• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • perforatie van rubber en plastic

Resultaten voor

Perforatie van rubber en plastic - Import export

 1. TAMBULA GMBH - PRECISION IN PERFORATION

  Duitsland

  Tambula, dat in 1945 is opgericht, maakte naaldborden voor reistambours.Het bedrijf is in 1995 door ons overgenomen en de naaldrolproductie is gestart, moderne CNC-machines en boorcentra tot 12 m worden in nieuwe hallen gebruikt. Goede opgeleide specialisten staan garant voor de hoogste kwaliteit. Ingenieurs voor mechanische engineering en gebruikers over de hele wereld vertrouwen op onze betrouwbaarheid.We produceren naaldrollen / perforatierollen / naaldsegmenten / naaldringen van messing, kunststof, aluminium, staal voor perforatie van folie, zakken, aluminium nano en microperforaties, warmperforaties van folie / nonwoven tot meer dan 400 ° C- voor transport in textiel- of houtbewerkingsmachines ... van Ø 20 tot 400 mm /> 5000 mm lange rollen voor folie/nonwoven (moffelrollen), prikrollen (bandenfabricage), fibrillatierollen, performatiemachines en -installaties, warm + koud openingsrollen voor textielvezels, naaldplaten voor reistambours/openen van vezelvlas

 2. JANU'SAC

  Frankrijk

  Het bedrijf JANU'SAC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plasticfolie, Isolerende verpakkingsmaterialen - thermisch, Folie - kunststof, Perforatie van rubber en plastic, Plasticfolie, Isolerende verpakkingsmaterialen - thermisch, Folie - kunststof, en Perforatie van rubber en plastic. Het is gevestigd in Saint Pal De Mons, Frankrijk.

 3. STEWARTS OF AMERICA - PERFORATING TECHNOLOGIES

  Verenigde Staten

  Het bedrijf STEWARTS OF AMERICA - PERFORATING TECHNOLOGIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Perforatie van rubber en plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren apparatuur voor boorwerk. Het is gevestigd in Simpsonville, Verenigde Staten.

 4. BURCKHARDT OF SWITZERLAND AG

  Zwitserland

  Het bedrijf BURCKHARDT OF SWITZERLAND AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plasticindustrie - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Perforatie van rubber en plastic, Folie - kunststof, Geperforeerde metaalfolies, Perforatie van rubber en plastic, insnijdingen op kunststof, en Folie - kunststof. Het is gevestigd in Basel, Zwitserland.

 5. KOVINOPLASTIKA LOZ D.D.

  Slovenië

  Het bedrijf KOVINOPLASTIKA LOZ D.D., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deuren - woningbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Perforatie van rubber en plastic, Troggen en voederbakken, Perforatie van rubber en plastic, en Troggen en voederbakken. Het is gevestigd in Loz, Slovenië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GOTMAR E O O D

  Bulgarije

  Het bedrijf GOTMAR E O O D, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber en kunststof - verwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Perforatie van rubber en plastic, en Perforatie van rubber en plastic. Het is gevestigd in Saedinenie, Bulgarije.

 2. IMPACT FORME B.V.

  Nederland

  Het bedrijf IMPACT FORME B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber en kunststof - verwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Perforatie van rubber en plastic, en Perforatie van rubber en plastic. Het is gevestigd in Enschede, Nederland.

 3. IDOLWIN

  Turkije

  Het bedrijf IDOLWIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Perforatie van rubber en plastic. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 4. VALID PLASTIC SRL

  Italië

  Het bedrijf VALID PLASTIC SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber en kunststof - verwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Perforatie van rubber en plastic, en Perforatie van rubber en plastic. Het is gevestigd in Strangolagalli (Fr), Italië.

 5. MODELPLAST DI SERGIO ROMANO GIOVANNI & C. (S.N.C.)

  Italië

  Het bedrijf MODELPLAST DI SERGIO ROMANO GIOVANNI & C. (S.N.C.), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber en kunststof - verwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Perforatie van rubber en plastic, en Perforatie van rubber en plastic. Het is gevestigd in Rende (Cs), Italië.

 1. DRAGON PLASTICS B.V.

  Nederland

  Het bedrijf DRAGON PLASTICS B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber en kunststof - verwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Perforatie van rubber en plastic, en Perforatie van rubber en plastic. Het is gevestigd in Sint-Maartensdijk, Nederland.

 2. SHANGHAI LONGJI PRECISION INDUSTRIAL CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf SHANGHAI LONGJI PRECISION INDUSTRIAL CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Perforatie van rubber en plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren rubber, en vitonbuizen. Het is gevestigd in Shanghai, China.

 1. STOCKHOLMS PLAT- OCH GUMMI PERFORERING SPG AB

  Zweden

  Het bedrijf STOCKHOLMS PLAT- OCH GUMMI PERFORERING SPG AB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Perforatie van rubber en plastic, en Perforatie van rubber en plastic. Het is gevestigd in Vasterhaninge, Zweden.

 2. PANDAN MUANYAGFELDOLGOZO ES KORNYEZETTECHNIKAI KFT

  Hongarije

  Het bedrijf PANDAN MUANYAGFELDOLGOZO ES KORNYEZETTECHNIKAI KFT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Rubber en kunststof - verwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofproducten - huishoudelijk, Perforatie van rubber en plastic, Kunststofproducten - huishoudelijk, en Perforatie van rubber en plastic. Het is gevestigd in Szombathely, Hongarije.

 3. POLITEC POLIMERI TECNICI SA

  Zwitserland

  Het bedrijf POLITEC POLIMERI TECNICI SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber en kunststof - verwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Perforatie van rubber en plastic, en Perforatie van rubber en plastic. Het is gevestigd in Stabio, Zwitserland.

 4. ELESTRA D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf ELESTRA D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pneumatisch gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Perforatie van rubber en plastic, en Perforatie van rubber en plastic. Het is gevestigd in Ljubljana, Slovenië.

 5. FUCHS EUROPLASTICS DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

 6. PUNCH PRODUCTS TRNAVA SPOL. S R.O.

  Slowakije

 7. ISOFLOCK ITALIA S.R.L.

  Italië

 8. WYTWÓRNIA ARTYKUŁÓW Z TWORZYW SZTUCZNYCH LUSTBERG S.J.

  Polen

  Verified by europages badge

  Zbigniew Zawadzki, een visionair op het gebied van automatisering en machinebouw, richtte ons familiebedrijf op in 1986. Ook nu wij de fakkel aan de volgende generatie overdragen, blijft onze inzet voor constante verbetering en het uitbreiden van onze activiteiten nog even krachtig. Met meer dan 36 jaar expertise binnen de industrie, zijn wij er trots op onze klanten de hoogste kwaliteit te leveren. Onze uitgebreide ervaring stelt ons in staat aanwezig te zijn op internationale markten en het vertrouwen te winnen van bedrijven buiten de Poolse grenzen. Wij werken samen met ervaren leveranciers die uitgebreide technologische oplossingen bieden die toegesneden zijn op onze industrie. Als een fabrikant van plastic flessen en houders, zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigden van hoogwaardige plastic elementen gebruikt binnen de productie van artikelen voor begraafplaatsen en de bijbehorende verpakkingen. Ons brede productassortiment omvat kleine plastic elementen zoals onderzetters voor kaarsen, inzetstukken, hoezen en deksels. Wij bieden tevens plastic flessen, gieters en jerrycans voor diverse doelen. Daarnaast bieden onze tuinballen decoratieve verlichting voor uw tuinen. Met een modern machinepark en het personeel met geavanceerde technische kennis, streven wij ernaar volledig service te bieden. Vanaf de print keuze en de project voorbereiding tot het transport van de eindproducten, wij garanderen dat onze plastic jerrycans en decoratieve zonneballen licht, praktisch en van topkwaliteit en nauwkeurig uitgevoerd zijn. Bezoek onze website en neem contact met ons op voor meer informatie!

 1. GUST KUNSTSSTOFF- UND GUMMISPEZIALARTIKEL

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Nauw contact met onze klanten zorgt ervoor dat we voor elke individuele taak een passende oplossing vinden. Ongeacht of we al bestaande ideeën en plannen implementeren om producten gedeeltelijk of volledig te ontwikkelen: U kunt op ons rekenen. Wij ondersteunen u bij de definitie van de artikelgeometrie, houden op verzoek rekening met uw procestechnologie en uw activiteiten, zodat zelfs bij de eerste functiemonsters een hoge productiefase wordt bereikt. Ons uitgebreide machinepark zorgt voor snelle en flexibele productieprocessen. CAD-gebaseerde artikelontwerpen en productie op CNC-gestuurde machines zorgen ook voor maximale maatnauwkeurigheid, reproduceerbaarheid en precisie. Enerzijds profiteert u van snelle reactietijden en tijdige levering, anderzijds zorgen we voor eersteklas kwaliteit, zelfs met functionele voorbeelden en prototypen, of het nu een eenmalige productie of een kleine serie betreft.

 2. HEMOGUM

  Servië

  Verified by europages badge

  Hemogum is een producent van technische rubberproducten & biedt voordelige oplossingen voor rubber, rubber-metaal of rubber-kunststof producten. Wij verkrijgen prima bedrijfsresultaten met constante ontwikkeling, een stabiele investeringsstrategie & constante verbetering van bestaande producten & de introductie van nieuwe producten. Hemogum produceert producten op maat: onderdelen voor de auto-industrie, vrachtverkeer, landbouwmechanisatie, mijnbouw, bouw, chemische industrie, voedingsindustrie & overige.

 3. BIESTERFELD PLASTIC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BIESTERFELD PLASTIC GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Import-export van rubber en plastics. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polymeren, Polymeren, elastomeren, Rubber en plastic omzetting, en additieven voor kunststoffen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 4. DALIAN SECOND RUBBER AND PLASTIC MACHINERY CO., LTD.

  China

  Het bedrijf DALIAN SECOND RUBBER AND PLASTIC MACHINERY CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Welven van rubber en plastic. Het is gevestigd in Dalian, China.

 5. GUANGZHOU TECH-RUN RUBBER PARTS CO.,LTD

  China

  Het bedrijf GUANGZHOU TECH-RUN RUBBER PARTS CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Welven van rubber en plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren rubberen rollen, en siliconisch rubber. Het is gevestigd in Guangzhou, China.

 6. YIWU BONNOK INDUSTRY CO.,LTD

  China

  Het bedrijf YIWU BONNOK INDUSTRY CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Welven van rubber en plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren ijzerwaren van rubber. Het is gevestigd in Yiwu, China.

 7. HENGSHUI KANGHONG RUBBER AND PLASTIC PRODUCTS CO., LTD.

  China

  Het bedrijf HENGSHUI KANGHONG RUBBER AND PLASTIC PRODUCTS CO., LTD., en actief in de sector Import-export van rubber en plastics. Het is gevestigd in Hengshui, China.

 8. KONIMPEX SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf KONIMPEX SP. Z O.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Folie - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubber en derivaten, Import-export van rubber en plastics, Rubber en derivaten, en Import-export van rubber en plastics. Het is gevestigd in Konin, Polen.

 9. EREK GROUP

  Turkije

  Het bedrijf EREK GROUP, is een Groothandelaar, en actief in de sector Rubber. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polymeren, Import-export van rubber en plastics, import, export, Polymeren, en Import-export van rubber en plastics. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 10. CHS HARDWARE ENTERPRISES LIMITED

  China

  Het bedrijf CHS HARDWARE ENTERPRISES LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van rubber en plastics. Het is tevens aanwezig in de sectoren rubber, en afdichtingen. Het is gevestigd in Xingtai, China.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis