• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • netwerken - installatie en onderhoud

Resultaten voor

Netwerken - installatie en onderhoud - Import export

 1. SUMATONI

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SUMATONI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Informaticadiensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Beheer en ondersteuning van computernetwerken, Netwerken - installatie en onderhoud, Raadgeving aan bedrijven, ontwerp netwerken, Netwerkinfrastructuur en beveiliging, Beheer en ondersteuning van computernetwerken, Netwerken - installatie en onderhoud, Engineering en Informatica Netwerken & Telecommunicatie, en advies in informatica. Het is gevestigd in Zaventem, België.

 2. ROSENBERGER-OSI GMBH & CO. OHG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROSENBERGER-OSI GMBH & CO. OHG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Netwerken - installatie en onderhoud. Het is gevestigd in Augsburg, Duitsland.

 3. UCARIT GMBH FINANZ- UND IMMOBILIENMANAGEMENT

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf UCARIT GMBH FINANZ- UND IMMOBILIENMANAGEMENT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Netwerken - installatie en onderhoud. Het is gevestigd in Hohberg, Duitsland.

 4. INECO-SOLUTIONS GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INECO-SOLUTIONS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Netwerken - installatie en onderhoud. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 5. CRAZY TIMES INFORMATIK RIMENSBERGER

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CRAZY TIMES INFORMATIK RIMENSBERGER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Netwerken - installatie en onderhoud. Het is gevestigd in Holderbank Ag, Zwitserland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. COM - CAVI SPA MULTIMEDIA - CAVI E CONDUTTORI ELETTRICI

  Italië

  Stroom- en telefoonkabels, glasvezels, coaxkabels, accessoires voor kabels, explosieveilig materiaal, verlichtingssystemen, middenspanningstransformatoren in oliebad, van hars en met luchtkern, condensatoren en apparatuur voor de correctie van stroomvoeding, componenten en systemen voor automatisering, bedieningsschakelaars, omschakelaars, LAN netwerkverbindingen, kabels en kabelaccessoires, netwerkaccessoires, elektrische apparatuur voor explosieveilige installaties, industriële automatisering, driefasige transformatoren, LED verlichting. UNI EN ISO 9002 et ISO 9000 gecertificeerde onderneming.

 2. KONING & HARTMAN

  België

  Koning & Hartman is een technische dienstverlener en levert een scala aan producten, systemen en diensten voor de sectoren telecom, industrie en infrastructuur. Voor alle complexe en minder complexe vraagstukken, processen en systemen leveren we bovendien op maat gemaakte oplossingen. Niet alleen kunnen wij ontwerpen, leveren en implementeren, ook het onderhoud en beheer nemen wij voor onze rekening. Daarnaast zijn we als grootste telecomdienstverlener van Nederland gespecialiseerd in het beheer en onderhoud van al uw netwerken en systemen.

 3. 1ST SOLUTIONS

  België

  1st Solutions werd opgericht op 31 augustus 2002, maar was eigenlijk al actief vanaf maart 2002. Een aantal zelfstandige ICT-consulenten vormden initieel de aanleiding van de oprichting van onze firma. Door de rechtstreekse benadering van onze klanten was het mogelijk op maat gemaakte offertes voor de uitbreiding of optimalisatie van de ICT-infrastructuur te kunnen aanbieden. Vele klanten opteren bij de aanbesteding van hun ICT-infrastructuur nog steeds voor een standaardoplossing, waardoor vroeg of laat tegenstrijdigheden ontstaan met hetgeen zij van hun ICT verwachten. Bij elke klant maken we voldoende tijd vrij om op voorhand de noden te bestuderen, waarna een maat gemaakte offerte opgesteld wordt, die wij telkens persoonlijk komen toelichten. In tegenstelling tot andere ICT-bedrijven bieden wij buiten gekende producten ook betere minder bekende producten aan, wat na 12 jaar ervaring zeker aantoont dat de keuzes die wij de klant voorstellen meestal de beste zijn. Door onze gepersonaliseerde aanpak kunnen onze oplossingen moeilijk vergeleken worden met die van andere collega’s. Wij toetsen ons voorstel graag anoniem aan een voorstel van een collega, om zo onze meerwaarde te kunnen verduidelijken. Onze klanten zijn uiteraard geen ICT-specialisten en daarom proberen we zoveel mogelijk basiskennis over te brengen.

 4. ESCAPE

  België

  Over Escape Escape brengt ICT services voor de KMO. Netwerkbeheer, Disaster Recovery services, Business Continuity services, IP Camerabewaking en Voice over IP (VoIP) Wat mag u van ons verwachten ? Meer dan 20 jaar ervaring in ICT services voor de KMO Waardevol advies, degelijke ondersteuning, vlotte leveringen en perfecte installatie van uw servers, pc’s, printers, enz Snelle interventies in de hele provincie Antwerpen Een partner die met uw bedrijf mee denkt, mee groeit Een partnership voor lange termijn In het begin... Ben Vlaeminck startte zijn IT carrière in 1981. Escape wordt opgericht in 1990. Vanaf 1993 worden computernetwerken ook bij de KMO ingeburgerd. Escape gaat achtereenvolgens partnership aan met Digital Equipment Corporation (DEC), Compaq en HP. De eerste KMO-klanten werden al in 1994 van een netwerk voorzien, op basis van Microsoft Windows NT. Nu... Vandaag volgen wij nog steeds de uitgebreide productlijnen en technologieën van gerenommeerde fabrikanten. Hierbij bouwen we voort op onze eigen ervaring en die van HP, Microsoft, Symantec, Allied Telesis, Netasq en vele andere vooraanstaande merken. De technologische ontwikkeling staat niet stil. Escape volgt dit alles op de voet en is een one-stop shopping punt voor haar klanten. Wij brengen virtuele servers en cloudcomputing in het voordeel van de KMO

 5. INFORMATIC POLY CLEANING

  België

  IPS is werkzaam binnen het reinigen en het ontsmetten van computermateriaal en combineert flexibiliteit met logistiek: twee factoren die het mogelijk maken te groeien binnen talloze sites en branches zoals banken, verzekeringskantoren, hotels en overige Horeca instellingen, het ministerie van justitie en Europese instellingen, openbare en sociale diensten, garages, fabrieken, MKB's en opleidingscentra. Reiniging van werkplekken volgens een 100% ecologische methode, onderhoud van serverzalen, ontstoffing van serverkasten en Switch via ionisatie, moving en ergonomie (verhuizing), ontsmetting van serverzalen. IPSb met vestigingen in Brussel en Luxemburg in de nabijheid van de grote administratieve centra, kan bogen op een erkende ervaring waardoor het toegang heeft verkregen tot talloze bedrijven in België, in Luxemburg en in het buitenland. IPC is al meer dan 13 jaar door IBGE gecertificeerd als ecodynamisch bedrijf. IPC werkt volgens een in Europa UNIEK en ultra geavanceerd proces,

 1. W&S SOLUTIONS

  Nederland

  Wifi W&S Solutions heeft ervaring met draadloze netwerken sinds eind jaren negentig. We kunnen u de juiste oplossingen bieden voor een stabiel en snel Wi-Fi netwerk voor in uw woning of bedrijfspand. Smart Home Oplossingen Ook heeft W&S Solutions de afgelopen jaren een brede kennis opgebouwd in het ontwerpen en realiseren van Smart Home oplossingen. Bij Smart Home moet u denken aan het automatiseren en het op afstand bedienen van verlichting, gordijnen, zonnewering, rolluiken, beveiligingscamera systeem, Streaming Audio, etc. Merken die wij voor Wifi en Smart Home oplossingen toepassen zijn: digitalSTROM - Smart Home. Goelst - Elektrische gordijnrail. Hikvision - Beveiligingscamera's Doorbird - Videodeurbel. Ubiquiti Unifi - Bedrijfs- of Thuisnetwerk

 2. SMARTPROOF

  Nederland

  Geniet van meer gemak en comfort, Smarthome is erg in opkomst omdat het efficiënt is en het zorgt ook voor meer veiligheid. Woning en omgeving automatiseren is op veel verschillende manieren mogelijk en Smartproof is daarin jouw specialist. Wij leveren de juiste producten voor huisautomatisering en verzorgen tevens de installatie hiervan. Naast het leveren en installeren van cloud en smarthome producten van Fibaro, Google Nest en Nuki, installeren wij ook elders aangeschafte producten. Op onze installatieservice pagina kan je makkelijk en snel een afspraak inplannen.

 1. MEGANCK ELECTRONICS

  België

  Meganck electronics bvba wil zijn klanten een optimale oplossing bieden voor het interne netwerk, servers en PC's. Wij onderzoeken de huidige situatie en maken dan een voorstel om de installatie te optimaliseren. Naast netwerken ontwerpen en monteren wij laagspanningsborden, bedieningspanelen, plc-sturingsborden en klassieke relais-sturingsborden voor automatisatie.

 2. DELTA TECHNICS

  België

  Delta Technics is sinds enkele jaren gericht op datacommunicatie. Delta Technics is specialist in: bekabeling, wireless, apparatuur, patching, telefonie (centrales, toestellen, voIP), en biedt diensten als consulting, metingen, site survey, interventies, en opruiming datakast.

 3. BKM

  België

  BKM is gespecialiseerd in advies, de levering, installatie en ondersteuning van ICT-oplossingen voor ondernemingen. Ons aanbod berust op 4 expertisedomeinen: communication platforms, IT-networks, office automation en connectivity solutions in het kader van netwerken voor vaste- en mobiele telefonie en internet.

 4. CENTRAL DE REDES

  Mexico

  Wij bieden u professionele diensten voor bedrijfsnetwerk planning, installatie en onderhoud. Wij zijn specialisten in VoIP oplossingen, gestructureerde bekabeling en draadloze wifi netwerken. Informatie voor Cloud migratie. Installeren en instellen van gestructureerde netwerken. CCTV voor uw onderneming: voor internet monitoring. Wij installeren, configureren en beheren uw websites en databanken. Creatie van uw lokale bijkantoren. Wij ondersteunen en ONDERHOUDEN Windows en Linux servers.

 5. MULTICAP

  België

  Multicap is een gespecialiseerde draadloze netwerken-distributeur. Multicap is al jaren lang actief op de Benelux-markt met een breed scala aan draadloze netwerkproducten: wireless-lan, outdoor wwan, GSM, GPRS, 3G, track en trace, VoiP en telefonie, antennes en accessoires. Daarnaast realiseert Multicap ook diensten als training, site-survey, path-engeneering, en RMA-procedure.

 6. INTO IT

  België

  Solution provider en IT-partner voor alle KMO's en organisaties die nood hebben aan technische kennis op het vlak van smart card applications of aan het uitdenken, installeren en beveiligen van netwerksystemen. Tot het dienstenaanbod horen Application Engineering (software development), Systems & Security (networking), Application Hosting (Software-as-a-Service, transaction services) en Service & Support (helpdesk, installatie en roll-out on site).

 7. ANIXTER

  België

  Anixter is een wereldwijd opererende distributeur van oplossingen voor communicatie-infrastructuur, die zich geheel toelegt op de verkoop aan resellers. Anixter is specialist in bekabelingssystemen, informaticanetwerken, netwerkinfrastructuur, industriële kabels.

 8. BLACK BOX NETWORK SERVICES NV

  België

  Black Box Network Services is uw single-source op het gebied van communicatie en netwerkinfrastructuur. Toegewijd aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van de juiste oplossingen voor alle netwerken, bieden wij 12.000 producten, oa. koper & glasvezel kabels, serverkasten, KVM switches, digital signage, LAN/WAN en beveiligingsoplossingen, ondersteund door GRATIS telefonisch tech advies.

 1. ICT BEDRIJF AAO

  Nederland

  AAO is een ICT bedrijf in Dordrecht. We hebben diverse ICT specialisten in dienst voor ondersteuning in netwerkbeheer en VOIP telefonie. Ook kunt u uiteenlopende ICT opleidingen en cursussen bij ons volgen.

 2. CROOIJMANS ICT

  Nederland

  Het adres voor ICT-oplossingen, zakelijke telefonie abonnementen (VoIP telefonie) en websites voor MKB, ZZP'ers en andere kleine tot middelgrote ondernemingen.

 3. INGRAM MICRO

  België

  INGRAM MICRO is een van de grootste distributeurs van IT producten en diensten ter wereld. Het bedrijf heeft vier primaire productgroepen: netwerkproducten, software, pc's en randapparatuur.

 4. HANGZHOU CORE NETWORK TECHNOLOGIES, CO., LTD

  China

  Het bedrijf HANGZHOU CORE NETWORK TECHNOLOGIES, CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Netwerken - installatie en onderhoud. Het is gevestigd in Ningbo, China.

 5. ASSMANN ELECTRONIC GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf ASSMANN ELECTRONIC GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Netwerken - installatie en onderhoud. Het is gevestigd in Kalsdorf, Oostenrijk.

 6. EMAT GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf EMAT GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Netwerken - installatie en onderhoud. Het is gevestigd in St. Valentin, Oostenrijk.

 7. BEHO ELEKTRO INH. ANDREAS HOLDENRIEDER

  Duitsland

  Het bedrijf BEHO ELEKTRO INH. ANDREAS HOLDENRIEDER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Netwerken - installatie en onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren lichttechniek, verdeelschakelborden, elektrische assemblages, en elektrotechniek, elektrische apparaten en elektronica. Het is gevestigd in Memmingen, Duitsland.

 8. CT ACADEMY AG

  Zwitserland

  Het bedrijf CT ACADEMY AG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Netwerken - installatie en onderhoud. Het is gevestigd in Wallisellen, Zwitserland.

 9. IT STUDIO D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf IT STUDIO D.O.O., is een Dienstverlener, en actief in de sector Informatiesystemen, advies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Programmering en programma's, Netwerken - installatie en onderhoud, Programmering en programma's, en Netwerken - installatie en onderhoud. Het is gevestigd in Laško, Slovenië.

 10. RARE-IT GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf RARE-IT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Netwerken - installatie en onderhoud. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Netwerken - installatie en onderhoud - Import export

Aantal resultaten

934 Bedrijven