• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • offshore-bouw

Resultaten voor

Offshore-bouw - Import export

 1. VOSSE SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge
 2. SMULDERS PROJECTS BELGIUM

  België

  Gespecialiceerde productiefaciliteiten. Door gebruik te maken van een doordachte mix van locaties, capaciteit en faciliteiten in eigen beheer heeft Smulders Group zich door de jaren heen optimaal ingericht voor de productie van fundaties en torens voor de on- en offshore branche. De modern uitgeruste machineparken worden continu geanalyseerd en daar waar nodig aangepast of verbeterd om zorg te dragen voor een zo kort mogelijke doorlooptijd van een product met logistieke efficiëntie. Binnen de divisie is een flexibel productieapparaat gecreëerd met grote capaciteit, snelle reactietijd en gegarandeerde leverbetrouwbaarheid. Een groot deel van de werkzaamheden vindt plaats bij Smulders Projects Belgium N.V., de productiefaciliteit in Antwerpen. Hier worden de fundaties en torens samengesteld met de prefabricaten gerealiseerd door andere Smulders-bedrijven en voorzien van een oppervlaktebehandeling.

 3. SCALDIS SALVAGE EN MARINE CONTRACTORS

  België

  Scaldis Salvage & Marine Contractors voert maritieme heavy liftprojecten uit. Scaldis vloot bestaat uit het multipurpose zeewaardige heavy-lift schip Rambiz en de multipurpose sheerleg Norma. De Rambiz is volledig gecertificeerd voor zeegang met volledig omhoogstaande kranen, met een hefcapaciteit van 3.300 ton. Ze is tevens geschikt voor platform installatie en verwijdering, wrak verwijdering en andere speciale heavy lift werkzaamheden.

 4. HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES EUROPE

  België

  Hyundai Heavy Industries Europe beheert de Europese activiteiten van de Construction Equipment en Material Handling Division van de Heavy Industries Corporation.​ 

 5. SNC-LAVALIN

  Frankrijk

  Het bedrijf SNC-LAVALIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Engineering - industriële aannemers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Offshore-bouw, Energie - installaties en uitrustingen voor de productie, industriele engineering, Offshore-bouw, en Energie - installaties en uitrustingen voor de productie. Het is gevestigd in Ivry Sur Seine, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. INST- BOUW BV

  België

  Het bedrijf INST- BOUW BV, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Offshore-bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en verpakking van warmtepompen. Het is gevestigd in Roeselare, België.

 2. MARO SERVICE INDUSTRIAL B.V.

  Nederland

  Het bedrijf MARO SERVICE INDUSTRIAL B.V., is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepvaart - reparatie en onderhoud, Offshore-bouw, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, en Offshore-bouw. Het is gevestigd in Barendrecht, Nederland.

 3. VERTICAL III TECHNICAL ROPE ACCESS SL

  Spanje

  Het bedrijf VERTICAL III TECHNICAL ROPE ACCESS SL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Offshore-bouw. Het is gevestigd in Santa Cruz De Tenerife, Spanje.

 4. BLACKDYKE ENGINEERS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BLACKDYKE ENGINEERS LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Offshore-bouw, en Offshore-bouw. Het is gevestigd in Carlisle, Verenigd Koninkrijk.

 5. HN GREAT STEEL PIPE CO.,LTD

  China

  Het bedrijf HN GREAT STEEL PIPE CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Offshore-bouw. Het is gevestigd in changsha, China.

 1. REFORMAS & DECORACIONES VJK

  Spanje

  Het bedrijf REFORMAS & DECORACIONES VJK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Offshore-bouw. Het is gevestigd in Parla, Spanje.

 2. CAN (OFFSHORE) LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CAN (OFFSHORE) LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Offshore-bouw, en Offshore-bouw. Het is gevestigd in Aberdeen, Verenigd Koninkrijk.

 1. XSPLATFORMS

  Filippijnen

  Het bedrijf XSPLATFORMS, is een Distributeur, en actief in de sector Offshore-bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren scenografisch laboratorium. Het is gevestigd in Makati City, Filippijnen.

 2. GREIG ENGINEERING LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GREIG ENGINEERING LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Offshore-bouw, en Offshore-bouw. Het is gevestigd in Aberdeen, Verenigd Koninkrijk.

 3. JAAKKO POYRY NORGE AS

  Noorwegen

  Het bedrijf JAAKKO POYRY NORGE AS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Offshore-bouw, Engineering - industriële aannemers, Offshore-bouw, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in Sarpsborg, Noorwegen.

 4. ONSTREAM PROJECT SERVICES B.V.

  Nederland

  Het bedrijf ONSTREAM PROJECT SERVICES B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Offshore-bouw, en Offshore-bouw. Het is gevestigd in Den Helder, Nederland.

 5. SVEISEMEKANIKK AS

  Noorwegen

  Het bedrijf SVEISEMEKANIKK AS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Offshore-bouw, en Offshore-bouw. Het is gevestigd in Stokke, Noorwegen.

 6. DOF ASA

  Noorwegen

  Het bedrijf DOF ASA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Offshore-bouw, en Offshore-bouw. Het is gevestigd in Storebö, Noorwegen.

 7. HOLBAEK BAADCENTER A/S

  Denemarken

  Het bedrijf HOLBAEK BAADCENTER A/S, is een Distributeur, en actief in de sector Motorboten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Offshore-bouw, en Offshore-bouw. Het is gevestigd in Holbaek, Denemarken.

 8. GLOBAL ASSOCIATES

  India

  Het bedrijf GLOBAL ASSOCIATES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Offshore-bouw. Het is gevestigd in Kolkata, India.

 1. GOLDEN STAR

  Libië

  Het bedrijf GOLDEN STAR, is een Onderaannemer, en actief in de sector Offshore-bouw. Het is gevestigd in tripoli, Libië.

 2. SEAWAY HEAVY LIFTING ENGINEERING B.V.

  Nederland

  Het bedrijf SEAWAY HEAVY LIFTING ENGINEERING B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Offshore-bouw, en Offshore-bouw. Het is gevestigd in Zoetermeer, Nederland.

 3. PRODECOR TEXTURE

  Spanje

  Het bedrijf PRODECOR TEXTURE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Offshore-bouw. Het is gevestigd in Huelva, Spanje.

 4. NAVALMARE SRL

  Italië

  Het bedrijf NAVALMARE SRL, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Offshore-bouw, en Offshore-bouw. Het is gevestigd in Lerici (Sp), Italië.

 5. SE DES ETS MONNEAU

  Frankrijk

  Het bedrijf SE DES ETS MONNEAU, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Offshore-bouw, en Offshore-bouw. Het is gevestigd in Saint-Aubin-Du-Plain, Frankrijk.

 6. TRELLEBORG OCP LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TRELLEBORG OCP LTD, en actief in de sector Offshore-bouw. Het is gevestigd in Tewkesbury, Verenigd Koninkrijk.

 7. SIGURD SORUM AS

  Noorwegen

  Het bedrijf SIGURD SORUM AS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Offshore-bouw, en Offshore-bouw. Het is gevestigd in Sandvika, Noorwegen.

 8. CORPRO SYSTEMS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CORPRO SYSTEMS LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Offshore-bouw, en Offshore-bouw. Het is gevestigd in Aberdeen, Verenigd Koninkrijk.

 9. DIE NEUEN BAU- U. HAUSTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

 10. GRENLAND OFFSHORE AS

  Noorwegen

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis