• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • open haarden- sierhaarden en accessoires

Resultaten voor

Open haarden- sierhaarden en accessoires - Import export

 1. KAMIN-OFEN-SCHEUNE

  Duitsland

  Het bedrijf KAMIN-OFEN-SCHEUNE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Open haarden, sierhaarden en accessoires. Het is gevestigd in Marburg, Duitsland.

 2. SCHORNSTEINWELT GMBH

  Duitsland

  Schornsteinwelt GmbH is een producent van waterhoudende haardinserts en roestvrijstalen schoorstenen.Groot- en detailhandel in haarden, kachels, zonnepanelen.Showroom van 500 m².Kachels direct van de fabrikant! In Gelsenkirchen vindt u onze exclusieve tentoonstellingsruimte, waar u een overzicht van ons volledige assortiment kunt zien.Geniet in alle rust van de sfeer die we hebben gecreëerd in een huiselijke omgeving.In onze showroom presenteren wij u constant meer dan 250 kachels en 50 permanente armaturen.Sommige van onze gashaarden, schoorsteenkits, tegelkachels en stalen kachels zijn ingeplugd en klaar om te branden, zodat u het echte vuur, de flikkerende vlammen en de rustgevende warmte in het echte kunt ervaren, waarbij u een ware indruk van een authentieke open haard kunt ervaren.Onze deskundige, vriendelijke medewerkers staan voor u klaar en helpen u in woord en daad.

 3. FIRECUP HANDCRAFTED FIREPIT (KHRUSTALEVA AND KHARLAMOV, LLC)

  Rusland

  De firma Firecap produceerde zijn eerste vuurkorf in 2014. Sinds die tijd kunnen wij er niet meer mee stoppen. In een paar jaar zijn wij marktleider geworden, omdat wij echt houden van wat wij doen. Wij produceren onze Bollen om een hartverwarmende, toverachtige sfeer bij u te scheppen. De grafische ontwerper maakt het patroon. Dan snijden wij het uit een bol met de laser. Daarom zijn al onze patronen zeer precies en uniek. U geniet van een prachtige levende vlam en wij zorgen voor uw veiligheid en comfort. Naast het fantastische ontwerp, beschikt iedere vuurkorf over een rooster, waardoor de verbrande brandstof in de asbak valt. Dit systeem beschermt de vuurkorf, doordat alles wordt opgebrand. Het stevige onderstel met bevestigingsgaten zorgt voor een veilige installatie van de vuurkorf op iedere ondergrond. Iedere vuurkorf wordt beschermd met een weerbestendige verf. Verder maken wij vuurkorven op maat voor restaurants, hotels, tuinen en plantsoenen, vakantieparken, enz. Ongelijk welk eigen idee u hebt, wij kunnen het binnen een maand produceren. Ook kunt u kiezen uit onze catalogus met kant en klare ontwerpen. Deze kunnen wij binnen 14 dagen produceren.

 4. IL CAMINO DI SPINA ROSARIO

  Italië

  In het centrum van de stad Tremestieri Etneo is dit nieuwe exclusieve verkooppunt gevestigd, dat gespecialiseerd is in de verkoop en installatie van open haarden en kachels op houtkorrels, houtkachels, barbecues en ovens van de beste merken. Wij nodigen u uit onze showroom te bezoeken, waar onze vakbekwame medewerkers u met plezier zullen helpen om samen met u de best passende oplossing te vinden vanuit een technisch en esthetisch oogpunt. Een breed assortiment van klassieke en design producten om uw woning fraaier en gezelliger te maken.

 5. GOGEN LLC

  Rusland

  GOGEN LLC vervaardigt en verkoopt producten van metaal en rvs onder de merknaam MATEA: professionele houtgestookte kachels voor buiten en binnen met een capaciteit van 25 en 45 kW voor Furako badkuipen, vaten en zwembaden; saunakachels; Furako hot tubs en verwarmingsonderdelen. De firma maakt ook reinigingssets voor kachels en barbecues, asafvalemmers, roosters van roestvrij staal. De gezonde bestanddelen in hout worden opgenomen door de houten hot tubs (warme baden) en hebben een rustgevend en ontspannend effect, helpen om te ontspannen, verhogen de vitaliteit en verhelpen slaapproblemen. De huishoudelijke kachels van GOGEN, gemaakt van roestvrij staal AISI 304 geschikt voor voedsel, worden onderworpen aan strenge conformiteitscontroles door meting van het percentage chroom en nikkel in het metaal. GOGEN biedt 1 jaar garantie op zijn artikelen. MATEA kachels blijven er mooi uitzien en blijven goed werken terwijl ze worden gebruikt; ze zijn veilig en eenvoudig te gebruiken. Wij zien er naar uit om samen te werken met fabrikanten van badkuipen en saunabaden, grootinkopers van stalen kachels

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DE BACKER HAARDEN

  België

  Staan jullie voor een nieuwbouw- of renovatieproject? Behoort een sierschouw of een gezellige haard tot het plaatje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door onze meer dan 80 jaar lange ervaring zijn we in een ideale positie om je te adviseren. Bij ons gaan gedegen advies, topkwaliteit, klanttevredenheid, ervaring en vakkennis al acht decennia lang hand in hand.

 2. DOVRE

  België

  Dovre : haarden, inserts en kachels voor een gezellige warmte, een hoog rendement en een milieubewuste verbranding. Het Dovre-gamma bestaat uit vrijstaande kachels, inbouw- en inzethaarden.  In elke categorie vindt u een waaier aan vormgevingen; van hedendaags design tot rustiek, klassiek of Noorse traditie. Als energiebronnen kunt u kiezen uit hout, kolen of gas. We leveren ook multibrandstof-toestellen, waarmee u zowel op hout, bruinkoolbriketten als op kolen kan branden.

 3. KAMIN-DESIGN GMBH & CO. KG

  Duitsland

 4. PANADERO DENIA SL

  Spanje

 5. KAMINLICHT GMBH

  Duitsland

 1. WSH REDER SCHIETL WARTUNG - SERVICE - HEIZUNG LTD.

  Oostenrijk

 2. MUENKEL.EU GMBH

  Duitsland

 1. WEST COUNTRY FIRES

  Verenigd Koninkrijk

 2. PEFOC.RO SRL

  Roemenië

 3. MICHIMENEA.COM

  Spanje

 4. TEBA THERM

  Turkije

 5. DELPLAN LA CHEMINÉE

  België

 6. ARTE E FOGO-LAREIRAS DE PORTUGAL, LDA.

  Portugal

 7. BIO-BLAZE

  België

 8. BIOFIRE TECHNOLOGY

  Polen

 1. ATELIER CERAMIQUE REGNIER

  Frankrijk

 2. WILIŃSKI

  Polen

 3. KEFFNER

  Polen

 4. POELES LE BARON

  Frankrijk

 5. DUEGI

  Italië

 6. A-FIRE

  Verenigd Koninkrijk

 7. FONDERIE DU DER

  Frankrijk

 8. OFENALM

  Duitsland

 9. THERMIA D.O.O.

  Kroatië

 10. FEUER & MEHR RENÉ MITTER

  Duitsland

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis