• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • onderwijs op afstand en e-learning

Resultaten voor

Onderwijs op afstand en e-learning - Import export

 1. UNICRAFT

  Rusland

  Unicraft is een IT bedrijf dat oplossingen biedt voor het online opleiden van medewerkers. Het hoofdproduct van Unicraft is een managementsysteem voor het opleiden van medewerkers. Door het gebruik van de online dienst, is het mogelijk om snel de technologie van het bedrijf te beschrijven, deze technologieën te verwerken in cursussen, aan medewerkers toe te wijzen en hierna het begrip en de toepassing van deze kennis te controleren. Dit maakt het mogelijk alle kennis over de bedrijfstechnologieën in het bedrijf te houden en dit snel te delen om al eerste nieuwe personeelsleden op te leiden. Het maakt het tevens mogelijk dat nieuwe medewerkers zich snel kunnen aanpassen, het bestaande personeel hun vaardigheden verbeteren en aan de reguliere certificering te voldoen. Unicraft biedt een brede waaier diensten voor online opleidingen: audit van het huidige opleidingssysteem, catalogus van kant-en-klare cursussen voor elke bedrijfsfunctie, ontwikkeling van aangepaste cursussen evenals volledige projecten voor het invoeren van interne opleidingen.

  Alle producten voor "onderwijs op afstand en e-learning"

 2. MAXLINK LINKEDIN MARKET ENTRY DIGITAL AGENCY

  Rusland

  ICBConnect is een wereldwijde B2B-verkoopversneller die bedrijven helpt de wereldmarkt te betreden en leadgeneratie voor IT-bedrijven, verkoop en promotie op LinkedIn uitvoert en LinkedIn-trainingen geeft. ICBConnect richt zich op versnelde toegang (in 3-4 maanden) tot regionale en wereldwijde markten, het vinden van potentiële klanten, partners en investeerders via LinkedIn-tools.De hoofdactiviteiten van het bedrijf omvatten: : positionering van bedrijven en professionals en versnelling van B2B sales op LinkedIn; Fortune 500 B2B-verkoopversnellingsprogramma; LinkedIn training en coaching voor medewerkers van klanten. Onze specialisten zullen u helpen uw doelgroep te bepalen en manieren om het op LinkedIn te vinden; scripts voor TA voorbereiden en presentaties verfijnen om aan de beperkingen van het platform te voldoen; zal u een wekelijks bijgewerkte lijst met contactpersonen van "opgewarmde" besluitvormers bezorgen; medewerkers van verkoop- en/of marketingafdelingen opleiden om zelfstandig en effectief te werken met behulp van LinkedIn-tools.

 3. SNEL JE VAARBEWIJS

  Nederland

  Haal snel je vaarbewijs diploma om te varen in europa. U kunt bij ons terecht voor Vaarbewijs 1, Vaarbewijs 2 en Marifoon. Specialist van Nederland en prijswinnaar meest innoverende software in de vaarbewijs branche. Je hoeft geen dag-cursus meer te volgen. Onze cursus is inclusief theorieboek en 2500+ officiële examenvragen. Wij werken met officiële examenvragen. Je leert welke vragen er in je examen zitten. Software werkt overal waar internet beschikbaar is. Op je desktop, smartphone en tablet. Inclusief theorie E-Book. Je ontvangt na elk examen de uitslag per email. Statistieken en uitleg. Onbeperkt toegang tot je geslaagd bent voor je vaarbewijs-examen. Wij werken met de allernieuwste regels 2019 voor je vaarbewijs. 2500+ examenvragen Officieel examenprogramma Inclusief theorieboek 2019 Android, Apple iOS en tablets Statistieken, inzicht en voortgang

 4. MEDITERRANEAN SOLUTION

  Italië

  Prestigieus bedrijf dat zich wijdt aan onderwijs in Mediterrane talen via Skype. Het biedt alle onontbeerlijke hulpmiddelen van het internet om productieve, praktische en soepele lessen te bieden, die gegeven worden door een team van leraren die nauwkeurig zijn geselecteerd, net als zijn directeur en oprichter Fabrizio; die vroeger directeur van een multinational was, en een artiest is dat vandaag de dag internationaal bekend staat.Probeer onze Italiaanse en Spaanse lessen. Wij bieden u een gratis testles.

 5. OPLEIDENSNEL

  Nederland

  VCA Wij bieden door heel Nederland VCA examens aan van verschillende examenbureaus. Hiermee heeft u als voordeel dat u niet langer hoeft te zoeken dan nodig is naar het beste VCA moment bij u de buurt voor de beste prijs. Omdat niet alleen het examen belangrijk is maar ook de voorbereiding op dit examen bieden wij verschillende mogelijkheden aan tot zelfstudie of klassikaal. U kunt een zelfstudie volgende via e-learning of op uw e-reader of het fysieke lesboek, zo is er voor iedereen de beste manier beschikbaar om zich voor te bereiden op het VCA examen. Preventiemedewerker: Hoe vaak gebeurt het niet dat je als medewerker met goede affiniteit voor arbo gevraagd wordt om preventiemedewerker te worden voor het bedrijf. Natuurlijk zeg je dan ja, maar wat zijn eigenlijk je taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden? Wat is een RI&E of een plan van aanpak? Van jou wordt geacht dat je nu alles weet over Arbo! Daarom hebben wij de klassikale opleiding preventiemedewerker, maar kunnen wij deze zelfs aanbieden in een coachingstraject. In het coachingstraject wordt opleiden en praktijk gecombineerd. Andere opleidingen zijn o.a. e-learning nen 3140, heftruck opleidingen, BHV en ook laserveiligheid en nog meer

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HETWERKT

  Nederland

  Onze filosofie Filosofie Blended = het integraal combineren van verschillende training/coach methodieken met de huidige en toekomstige beschikbare multimediale technieken. De afgelopen jaren heeft er een multimediale ontwikkeling plaatsgevonden, die veel invloed heeft op de manier waarop we communiceren en ontwikkelen. De digitale omgeving en de sociale media hebben een onuitwisbare plaats in onze samenleving ingenomen. Deze ontwikkeling heeft ook invloed op de traditionele vormen van trainen/coachen. Door middel van inzet van zelf ontwikkelde e-learning, online maatwerkprogramma’s, games en andere leervormen kan de ontwikkeling van mens en organisatie worden bevorderd op een manier die effectiever is dan voorheen. Hoe ons team kijkt Wij houden van sterke innovatieve bedrijven. Dit zijn gelukkige bedrijven. Organisatiesucces begint bij mensen die werken vanuit hun talent, de verbinding opzoeken en een positieve mind-set delen. Wij faciliteren dit met high impact trainingen, programma’s, games en out of the box leerconcepten. Wij zijn ervan overtuigd dat plezier werkt. Sinds 2001 willen wij met onze kwalitatieve deskundigheid een effectieve en inspirerende bijdrage leveren aan de zelfverwezenlijking van mensen en organisaties. Zodoende leveren wij een blijvende maatschappelijke bijdrage aan het optimaal functioneren het inzetbaar blijven van mensen op de werkvloer.

 2. COMPUNIVERSITY

  Nederland

  CompUniversity verzorgt trainingen, cursussen en workshops op het gebied van Microsoft Office. Zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook enz. Daarnaast verzorgen wij opleidingen op het gebied van Adobe CC, zoals Photoshop, inDesign en Illustrator. Voordat een cursist start met een cursus of training vindt er eerst een intake plaats. Hierdoor kunnen wij de individuele cursist of een groep cursisten een maatwerk traject aanbieden, daarnaast kan er in overleg met de opdrachtgever een maatwerk casus ontwikkeld worden, zodat de opleiding geheel casusgericht wordt. De cursussen die u hier op onze site vindt zijn de standaardcursussen. Deze zijn per applicatie opgezet, een cursus kan uit meerdere applicaties bestaan. Doordat CompUniversity een netwerk met vele specialisten kent, zijn wij in staat een breed scala aan opleidingen te verzorgen. Zo zijn wij in staat om maatwerk computeropleidingen te verzorgen Opleidingen kunnen wij op diverse manieren vorm geven. - Elearning - Groepstrainingen - 1 op 1 trainingen - Open inschrijftrainingen Neem contact op voor meer informatie!

 3. LEARN DUTCH ONLINE

  België

  At Learn Dutch online we offer personal, easy to learn Dutch lessons one-on-one or in small groups. The courses include Dutch Grammar, Dutch video and Dutch Audio with the benefit of a trainer that guides you every step of the way. We help you to integrate in the Dutch and Flemish culture by teaching you the language but also the customs and culture of Belgium and the Netherlands. Our lesson hours are from 9am to 9pm on weekdays as well as 9am to 12pm on saturdays for your convenience. All classes and correspondence is done online via Skype and email, meaning that you never need commute to see us, we are a click away.

 4. STAGEMAX BV

  Nederland

  ICT-stage.com is een onderdeel van StageMax. We werken nauw samen met een groot aantal stagebiedende bedrijven in alle delen van het land, dus ook bij jou in de buurt! Onze klanten hebben soms 10 werknemers, maar soms ook vele duizenden. Van startups tot multinationals dus. Op deze manier kunnen we altijd een geschikte stageplaats vinden voor jou! Dankzij onze professionele en goede werkwijze vinden wij via onze contacten altijd een passende stage bij jouw studie en wensen. Onze diensten zijn voor jou altijd gratis! Zo zorgen wij samen voor een goede match! Stap 1: Geef je interesse aan voor een vacatureOp onze website kan je een groot aanbod vinden aan stages en afstudeeropdrachten in de studierichting ICT. Via onze website kan je eenvoudig reageren op een vacature. Je mag natuurlijk ook op meerdere vacatures tegelijk reageren. Onder iedere vacature kan je de knop "Toon interesse" vinden. Ale je hier je naam, e-mailadres en motivatie invult, zullen we spoedig daarna contact met je opnemen.Stap 2: Op gesprek bij ICT-stage.comWanneer je interesse toont in één van onze vacatures, zullen we jou korte tijd later een mail sturen of een belletje geven om te kijken of je CV en wensen aansluiten bij de (afstudeer)stage. Indien dit zo is, zullen wij je altijd uitnodigen voor een intakegesprek bij ons op kantoor. Tijdens dit gesprek maken we een profielschets van je persoonlijkheid en competenties. Wanneer deze schets goed past bij de stage, dan kan je op sollicitatiegesprek bij het

 5. E-LEARNING TRAINING

  Nederland

  Wij willen mensen laten groeien. Door middel van de kracht van praktische e-learning cursussen wordt op een interactieve manier kennis en vaardigheden geleerd. E-learning is super waardevol, maar eigenlijk begint het pas echt op de werkvloer. Om deze reden besteden we veel tijd aan de vertaling van theorie naar praktijk. Alleen dan kunnen we het verschil maken. Samen behalen we de mooiste resultaten, daar geloven wij in! E-learning op maat Jij weet als geen ander welke kennis en vaardigheden jouw professionals op de werkvloer nodig hebben. Natuurlijk zijn ze top-of-mind, maar wat als er een nieuwe machine wordt aangeschaft? Dan is het wel zo fijn dat iedereen deze op de juiste manier weet te gebruiken. Of valt er nog winst te behalen in het klantcontact? Je wilt het liefst dat er op een consistente wijze wordt gecommuniceerd. E-learning zorgt ervoor dat jouw professionals, op een interactieve en flexibele manier, aan het gestelde leerdoel werken. E-learning zelf bouwen Natuurlijk kunnen wij e-learning voor je ontwikkelen. Dat doen we graag! Maar zelf e-learning maken is ook ontzettend waardevol. Om je daarbij te ondersteunen hebben wij verschillende trainingen ontwikkeld. Binnen deze trainingen leer je hoe jij zelf modules kan opbouwen, vertellen we meer over de didactische visie en komt de praktische toepassing aan de orde.

 1. TAAL GRAAG

  België

  Engels leren moeilijk? Welnee! Bij Taal Graag leer je op een praktijkgerichte en speelse manier Engels spreken en schrijven. Of je nu jong of oud bent, beginner of al wat gevorderd, Taal Graag biedt diverse taalcursussen voor zowel particulieren als bedrijven, waarmee je al binnen korte tijd je Engels flink kunt verbeteren. Cursus Engels Wil je Engels leren spreken of je Engels verbeteren? Taal Graag biedt diverse taalcursussen, zoals Engels voor beginners, Engels voor gevorderden of zakelijk Engels. Daarnaast worden er cursussen gegeven waarbij jongeren spelenderwijs met Engels aan de slag gaan of kan je bijles volgen. Ook met leerstoornissen zoals dyslexie is docente Sabine vertrouwd. Docent met ruime ervaring Docente Sabine Heyvaert heeft een jarenlange ervaring in het onderwijs, in de privé-sector en bij de overheid. Ze legt de lesstof op eenvoudige en duidelijke wijze uit op een manier die bij jou past. Eigen stek in Londerzeel Taal Graag bevindt zich in het centrum van Londerzeel, vlakbij de A12. Met de wagen bereik je Londerzeel zowel vanuit Mechelen, Dendermonde en zelfs Antwerpen of Brussel op minder dan een half uur (buiten de piekuren). Adres: Kerkstraat 8 - 1840 Londerzeel

 2. REVISEME

  Nederland

  Hulp nodig met je scriptie? ReviseMe is een online platform voor studenten die hulp nodig hebben met hun scriptie. Als student kun je op iemand vinden die je scriptie voor je nakijkt. Zo kun je hulp krijgen met de opzet, structuur, taal en bronvermelding van je scriptie. De editors op ReviseMe zorgen ervoor dat je goed en snel afstudeert. Wij helpen je bij het vinden van een editor die goed bij jou past. Wij vinden het belangrijk dat je zelf kunt kiezen wie jouw documenten nakijkt en voor welke prijs. Persoonlijk contact met de editor staat bij ons centraal. ReviseMe is hét platform dat enthousiaste en professionele editors, die persoonlijk contact en keuzevrijheid belangrijk vinden, met studenten verbindt.

 1. LEADERSHIPPING - V.O.F. MOBILNOVA

  Nederland

  LeaderShipping provides expert services in Agile Kanban and Scrum Training, Coaching and Management. We mature businesses by Agile transformations. Our mission is to support the businesses in their movement to the next maturity level by adoption of Agile and Lean ways of thinking and working. We believe that any organization will deliver better products and services to its customers after the adoption of Agile and Lean practices in their value chain - starting form research, development, and production; and finishing with human resources and finances.In order to achieve that we educate and coach the leaders of organizations using industry proven methodologies like the Kanban Method and Scrum, success stories, and personal experience. We also train the employees in all details of the Kanban Method and Scrum Agile approaches by offering certified basic, intermediate and advanced classes.We do emphasize the need of data-driven decision making using objective information provided by a minimal set of Agile metrics.Unlike others, we strive to stick not only to the letter but also to the Spirit of Agile, we do not cut the corners during the transformaiton process, and work individually with every client and always tailor our approach to achieve maximum possible improvement. While we're located in Eindhoven, North Brabant, The Nerherlands, our services span worldwide.

 2. SCALDA

  Nederland

  Scalda is een school voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en volwasseneneducatie. Wij leiden je zo op, dat je het in de maatschappij en in je beroep goed doet. We helpen jou het beste uit jezelf te halen en stimuleren je zelfs boven jezelf uit te stijgen: excellent te zijn. In een prettige, gestructureerde en mensgerichte leeromgeving helpen wij jou (verder) in jouw professionele én in je persoonlijke ontwikkeling.

 3. UNI-LEARNING

  België

  "Knowledge & skills brought to life." Aan de hand van de nieuwste technologieën ontwikkelen we doeltreffende e-Learning op maat van de kant die overal toegangkelijk is. Ons team werkt dagelijks samen met bedrijven en organisaties aan moderne leeroplossingen. UNI-Learning focust uw doelstellingen. Nieuwe collega's opleiden? Nieuwe gedragscode invoeren? De veiligheid verbeteren? Wij zorgen ervoor dat iedereen bij de les blijft/

 4. TINQWISE

  Nederland

  Tinqwise zoekt naar inovatieve leeroplossingen voor professionals die samenwerken. Nieuwe leeroplossingen zorgen voor betere samenwerkingen en het beste resultaat!

 5. HBI

  Nederland

  Huiswerkbegeleiding en bijlessen voor alle vakken. Remedial teaching. Leren plannen en leren leren.

 6. EXPLIO

  België

  eXplio is een servicecentrum voor ontwikkeling, implementatie en realisatie van e-learning in onderwijs en bedrijven.

 7. STICHTING KENNISPOINT

  Nederland

  Cito bijles en huiswerkbegeleiding in Amsterdam, Rotterdam Utrecht en Den Haag

 8. AXTELL FOOD SAFETY

  Verenigd Koninkrijk

 1. ASKAWAY - LANGUAGE COACHING AND HELPLINE

  Spanje

 2. VOXY ESPAÑA -COMPASS ELEARNING

  Spanje

 3. BRAINYUP

  Frankrijk

 4. YOURBESTLEARNING.IT

  Italië

 5. HERR

  Duitsland

 6. MINERVIS GMBH

  Duitsland

 7. SKILLSHUB

  Verenigd Koninkrijk

 8. SZÁLLÁSMARKETING

  Hongarije

 9. PIAZZA COPERNICO

  Italië

 10. LETS SPEAK TOGETHER

  Griekenland

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis