• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • opleidingen in de industrie en techniek

Resultaten voor

Opleidingen in de industrie en techniek - Import export

 1. CURSUSMAKELAAR

  Nederland

  De cursusmakelaar is het opleidingsinstituut in Nederland voor bouw, industrie en transport inzake alle veiligheidsopleidingen, examens, boeken en trainingen. De cursusmakelaar biedt alle vca boeken, vca cursussen en vca examens onder 1 dak. Boeken VCA & Veiligheid: Wij bieden een breed aanbod van boeken op het gebied van (basis) veiligheid ( Vol VCA / Basis VCA ). Naast Nederlands is het ook mogelijk om deze veelal in onderstaande talen te bestellen: Nederlands, Pools, Spaans, Engels, Duits, Frans, Portugees, Hongaars, etc. Examen & trainingen: Wij bieden naast diverse veiligheidstrainingen ook meer dan 7000 erkende examens die op verschillende landelijke locaties worden afgenomen. ATEXB, B-vca, GS, NENVOP, NENVP, VIL-VCU, VOL-VCA, VWLD. Uiteraard werken wij samen met uitsluitend gekwalificeerde docenten. De overheid verplicht bedrijven dat werknemers inzake kennis van veiligheid periodiek worden geschoold om de veiligheid op de werkvloer te kunnen garanderen! De Cursusmakelaar biedt een scala van cursusboeken aan binnen ”Arbo en Veiligheid”. Degene die een cursusboek wil aanschaffen is potentieel geinteresseerd in een cursus of een examen. Desgewenst bieden wij een uitgelezen aanbod van cursussen en examens, in diverse talen, binnen dit vakgebied. Basis veiligheid betekent aandacht voor de veiligheid van werknemers op de werkvloer en zijn werkgevers verplicht aan de eisen die de wetgever stelt om werknemers inzake basis veiligheid bij te scholen.

  Alle producten voor "opleidingen in de industrie en techniek"

 2. CALIA

  Frankrijk

  Calia biedt u de mogelijkheid om de conditie van uw smeermiddelen en de slijtagegraad van uw materieel te bepalen, zodat smeermiddelen minder vaak hoeven te worden ververst en de onderhoudsbehoefte kan worden vastgesteld. Wij hebben analytische parameters opgesteld waarmee u de juiste beslissing kunt nemen over de aanschaf van smeermiddelen of de noodzaak van onderhoudswerkzaamheden. Wij analyseren ook warmtegeleidende vloeistoffen en brandstoffen. De analyses en resultaten zijn binnen 3 dagen beschikbaar na ontvangst van de monsters op het laboratorium. De rapporten worden u via e-mail toegezonden. CALIA hanteert een organisatiestructuur waarin gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige apparatuur voor de verwerking van monsters, vanaf de ontvangst tot aan het opstellen van het onderzoeksrapport. De ontwikkeling van ons bedrijf houden we graag in de hand, omdat we graag een dienstverlener met een 'menselijk' gezicht willen blijven. Het team bestaat uit zes personen en wordt gevormd door chemische technici, een hoofd laboratorium, een hoofd verkoop en een algemene directrice en hoofd kwaliteit. Sinds 1 februari 2013 zijn wij ISO 9001 gecertificeerd.

 3. ACTA

  België

  ACTA is de aanspreekpartner in de deltaregio voor technische opleidingen voor de industrie en meer specifiek voor de procesindustrie. De context waarin ACTA werkt is: productie, onderhoudstechniek, engineering en logistiek, met telkens aandacht voor veiligheidsbewust handelen. ACTA is gespecialiseerd in de technieken: mechanisch, elektrotechnisch, meet- en regeltechnisch, automatisering en proces. ACTA biedt in samenwerking met strategische partners een unieke, geïntegreerde, totaal oplossing op maat aan.

 4. PTC-OPLEIDINGEN

  Nederland

  PTC opleidingen verzorgt al meer dan 35 jaar Heftruck, Reachtruck, NEN 3140 VOP / VP, BHV, VCA , Veilig Hijsen, Hoogwerker.... en andere logistieke opleidingen. Wij verzorgen opleidingen voor de individuele deelnemer en leveren tevens maatwerk opleidingen op locatie bij bedrijven. PTC Opleidingen geeft de hoogste prioriteit aan kwaliteit, en zorgen ervoor dat we de onttrekking uit het "arbeidsproces" bij onze klanten zoveel mogelijk geminimaliseerd wordt. Maatwerk en service staat bij ons voorop En met trots kunnen wij zeggen, dat door de jaren heen PTC Opleidingen duizenden tevreden klanten aan een degelijke en praktische opleiding heeft geholpen. Door ons z.g. in-house specialisme kunnen wij snel en adequaat onze klanten de beste dienst aanbieden. Voor PTC Opleidingen staan onze klanten centraal. Service staat bij ons voorop en met trots kunnen wij zeggen, dat door de jaren heen PTC Opleidingen duizenden tevreden klanten aan een op maat geleverde certificering en een praktijkgerichte opleiding heeft geholpen. Wij zijn constant bezig het assortiment van onze diensten uit te breiden en aan te vullen. Mist u iets in onze aanbod of heeft u een mededeling ? Dus... bent U op zoek naar een heftruck opleiding, herinstructie heftruck, of uw heftruck certificaat wilt verlengen maar ook voor uw NEN 3140, VCA, BHV of een andere logistieke opleiding zoals Reachtruck , Hoogwerker of Veilig Hijsen.

 5. LOGIS

  België

  LOGIS is een opleidings- en adviescentrum voor magazijnfuncties. Een opleidingsteam met 10 vaste instructeurs, zorgt ervoor dat wij opleidingen kunnen verzorgen in dagdienst en ploegenstelsel, dit zowel in ons opleidingscentrum als in-house bij de klant. De opleidingen kunnen gegeven worden in verschillende talen, Nederlands, Frans en Engels. De keuze van de opleiding zal steeds in samenspraak met het bedrijf genomen worden en op maat van het bedrijf worden opgesteld of men kiest voor de standaard opleiding. Voor beide vormen van opleidingen, standaard of op maat, gelden volgende tijdsduur en certificering: 1- en 2-daagse opleiding = veiligheidsopleiding met het behalen van een "certificaat van gevolgde opleiding". De 3-daagse opleiding is een vervolmakingsopleiding, met testen, alsook het behalen van een "attest van bekwaamheid". Tenslotte geeft de 5-daagse basisopleiding recht op het attest van bekwaamheid na het slagen in de testen en geeft ook recht op "Betaald Educatief Verlof" (BEV) met de mogelijkheid van betoelaging via de sectoren (kijk even of u in aanmerking komt via Samenwerking Sectoren).

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SYNTRA VLAANDEREN

  België

  Meer en sterker ondernemen : Een ondernemend en succesvol Vlaanderen: daar heeft iedereen baat bij. Zo'n Vlaanderen ontstaat niet vanzelf. Daarom richtte de Vlaamse overheid het Vlaams Agentschap voor Ondernemersvorming - SYNTRA Vlaanderen op. Dit agentschap helpt Vlaanderen om meer en sterker te ondernemen via opleidingen, vormingen en initiatieven die de ondernemingszin stimuleren. Op deze manier draagt het agentschap bij tot het realiseren van de doelstellingen uit het PACT 2020 en de doorbraken van Vlaanderen in Actie (ViA). SYNTRA Vlaanderen: een EVA. Het Vlaams Agentschap voor Ondernemersvorming - SYNTRA Vlaanderen is een publiekrechtelijk vormgegeven Extern Verzelfstandigd Agentschap (EVA) van de Vlaamse overheid binnen het beleidsdomein Werk en Sociale Economie (WSE).

 2. WEBSHOPTRAINING.COM

  België

  We assist you to make your webSHOP / e-commerce profitable by practical training / consulting in Dutch or English.References in real estate, tickets and consumer products.

 3. WERKEN MET BETON

  Nederland

  www.werkenmetbeton.nl is tot stand gekomen in een samenwerkingsproject tussen de Stichting Landelijk Samenwerkingsverband Betonreparatiebedrijven (LSVB) en Civilion Construct.

 4. EIGENWERK AKADEMIE

  Duitsland

  Het bedrijf EIGENWERK AKADEMIE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Opleidingen in de industrie en techniek. Het is gevestigd in Hechingen, Duitsland.

 5. SZKOŁA POLICEALNA EUREKA

  Polen

  Het bedrijf SZKOŁA POLICEALNA EUREKA, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Opleidingen in de industrie en techniek. Het is gevestigd in Rzeszów, Polen.

 1. FORMATION À LA CONDUITE D'AUTOCLAVES

  Frankrijk

  Het bedrijf FORMATION À LA CONDUITE D'AUTOCLAVES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Opleidingen in de industrie en techniek. Het is tevens aanwezig in de sectoren opleiding van personeel, beroepsopleiding, autoclaven voor voedingsmiddelen- en conservenindustrie, en autoclaven voor weckflessen. Het is gevestigd in Geispolsheim, Frankrijk.

 2. EFITEC

  Frankrijk

  Het bedrijf EFITEC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Opleidingen in de industrie en techniek. Het is tevens aanwezig in de sectoren opleiding brandbeveiliging. Het is gevestigd in Cesson Sevigne, Frankrijk.

 1. LASER PROTECT

  Frankrijk

  Het bedrijf LASER PROTECT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Opleidingen in de industrie en techniek. Het is tevens aanwezig in de sectoren opleiding van personeel. Het is gevestigd in Illkirch-Graffenstaden, Frankrijk.

 2. ARTINOX

  Griekenland

  Het bedrijf ARTINOX, is een Dienstverlener, en actief in de sector Opleidingen in de industrie en techniek. Het is gevestigd in ELLINIKO, Griekenland.

 3. HOP TRAINING

  Frankrijk

  Het bedrijf HOP TRAINING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Opleidingen in de industrie en techniek. Het is tevens aanwezig in de sectoren luchtvaarttechniek, en luchthavens en luchthavendiensten. Het is gevestigd in Morlaix, Frankrijk.

 4. MICROCONSULT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MICROCONSULT GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Opleidingen in de industrie en techniek. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 5. OKTAN DESIGN AB

  Zweden

  Het bedrijf OKTAN DESIGN AB, is een Multi-Category, en actief in de sector Opleidingen in de industrie en techniek. Het is tevens aanwezig in de sectoren technisch advies voor de optimalisering van industriele kosten, advies in kleuren, verf en emaille, mechanische experts, en ontwerp van laksystemen. Het is gevestigd in Åhus, Zweden.

 6. PEAKS BUSINESS SCHOOL

  Spanje

  Het bedrijf PEAKS BUSINESS SCHOOL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Opleidingen in de industrie en techniek. Het is gevestigd in Valencia, Spanje.

 7. FEECS

  Frankrijk

  Het bedrijf FEECS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Opleidingen in de industrie en techniek. Het is gevestigd in LE MANS, Frankrijk.

 8. FABER - CENTRUM KSZTAŁCENIA

  Polen

  Het bedrijf FABER - CENTRUM KSZTAŁCENIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opleidingen in de industrie en techniek. Het is gevestigd in Kraków, Polen.

 1. SPC FORMATION

  Frankrijk

  Het bedrijf SPC FORMATION, is een Dienstverlener, en actief in de sector Opleidingen in de industrie en techniek. Het is gevestigd in Saint-Genis-Laval, Frankrijk.

 2. EUREKA INDUSTRIES

  Frankrijk

  Het bedrijf EUREKA INDUSTRIES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Algemene opleiding, doorlopende scholing en gespecialiseerde opleidingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Opleidingen in de industrie en techniek, en Opleidingen in de industrie en techniek. Het is gevestigd in Saint Maur Des Fossés, Frankrijk.

 3. INSTITUT BELGE DE LA SOUDURE

  België

  Het bedrijf INSTITUT BELGE DE LA SOUDURE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Opleidingen in de industrie en techniek, Materialen - wetenschappelijk onderzoek, Opleidingen in de industrie en techniek, lasateliers, Materialen - wetenschappelijk onderzoek, en advies in mechanische en industriele assemblage. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 4. KURSY SPAWACZY

  Polen

  Het bedrijf KURSY SPAWACZY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opleidingen in de industrie en techniek. Het is gevestigd in Katowice, Polen.

 5. TOMSAD

  Polen

  Het bedrijf TOMSAD, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Opleidingen in de industrie en techniek. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektronica voor autos, en geheugenprogrammeerders. Het is gevestigd in Gdynia, Polen.

 6. IMT - INDUSTRIAL METROLOGY - REPRESENTAÇOES, UNIPESSOAL LDA

  Portugal

  Het bedrijf IMT - INDUSTRIAL METROLOGY - REPRESENTAÇOES, UNIPESSOAL LDA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Meteorologie - apparaten en instrumenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Opleidingen in de industrie en techniek, Metrologie - diensten, Industriële metrologie, en Opleidingen in de industrie en techniek. Het is gevestigd in Aldeia De Paio Pires, Portugal.

 7. AWS CERTIFIED WELDING INSPECTOR COURSE

  India

  Het bedrijf AWS CERTIFIED WELDING INSPECTOR COURSE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Opleidingen in de industrie en techniek. Het is gevestigd in Ahemdabad, India.

 8. FALT FORMACIÓN EN ALTURA

  Spanje

  Het bedrijf FALT FORMACIÓN EN ALTURA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Opleidingen in de industrie en techniek. Het is gevestigd in Castelldefels, Spanje.

 9. CENFIM - NÚCLEO DA TROFA

  Portugal

  Het bedrijf CENFIM - NÚCLEO DA TROFA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Opleidingen in de industrie en techniek. Het is tevens aanwezig in de sectoren organisatie professionele opleidingscursussen. Het is gevestigd in Trofa, Portugal.

 10. SGS NDT TRAINING AND EXAMINATION CENTER

  Duitsland

  Het bedrijf SGS NDT TRAINING AND EXAMINATION CENTER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Opleidingen in de industrie en techniek. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Opleidingen in de industrie en techniek - Import export

Aantal resultaten

215 Bedrijven