aantal resultaten

2.755 bedrijven