• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ovens - verf

Resultaten voor

Ovens - verf - Import export

 1. WISAG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WISAG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ovens - verf. Het is gevestigd in Fallanden, Zwitserland.

 2. ROTA MACHINERY MANUFACTURING CONTRACTING

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROTA MACHINERY MANUFACTURING CONTRACTING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ovens - verf, Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen - onderdelen en gereedschap, Industriële ovens, CNC bewerking, transportbanden, natlakken, spuitcabine voor poederverf, poedercoatlijnen, en Ovens - verf. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. WKM WÄRMEPROZESS- UND KLIMAPRÜFTECHNIK MICHEL GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WKM WÄRMEPROZESS- UND KLIMAPRÜFTECHNIK MICHEL GMBH & CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ovens - verf. Het is gevestigd in Lachendorf, Duitsland.

 4. INTEC GMBH

  Duitsland

  Innovatief & individueel. Wij ontwikkelen en ontwerpen instandhoudings- en dekcoatinginstallaties sinds de jaren '80– en sinds 1995 onder de naam inTEC. Profiteer van onze ervaring en onze expertise voor uw specifieke projecten. Onze modulaire systemen, maar ook individuele bouwsels zorgen voor de grootst mogelijke flexibiliteit voor onze klanten, zodat de bestaande faciliteiten snel kunnen worden aangepast aan nieuwe voorwaarden en procedures. De continu nieuwe en verdere ontwikkeling van onze producten en processen, alsmede de kritisch kijk op alle processen zijn de kern van onze kwaliteitsvereisten. Dit zorgt ervoor dat onze klanten gegarandeerd de eigen bedrijfsprocessen tegen lage kosten kunnen uitvoeren. Onze vereisten voor milieuvriendelijk en materiaal besparende productenkennis en -prestaties van een systeem provider gebruiksvriendelijke technologie modulaire on-site service optimalisatie van bestaande installaties verstrekken van alle gemeenschappelijke onderdelen binnen 24 uur na de eerste inbedrijfstelling.

 5. ACROTECH

  Turkije

  Het bedrijf ACROTECH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ovens - verf. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektrostatische spuitpistolen, en robot voor poederverf. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MCI

  Frankrijk

  Het bedrijf MCI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oppervlaktebehandeling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verven - machines en installaties, Ovens - verf, Kogelstralen - staal en metalen, Verven - machines en installaties, afzuigbanken, Ovens - verf, en Kogelstralen - staal en metalen. Het is gevestigd in Dompierre Les Ormes, Frankrijk.

 2. ECOFLOC - METALOMECÂNICA E EQUIPAMENTOS AMBIENTAIS, LDA

  Portugal

  Het bedrijf ECOFLOC - METALOMECÂNICA E EQUIPAMENTOS AMBIENTAIS, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzer- en staalfabrieken - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ovens - verf, installaties en machines voor het elektrolytische verzinken van metalen, Ovens - verf, elektrostatische verf, en bedrijfsautomatisering. Het is gevestigd in Braga, Portugal.

 3. SEFYR

  Spanje

  Het bedrijf SEFYR, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Ovens - verf. Het is tevens aanwezig in de sectoren Filters en filterelementen, Vervanging stoffilters, wielen van rubber, en HVAC beluchtingssysteem. Het is gevestigd in Terrassa, Spanje.

 4. CREAVAC- CREATIVE VAKUUMBESCHICHTUNG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CREAVAC- CREATIVE VAKUUMBESCHICHTUNG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ovens - verf. Het is tevens aanwezig in de sectoren Coatings, Aanbouw fabrieken, pneumatische vacuüminstallatie, en lakken op plastic. Het is gevestigd in Dresden, Duitsland.

 5. TASARIMAK

  Turkije

  Het bedrijf TASARIMAK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ovens - verf. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. FABRIKA BOYAMA KUMLAMA SISTEMI

  Turkije

  Het bedrijf FABRIKA BOYAMA KUMLAMA SISTEMI, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Ovens - verf. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 2. SSR ENGINEERING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SSR ENGINEERING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ovens - verf, Etiketteren en markeren - machines, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, Ovens - verf, Etiketteren en markeren - machines, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, en Boekbinderijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Lippstadt, Duitsland.

 1. HOX BOYAHANE

  Turkije

  Het bedrijf HOX BOYAHANE, is een Distributeur, en actief in de sector Ovens - verf. Het is tevens aanwezig in de sectoren cabines voor het verven van treinen en bussen, cabines voor verfinstallatie, en kataforetisch lakwerk. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 2. SHENZHEN YIHELONG ELECTROMECHANICAL TECHNOLOGY CO., LTD

  China

  Het bedrijf SHENZHEN YIHELONG ELECTROMECHANICAL TECHNOLOGY CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ovens - verf. Het is tevens aanwezig in de sectoren in de oven drogende verf. Het is gevestigd in Shenzhen, China, China.

 3. LAMBDA TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LAMBDA TECHNOLOGY GMBH, is een Multi-Category, en actief in de sector Ovens - verf. Het is tevens aanwezig in de sectoren Siccatieven voor verf en vernis, uitrustingen voor drogen verf auto, en Siccatieven voor verf en vernis. Het is gevestigd in Hohenbrunn, Duitsland.

 4. NOVA ENDÜSTRI TÜM HAKLARI SAKLIDIR.

  Turkije

  Het bedrijf NOVA ENDÜSTRI TÜM HAKLARI SAKLIDIR., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ovens - verf. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dompellakmachines en installaties, Dompellakmachines en installaties, en cabines voor industrieel verwerk. Het is gevestigd in Akhisar / Manisa, Turkije.

 5. ESSEMME S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ESSEMME S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verven - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ovens - verf, Lakrobots, Ovens - verf, en Lakrobots. Het is gevestigd in Sacile, Italië.

 6. VAL SPRAY BERGAMO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf VAL SPRAY BERGAMO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verven - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ovens - verf, Lakrobots, Ovens - verf, en Lakrobots. Het is gevestigd in Brembate Di Sopra, Italië.

 7. FUSION UV SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FUSION UV SYSTEMS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ovens - verf. Het is gevestigd in Ismaning, Duitsland.

 8. NUOVA PRODOTTI E METODI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf NUOVA PRODOTTI E METODI S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Ovens - verf. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lakwerk - machines, Verfpistolen en accessoires, Lakwerk - machines, en Verfpistolen en accessoires. Het is gevestigd in Sesto Fiorentino, Italië.

 1. OLPIDÜRR S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf OLPIDÜRR S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verven - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ovens - verf, Lakrobots, Ovens - verf, en Lakrobots. Het is gevestigd in Segrate, Italië.

 2. FOR.GOMM. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FOR.GOMM. S.R.L., en actief in de sector Garages en benzinestations - materialen en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ovens - verf, Lakwerk - machines, Ovens - verf, en Lakwerk - machines. Het is gevestigd in Reggio Nell'emilia, Italië.

 3. VER TOP S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf VER TOP S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Verven - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ovens - verf, Lakrobots, Ovens - verf, en Lakrobots. Het is gevestigd in Casalgrande, Italië.

 4. NOVA VERTA INTERNATIONAL S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf NOVA VERTA INTERNATIONAL S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verven - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ovens - verf, Lakrobots, Ovens - verf, en Lakrobots. Het is gevestigd in Arezzo, Italië.

 5. AIRMADI PAINTING S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf AIRMADI PAINTING S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verven - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ovens - verf, Lakrobots, Ovens - verf, en Lakrobots. Het is gevestigd in Castelnuovo Del Garda, Italië.

 6. ZILIO AUTOMAZIONE

  Italië

  Het bedrijf ZILIO AUTOMAZIONE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verven - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ovens - verf, Lakrobots, Ovens - verf, en Lakrobots. Het is gevestigd in Vercurago, Italië.

 7. ROSAUTO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ROSAUTO S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Ovens - verf. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lakwerk - machines, Verfpistolen en accessoires, Lakwerk - machines, en Verfpistolen en accessoires. Het is gevestigd in Montebello Vicentino, Italië.

 8. SILVESTRI S.N.C. DI BACALONI UMBERTO & C.

  Italië

  Het bedrijf SILVESTRI S.N.C. DI BACALONI UMBERTO & C., en actief in de sector Verven - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf op kunstharsbasis, Ovens - verf, Verf op kunstharsbasis, en Ovens - verf. Het is gevestigd in Macerata, Italië.

 9. MECART

  Italië

  Het bedrijf MECART, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verven - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ovens - verf, Lakrobots, Ovens - verf, en Lakrobots. Het is gevestigd in Lissone, Italië.

 10. VEFIM S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf VEFIM S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verven - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Filtreerapparatuur en benodigdheden, Ovens - verf, Filtreerapparatuur en benodigdheden, en Ovens - verf. Het is gevestigd in Verona, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis