• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • oliesmering - machines en installaties

Resultaten voor

Oliesmering - machines en installaties - Import export

 1. ECKARDT SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De basis voor ons huidige middelgrote familiebedrijf legden de beide bedrijfsleiders Manfred Eckardt & Thomas Eckardt. In 2002 vierde onze jarenlange onderneming zijn 25-jarig jubileum dat altijd voor betrouwbaarheid, goede service, continuïteit en groei staat. Medio 2001 overleed bedrijfsleider Manfred Eckardt. In maart 2002 werd hij kort daarop plotseling opgevolgd door zijn zoon Thomas Eckardt. Daarna werd medio 2002 de bedrijfsleiding vervangen. Beate Eckardt was sindsdien de nieuwe bedrijfsleidster van de firma (maart 2002 tot mei 2005). Sinds 01.06.2005 is nu Axel Eckardt bedrijfsleider van de firma Eckardt & Sohn GmbH en zal de firma op vertrouwde voet verder leiden. De firma Eckardt & Sohn is zowel op lokale als wereldwijd niveau actief. Door het zeer uitgebreide assortiment en de jarenlange ervaring kan de firma steeds voldoen aan specifieke wensen van klanten.

 2. POMAC LUB SERVICES

  België

  Verified by europages badge

  Sedert 30 jaar loopt alles gesmeerd door Pomac Lub-Services met wereldbekende fabrikanten in smeertechniek (van smeernippel tot automatische smeertoestellen voor olie en vet, alles voor persluchtnet…). Onze hoofdactiviteiten: automatische smeerpotten, band- en plaatsmering, centraalsmering, kettingsmering, microsmering, oliedruppelaars, sproeismering.

 3. LOEWE OIL CORPORATION

  België

  Loewe Oil is een oliemerk van Intertrade Corporation. Loewe oil biedt verschillende types kwaliteitsolie en producten, onder meer: motorolie, transmissie-olie, remvloeistof, ...

 4. SKF LUBRICATION SYSTEMS GERMANY GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SKF LUBRICATION SYSTEMS GERMANY GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeertoestellen en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliesmering - machines en installaties, Smeermachines en installaties, Koelings- en smeringspompen, Oliesmering - machines en installaties, Smeermachines en installaties, Koelings- en smeringspompen, en smeervet voor lagers. Het is gevestigd in Walldorf, Duitsland.

 5. BIELOMATIK LEUZE GMBH + CO. KG - LUBRICATION SYSTEMS

  Duitsland

  Het bedrijf BIELOMATIK LEUZE GMBH + CO. KG - LUBRICATION SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliesmering - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren smering. Het is gevestigd in Neuffen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ON

  Turkije

  Het bedrijf ON, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliesmering - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren rolletjes. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. HWU LUBTEC GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf HWU LUBTEC GMBH & CO. KG, is een Multi-Category, en actief in de sector Oliesmering - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeermiddelen, Vetten - industrieel, hydraulische oliën, Smeermiddelen, Vetten - industrieel, en versnellingsbakolie. Het is gevestigd in Hiddenhausen, Duitsland.

 3. PULSARLUBE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PULSARLUBE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliesmering - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren smeerinrichtingen, en smeerpompen. Het is gevestigd in Frankfurt Am Main, Duitsland.

 4. UKŁADY CENTRALNEGO SMAROWANIA SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf UKŁADY CENTRALNEGO SMAROWANIA SP. Z O.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Plasticindustrie - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koelings- en smeringspompen, Oliesmering - machines en installaties, pompen voor gecentraliseerde smeersystemen, Koelings- en smeringspompen, en Oliesmering - machines en installaties. Het is gevestigd in Poznań, Polen.

 5. HÄFNER FLUIDTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HÄFNER FLUIDTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Smeertoestellen en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliesmering - machines en installaties, Hydraulische installaties en uitrustingen, Cilinders, hydraulisch, Pompen, hydraulisch, Oliesmering - machines en installaties, Hydraulische installaties en uitrustingen, Cilinders, hydraulisch, en Pompen, hydraulisch. Het is gevestigd in Mainhausen, Duitsland.

 1. KEMOL D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf KEMOL D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliesmering - machines en installaties. Het is gevestigd in Limbuš, Slovenië.

 2. INTERFLON ITALIA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf INTERFLON ITALIA S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Smeermiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeertoestellen en installaties, Oliesmering - machines en installaties, Smeertoestellen en installaties, en Oliesmering - machines en installaties. Het is gevestigd in Bra, Italië.

 1. PISTOIESE LUBRIFICANTI - BECHI RICCARDO - BETTI CLAUDIO & C S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf PISTOIESE LUBRIFICANTI - BECHI RICCARDO - BETTI CLAUDIO & C S.A.S., en actief in de sector Smeermiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeertoestellen en installaties, Oliesmering - machines en installaties, Smeertoestellen en installaties, en Oliesmering - machines en installaties. Het is gevestigd in Montale, Italië.

 2. SLICO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SLICO S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Smeertoestellen en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliesmering - machines en installaties, Oliekannen, Oliesmering - machines en installaties, en Oliekannen. Het is gevestigd in Rivoli, Italië.

 3. MWM SCHMIERANLAGEN S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MWM SCHMIERANLAGEN S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeertoestellen en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliesmering - machines en installaties, Oliekannen, Oliesmering - machines en installaties, en Oliekannen. Het is gevestigd in Peschiera Borromeo, Italië.

 4. XI'AN TIANRUI PETROLEUM MACHINE EQUIPMENT CO. LTD

  China

  Het bedrijf XI'AN TIANRUI PETROLEUM MACHINE EQUIPMENT CO. LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliesmering - machines en installaties. Het is gevestigd in Xi'an, China.

 5. COMED

  Italië

  Het bedrijf COMED, is een Groothandelaar, en actief in de sector Smeermiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliesmering - machines en installaties, Oliekannen, Oliesmering - machines en installaties, en Oliekannen. Het is gevestigd in Capannori, Italië.

 6. SHANGHAI YOUNG SHINE ELECTRIC CO., LTD.

  China

  Het bedrijf SHANGHAI YOUNG SHINE ELECTRIC CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliesmering - machines en installaties. Het is gevestigd in Shanghai, China.

 7. SA MECHENICO PAK

  Spanje

  Het bedrijf SA MECHENICO PAK, is een Distributeur, en actief in de sector Oliesmering - machines en installaties. Het is gevestigd in Palma, Spanje.

 8. HIDROTECNICA LOMBARDA S.A.S. DI ORLANDI FRANCO E C.

  Italië

 1. ITALGREASE S.A.S.

  Italië

 2. SIFRA S.R.L.

  Italië

 3. BEKALUBE S.R.L.

  Italië

 4. MONZATECH S.R.L.

  Italië

 5. DROPSA S.P.A.

  Italië

 6. SACEM IMPIANTI S.R.L.

  Italië

 7. EMSIL TECHTRANS SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  Emsil werd opgericht in 1995 in Roemenië met als hoofdactiviteit het ontwerpen, produceren en verkopen van CNC Werktuigmachines. De eerste CNC werktuigmachine werd in 1997 in Finland geïnstalleerd. De strategie van Emsil was erop gericht de markt te verleggen en zijn capaciteit en flexibiliteit uit te breiden om een breed assortiment producten voor uiteenlopende industrieën te produceren. Emsil is een bedrijf dat open staat om engineeringsuitdagingen aan te nemen, zowel in de sector voor machinewerktuigen als voor laswerkzaamheden en staalconstructies. Het is uitgegroeid tot een belangrijke leverancier en partner voor zijn klanten. Om deze redenen heeft Emsil in 2007 gekozen voor uitbreiding. De focus van Gemil lag op het lassen van omvangrijke staalconstructies om de vraag voor deze diensten te dekken. Daarnaast begon Emsil de productie van onderdelen van machinewerktuigen van gietijzer te verleggen naar die van gelaste structuren van koolstofstaal. Siltech, de derde onderneming, werd opgericht in 2007 voor consultancy maar werd uiteindelijk in 2012 omgezet in een staalbedrijf. Tegenwoordig is Siltech gevestigd in Aiud, de derde locatie. In 2011, heeft Emsil een Frans engineeringsbedrijf gekocht dat een filiaal van het Roemeense bedrijf werd om zich een plaats te verwerven binnen de luchtvaartindustrie. De belangrijkste vervaardigde producten zijn uitrustingen en staalstructuren voor de montage van vliegtuigonderdelen. Tegenwoordig zijn we werkzaam in 3 Roemeense steden en produceren we hightech CNC machinewerktuigen en staalproducties van koolstofstaal en roestvrij staal. Wij werkzaam binnen de volgende industrieën: scheepsbouw, energie, olie en gas, luchtvaart, vervoer en vacuüm.

 8. ERDWICH ZERKLEINERUNGS-SYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Verbrijzelaar, shredder en individuele recyclinginstallaties - dit is de wereld van ERDWICH. Wij zijn een gespecialiseerde engineering en productiebedrijf van recycling- en shreddertechnologie. Onze kerncompetenties zijn vermalers, complete installaties en uitgebreide services. Of het nu gaat om de industrie of in afvalverwerkingsbedrijven - wanneer het gaat om het verbverbrijzelenom recycling, is ERDWICH uw contactpersoon.Onze een-assige, twee-assige of drie-assige shredder en complete oplossingen zorgen voor efficiënte materiaalrecycling- als een enkele verbrijzelingsmachine of geïntegreerd in een complete shredder- en recyclinginstallatie. Ook op het gebied van LCD monitor recycling gebruikt ERDWICH de nieuwe normen en ondersteunt met twee verschillende benaderingen voor de besparende recycling van LCD-monitors tot 55 ". ERDWICH verbrijzelaar overtuigen door betrouwbaarheid en duurzaamheid.

 9. RK ROSE+KRIEGER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Rose+Krieger GmbH, dat in 1972 is opgericht, is een leverancier met productkeuze aan lineaire techniek, profielmontagetechniek, verbindings- en moduletechniek die uniek is op de markt. In het aanbod vindt u catalogusproducten, alsmede op maat gemaakte systeemoplossingen en speciale ontwikkelingen. RK Rose+Krieger heeft meer dan 500 medewerkers wereldwijd in dienst, waarvan ongeveer 210 op het hoofdkantoor in Minden. Meer informatie op www.rk-rose-krieger.com. Onze productgebieden: Lineaire techniek: Tot 3t en 12m stellen we ons diensten ter beschikking, op een precieze, dynamische en betrouwbare manier. Buis-aansluittechniek: Vierkante of ronde buizen betrouwbaar verbinden, de grootste RAS (Ø 8-80 mm) op de markt. Profieltechniek: De bewezen BLOCAN® profielsysteem, aluminium profielen in de doorsnede 20-360 mm. Moduletechniek

  Alle producten voor "oliesmering - machines en installaties"

 10. AIS EURELO DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn een wereldwijde dienstverlener voor machineassemblage en verplaatsing van fabrieken. AIS EURELO is een joint venture tussen AIS Vanguard en EURELO Tech. Het partnerschap maakt gebruik van de ervaring en de middelen van beide ondernemingen als industriële dienstverleners. Een industrieel bedrijf met gespecialiseerde expertise in complexe internationale verhuizingen, met meer dan 40 jaar ervaring en een track record van succes in een breed scala van industrieën met internationale locaties. Door de middelen en ervaring van deze twee gerespecteerde bedrijven te combineren, kunnen wij een veilige, betrouwbare en kosteneffectieve installatiedienst voor industriële installaties overal ter wereld aanbieden aan klanten uit een breed scala van sectoren en locaties. Wij bieden een breed scala van engineeringdiensten, van de installatie van afzonderlijke machines tot kant-en-klare verhuizingsprojecten, productieverplaatsingen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Oliesmering - machines en installaties - Import export

Aantal resultaten

1.413 Bedrijven