• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • paraffine

Resultaten voor

Paraffine - Import export

 1. KOUTSIANIS LAVREDIS SIA OE

  Griekenland

  Verified by europages badge

  Luxodor is een gerenommeerde Griekse kaarsenfabrikant die bekend staat om zijn uitzonderlijke vakmanschap en unieke, luxueus geurende kaarsen op plantaardige basis. Met een grote passie voor het ontwerpen van uitzonderlijke en verfijnde producten, voegen wij een vleugje natuurlijke essentie aan elke vervaardigde kaars toe. Vergeleken met andere fabrikanten zetten wij ons altijd in voor de integriteit van onze was. Wij zijn ervan overtuigd dat een kaars een ware weerspiegeling van de natuur moet zijn, vrij van onnodige toevoegingen of controversiële mengsels die afbreuk kunnen doen aan de natuurlijke schoonheid. Onze kaarsen branden met een constante vlam, laten geen resten achter en zorgen voor een betoverende sfeer. Terwijl we ons richten op plantaardige was, maken we ook unieke paraffinekaarsen van hoogwaardige materialen met EN-certificaten. Onze ontwerpvaardigheden zijn gebaseerd op gladde boomstammen en rustieke reliëftexturen met gebruik van uitstekende grondstoffen, waarbij kwaliteit voorop staat. Geur is cruciaal voor ons. Wij bieden een grote waaier aan tijdloze en nieuwe geuren.

 2. PFEIFFER VACUUM AUSTRIA GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PFEIFFER VACUUM AUSTRIA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Paraffine. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 3. FLAMMWERK INH.: KEVIN BLASE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FLAMMWERK INH.: KEVIN BLASE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Paraffine. Het is gevestigd in Kirchlengern, Duitsland.

 4. NEUKIRCH LUBRICATION ENGINEERING INH. GERT NEUKIRCH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NEUKIRCH LUBRICATION ENGINEERING INH. GERT NEUKIRCH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Paraffine. Het is gevestigd in Wertheim, Duitsland.

 5. COPLA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COPLA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bijenwas. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliën - plantaardige, Oliën - plantaardige, paraffine, en silicoon oliën. Het is gevestigd in Castelculier, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GRANPOL

  Polen

  Werkzaam op internationaal niveau sinds 2000.We produceren parrafinemassa en granulaat voor de productie van kaarsen en graflampionnen.Granpol's producten zijn overal bekend in Polen.Ons aanbod omvat: paraffine, paraffinegranulaat, vulling voor graflampionnen alsook lampionmengsels.We vervaardigen ook verwarmingen voor boomgaardenAanbod: paraffinemassafabrikanten- boomgaardverwarmers - verwarmers - vloeibare paraffine - paraffine voor kaarsen - paraffine voor graflampionnen - paraffinegranulaat- pellet voor dieren - ligstro voor dieren

 2. HORIZON CANDLES

  Turkije

  Het bedrijf HORIZON CANDLES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Relatiegeschenken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kaarsen, Kaarsen, paraffine was, kaarsen in glazen, en kaarsen op maat. Het is gevestigd in Bagcilar, Turkije.

 3. POUDRSAZAN INDUSTRIAL AND MINERAL GROUP

  Iran

  Het bedrijf POUDRSAZAN INDUSTRIAL AND MINERAL GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van energie en grondstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren bariumsulfaat, Bitumen, en paraffine. Het is gevestigd in Tehran, Iran.

 4. EVRICOM

  Bulgarije

  Het bedrijf EVRICOM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Paraffine. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kaarsen, en Kaarsen. Het is gevestigd in Stara Zagora, Bulgarije.

 5. SCHMIERSTOFF-TECHNIK RENÉ VÖLKEL

  Duitsland

  Het bedrijf SCHMIERSTOFF-TECHNIK RENÉ VÖLKEL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Paraffine. Het is gevestigd in Dülmen, Duitsland.

 1. RAHA PARAFFIN CO

  Iran

  Het bedrijf RAHA PARAFFIN CO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Paraffine. Het is gevestigd in Esfahan, Iran.

 2. CONNECTION A GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CONNECTION A GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeermiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren paraffine was, en casual broeken. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 1. PEAK UNIVERSAL BUSINESS, PETROCHEMICALS, MINING, MANUFACTURING, TRADING LTD.

  Turkije

  Het bedrijf PEAK UNIVERSAL BUSINESS, PETROCHEMICALS, MINING, MANUFACTURING, TRADING LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Teer en asfalt - wegenbouwmaterialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren geoxideerd bitumen, asfalt, Natuurasfalt, en paraffine was. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 2. DW OIL TRADING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DW OIL TRADING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van aardolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren paraffine was, en paraffine. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 3. DYM RESOURCES GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DYM RESOURCES GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Aardolie - zware petroleumderivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren coke uit aardolie, en paraffine. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 4. PERSIAPARAFFIN

  Iran

  Het bedrijf PERSIAPARAFFIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Paraffine. Het is gevestigd in Tehran, Iran.

 5. HVL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HVL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Chemie - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ethanol, paraffine, secundaire grondstoffen, en amaril. Het is gevestigd in Badenweiler, Duitsland.

 6. MPCWAX

  Australië

  Het bedrijf MPCWAX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Paraffine. Het is tevens aanwezig in de sectoren asfalt. Het is gevestigd in Doreen, Australië.

 7. TEVIER ÖL-FENKART GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf TEVIER ÖL-FENKART GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Paraffine. Het is gevestigd in Hohenems, Oostenrijk.

 8. HABCO D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf HABCO D.O.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export - tussenpersonen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Paraffine, Brandstoffen - vloeibaar, Kunstmest, Paraffine, Brandstoffen - vloeibaar, en Kunstmest. Het is gevestigd in Lendava, Slovenië.

 1. PETROWHITE

  Turkije

  Het bedrijf PETROWHITE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Paraffine. Het is tevens aanwezig in de sectoren vaseline, handel van aardoliehoudende producten, en paraffine was. Het is gevestigd in İstanbul, Turkije.

 2. SARL REMUAUX

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL REMUAUX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boen- en wrijfwas, huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren gele bijenwas, industriele was, en paraffine. Het is gevestigd in Barbentane, Frankrijk.

 3. GFECORP

  Iran

  Het bedrijf GFECORP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Paraffine. Het is gevestigd in Tehran, Iran.

 4. BAYKIM CHEMICALS

  Turkije

  Het bedrijf BAYKIM CHEMICALS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Paraffine. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. JSC MINERAL WAX PLANT

  Wit Rusland

  Het bedrijf JSC MINERAL WAX PLANT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Paraffine, speciale oliën, en Paraffine. Het is gevestigd in Minsk Region, Pukhovichi District, Svisloch, Wit Rusland.

 6. HUGO A RUGGERI SA

  Argentinië

  Het bedrijf HUGO A RUGGERI SA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export - chemische en farmaceutische producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren paraffine. Het is gevestigd in Autonoma De Buenos Aires, Argentinië.

 7. ASIA BITUMEN CO.

  Iran

  Het bedrijf ASIA BITUMEN CO., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Teer. Het is tevens aanwezig in de sectoren asfalt, geoxideerd bitumen, paraffine was, en asfalt en bitumen voor wegen. Het is gevestigd in Tehran, Iran.

 8. CITIBLUE INTERNATIONAL S.R.L.

  Roemenië

  Het bedrijf CITIBLUE INTERNATIONAL S.R.L., is een Distributeur, en actief in de sector Chemie - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren paraffine was, en smeermiddelen. Het is gevestigd in Dragomiresti Deal, Roemenië.

 9. TECMICRO ADHESIVOS.S.L

  Spanje

  Het bedrijf TECMICRO ADHESIVOS.S.L, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koolstofderivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren paraffine. Het is gevestigd in Pozuelo, Spanje.

 10. HATHAWAY JOHNSON LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HATHAWAY JOHNSON LIMITED, is een Distributeur, en actief in de sector Paraffine. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis