• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • non-ferro borstels

Resultaten voor

Non-ferro borstels - Import export

 1. INDUSTRIAL BRUSHWARE LIMITED T/A IBEX INDUSTRIAL BRUSHES

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  IBEX Industrial Brushes, gevestigd in Halesowen, VK, biedt zijn diensten wereldwijd in industriële borstels en afdichtingsoplossingen. Met meer dan 75 jaar ervaring in de vervaardiging van borstels en engineering heeft IBEX zich constant verder uitgebreid en nieuwe technologieën toegepast in zijn hoog gespecialiseerd vakgebied. Industriële borstels en dichtingsringen, waaronder stripborstels, rolborstels, IBEX grill borstels en borstel dichtingsringen, zijn beschikbaar vanuit een groot Brits magazijn, met de kortst mogelijke leveringstermijnen aangeboden voor geproduceerde artikelen en snelle leveringsdienst voor spoedeisende opdrachten. IBEX industriële borstels zijn geschikt voor sectoren als de bouw, aardolie- en gasplatforms, onderhoud, scheepsbouw, weg- en waterbouw, reiniging van pijpleidingen, luchtvaart, kernenergie, afvalwater, afval, mijnbouw, geneeskunde, hygiëne, voedingsmiddelen, boren van tunnels, engineering, bandtransportsystemen, staalproductie en meer.IBEX borstels en dichtingen worden intern ontworpen met continue communicatie tussen de klant en de technische teams van IBEX, wat leidt tot een snelle turn-key service beschikbaar voor alle prototype producten en ontwikkelingsprocessen. De service bestaat onder meer uit advies en begeleiding omtrent de technologie van borstelfilamenten, patronen, bouw en afwerking, alsmede vele andere aspecten die van belang zijn om een optimale borstel- of dichtingsconfiguratie te bereiken binnen een competitieve marktomgeving.

 2. ALKOMETAL

  België

  Alkometal realiseert de toelevering van non-ferro metalen, CNC, draai- en freeswerk, en het schuren en borstelen van roestvrij staal.

 3. HUGO ARENS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn expert in de ontwikkeling en fabricage van gietonderdelen van aluminium. Onze Arens-pijpkoppeling kunnen op talrijke manieren worden ingezet en hebben nieuwe maatstaven ten aanzien van kwaliteit en ontwerp gezet. We produceren onze producten in overeenstemming met RoHS, met inachtneming van de Reach-voorschrift met gecertificeerd kwaliteitsmanagement in eigen productie in Iserlohn. Onze klanten zijn wereldleidende bedrijven uit verschillende sectoren. Graag ontwikkelen voor u ook oplossingen op maat en speciale oplossingen. Eenvoudige installatie in een handomdraai. De Arens pijpconnectoren kunnen eenvoudig worden gemonteerd zonder speciaal gereedschap en zonder lassen, bijvoorbeeld als machinale leuningen, op werkplatformen of in bussen en treinen als leunsystemen. Onze producten bieden ondersteuning. Alle onze producten zijn vervaardigd van hoogwaardige, DIN-gestandaardiseerde aluminiumlegeringen, die maximale stabiliteit en blijvende corrosiebestendigheid bieden met een laag eigen gewicht.

 4. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Vervaardiging van technische assemblages van metaal, met name draad en plaatwerk.Verwerking van draad Ø 0, 5 tot 14 mm ook voor kleine series van staal, verenstaal en RVS.Het is bewezen dat er sinds 1830 draadgoederen worden geproduceerd in de Vulkaneifel.In deze bijna 200-jarige traditie produceren onze ervaren medewerkers sinds 1997 met behulp van moderne machines op de locatie Hillesheim manden en roosters van draad en plaatstaal. Ontwikkeling, productie en verkoop van draad- en metaalproducten voor de industrie-, grootkeuken- en laboratoriumbenodigdheden alsmede voor de medische techniek en de farmaceutische industrie, met name draadkorven, roosters en frames.

 5. MEDICAL CABLE TEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Onze strengen en touwen voor medische technologie ondergaan strikte fabricage- en reinigingsprocessen, rekening houdend met medische normen. In de medische technologie leveren wij in principe alleen strengen en touwen met weinig twist en spanning en met een gereinigde, hoogglans en uniforme oppervlaktekwaliteit. Het merendeel van onze producten voor dit gebied leveren wij met geëxtrudeerde isolatie van biocompatibele materialen en indien nodig (bijv. Voor hartelektroden) ook rekening houdend met voldoende diëlektrische waarden. Hiervoor hebben we bijzonder zuivere productieruimtes en speciale systemen. Geïntegreerde meet- en testapparatuur zorgen voor de hoge kwaliteitseisen en controleren het proces. Standaard bieden wij u producten aan met draden van de materialen 1.4401, 1.4404 en 1.4441. Bovendien zijn alle andere materialen die kunnen worden gestrengeld en zijn goedgekeurd voor de toepassing, verkrijgbaar in gecoate en niet-gecoate versies.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VEHGRO B.V

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wat is voor u belangrijk als u met een biologische groothandelaar werkt? Keuze tussen kleine en grote aankoophoeveelheden.Een breed scala aan biologische producten. Online bestellen tegen een eerlijke prijs.Een partner die een verantwoordelijke ondernemer is.Dat en meer is VehGro voor u, de nummer 1 biologische groothandel in Europa. Wij vinden dat iedereen toegang moet hebben tot gezond biologisch voedsel. Daarom is onze visie: voedzaam voedsel voor iedereen, geleverd door de aarde. Gecertificeerde biologische producten.Wij, als VehGro B.V., hebben ons tot doel gesteld een bijzonder uitgebreid assortiment van wel 2000 verschillende hoogwaardige biologische producten te leveren. Het gamma producten strekt zich uit van poeders en granulaten tot noten, bonen en granen. Wij eisen dat onze producten vrij zijn van kunstmatige geuren, smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

  Alle producten voor "non-ferro borstels"

 2. ETIC TUBES ET PROFILES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 1995 is ETIC TUBE & PROFILES een bedrijf gespecialiseerd in het trekken van buizen. De succesvolle onderneming heeft zijn activiteiten enkele jaren later uitgebreid om zich tevens te wijden aan het precisiesnijden. Wij voeren tevens afwerkingen uit en beschikken over een werkplaats om de meeste complexe aanvullende werkzaamheden uit te voeren: afbramen, dieptrekken, buigen, solderen, boren of thermobehandeling. Met holle, onbewerkte stukken, voert ons ervaren team het trekken van buizen of profielen uit volgens de norm EN12449 of uw bestek. Wij selecteren de grondstoffen op zorgvuldige wijze om u een product van topkwaliteit te garanderen. Wij werken voornamelijk met non-ferro metalen zoals koper en legeringen (messing en aluminium). Wij garanderen u altijd een product te leveren dat aan uw verwachtingen voldoet en vervaardigd is volgens processen die voldoen aan de norm ISO 9001: 2015. Door de jaren heen heeft ETIC zijn activiteiten buiten de grens ontwikkeld; wij zijn de favoriete leveranciers geworden van talloze ondernemingen in Europa, Noord-Afrika en tevens in Azië. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 3. POSA DI POSA GEOM. GIUSEPPE & C. SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Posa Tubi produceert en verkoopt kleine apparatuur en slangen voor lage tot gemiddelde, hoge en zeer hoge druk. Wij leveren hydraulische slangen voor hoge druk door een capillaire service aan te bieden in de provincies Brescia en rond Bergamo, Milaan, Trento, Verona en Vicenza. We werken in heel Italië, dankzij een effectief netwerk dat de organisatie, de contacten en de leveringen beheert. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van een breed scala aan accessoires.

 4. DIXON GROUP EUROPE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Dixon Group Europe Ltd maakt deel uit van de Dixon Valve & Coupling Company, fabrikant van slang-, klep- en koppelingsproducten voor ‘de juiste aansluiting’ voor vele bedrijven in een groot aantal industrieën. Dixon fabriceert metalen, composiet, rubberen, PTFE, siliconen en nog veel meer slangconstructies. Wij leveren luchtkoppelingen, waterkoppelingen, slangklemmen, hydraulische slangen, slangkoppelingen en onderdelen, bekrachtigde hygiënische kleppen, snelkoppelingen, Boss-klemmen, hydraulische buis- en tankerfittingen, kleppen.

 5. ALUMINIUMWERK UNNA AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALUMINIUMWERK UNNA AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - aluminium, Aluminium en -legeringen, Profielen en staven - non-ferro, aluminium profielen, buizen van aluminium, aluminiumstaven, speciale buisvormige elementen, Buizen en pijpen - aluminium, en Aluminium - profielen volgens tekening. Het is gevestigd in Unna, Duitsland.

 1. FB TECNO

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FB TECNO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - ferro, Staal, KLEINE METAALWAREN, Staalhandel, Buizen en pijpen - ferro, Staal, en KLEINE METAALWAREN. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 2. ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT, is een Distributeur, en actief in de sector Platen, gewalst - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staven - non-ferro, Plaatijzer en buizen, Buizen en pijpen - non-ferro, Staven - non-ferro, stangen nikkellegeringen, nikkellegeringen, Plaatijzer en buizen, Buizen en pijpen - non-ferro, en metaalindustrie. Het is gevestigd in Amblainville, Frankrijk.

 1. HARTER EDELSTAHL

  Duitsland

  Het bedrijf HARTER EDELSTAHL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - verspanen, Draaien - staal- en metaalbewerking, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Buizen en pijpen - ferro, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Draaien - staal- en metaalbewerking, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, en Buizen en pijpen - ferro. Het is gevestigd in Haslach, Duitsland.

 2. BMT BRUNNER GMBH- MONTAGETECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf BMT BRUNNER GMBH- MONTAGETECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aluminium en -legeringen, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Profielen en staven - non-ferro, Profielen - non-ferro, Aluminium en -legeringen, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Profielen en staven - non-ferro, en Profielen - non-ferro. Het is gevestigd in Reutlingen, Duitsland.

 3. EXPLOTACIÓN DE ROCAS INDUSTRIALES Y MINERALES SA

  Spanje

 4. HIERRO INSTALADO Y SUMINISTRADO SA

  Spanje

 5. THE COMPANY GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf THE COMPANY GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Profielen en staven - ferro, Industriebouw, Staal, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Profielen en staven - ferro, en Industriebouw. Het is gevestigd in Wunstorf, Duitsland.

 6. STAHL-FORM, BAUSTAHLBEARBEITUNG, GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf STAHL-FORM, BAUSTAHLBEARBEITUNG, GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal, Profielen en staven - ferro, Industriebouw, Bouten en moeren, Staal, Profielen en staven - ferro, Industriebouw, en Bouten en moeren. Het is gevestigd in Oberndorf Bei Salzburg, Oostenrijk.

 7. PREFA ALUMINIUMPRODUKTE GES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf PREFA ALUMINIUMPRODUKTE GES.M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal, Aluminium en -legeringen, Platen en banden - aluminium, Profielen en staven - non-ferro, Staal, Aluminium en -legeringen, Platen en banden - aluminium, en Profielen en staven - non-ferro. Het is gevestigd in Lilienfeld, Oostenrijk.

 8. JRG GUNZENHAUSER SA

  Zwitserland

  Het bedrijf JRG GUNZENHAUSER SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal, Buizen en pijpen - ferro, Bouten en moeren, Loodgieterswerk - sanitair, Staal, Buizen en pijpen - ferro, Bouten en moeren, en Loodgieterswerk - sanitair. Het is gevestigd in Viganello, Zwitserland.

 1. FITOK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FITOK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - ferro, Bouten en moeren, Loodgieterswerk - sanitair, Loodgieterij - industrieel, Buizen en pijpen - ferro, Bouten en moeren, Loodgieterswerk - sanitair, en Loodgieterij - industrieel. Het is gevestigd in Offenbach Am Main, Duitsland.

 2. INDUSTRIETECHNIK FORTH

  Duitsland

  Het bedrijf INDUSTRIETECHNIK FORTH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal, Aluminium en -legeringen, Edelmetalen en speciale metalen, Profielen en staven - non-ferro, Staal, Aluminium en -legeringen, Edelmetalen en speciale metalen, en Profielen en staven - non-ferro. Het is gevestigd in Wadgassen, Duitsland.

 3. DEKMETAL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DEKMETAL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielen en staven - ferro, Industriebouw, Metaalconstructies - licht, Hout - onbewerkt, Profielen en staven - ferro, Industriebouw, Metaalconstructies - licht, en Hout - onbewerkt. Het is gevestigd in Dresden, Duitsland.

 4. EUROPÄISCHE FORSCHUNGSGESELLSCHAFT FÜR BLECHVERARBEITUNG E.V.

  Duitsland

  Het bedrijf EUROPÄISCHE FORSCHUNGSGESELLSCHAFT FÜR BLECHVERARBEITUNG E.V., is een Dienstverlener, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal, Aluminium en -legeringen, Platen en banden - aluminium, Profielen en staven - non-ferro, Staal, Aluminium en -legeringen, Platen en banden - aluminium, en Profielen en staven - non-ferro. Het is gevestigd in Hannover, Duitsland.

 5. MERKUR ÜBERSEEHANDEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MERKUR ÜBERSEEHANDEL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - ferro, Loodgieterswerk - sanitair, Loodgieterij - industrieel, Hi-fi, televisie en video - toebehoren, Buizen en pijpen - ferro, Loodgieterswerk - sanitair, Loodgieterij - industrieel, en Hi-fi, televisie en video - toebehoren. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 6. ESPRO GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf ESPRO GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal - speciaal, Buizen en pijpen - ferro, Industriebouw, Bouten en moeren, Staal - speciaal, Buizen en pijpen - ferro, Industriebouw, en Bouten en moeren. Het is gevestigd in Aurich, Duitsland.

 7. A.MÖNCKEDIECK ELEKTRO – KABELBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf A.MÖNCKEDIECK ELEKTRO – KABELBAU GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal, Staal - speciaal, Buizen en pijpen - ferro, Buizen en pijpen - non-ferro, Staal, Staal - speciaal, Buizen en pijpen - ferro, en Buizen en pijpen - non-ferro. Het is gevestigd in Cloppenburg, Duitsland.

 8. SEILEREI SCHOSER

  Duitsland

  Het bedrijf SEILEREI SCHOSER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - ferro, Kabels - toebehoren, Draad en kabels - non-ferro, Kettingen, Draad en kabels - ferro, Kabels - toebehoren, Draad en kabels - non-ferro, en Kettingen. Het is gevestigd in Burladingen, Duitsland.

 9. SALZGITTER MANNESMANN STAHLHANDEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SALZGITTER MANNESMANN STAHLHANDEL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grondstoffen voor de bouwindustrie, Staal, Staal - speciaal, Buizen en pijpen - ferro, Grondstoffen voor de bouwindustrie, Staal, Staal - speciaal, en Buizen en pijpen - ferro. Het is gevestigd in Köthen, Duitsland.

 10. MEVACO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MEVACO GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Band- en plaatstaal - ferro, Platen, geperforeerd - ferro, Staal, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Band- en plaatstaal - ferro, en Platen, geperforeerd - ferro. Het is gevestigd in Leipzig, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis