• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • natuurlijke polymeren

Resultaten voor

Natuurlijke polymeren - Import export

 1. PEEKCHINA CO., LTD.

  China

  Verified by europages badge
 2. SCANDINAVIAN CHEMICALS INTERNATIONAL AB

  Zweden

  Verified by europages badge

  Skandikem is een toonaangevende wereldwijde leverancier van gespecialiseerde chemische oplossingen voor diverse industrieën. In ons streven naar innovatie en duurzaamheid bieden we een uitgebreid assortiment hoogwaardige chemicaliën en diensten die zijn afgestemd op de unieke behoeften van onze klanten. Ons bedrijf is gebouwd op expertise, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Bij Skandikem begrijpen we het belang van chemicaliën als motor voor vooruitgang in verschillende sectoren. Onze gevarieerde productportfolio strekt zich uit over gebieden als farmaceutica, persoonlijke verzorging, industriële productie, landbouw en nog veel meer. We werken nauw samen met onze klanten om oplossingen op maat te ontwikkelen die hun processen verbeteren, de efficiëntie verhogen en groei stimuleren. Innovatie is de kern van onze activiteiten.We investeren in baanbrekend onderzoek en ontwikkeling om voorop te blijven lopen op het gebied van chemische vooruitgang. Door voortdurend nieuwe mogelijkheden te verkennen en grenzen te verleggen, willen we duurzame en milieuvriendelijke oplossingen ontwikkelen die aansluiten bij de veranderende behoeften van de industrieën die we bedienen. Dankzij onze wereldwijde aanwezigheid kunnen we klanten over de hele wereld van dienst zijn.Met een robuust toeleveringsnetwerk en efficiënte distributiekanalen leveren we onze producten snel en betrouwbaar, ongeacht geografische grenzen. Skandikem is trots om bij te dragen aan het succes en de groei van onze klanten, zowel lokaal als internationaal.

 3. NYLON COLOURS

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NYLON COLOURS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Corrosiewerende bekledingen, Polymeren, Natuurlijke polymeren, Industriële bekledingen van hars, Polymeren, Corrosiewerende bekledingen, Polymeren, Natuurlijke polymeren, en industriële vloerbekleding van hars. Het is gevestigd in Aylesbury, Verenigd Koninkrijk.

 4. NUWEN INDUSTRIE ET ENVIRONNEMENT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NUWEN INDUSTRIE ET ENVIRONNEMENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterbehandelingsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zout - industrieel, Waterontharders, Natuurlijke polymeren, Afvalwaterbehandeling, Zout - industrieel, Zwembadonderhoud - waterbehandeling, Waterontharders, calciumcarbonaat, en alginaat. Het is gevestigd in Dinard, Frankrijk.

 5. EVONIK INDUSTRIES AG

  Duitsland

  Sinds eind 1991 produceert Evonik acrylzuren in Marl. In de loop van de tijd is de acrylzuurinstallatie één van de grootste in de wereld geworden. Als reactieve monomeer dient acrylzuur voor de fabricage van talrijke verbindingen & polymeren en is het basismateriaal voor polyacrylzuur, kunststoffen en synthetische lak. Acrylzuur (GAA) is de grondstof voor de productie van Superabsorbers (SAP). Volgens moleculair gewicht van bijv. vernettingsgraad vindt het acrylzuur ook een toepassing in vlokkingshulpmiddelen, complexe afbeeldingen en verdikkingsmiddelen. Daarnaast kan monomeer zoals styrol, butadien en vinylacetaat copolymeriseren. Het acrylzuur-aanbodgamma van Evonik omvat leveringen van acrylzuur in verschillende verpakkingen ((in vaten en IBC's) alsook in tankwagens & tankauto's. De acrylzuurinstallatie in Marl en de daarbij behorende managementsystemen zijn volgens DIN EN ISO 9001: 2000, DIN EN ISO 14001: 2005 end BS: OHSAS 18001: 2007 alsook EMAS gecertificeerd.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ECKSCLUSIVE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ECKSCLUSIVE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Natuurlijke polymeren. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

 2. POLYTRADE GLOBAL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf POLYTRADE GLOBAL GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Natuurlijke polymeren. Het is gevestigd in Frankfurt Am Main, Duitsland.

 3. TRADECORE LTD

  Hong Kong

  Het bedrijf TRADECORE LTD, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Natuurlijke polymeren. Het is gevestigd in Hong Kong, Hong Kong.

 4. GRAND KAYAN

  Egypte

  Het bedrijf GRAND KAYAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Natuurlijke polymeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren geëxpandeerd polyethyleenschuim, productie van polyethyleen zakken, polypropyleen, en vezel of polypropyleenvezel. Het is gevestigd in Alexandria, Egypte.

 5. PLASTCORE

  Polen

  Het bedrijf PLASTCORE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Natuurlijke polymeren. Het is gevestigd in Http://www.plastcore.pl/, Polen.

 1. TOFINE RUBBER FLOORING CO.,LTD

  China

  Het bedrijf TOFINE RUBBER FLOORING CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Natuurlijke polymeren. Het is gevestigd in Tianjin, China.

 2. EMNANDI BIOPLASTICS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf EMNANDI BIOPLASTICS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Natuurlijke polymeren. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 1. RAIGI

  Frankrijk

  Het bedrijf RAIGI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Natuurlijke polymeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren artikelen van polyurethaan, polyurethaanhars, thermoharders, en injectie van polyurethaanschuim. Het is gevestigd in Rouvray-Saint-Denis, Frankrijk.

 2. NEALYS SRL

  Italië

  Het bedrijf NEALYS SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Natuurlijke polymeren. Het is gevestigd in Trieste, Italië.

 3. CAPITOL COATINGS POLSKA SP. Z O. O.

  Polen

  Het bedrijf CAPITOL COATINGS POLSKA SP. Z O. O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Natuurlijke polymeren. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 4. HANSA POLYMERS SP Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf HANSA POLYMERS SP Z O.O., is een Distributeur, en actief in de sector Granulaten voor kunststofindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Natuurlijke polymeren, Paraffine, polypropyleengaren- technische garens, Natuurlijke polymeren, en Paraffine. Het is gevestigd in Krakow, Polen.

 5. ALGERCHEM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ALGERCHEM GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Natuurlijke polymeren. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 6. ASPAS SP. Z O.O

  Polen

  Het bedrijf ASPAS SP. Z O.O, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Natuurlijke polymeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren geëxtrudeerde pvc buizen. Het is gevestigd in Pruszcz Gdański, Polen.

 7. RHEIN IMPORT UND EXPORT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RHEIN IMPORT UND EXPORT GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Natuurlijke polymeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren polypropyleen, schroot, en handel in metaalschroot. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 8. POLYONE BELGIUM

  België

  Het bedrijf POLYONE BELGIUM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polymeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Natuurlijke polymeren, Natuurlijke polymeren, polymerisatie van kunststoffen, en Polymeren van styreen. Het is gevestigd in Assesse, België.

 1. IUV S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf IUV S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Natuurlijke polymeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren ontsmettingsmiddelen voor de voedingsmiddelen- en conservenindustrie, confectie, en Coatings. Het is gevestigd in Ravenna, Italië.

 2. INDUSTRIEVERTRETUNG KOLLER

  Duitsland

  Het bedrijf INDUSTRIEVERTRETUNG KOLLER, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Natuurlijke polymeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren foedralen van krimpmateriaal, en uitrekbare film. Het is gevestigd in Am Mellensee, Duitsland.

 3. BIOAPPLY

  Zwitserland

  Het bedrijf BIOAPPLY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Natuurlijke polymeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren milieuvriendelijke tassen, en biologisch afbreekbare verpakkingen. Het is gevestigd in Gland, Zwitserland.

 4. WELL LIM INDUSTRIAL CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

  Het bedrijf WELL LIM INDUSTRIAL CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Natuurlijke polymeren. Het is gevestigd in Taichung City, Taiwan R.O.C..

 5. DUNA-CORRADINI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf DUNA-CORRADINI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Natuurlijke polymeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren polyurethaanschuim, en epoxyhars. Het is gevestigd in Soliera, Italië.

 6. IVD - HEPI

  Portugal

  Het bedrijf IVD - HEPI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Natuurlijke polymeren. Het is gevestigd in Coruche, Portugal.

 7. TORIMEX CHEMICALS LTD SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf TORIMEX CHEMICALS LTD SP. Z O.O., is een Distributeur, en actief in de sector Natuurlijke polymeren. Het is gevestigd in Konstantynow Lodzki, Polen.

 8. METAL ECOLOGICA S.A.S

  Italië

  Het bedrijf METAL ECOLOGICA S.A.S, is een Groothandelaar, en actief in de sector Natuurlijke polymeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren inkoop van schroot, en het bijeenbrengen van kunststoffen. Het is gevestigd in Marsala, Italië.

 9. METALPLAST S.U.R.L.

  Italië

  Het bedrijf METALPLAST S.U.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Natuurlijke polymeren. Het is gevestigd in Ailano, Italië.

 10. KEKOPLAST MATERIE PLASTICHE

  Italië

  Het bedrijf KEKOPLAST MATERIE PLASTICHE, is een Distributeur, en actief in de sector Natuurlijke polymeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren bewerking kunststoffen, en handel kunststoffen. Het is gevestigd in Parma, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis