• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • oliën - industrieel

Resultaten voor

Oliën - industrieel - Import export

 1. RUCATHO B.V.

  Nederland

  Verified by europages badge

  RuCaTho B.V. is een Internationale fabrikant van 100% Geraffineerde Koksolie over de hele wereld.Wij zijn een trotse speler in de productie/levering aan de voedingsindustrie.Onze hoofdproducten zijn : - Geraffineerde zonnebloemolie - Geraffineerde maïsolie - Tarwe, gerst - Gele maïs - Zonnebloempitten - Linzen. De onderneming is gevestigd in Nederland.Wij hebben door de jaren heen ervaring opgebouwd voor het produceren van geraffineerde zonnebloemolie, geraffineerde maïsolie evenals in het verhandelen van granen en zaden wereldwijd. RuCaTho B.V. kenmerkt zich door haar flexibiliteit, pragmatisme en snelle reactie op veranderende marktomstandigheden. Wij bieden de best mogelijke oplossingen voor de logistieke behoeften en kwaliteitseisen van onze klanten. Wij zijn ervan overtuigd dat wij een sterke band kunnen opbouwen en behouden met elke klant door constant nauwgezette maatregelen voor kwaliteitscontrole, scherpe prijzen en professionele diensten te bieden. Dankzij onze jarenlange ervaring, heeft ons team van onderhandelaars een grote kennis van het functioneren van de internationale levensmiddelenmarkt. In combinatie met onze toewijding en vakkennis zijn wij hierdoor de beste keuze als internationale fabrikant en exporteur. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. CERUSSA SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  CERUSSA is een Pools bedrijf dat sinds 2016 gespecialiseerd is in het importeren en exporteren van voedingsmiddelen. Wij zijn gespecialiseerd in de distributie van diverse producten, waaronder technisch vet en zonnebloemolie. Wij kunnen zonnebloemolie leveren in flessen van 5 liter en 1 liter. Wij leveren zonnebloemolie van hoge kwaliteit tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Wij streven ernaar onze klanten de beste kwaliteit en prijs te bieden. Bij CERUSSA wordt ons aanbod individueel samengesteld volgens de behoeften van onze klanten. Onze producten zijn: -MOQ flessen 5L: 4224 eenheden (32 pallets) en, -MOQ 1L flessen: 21600 eenheden. Wij werken samen met onze klanten om aan uw behoeften te voldoen en u producten van de beste kwaliteit te leveren. Neem contact met ons op en bezoek onze website voor meer informatie over ons productassortiment en ons aanbod!

  Alle producten voor "oliën - industrieel"

 3. MABANOL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Uw partner in kwaliteit en service. Mabanol levert smeermiddelen en asfalt aan binnenlandse en buitenlandse handelspartners en gebruiks uit verschillende sectoren. Ten aanzien van industriële smeermiddelen, wanneer uw vereisten groot zijn, is dit heel normaal voor ons. Mabanol is een onafhankelijk merk uit de Duitse handel en is een MKB. Onze verschillende smeermiddelen verzekeren precisie en betrouwbaarheid. En dit voor een toepassing in de automobielsector en de industrie. Vertrouwen is de basis van een handelsrelatie. Wanneer u voor Mabanol kiest, bent u zeker van de juiste partner aan uw zijde. Vakmanschap, originele benadering, betrouwbaarheid en flexibiliteit omschrijven ons op een perfecte manier. Vertrouw op ons nu en in de toekomst, voor een hoog kwaliteitsniveau, een doeltreffende service en een volledige assistentie.

 4. HERMANN BANTLEON GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn Hermann Bantleon GmbH. De smeermiddelspecialist van Ulm. Een middelgroot bedrijf met circa 250 medewerkers. Wij adviseren onze klanten ter plaatse en creëren individuele concepten. Ons aanbod omvat de gehele procesketen van de metaalverwerkende industrie: van bewerking van het werkstuk tot reiniging tot verpakking. In de automobielsector ondersteunen we fabrieks- en machinebouwers vanaf de ontwerpfase. Duurzaamheid is ons bedrijfsdoel. Daarom doen we zelf onderzoek en ontwikkelen we duurzame producten. We nemen ook deel aan verschillende projecten zoals het behoud van bijen of CO2-compensatie door bebossing. In het BANTLEON FORUM kunnen medewerkers, klanten en zakenpartners nieuwe kennis opdoen. We nemen sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zo ondersteunen we maatschappelijke instellingen en evenementen op het gebied van gezondheid, cultuur en sport.

 5. DANA LUBRICANTS FACTORY LLC

  Verenigde Arabische Emiraten

  Verified by europages badge

  DANA Smeermiddelen fabriek LLC (DANA LUBES) is een ISO 9001: 2008 gecertificeerde, API erkende, in de VAE GEVESTIGDE FABRIKANT VAN SMEERMIDDELEN, OLIËN EN VETTEN. Het is een hoogwaardige fabrikant en leverancier van smeermiddelen voor de automobielindustrie, de industrie en de scheepsbouw. Ons bedrijf werd opgericht in 2002 en we zijn een deel van het vermaarde Industriële concern DANA GROUP (www.danagroups.com). We exporteren naar meer dan 60 landen inclusief Europa, Azië, Afrika, Zuid- en Centraal-Amerika, Australië en de GCC (Arabische staten). Smeermiddelen voor de automobielindustrie - motorolie (Benzine/ Diesel) – premium, half synthetisch en volledig synthetisch, monograde motorolie, multigrade motorolie, motorolie voor motoren – 2T TCW3, 4T evenals JASO MA 2, vet NLGI 0, 1, 2, 3, calcium vet, lithium vet, kabelvet, molybdeen disulfide vet, wiellagervet, hydraulische olie, tandwielolie, remvloeistof DOT3, DOT4, ATF (Automatische Transmissievloeistof) – ATF DEX I, II, III, industriële smeermiddelen

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HUILERIE MORISSET

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  HUILERIE MORISSET is een ambachtelijke familie olieslagerij gevestigd in de Charente, in Frankrijk. Al onze oliën worden geproduceerd met onze productie van oliehoudende gewassen. Onze status van producent en verwerker maakt het mogelijk een perfecte traceerbaarheid, een Franse kwaliteit en interessante prijzen te bieden. Wij bieden professionals onze producten aan in diverse formaten: bus 1L, bus 5L, bus 20L, IBC container en tankwagen. Wij leveren elk type olie: klassieke zonnebloemolie, zonnebloemolie met oliezuur voor frituren en geraffineerde koolzaadolie. Wij leveren tevens ongeraffineerde koolzaadolie met name voor industrieel en technische gebruik of voor veevoeder. Wij bieden tevens lijnzaadolie in diverse kwaliteiten naargelang uw behoeften.

 2. V.O.F. PLANTENDIENST VENLO

  Nederland

  Verified by europages badge

  VOF Plantendienst is een internationale fabrikant van 100% geraffineerde bakolie en is wereldwijd aanwezig. De hoofdproducten zijn geraffineerde zonnebloemolie, geraffineerde maïsolie, tarwe, gerst, gele maïs, zonnebloempitten, linzen. Wij hebben door de jaren heen ervaring opgebouwd voor het produceren van geraffineerde zonnebloemolie, geraffineerde maïsolie evenals in het verhandelen van granen en zaden wereldwijd. Wij bieden de best mogelijke oplossingen voor de logistieke behoeften en kwaliteitseisen van onze klanten. Wij zijn ervan overtuigd dat wij een sterke band kunnen opbouwen en behouden met elke klant door constant nauwgezette maatregelen voor kwaliteitscontrole, scherpe prijzen en professionele diensten te bieden. Dankzij onze jarenlange ervaring, heeft ons team van onderhandelaars een grote kennis van het functioneren van de internationale levensmiddelenmarkt. In combinatie met onze toewijding en vakkennis zijn wij hierdoor de beste keuze als internationale fabrikant en exporteur. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 3. CONTINENTAL FOODS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Bij Continental Foods zijn we blij u ons assortiment Rozan voor te stellen, een assortiment producten met een hoog vitamine E-gehalte. Onze 100% natuurlijke zonnebloemolie zonder ggo's bevat het gecertificeerd anti-schuimmiddel E900 en is perfect voor het frituren. Wij zetten alles in het werk om u onberispelijke kwaliteit en service te bieden, het hele jaar door, en kunnen u onze producten desgewenst per vrachtwagen leveren. Beschikbaar in 4 verschillende formaten (1l, 5l, 9, 5l en 25l); op onze website vindt u alle details die u nodig hebt. Wij verbinden ons ertoe, de waarden en de ethiek van ons merk in acht te nemen en u een product en service van topkwaliteit te bieden. Wenst u meer informatie over onze producten, neem gerust contact met ons op!

 4. AFRUSE S.L.

  Spanje

  Verified by europages badge
 5. ISL INDUSTRIEHANDEL & SERVICE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ISL INDUSTRIEHANDEL & SERVICE GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Oliën - industrieel. Het is gevestigd in Merseburg (saale), Duitsland.

 1. RVN GROUP SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RVN GROUP SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Smeermiddelen voor auto's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeermiddelen, Oliën - industrieel, smeermiddel voor personenauto's op benzine, smeermiddel voor motorfietsen, Smeermiddelen, smeermiddel voor personenauto's op turbo diesel, Oliën - industrieel, smeermiddel voor mechanische overbrengingen, en smeermiddelen. Het is gevestigd in San Giorgio Di Piano, Italië.

 2. PETROFER (SCHWEIZ) AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PETROFER (SCHWEIZ) AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Oliën - industrieel. Het is gevestigd in Wil, Zwitserland.

 1. OKS SPEZIALSCHMIERSTOFFE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OKS SPEZIALSCHMIERSTOFFE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeermiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vetten - industrieel, Oliën - industrieel, Vetten - industrieel, Oliën - industrieel, smeervet voor velerlei doeleinden, industriereiniger, en roestwerend. Het is gevestigd in Maisach, Duitsland.

 2. OPTIMOL LUBRICATION

  België

  Optimol Lubrication heeft zijn naamsbekendheid te danken aan oplossingen die onderhoudskosten verminderen. Grote besparingen worden verkregen door smeermiddelen die slijtage verminderen en die de staat van de oppervlakte verbeteren. De insmeerfrequenties en aftapfrequenties worden met 40% verminderd. De vervanging van onderdelen, alsook de kosten voor mankracht die hieruit voortvloeien, worden vermeden. Meer dan 40 jaar ervaring in alle industriesectoren: meer dan 2000 klanten in Frankrijk, in België en in Luxemburg. L'INGENIERIE DES SURFACES Een multidisciplinair team die alle aspecten van smering dekt: mechanica, smeersystemen alsook het management voor het onderhoud: ingenieurs en onderhoudsspecialisten die bogen op een hoogwaardige technische service en logistiek. PRODUCTEN MET EEN HOGE TOEGEVOEGDE WAARDE. Zeer doeltreffende smeermiddelen van Castrol. Mono- en multipunt smeersystemen, en op afstandsbediening. Thermische controle en trilcontrole.

 3. STRATSON LOGISTICS EUROPE

  Nederland

  Agent voor SWEPCO. SWEPCO is een particuliere producent van hoogwaardige smeermiddelen, reeds sinds 1933 actief en in haar discipline de eerste en enige smeermiddelenproducent ter wereld die zich “Energy Star® Partner” mag noemen. De voordelen die eerder genoemde relaties met de smeermiddelen van SWEPCO ervaren, zijn ondermeer: *Langere standtijden olie; Minder vetverbruik; Lagere operationele temperaturen; Minder slijtage; Consolidatie smeermiddelen, eenvoudiger voorraadbeer; Afname energieverbruik. Tevens heeft SWEPCO een productlijn met hoogwaardige en eenvoudig toepasbare producten om vloeren, daken, muren en asfalt te repareren en op te knappen. Daarnaast levert STRATSON alle smeergerelateerde producten, zoals vetspuiten, oliepompen, automatische smeersystemen, enz. Gratis Kostenverbetering Analyse. Dit betekent voor gebruik van SWEPCO’s smeermiddelen heeft u al inzicht in de totale kostenbesparing die u mag verwachten. Uniek Ervaar het Verschil programma: Probeer een product. U bent Niet overtuigd van de toegevoegde waarde/kostenbesparingen? U betaalt niets meer dan voor uw huidige smeermiddelen. Benader ons voor nadere uitleg.

 4. UNIL LUBRICANTS

  België

  Unil Lubricants NV is met meer dan 100 jaar ervaring een gevestigde waarde als producent van smeermiddelen, motorolie, transmissieolie, hydraulische olie, vetten, metaalbewerkingsvloeistoffen en sprays. Met een gamma van meer dan 500 hoogwaardige kwaliteitsproducten, biedt Unil Lubricants een antwoord op alle eisen en vragen van de klanten binnen de industrie, de automotive-, landbouw- en transportsector. Een stabiele partner met extra aandacht voor betrokkenheid, service en flexibiliteit. Dankzij het eigen laboratorium garandeert Unil Lubricants een constante kwaliteit van de producten en een voortdurende technische innovatie.

 5. PNZ-PRODUKTE GMBH

  Duitsland

  Duurzame producten.Natuurlijkheid voor hout.Wij zijn toonaangevende leiders en ontwikkelen producten met maximale kwaliteit en milieuvriendelijkheid. Volledig assortiment voor hout voor binnen en buiten.Gegarandeerd en gecertificeerd, b.v. volgens ISO 9001 en ISO 14001.Biotech-Research. De natuur vindt de beste oplossingen voor de meest complexe problemen.We zijn hierdoor geïnspireerd en ontwikkelen duurzame producten op basis van hernieuwbare oliën en wassen.Premium private label Uw merk is uw identiteit.We bouwen uw assortiment op maat, in lijn met uw merk.snellloperconceptenOnline verbinding op het verkooppunt.Onze interne ontwerpafdeling realiseert uw ideeën - van het eerste idee tot productlabels, flyers, reclamemateriaal, toppers en displays. e-logistiek.De kortste en snelste weg naar uw bestemming met onze slimme e-logistiekoplossingen.Milieuvriendelijk. Daarom combineren we graag innovatieve digitale aanbiedingen met flexibele en nauwkeurige logistiek.

 6. CCS CONVEYOR CLEANING SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Reiniging van aandrijfkettingen is helemaal onze specialiteit. Met onze, al vele jaren bewezen reinigingssystemen, lossen wij vuilproblemen op in de aandrijftechniek en daarmee bieden wij onze klanten zuiverheid die zich loont. Al meer dan 20 jaar reinigen wij in heel Europa met hart en verstand aandrijfkettingen en rijrails. Onze reinigingssystemen hebben wij in de loop van vele jaren steeds verbeterd en zo kunnen wij vandaag de dag van de lopendebandinstallatie tot de complexe productieinstallatie alle kettingen incl. rijrails optimaal reinigen. Iedere aandrijfkettingreiniging incl. railreiniging voeren wij uit tegen een vaste prijs en tot grote tevredenheid van onze klanten. Bovendien hebben wij voor het gebied onder de vervoersinstallatie –traverses, loopwagens, takels, draaipoorten tot permanente reiniging van aangedreven borstelstations ontwikkeld. De borstelstations werken autarkisch en worden individueel op het betreffende vuilprobleeem gericht.

 7. MITAN-MINERALÖL GMBH

  Duitsland

  HIGH PERFORMANCE LUBRICANTS - innovatief, klantgericht, flexibel - MITAN MINERALÖL GMBH.Ons familiebedrijf levert al meer dan 35 jaar aan klanten in meer dan 60 landen. High-performance Lubricants - Made in Germany erkend door de OEM's: Mercedes, BMW, Volkswagen, Audi, MAN enz. Bij ons krijgt u alles uit één hand: Motoroliën, tandwieloliën, hydraulische oliën, koelvloeistof, remvloeistof, smeermiddelen en nog veel meer ...Dankzij onze hoge tankcapaciteiten (12 miljoenliter); enorme opslagcapaciteiten (35.000 m2) en dankzij de nieuwste vultechniek kunnen wij te allen tijde snel en flexibel reageren op uw wensen en behoeften. Directe levering, snelle reactietijden en de grootst mogelijke ondersteuning wanneer het er toe doet. Overtuig uzelf!

 8. EISSING GMBH

  Duitsland

  Naast hoge kwaliteitsnormen, is de zorg voor onze klanten erg belangrijk voor ons.In een tijd van moderne communicatie-opties hield Eissing Mineralöl persoonlijk contact.Medewerkers reizen door heel Duitsland om klanten ter plaatse te adviseren en problemen snel en gemakkelijk op te lossen.Technische ondersteuning is ook ingesteld voor snelle informatie.Naast de gebruikelijke communicatiemiddelen bieden we 24-uurs ondersteuning.In dit geval zal een medewerker uw verzoek noteren en wij bellen u de volgende werkdag terug.Daarom bieden wij u een traditionele service, die volgens ons noodzakelijk is voor de vele verschillende vereisten in de wereld van smeermiddelen.Speciale verzoeken zijn voor ons vanzelfsprekend

 1. FLUID-COMPETENCE GMBH

  Duitsland

  Een startup met geschiedenis! De Fluid Competence Story. Toen de term nog niet eens was uitgevonden en het PCB-schandaal van de jaren tachtig nog ver weg was, ontwikkelde Helmut Theunissen minerale olievrije en milieuvriendelijke hydraulische vloeistoffen met een uniek eigenschappenprofiel. Ze moeten brandvertragend zijn, machines langer dan ooit onderhoudsvrij kunnen bedienen en tegelijkertijd het milieu beschermen door een extreem snelle biologische afbreekbaarheid. En daarmee moesten ze precies het tegenovergestelde zijn van de kankerverwekkende organische chloorverbindingen die tot dan toe overheersend waren en tot de jaren tachtig in hydraulische systemen werden gebruikt. Het leek een beetje op de cirkel.Maar dankzij zijn volharding gedurende vier decennia en een ongelooflijke diepte van onderzoek en ontwikkeling, kwamen LUBESAVE, CORSAVE en FREEZESAVE naar voren als kant-en-klare producten met exact dezelfde mix van eigenschappen.

 2. DELTA TECHNIK FILTERSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Schoon beter! Technische oliën hebben maar één doel: Het moet soepel verlopen. Omdat machinestilstand u tijd en geld kost.Onze filtertechnologie is ontwikkeld om de looptijden van machines te optimaliseren.Wij zijn gespecialiseerd in ultrafijne high-end filters voor technische oliën.De hoogwaardige filters worden ook al 40 jaar gebruikt door het Amerikaanse ruimtevaartagentschap.Naast deze speciale toepassing, die topprestaties in filtertechnologie vereist, worden de ultrafijne filtersystemen gebruikt voor olieonderhoud binnen de onderhoudsstrategie. Volgens de huidige stand van de wetenschap bereiken ze een maximale filterprestatie van minder dan 1 micron (1 micron = 1000 mm) en verwijderen ze tegelijkertijd water. Mobiele en integreerbare units voor de ultrafijne filtersystemen zijn ontworpen in overeenstemming met de eisen van de dagelijkse praktijk.

 3. ECO-ALIANCE LLC

  Rusland

  Eco-Alliance LLC is al meer dan 10 jaar actief. We bieden een uitgebreid productassortiment: Basisoliën voor productie; industriële en compressoroliën voor de industrie; motor-, drijfwerk- en hydraulische olie voor machines; speciale oliën en smeermiddelen; technische vloeistof; donkere olieproducten; Export van basisoliën MVI2, VHVI-4, VHVI-8, SN-80/ SN-150/SN-400, BS, HELP, vmgz (-45) Verzending wordt uitgevoerd vanuit de Slavneft-YANOS fabrieken (Rosneft, Gazprom) Lukoil. Wij bieden aantrekkelijke prijzen en hoogwaardige service. Samenwerking met onze organisatie staat garant voor een langdurig partnership gebaseerd op wederzijds vertrouwen, respect en de wens succes te boeken.

 4. VEROLUB

  België

  Verolub is uitsluitend bezig met de verkoop van smeermiddelen en bijhorende diensten, zoals smeeradvisering, het opstellen van smeerplannen, olieanalyses en-monitoring behoren tot zijn dagdagelijkse werkzaamheden. De juiste productkeuze in functie van de toepassing, dragen immers in belangrijke mate bij tot verlengde standtijden, besparingen en een verlengde levensduur van machines en onderdelen. Verolub verdeelt de volgende producten: motorolie, transmissie olie, agri producten, hydraulische vloeistof, smeervetten, coolants, remvloeistof, industriële smeermiddelen, reinigingsmiddelen en onderhoudsproducten.

 5. PETRONAS LUBRICANTS BELGIUM

  België

  Patronas Lubricants Belgium is producent en verdeler van de Sunoco™producten voor de EMEA. PLB heeft blending en afvulplants in Hemiksem en Aartselaar (België, Antwerpse haven) en Rotterdam (Nederland). PLB is specialist in motor oliën, zware diesel oliën, tractoroliën, smeermiddelen voor motorrijwielen, raceoliën, transmissievloeistoffen, industriële smeermiddelen, koelsmeermiddelen, sproeioliën, marine smeermiddelen, voedingssmeermiddelen, witte oliën en biologische afbreekbare smeermiddelen.

 6. SOCIETE EXPORT IMPORT LES COUSINS

  Comoren

  De import- en exportfirma Les Cousins verkoopt al meer dan 10 jaar industriële smeermiddelen en is gevestigd in de Comoren en in Frankrijk. Onze producten op basis van minerale of synthetische oliën zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met de grote fabrikanten van machines. Wij verkopen een zeer breed assortiment dat voor de hele wereld bestemd is. Ons productaanbod omvat onder meer: smeermiddelen voor de omvorming van metalen, technische vetten, hydraulische oliën enz.

 7. BO MOTOR OIL

  Nederland

  Performance is a must. Iedereen die serieuze prestaties wil leveren met zijn motor, auto of (landbouw)machine heeft behoefte aan betrouwbaarheid qua prestaties. Of het nu gaat om hoe lang een motor moet presteren of het niveau waarop die prestatie geleverd moet worden, betrouwbaarheid in de vorm van kwaliteit betaalt zich uit; altijd! Daarom bieden wij specifieke kwaliteitsproducten die voldoen aan úw prestatievereisten.

 8. OILTANKING GHENT

  België

  Olieën en gas.

 9. DESMET BALLESTRA

  België

  Desmet Ballestra Group is gesecaliseerd in olie, vetten, detergenten, chemische en oleochemische producten.

 10. ADDILUB

  België

  Addilub, gevestigd te Melsele, is sinds jaren actief en dé specialist in smeermiddelen, additieven, koelvloeistoffen, oliën, vetten voor car care, automotive, industrie en fleet.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Oliën - industrieel - Import export

Aantal resultaten

329 Bedrijven