• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ontstoffing- lucht - apparatuur en installaties

Resultaten voor

Ontstoffing- lucht - apparatuur en installaties - Import export

 1. CORAL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  CORAL is een onderneming die sinds meer dan 50 jaar gespecialiseerd is in de installatie van industriële afzuig-, filter- en ontstoffingssystemen. Wij zijn uw partner voor al uw projecten voor het afzuigen van houtsnippers, het zuiveren van vervuilde lucht en het industrieel ontstoffen. Onze apparaten zijn met name nuttig voor het afzuigen van dampen, stof of de door uw activiteit veroorzaakte houtsnippers. Ons ontwerpbureau werkt uw project uit en biedt u de beste oplossingen door rekening te houden met de vraagstukken omtrent de processen en het milieu, waarbij uiteraard de van kracht zijnde normen worden nageleefd. We streven er namelijk naar de uitstoot van onze installaties te beperken. Daarnaast passen wij de installaties aan uw site aan en verzorgen we de installatie en plaatsing van het materiaal om een zo groot mogelijke efficiënte en de beste resultaten te garanderen. Onze onderzoeks- en ontwikkelingsteams begeleiden u van a tot z bij de uitwerking van uw project.

 2. ELT ENTSTAUBUNGS- UND LUFTTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ons doel is niet alleen om de individuele technische taken te zien, maar om allesomvattende oplossingen te ontwikkelen, waarbij rentabiliteit, afschrijving, veiligheid en ecologische duurzaamheid op de voorgrond staat. Uw voordeel - is onze snelheid. De oprichting van de onderneming ELT vond plaats in 1996 door 2 Ingenieurs wiens ervaring is gebaseerd op 30 jaar activiteit in lucht- en ontstoffingstechnologie. Vanwege de flexibiliteit en de technische knowhow konden systemen van verschillende groottes in Duitsland en in het buitenland worden gerealiseerd.Onze kracht ligt in de verbondenheid van het bedrijf met korte afstanden tussen advies, gedetailleerde planning, levering en professionele assemblage.

 3. AIR-FRESH-SERVICE INDUSTRIEFILTER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  We zijn een gecertificeerde, door de eigenaar geleide middenstandsonderneming met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van de productie van kwalitatief hoogwaardige industriële afzuig- en filterinstallaties. Al vanaf het begin zijn afzuig- en filter installaties en de productie daarvan een belangrijk thema bij ons. Op basis van onze lange ervaring beschouwen we onszelf niet alleen als leverancier van afzuig- en filterinstallaties op OEM-gebied, maar ook als competente partner voor onze eindklanten op het technisch veeleisende gebied van luchtkwaliteitsbeheer op de werkplek. Bij zakelijke relaties stellen wij kwaliteit, vertrouwen en onze knowhow voorop.

 4. ELCOWA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  ELCOWA biedt specialistische oplossingen voor processen die een kwaliteitscontrole vereisen, voor problemen m.b.t. elektrostatische ladingen, het opsporen van onzuiverheden, het wegen en wettelijke metrologie. Wij leveren gereedschapsmachines zoals detectoren van metaaldeeltjes, magnetische scheiders - generatoren en elektrostatische stangen, stofverwijdering - Inspectie en opsporen van vreemde lichamen in voedingsmiddelen en farmaceutische producten.

 5. INSTAL-FILTER SA

  Polen

  Verified by europages badge

  Wij zijn werkzaam op het gebied van moderne technologie voor ontstoffen, filteren en neutraliseren van luchtvervuilende stoffen voor alle industrietakken. Een moderne technologische basis om onze klanten uitgebreide diensten te bieden - van ontwerp, via productie tot montage en onderhoud. We ondersteunen industrieën zoals de energiesector, verwarmings of metaalindustrie, door emissies van schadelijke bestanddelen in de atmosfeer te beperken. We garanderen hoogwaardige efficiëntie voor het beperken van de uitstoot van vervuiling met naleving van de EU normen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ASPIR'ELEC - ASPIRATION, FILTRATION DÉPOUSSIÈRAGE INDUSTRIEL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ASPIR'ELEC - ASPIRATION, FILTRATION DÉPOUSSIÈRAGE INDUSTRIEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële aanzuiginstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtbehandeling - apparaten en installaties, Filtrering, lucht - apparatuur, Ontstoffing, lucht - apparatuur en installaties, Afzuiginstallaties voor gas en rook, Ventilatoren - industrieel, Bedrijfsveiligheid - uitrustingen, Stofzuigers - industrieel, Luchtbehandeling - apparaten en installaties, en Filtrering, lucht - apparatuur. Het is gevestigd in Diemoz, Frankrijk.

 2. SCHNICK SYSTEMTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHNICK SYSTEMTECHNIK GMBH & CO. KG, is een Distributeur, en actief in de sector Ontstoffing, lucht - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Heiligenhaus, Duitsland.

 3. IFSINDUSTRIEFILTER-SERVICE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IFSINDUSTRIEFILTER-SERVICE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ontstoffing, lucht - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Bad Honnef, Duitsland.

 4. FDM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FDM GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ontstoffing, lucht - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Troisdorf, Duitsland.

 5. DINNOVATIVE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DINNOVATIVE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ontstoffing, lucht - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Kaiserslautern, Duitsland.

 1. EVO-PRODUCTS BLANKENBURG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EVO-PRODUCTS BLANKENBURG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ontstoffing, lucht - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Remagen, Duitsland.

 2. DELFIN DEUTSCHLAND INDUSTRIESAUGER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DELFIN DEUTSCHLAND INDUSTRIESAUGER GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Ontstoffing, lucht - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Osnabrück, Duitsland.

 1. SCITEEX RME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCITEEX RME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ontstoffing, lucht - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Naumburg, Duitsland.

 2. HTF HAUSTECHNOLOGIE GMBH

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HTF HAUSTECHNOLOGIE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Ontstoffing, lucht - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Schötz, Zwitserland.

 3. ERBO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ERBO GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ontstoffing, lucht - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren metselmachines, en transportinrichting voor spaan. Het is gevestigd in Magstadt, Duitsland.

 4. FILTRATION GROUP INDUSTRIAL

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FILTRATION GROUP INDUSTRIAL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ontstoffing, lucht - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Öhringen, Duitsland.

 5. TECLINEA

  Frankrijk

  TECLINEA, onderneming gespecialiseerd in het bestrijden van stof in de sector van mijnen en steengroeven. Industriële stofafzuiging, regeling en behandeling van stof, onze teams zijn actief in meer dan 100 landen. Neerslag van stof, vernietiging van stof, meer dan 300 installaties over de hele wereld dragen bij aan de verbetering van de luchtkwaliteit. De klanten van TECLINEA trekken profijt van onze erkende deskundigheid. De technische teams van TECLINEA, gepecialiseerd in de Industriële ontstoffing, verzorgen de installatie, de bijstand en hoogwaardige onderhoudsservice voor de producten in Frankrijk en het buitenland. TECLINEA, uw partner voor het bestrijden van stoffen, de behandeling van industrieel stof, het ontstoffen van mijnen en steengroeven.

 6. ISS INDUSTRIESERVICE SCHLAGER INH. UDO SCHLAGER

  Duitsland

  De onderneming ISS Industrieservice Schlager in Leipzig is actief in de dienstverleningssector van de industrie. Daarbij hebben we ons gespecialiseerd in de verkoop en de verhuur van stofverwijderings- en diamanttechniek. Wij adviseren u en plannen met u de juiste toepassing van de techniek. Voor het afzuigen van kankerverwekkend fijnstof kunnen wij u onze afzuiginstallaties met HEPA-filter van harte aanbevelen. Andere machines, apparaten en elektrische benodigdheden, ook apparaten met veiligheid extra lage spanning behoren tot ons verhuuraanbod. Onze speciale machines zijn speciaal geschikt voor de gebieden vuurvaste bouw, verbrandingsbouw, bouw van industriële ovens, etc. Verder produceren wij ook bekistingscomponenten uit hardschuim - hardschuimsnijdelen. Speciale bekistingsonderdelen worden met behulp van een hetedraadproces machinaal volgens uw tekeningen gefabriceerd. Diverse onderdelen zoals conus, kegel, ellipsen, cilinders, buizen, bekistingen voor rookgaskanalen met vertakkingen en nog veel meer zijn mogelijk.

 7. TYPHOON

  België

  Typhoon is een typisch cleantech bedrijf dat oplossingen biedt voor zijn klanten op gebied van luchttechniek zoals daar zijn: Industriële ontstoffing: Typhoon lost het stofprobleem op van zijn klanten (industriële bedrijven) door betrouwbare systemen te engineeren, produceren en te monteren alsook het onderhoud te verzorgen van bestaande installaties. Pneumatische transporten: Typhoon engineert, produceert en installeert transportsystemen op basis van luchttechniek die als voordeel hebben dat het transport van materialen van industriële bedrijven gebeurt op een energiezuinige, stofvrije en hygiënische manier.

 8. LYSAIR

  België

  Lysair is gespecialiseerd in technieken bestemd voor milieubehoud, ontwikkelt en vervaardigt installaties voor industriële ontstoffing, pneumatisch transport en rookgaswassing. Lysair biedt een waaier van producten aan: Leidingwerk en kanaalwerk in staal, roestvrij of gegalvaniseerd staal, ventilatoren, verschillende soorten filters, wassers voor natte en droge toepassingen, sluizen, enz.... De sterkte van Lysair ligt in het brede gamma: Voor zowel afzonderlijke componenten (ventilator, extractiesluis, ...) als deelinstallaties (kanaalwerk, aftransport, ...) en volledige installaties (volledige ontstoffing van de afzuigpunten tot en met de opslag van het gefilterde materiaal) staan wij garant voor een perfecte afwerking die wij volledig (van engineering tot en met onderhoud) zelf kunnen verzorgen.

 1. J-TEC

  België

  J-Tec ontwerpt, levert, installeert en onderhoudt systemen voor de behandeling van poeders, granulaten en vloeistoffen. Wij leveren individuele componenten, vernieuwen en/of automatiseren bestaande installaties en bouwen complete turn-key installaties. Het bedrijf is voornamelijk actief in de voedings-, farmaceutische, (petro)-chemische en de plastics industrie. Als aanbieder van totaaloplossingen biedt J-Tec : pneumatische transportsystemen, automatisering, ontstoffen, wegen en doseren, mengen, zeven, opslag etc. De service-afdeling levert onderdelen uit voorraad, zorgt voor onderhoud van uw installatie (preventief en ad-hoc, 24/7), training van uw personeel, en reparaties.

 2. KELLER LUFTTECHNIK BENELUX

  België

  Keller Lufttechnik Benelux cv biedt totaaloplossingen aan voor: Industriële afzuiging en afscheiding van stof, dampen, nevels, .. Industriële mengproblemen Rook- en warmteafvoersystemen en compartimentering voor civiele sector De maatwerk oplossingen ontstaan uit een combinatie van jarenlange ervaring, know-how van onze medewerkers en onze uitgebreide technische kennis.

 3. BG FILTRATION

  Duitsland

  Het bedrijf BG FILTRATION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtreerapparatuur en benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ontstoffing, lucht - apparatuur en installaties, afscheiders, Pneumatische transportsystemen, Filters en filterelementen, en Ontstoffing, lucht - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Renningen, Duitsland.

 4. LET MESCHEDE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LET MESCHEDE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ontstoffing, lucht - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren ontstoffingscabines, industriële afzuiginstallaties, installaties van luchtfiltrering, en afscheiders. Het is gevestigd in Meschede, Duitsland.

 5. AC-UMWELTTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf AC-UMWELTTECHNIK, is een Groothandelaar, en actief in de sector Luchtontsmetting - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties, Luchtzuivering - apparatuur en installaties, Filtrering, lucht - apparatuur, Ontstoffing, lucht - apparatuur en installaties, Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties, Luchtzuivering - apparatuur en installaties, Filtrering, lucht - apparatuur, en Ontstoffing, lucht - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Lechbruck Am See, Duitsland.

 6. BRISTOL FILTER DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BRISTOL FILTER DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ontstoffing, lucht - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Dombühl, Duitsland.

 7. ILT INDUSTRIE-LUFTFILTERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ILT INDUSTRIE-LUFTFILTERTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtreerapparatuur en benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ontstoffing, lucht - apparatuur en installaties, Afzuiginstallaties voor gas en rook, elektrofilters, installaties van luchtfiltrering, Ontstoffing, lucht - apparatuur en installaties, en Afzuiginstallaties voor gas en rook. Het is gevestigd in Ruppichteroth, Duitsland.

 8. L+M ENTSTAUBUNG NL ARBON

  Zwitserland

  Het bedrijf L+M ENTSTAUBUNG NL ARBON, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ontstoffing, lucht - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Arbon, Zwitserland.

 9. BLASTCOR UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Duitsland

  Het bedrijf BLASTCOR UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ontstoffing, lucht - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Emsdetten, Duitsland.

 10. HÖCKER POLYTECHNIK AG

  Zwitserland

  Het bedrijf HÖCKER POLYTECHNIK AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ontstoffing, lucht - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Rothenburg, Zwitserland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis