• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • dranken

Resultaten voor

Dranken - Fabrikant Producent - Nederland

NederlandFabrikant/producent
 1. DIKSAP

  Nederland

  Diksap wordt al sinds 1949 gemaakt van fruit en dan ook alleen van fruit. Het vruchtenconcentraat is biologisch en vergelijkbaar met suikervrije ranja. Diksap is ideaal voor ouders die op zoek zijn naar drinken zonder suiker. Diksap is het private label van Dixap, een suikervrije ranja en fruitsap. Het is een aanmaaklimonade zonder suiker en zonder toevoegingen als kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Ook zitten er geen kunstmatige conserveringsmiddelen in. Gewoon limonadesiroop zonder suiker, gemaakt van fruits en van fruit alleen. Wat het verschil is tussen diksap en normale limonadesiroop? De ingrediënten! Deze vruchtensap zonder suiker en zoetstoffen wordt gemaakt van 100% fruitconcentraat. Reguliere siroop bestaat vooral uit suikers en zoetstoffen. In het bekende Roosvicee zit bijvoorbeeld slechts 50% sap uit vruchtenconcentraat en bevat veel toegevoegde suikers, voedingszuren en middelen om de siroop te conserveren. Diksap bestaat daarentegen echt alléén uit vruchtenconcentraat. Een flesje gaat daarom ook sneller mee. Vanaf wanneer mag je diksap gebruiken? is een veelvoorkomende vraag. Is Diksap gezond? En is Diksap geschikt voor een baby van 4 maanden? Wij adviseren om de fruitsap aan kinderen van zes maanden of ouder te geven. Tot die tijd kun je baby's beter (moeder-)melk geven. Diksap is niet ongezond en een goede manier om een klein beetje smaak aan water te geven. Maak de ranja niet te zoet, zodat je kind niet aan de zoetigheid went.

 2. THE HOLY SPIRITUS BV

  Nederland

  The Holy Spiritus bv, gevestigd in de voormalige R.K. Johannes de Doperkerk te Sint Jansteen (Hulst) op de grens met Nederland - België vlakbij Antwerpen, Rotterdam, Gent, de kust, ... Hier worden ambachtelijke dranken geproduceerd: Cider & Perry, Mede (honingwijn), Likeuren, likorette: Beaufort 4, Beaufort 6, Koffie de Luxe, Geuzentraan, Gin classic, Dijk 45, Ginulst, Zeeuwse Calva, Zeeuws Straf Pérke, Vodka, Honey Love, om er enkele te noemen. Daarnaast organiseert The Holy Spiritus bv ook op de eerste zaterdag van de maand Streekproductenmarkten met diverse locale ambachtelijke producenten markten. Voor een rondleiding met proeverij gelieve op voorhand te reserveren aub in groep vanaf 10 personen, zonder groep? Dat kan ook, we organiseren ook maandelijks een losse dag. Daarnaast is The Holy Spiritus bv veel meer gericht op samenwerkingen met andere crafted brouwerijen, wijnproducenten en hebben we ook het keurmerk Zeker Zeeuws, zijn we lid van Coöperatie Zeker Zeeuws, Stichting duurzaam doen we samen... werken we o.a. ook met De Smaak van Waas, Bourgondische Buren, Grenspark groot Saeftinghe, Businessclub Perk Polder, ... Naast de online shop op onze website voor de Nederlandse particuliere markt heeft The Holy Spiritus ook een depot in België van waaruit aan huis levering in België ook gedaan worden. Neem zeker een kijkje op onze website: www.theholyspiritus.com, Instagram, Pinterest, Twitter, Facebook, LinkedIn, We zoeken Sales in NL en BE op ZZP/zelfstandige basis.

 3. SLUSH CONCEPTS

  Nederland

  Frostini is een product van Slush Concepts en is wereldwijd de enige tapbare sneeuw die zich per consumptie laat mengen met alle denkbare dranken. Het product is volledig biologisch en bevat zeer weinig suiker in vergelijking met andere producten. Waarom sneeuw? In vergelijking tot het alom bekende ijsschaafsel absorbeert Frostini de toevoeging w l. Door het absorberen van de gekozen toevoeging zullen de geuren, kleuren en smaken niet verloren gaan maar juist versterkt worden. Frostini cre ert hierdoor een unieke beleving. Door de brede mogelijkheden met Frostini kan elke doelgroep, in elk seizoen, voorzien worden en hoeft er nooit “Nee” verkocht te worden. Daarnaast wordt het aantal handelingen, en vooral de tijd, met Frostini flink verkort. Aan Frostini hoeft slechts een kleine hoeveelheid smaak toegevoegd te worden voor de ideale beleving. Gezien de mogelijkheden gebruiken wij graag de slogan: “Your choice, but frozen”

 4. THE BOBA TEA COMPANY

  Nederland

  Wij zijn een groothandel in Bubble tea ingrediënten met filialen in Taiwan en Europa. Doordat we al meer dan 15 jaar ervaring hebben en de goederen zelf producten onder eigen label kunnen wij de beste kwaliteit tegen de beste prijs garanderen. mede hierdoor hebben wij ook altijd een ruime voorraad om snelle leveringen naar al onze klanten over heel europa mogelijk te maken. Onze focus gaat voornamelijk uit naar bubble tea siropen en popping boba maar uiteraard kunnen wij het hele bubble tea assortiment leveren. Met vriendelijke groet, The Boba Tea Company

 5. LICA

  Nederland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EISS

  Nederland

  Toegewijd om top level service te bieden, gegarandeerde gecertificeerde natuurlijke emulgatoren zoals soja, zonnebloemzaad en koolzaad lecithinen en soja derivaten.Het aanbieden van een gespecialiseerd productassoritment zoals biologische ontoliede zonnebloem lecithine, biologische colza-olie, vet sojameel en sojameel met laag vetgehalte met behouden identiteit van Europese oorsprong.Van gewijzigd tot klassiek en biologisch.Wij zijn bijzonder trots op onze klanten en producten van hoge kwaliteit, wij begrijpen uw behoeften, nemen deze serieus en zetten ons in voor een zorgeloze levering.Wij behandelen anderen zoals we zelf behandeld willen worden.Een persoonlijke benadering is belangrijk. Wij kijken ernaar uit om zaken met u te doen!

 2. SCELTA INSIDE

  Nederland

  Bij Scelta Inside bouwen we voort op onze kennis van de witte champignon. We ondersteunen de wereldwijde voedingsindustrie door onze klanten te voorzien van een innovatief assortiment natuurlijke, functionele ingrediënten die bijdragen aan gezondheid en een goede smaak. Natuurlijke umami-oplossingen. Pas sinds 2002 heeft de literatuur het bestaan ​​van de umami-receptor in de smaakpapillen op onze tong bewezen. Elke smaakpapil heeft specifieke receptoren voor de basissmaken: zoet, zout, bitter, zuur en umami. Deze smaakpapillen komen overal op onze tong voor. Scelta Umami Solutions verdiept en voltooit smaken, brengt andere hartige smaken in balans, geeft een smaak voor het hele lichaam, verbetert de speekselvloed tijdens het eten en kan worden gebruikt om de smaak in balans te brengen terwijl natrium, suiker en / of kruiden worden verminderd. De unieke combinatie van natuurlijk glutamaat en de ribonucleotiden: inosinaat (IMP) en guanylaat (GMP) in paddenstoelen zorgt voor een umami-synergie die 8 keer hoger is dan MSG.Ons productaanbod is trendy en groeit: natuurlijk, clean label, MSG-vervanging, zoutreductie, bittere of zure maskering, productherstructurering; onze producten beantwoorden aan de groeiende behoeften van klanten op het gebied van R&D en NPD. We halen onze producten uit een 100% natuurlijke en duurzame bron: paddenstoelen. We hergebruiken alleen reststromen van champignonproducties om onze natuurlijke aroma's

 3. MEATCO

  Nederland

  Meatco houdt zich bezig met het ontwikkelen van hydrolyse systemen voor bijproducten van dierlijke oorsprong. Winning van eiwitten en vetten is hierbij net zo belangrijk als het opwaarderen van de restfracties (fosfaat/calcium).

 4. ROYAL WESSANEN

  Nederland

  Met een breed assortiment biologische droge kruidenierswaren en versproducten is de onderneming de grootste totaalleverancier in de Benelux. Met sterke merken als Zonnatura, De Rit, Bjorg, Bonneterre, Evernat, Kallo, Tartex, Alter Eco, Gayelord Hauser, Allos, Clipper en Ekoland, levert Wessanen Benelux dagelijks aan zowel supermarkten als natuurvoedingswinkels. Zo maakt Wessanen Benelux biologisch bereikbaar voor iedere consument.

 5. SUPREME ENERGY & VODKA

  Nederland

  Supreme Energy & Vodka, energy drank met 6% vol Vodka. made in Austria

 1. INCR-EDIBLE INGREDIENTS

  Nederland

 2. UNIONISTS

  Nederland

 1. SOMAR EUROPE B.V.

  Nederland

 2. OERFRYSK

  Nederland

 3. WEKO FOOD INTERNATIONAL B.V.

  Nederland

 4. NEWBY TEAS BENELUX

  Nederland

 5. SIMON LEVELT B.V.

  Nederland

 6. EIPRODUKTEN WULRO B.V.

  Nederland

 7. VAN DEN BURG EIPRODUCTEN B.V.

  Nederland

 8. COVELT DIXAP

  Nederland

 1. MANGAYA TRADE

  Nederland

 2. NEWBYTEAS

  Nederland

  Thee is Newby’s passie, kunst, wetenschap, geschiedenis, nalatenschap, leven.In de geschiedenis van de mensheid heeft thee duizenden jaren lang een positie van cultuur, grandeur en glorie genoten. Helaas ging de industrialisering van de handel in de 20ste eeuw gepaard met het verlies van een groot deel van de rijke cultuur van thee, omdat grote merken aan kwaliteit inboetten ten behoeve van kwantiteit.Om kwaliteitstheeën te herintroduceren op de markt en de grandeur van de theecultuur te doen herleven werd Newby rond de eeuwwisseling opgericht in Londen met als missie het verkrijgen, mengen, conserveren en serveren van de meest delicate theesoorten ter wereld.Kwaliteit De kwaliteit van het blad staat centraal in onze missie om de meest delicate theesoorten ter wereld te verkrijgen, mengen, conserveren en serveren. Hier volgen enkele manieren waarop wij de daad bij het woord voegen.VerkrijgenWe beginnen met het selecteren van uitsluitend met de hand geoogste bladeren uit de voornaamste seizoenen - of plukken - voor al onze traditionele theesoorten. Onze theeproevers evalueren duizenden koppen uit een selectie van verschillende tuinen en kiezen alleen de beste oogsten van het seizoen. Omdat we niet gebonden zijn aan interne tuinen waar de kwaliteit van seizoen tot seizoen kan variëren, doen we onze inkopen zowel rechtstreeks bij producenten als op veilingen om ervoor te zorgen dat we alle theesoorten van het seizoen kunnen proeven en alleen de meest gedenkwaardige theeën kopen.

 3. DANISCO ZAANDAM B.V.

  Nederland

 4. TATE & LYLE NETHERLANDS B.V.

  Nederland

 5. UNIMILLS B.V.

  Nederland

 6. BONS & EVERS GROUP

  Nederland

  Met vestigingen in Nederland, Frankrijk, Duitsland en Hongarije is de Bons & Evers groep de one-stop-shop voor oplossingen op het gebied van non-ferromaterialen: messing, aluminium en koper metaalperswerk. Elke locatie is gespecialiseerd in een specifieke legering, waardoor expertise in elke stap gegarandeerd is. Als uw vaste oplossingspartner bieden wij één aanspreekpunt voor naadloze ondersteuning. Onze deskundige engineers blinken uit in het ontwerpen van complexe onderdelen en het oplossen van ingewikkelde puzzels. De hete billets worden gegoten, gevormd en verfijnd tijdens het casting- en bewerkingsproces. Voor extra gemak bieden we manual en gautomatiseerde assemblagediensten, die zijn aangepast aan klantspecifieke concepten. Door gebruik te maken van onze uitgebreide expertise in Research & Development leveren we oplossingen op maat voor diverse industriële markten, waaronder de Automotive Industry, Home Technology (HVAC, huishoudelijke apparaten, sanitair systemen), Power Management en Valves & Fittings. We zetten designconcepten om in serieproducten en geven prioriteit aan hoge kwaliteit en kostenefficiëntie. Door middel van state-of-the-art technologie en zero-defect, zero-waste methodes streven we naar duurzaamheid. Met ons keer op keer behaalde ISO- en IATF-certificaten, voldoen we aan de milieuregelgeving en kwaliteitsnormen.

  Alle producten voor "dranken"

 7. FLINQ PLASTICS BV

  Nederland

  Heb je een idee of concept voor een uniek kunststofproduct, onderdeel of halffabricaat maar heb je geen idee hoe je dit het beste laat maken? Wij helpen MKB-bedrijven met kleinschalige kunststofproducties <10.000 stuks, door middel van ons unieke create-your-product roadmap, zodat jullie kunststof product-idee wel haalbaar en betaalbaar kan worden geproduceerd middels spuitgieten. Er is zoveel mogelijk! En is jouw idee of concept eigenlijk wel geschikt om te laten produceren? Soms zie je door de bomen het bos niet meer. En eerlijk gezegd, heb je wel wat anders aan je hoofd. Het liefste besteed je het allemaal uit. Als je op zoek bent naar een partner die helemaal thuis is in deze materie, dan ga ik graag met je in gesprek. Meer weten? Neem gerust even contact met mij op of vraag een gratis adviesgesprek aan op onze website. 033-20 22 662 Info@flinqplastics.nl www.flinqplastics.nl

 8. BROUWERIJ STOKERIJ TEXEL BV

  Nederland

  Stokerij Texel stookt drank van zo veel mogelijk lokaal geteelde gewassen en is opgericht door Jaco Spek en Kees Groenewoud. Beide delen de passie voor zee, Texel en het wad en voor het produceren en consumeren van lokale producten. 'Het mooiste vinden wij het als we drank produceren uit overschot. Zo ben je bezig met meerwaarde creëren.' Stokerij Texel maat TX Gin, TX Wodka en TX Scheepsbitter en heeft het Texelstroompje, een stroopwafelliquorette op de markt gebracht. Vroeger had elke grote boerderij een stokerij om van overschot en restproducten een volwaardig eindproduct te maken. Eigen gedestilleerd hield de boer tijdens de koude wintermaanden warm en het leverde soms ook nog een zakcentje op. Stokerij Texel, een oude traditie in een modern jasje. Lokaal en lekker.

 9. HENRI

  Nederland

  Over Henri Al sinds 1979 maken wij heerlijke gerechten. Altijd met de beste, pure ingrediënten. Het liefst van zo dichtbij mogelijk. Dit is waar we voor staan. Alles wat we doen, doen we vanuit ons levensdoel. Daarom doen we alles wat we doen, met hart en ziel. We zijn trots op onze werknemers - onze smaakmakers. Wij koken en bereiden uw gerechten met liefde en plezier. Met onze gezamelijke culinaire kennis en kunde willen we u inspireren. Duurzaamheid is niet iets dat we doen - het is alles wat we doen. Het zit in ons DNA ingebakken. Daarom hebben we bijvoorbeeld zonnepanelen en een groen wagenpark. Managen we verspilling. En daarom steunen we ook zoveel mensen en goede doelen die het nodig hebben. Want eten is delen. Eten verbindt.

 10. GOOD BEANS COFFEE

  Nederland

  Good Beans is part-cafe, part-specialty bean shop, part-local art space, and part-living room, all packed into the ground floor of a cozy, old Amsterdam townhouse. We are located in the center of Amsterdam, a 10min walk from Central Station. We roast our coffee just across the river in Amsterdam Noord. Our mission is to make ethically-sourced specialty coffee more approachable through our signature brand Fucking Strong Coffee. We believe in sourcing and branding specialty coffee in more creative and impactful ways. Just like our coffee cans stand out on the shelves, our attitudes also aim to stand out from the industry. We strive to be ethical innovators. That’s why we work with coffee origin partners in Rwanda and Nicaragua who empower women, invest strategically in their community members, and think more critically about what long-term sustainability really looks like. How we source, how we partner, how we brand -- it’s all part of a broader mission to bring ethical specialty coffee to more people. You can find out more about the coffee we serve and its origins (Rwanda & Nicaragua) on our website http: //www.goodbeans.nl.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis