• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ontwikkelaars

Resultaten voor

Ontwikkelaars - Import export

 1. FÉONILAB

  Frankrijk

  FéoniLab is al sinds 2017 de strategische partner die gespecialiseerd is in de vervaardiging van lederwaren en accessoires. Wij brengen onze deskundigheid van de ontwikkeling tot follow-up van de productie tot bij de projectleiders. De prototypefase vindt plaats in onze werkplaats in Parijs. Voor grote series werken wij samen met onze fabrikanten in Frankrijk en het Middellandse Zeegebied. Afhankelijk van de strategie van de merken, helpen wij onze cliënten bij de keuze van hun leveranciers en onderaannemers. Dit zijn de verschillende diensten die ons lederwarenwerkplaats in Parijs aanbiedt: 1. Productdesign (tot uitvoering brengen van een creatief idee) 2. Materiaalsourcing (verschillende huiden, alternatieve en innovatieve materialen) 3. Ontwikkeling van het technisch dossier 4. Productie van prototypes, duplicaten (voor de pers en commerciële showrooms) 5. Kleine serieproductie van uw modellen (tassen, kleine lederwaren en accessoires) 6. Identificatie van de fabrikant en productie in Frankrijk en Europa. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

 2. PHU BS. ALTERRNATORY, ROZRUSZNIKI

  Polen

  “BS Alternatory Rozruszniki” werd in 2009 opgericht en ontwikkelt zich snel. We bieden de regeneratie van starters en alternatoren voor allerlei soorten voertuigen. We garanderen professionele, betrouwbare en snelle afwikkeling van uw bestellingen. Hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd. BS Alternatory Rozruszniki biedt een allesomvattende, professionele en vriendelijke klantenservice.

 3. BS ALTERNATORY

  Polen

  “BS Alternatory Rozruszniki” werd in 2009 opgericht en ontwikkelt zich snel. We bieden de regeneratie van starters en alternatoren voor allerlei soorten voertuigen. We garanderen professionele, betrouwbare en snelle afwikkeling van uw bestellingen. Hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd. BS Alternatory Rozruszniki biedt een allesomvattende, professionele en vriendelijke klantenservice.

 4. AGERES

  België

  Ageres is sinds enkele jaren actief als project-ontwikkelaar van zowel appartementsgebouwen als woningen, maar realiseert ook verbouwingen.

 5. SERETEC

  Frankrijk

  Het bedrijf SERETEC, is een Onderaannemer, en actief in de sector Kunststofproducten voor de industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ontwikkelaars, conceptie, Ontwikkelaars, en Kunststof spuitgietwerk. Het is gevestigd in Villebon, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VELOTTO ROMANO

  Italië

  Het bedrijf VELOTTO ROMANO, is een Distributeur, en actief in de sector Ontwikkelaars. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fotocamera's, en Fotocamera's. Het is gevestigd in Napoli, Italië.

 2. 1PRIM3D

  Frankrijk

  Het bedrijf 1PRIM3D, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ontwikkelaars. Het is tevens aanwezig in de sectoren Adviesbureaus engineering, industrieel, prototypes en 3D-afdrukken, Adviesbureaus engineering, industrieel, en ontwerp en fabricage. Het is gevestigd in Bourgoin-Jallieu, Frankrijk.

 3. MEYNIER

  Frankrijk

  Het bedrijf MEYNIER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kledingbenodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Haute couture, Knoppen, Ontwikkelaars, Haute couture, Knoppen, Ontwerp van luxe verpakkingen, en Ontwikkelaars. Het is gevestigd in Lavans St Claude, Frankrijk.

 4. MECASTYLE

  Frankrijk

  Het bedrijf MECASTYLE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ingenieursbureaus - industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ontwikkelaars, en Ontwikkelaars. Het is gevestigd in Nantes, Frankrijk.

 5. AKKA BENELUX

  België

  Het bedrijf AKKA BENELUX, is een Dienstverlener, en actief in de sector Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ontwikkelaars, advies aan bedrijven, industriele engineering, project management, en Ontwikkelaars. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 1. PERENNIS GROUPE

  Tunesië

  Het bedrijf PERENNIS GROUPE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ontwikkelaars. Het is gevestigd in Ariana, Tunesië.

 2. SCALEA

  Frankrijk

  Het bedrijf SCALEA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ontwikkelaars. Het is tevens aanwezig in de sectoren werktuigbouwkunde, en design 3d. Het is gevestigd in Dardilly, Frankrijk.

 1. VAONIS

  Frankrijk

  Het bedrijf VAONIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ontwikkelaars. Het is gevestigd in Clapiers, Frankrijk.

 2. PLUKON MOUSCRON

  België

  Het bedrijf PLUKON MOUSCRON, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dieren en veeteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ontwikkelaars, voedingsveiligheid, Ontwikkelaars, en Kippen slachten. Het is gevestigd in Mouscron, België.

 3. TRANSDERMA SYSTEMS

  Frankrijk

  Het bedrijf TRANSDERMA SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wetenschappelijk onderzoek - instituten en laboratoria. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cosmetica, Ontwikkelaars, Cosmetica, en Ontwikkelaars. Het is gevestigd in Tours, Frankrijk.

 4. SUD ROBINETTERIE INDUSTRIE

  Frankrijk

  Het bedrijf SUD ROBINETTERIE INDUSTRIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren ontwikkelaars, en Kleppen. Het is gevestigd in Marseille Cedex 14, Frankrijk.

 5. APZ FELIX ZENNER

  Luxemburg

  Het bedrijf APZ FELIX ZENNER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Prototypes - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draaien - staal- en metaalbewerking, Frezen - staal- en metaalbewerking, Ontwikkelaars, Draaien - staal- en metaalbewerking, Frezen - staal- en metaalbewerking, metaalbewerking, en Ontwikkelaars. Het is gevestigd in Mersch, Luxemburg.

 6. AF MARCOTEC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AF MARCOTEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ontwikkelaars. Het is tevens aanwezig in de sectoren Films voor foto en film, Filmcamera's, Films voor foto en film, professionele videocamera's, professionele filmcamera's, en Filmcamera's. Het is gevestigd in Griesheim, Duitsland.

 7. B.C.S ( BONNEFOUX CONSULTING SERVICES)

  Luxemburg

  Het bedrijf B.C.S ( BONNEFOUX CONSULTING SERVICES), is een Dienstverlener, en actief in de sector Ontwikkelaars. Het is tevens aanwezig in de sectoren project management. Het is gevestigd in Bivange, Luxemburg.

 8. JOAN MARIA ARENAZA FOTOGRAFO

  Spanje

  Het bedrijf JOAN MARIA ARENAZA FOTOGRAFO, en actief in de sector Ontwikkelaars. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reclamefotografie, Fotografie - mode en illustratie, Fotografie, industrieel, Foto's - productie en verspreiding, Reclamefotografie, Fotografie - mode en illustratie, Fotografie, industrieel, en Foto's - productie en verspreiding. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 1. DASSAULT SYSTEMES

  Frankrijk

  Het bedrijf DASSAULT SYSTEMES, is een Multi-Category, en actief in de sector CAD/CAM - computer aided design and manufacturing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Software - technisch-wetenschappelijk, Ontwikkelaars, Software - technisch-wetenschappelijk, en Ontwikkelaars. Het is gevestigd in 78140 Velizy Villacoublay, Frankrijk.

 2. 19TRENDS CONSULTING

  Frankrijk

  Het bedrijf 19TRENDS CONSULTING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Prêt-à-porter - dames. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stylisten en ontwerpers, Ontwikkelaars, modelmakers, Stylisten en ontwerpers, en Ontwikkelaars. Het is gevestigd in Francheville, Frankrijk.

 3. MATERIA NOVA

  België

  Het bedrijf MATERIA NOVA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kwaliteitsborging en certificatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Biochemie, milieu - wetenschappelijk onderzoek, Materialen - wetenschappelijk onderzoek, Ontwikkelaars, Strategie voor onderzoek en ontwikkeling, Biochemie, milieu - wetenschappelijk onderzoek, Materialen - wetenschappelijk onderzoek, Ontwikkelaars, en Strategie voor onderzoek en ontwikkeling. Het is gevestigd in Mons, België.

 4. SYMBIOSE BIOMATERIALS

  België

  Het bedrijf SYMBIOSE BIOMATERIALS, is een Multi-Category, en actief in de sector Wetenschappelijke organisaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ontwikkelaars, Kleefstoffen, Coatings, en Ontwikkelaars. Het is gevestigd in Liège, België.

 5. CONCEPT MACHINE SA

  Frankrijk

  Het bedrijf CONCEPT MACHINE SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriecomplexen - ontwerp. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ontwikkelaars, bestudering et uitvoering van installaties, en Ontwikkelaars. Het is gevestigd in Essert, Frankrijk.

 6. PHOTO UNIVERSAL KLEIBER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf PHOTO UNIVERSAL KLEIBER GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ontwikkelaars. Het is tevens aanwezig in de sectoren Foto- en filmmaterialen, Films voor foto en film, Papier - fotografie en reprografie, Foto- en filmmaterialen, Films voor foto en film, en Papier - fotografie en reprografie. Het is gevestigd in Fellbach, Duitsland.

 7. WISEDEV

  Tunesië

  Het bedrijf WISEDEV, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ontwikkelaars. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ontwerp van websites, en webagentschap. Het is gevestigd in Sfax, Tunesië.

 8. CHUN TAI ELECTRIC CO., LTD

  Taiwan R.O.C.

  Het bedrijf CHUN TAI ELECTRIC CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtverwarmers. Het is tevens aanwezig in de sectoren thermoverwarmers, en ontwikkelaars. Het is gevestigd in Taipei, Taiwan R.O.C..

 9. LECUIT OPTO TECHNICAL

  Luxemburg

  Het bedrijf LECUIT OPTO TECHNICAL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Foto- en filmlaboratoria - materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ontwikkelaars, Materiaal voor afdrukken van films, Ontwikkelaars, en Materiaal voor afdrukken van films. Het is gevestigd in Howald, Luxemburg.

 10. TSG GROUP

  Nederland

  Het bedrijf TSG GROUP, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ontwikkelaars. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ingenieursbureaus - industrie, software, Ingenieursbureaus - industrie, en machinebouw. Het is gevestigd in Eindhoven, Nederland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis