• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • persen - industrieel voor metaalbewerking

Resultaten voor

Persen - industrieel voor metaalbewerking - Import export

 1. LASCO UMFORMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  LASCO levert gereedschapsmachines en productieapparatuur voor het vormen van taken. We ontwikkelen, ontwerpen en produceren op maat gemaakte oplossingen voor industriële gebruikers in meer dan 60 landen over de hele wereld. Efficiëntie, kwaliteit en vooruitgang zijn de redenen voor de internationale erkenning van LASCO-producten in de vormtechnologie en de productie van bouwmaterialen. Al meer dan 150 jaar zijn wij een betrouwbare partner in de smeedindustrie en metaalvervaardiging. Aan het begin van de jaren negentig hebben we een uiterst interessant toepassingsprogramma ontwikkeld voor de bouwmaterialenindustrie met de ontwikkeling van een zeer efficiënte machine en geavanceerde automatiseringstechnologie. De maatstaf van onze acties zijn de wensen van onze klanten. Op een solide technische basis en met 150 jaar ervaring vinden en produceren we de optimale oplossing voor individuele vereisten. Dit geldt zowel voor werktuigbouwkundige als de automatiseringstechnologie en voor de modernisering van bestaande installaties.

 2. IPS-WERKZEUGTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De ips - Werkzeugtechnik GmbH richt zich geheel op het nut van de klant. Het is ons doel om onze klanten precies die stansoplossing te leveren die u voor uw taken nodig hebt. Beginnend bij de ontwikkeling, via de productie tot en met de service en verkoop reageren wij flexibel op diverse eisen. In nauwe samenwerking met de klanten bieden wij precies passende oplossingen voor elke toepassing en vervullen daarbij hoge kwaliteitseisen. Onze producten: hydraulische persen, hydro-pneumatische persen, stansmachines, stanseenheden (stansbeugels) voor persen, krimpgereedschap, mechanische persen, laser-snij-installaties voor buizen, stansinstallaties, machines en installaties voor het stansen van buizen, machines en installaties voor profielstansen

 3. BODMER KÜSNACHT AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  BODMER KÜSNACHT AG: Fabrikant van nietmachines, omvormmachines, tuimel-koud-omvormmachines en omvorminstallaties, fabrikant van persen, omvormpersen, hydraulisch en pneumatisch, fabrikant van automatiseringsinstallaties, fabrikant van veiligheidssystemen. Van het project tot de uitvoering, alles uit één hand! Met ons zeer brede gereedschapspallet kunnen wij u bijna alle koudomvormwerkzaamheden op standaardmachines uitvoeren.

 4. REMO BORDEAUX

  Frankrijk

  REMO, opgericht in 1979, is gespecialiseerd in de vervaardiging van priemen en matrijzen en beschikt over twee divisies REMO OUTILLAGES en REMO MACHINES. REMO Outillages vervaardigt priemen, matrijzen en messen maar verdeelt ook gereedschap zoals kernfrezen, magnetische boormachines, vouwmessen en kniptang, zaagbladen voor lintzagen en nog veel meer. REMO Machines importeert gereedschapsmachines zoals de 'GEKA'-ponsmachines, buigmachines, walsbuigmachines, persen, buigmachines, knipmachines, lintzagen, kettingzagen. Wij zijn actief in Europa en op internationaal vlak. Wij leveren de uitrustingen voor de grootste bouwwerken en metaalconstructies, plaatfabrieken, ketelbouwers, slotenmakerijen, de metaalbouw, de Franse spoorwegmaatschappij en het Parijs gemeentelijk vervoerbedrijf (SNCF en RATP), maar ook openbare instellingen (mbo-scholen) en andere collectiviteiten, de werkplaatsen van de Franse zeestrijdkrachten en van het Franse leger. Om onze klanten zo nabij mogelijk te zijn beschikken we over 3 kantoren: in Bordeaux, de Parijse regio en in de streek rond Lyon.

 5. G.M.R. DI MAFFI RAIMONDO SRL

  Italië

  Het bedrijf GMR is gespecialiseerd in het ontwerp, de uitvoering en de revisie van hydraulische persen en speciale installaties, alsook de uitvoer van aanvullende werkzaamheden die verbonden zijn met de ingebruikneming. Dankzij ons team van professionele ontwerpers en onze constante technologische aanpassingen, zijn wij in staat ideeën en oplossingen te ontwikkelingen voor de meest uiteenlopende en ook de meest ingewikkelde projecten, waarbij de veiligheid van de bediener en de naleving van de EG-normen gerespecteerd wordt.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CPL INDUSTRIE

  België

  Sinds 2002 vervaardigt CPL kettingen aangepast aan de behoeftes van onze klanten en geen "standaardproducten". Allerlei soorten transportkettingen voor de industrie, vooral kettingen bestendig tegen extreme ladingsomstandigheden, corrosie, slijtage en hoge temperaturen. Voor de ijzerindustrie in het bijzonder ontwerpen wij transportkettingen, bandtransporteurs en draai-installaties. Onderhoud van Raskin pers en renovatie van bestaande installaties.

 2. HIDRALMAC EUROPE GMBH

  Duitsland

  HIDRALMAC is een van de grootste fabrikanten in Latijns-Amerika van hydraulische persen, snij- en buigmachines. In Europa wordt de onderneming vertegenwoordigd door de HIDRALMAC Europe GmbH met verkoopbureaus in Ennepetal en Gelsenkirchen en levert de beste oplossingen voor de markt door onze diversiteit aan seriële en op maat gemaakte modellen alsmede door onze technologie en knowhow. HIDRALMAC fabriceert hoogwaardige machines volgens de Duitse machinerichtlijn en volgens EU-normen.

 3. MAQUINARIA ANASTASIO S.L.

  Spanje

  VERKOOP en reparatie van GEREEDSCHAPSMACHINES, nieuw en tweedehands.Persapparatuur, knipmachines, buigbanken, lieren, freesmachines, boormachines, buigmachines, polijstmachines, bijslijpachines, machines voor aluminium.

 4. ORIANCE

  Frankrijk

  ORIANCE verkoopt en installeert industrieel materiaal, voornamelijk op het gebied van plaatstaal.Met onze leveranciers hebben wij een assortiment gereedschapsmachines ontwikkeld voorzien van componenten van bekende merken en aangepast aan de huidige industriële behoeften.Onze deskundigheid, onze technische kennis en ons reactievermogen stellen ons in staat om snel te reageren op uw speciale eisen die het klassieke assortiment te buiten gaan.

 5. MAWI GMBH

  Duitsland

  Met onze knowhow op het gebied van de machinebouw, massieve omvorming en koudextrusie kunnen en willen wij u een perfecte service op de volgende punten bieden: Zoeken naar de voor uw taken optimale tweedehands machine. Modernisering, automatisering en uiterst moderne elektrische besturingen, advisering bij procesproblemen, onderhoudscontracten, onderdelen, aan- en verkoop, automatiseringstechniek, onderdelen voor persen, tweedehands persen, stansmachines.

 1. INVERNIZZI PRESSE

  Italië

  Al meer dan vijftig jaar is het bedrijf Invernizzi gespecialiseerd is in de productie, de uitvoering en de verkoop van mechanische persen voor koudgevormde producten. Het bedrijf gebruikt, om te produceren, zeer moderne installaties en machines, die technologie, betrouwbaarheid, polyvalentie, functionaliteit en duurzaamheid door de tijd heen te bieden.

 2. BODYCOTE HIP

  België

  Bodycote is een leverancier van warntebehandelingen. De services van Bodycote op dit gebied bestaat ​​uit een aantal kerntechnologieën, zoals warmtebehandelingen, metaalverbindingen, Heet Isostatisch Persen en oppervlaktetechnologie.

 1. FICEP SPA

  Italië

  Ficep Spa ontwerpt, maakt en verkoopt wereldwijd installaties met digitale bediening en machines met bediening voor de staal-, ijzerwerk- en bouwindustrie.

 2. RADVILISKIS MACHINE FACTORY

  Litouwen

  Het bedrijf RADVILISKIS MACHINE FACTORY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Persen - industrieel voor metaalbewerking. Het is gevestigd in Radviliskis, Litouwen.

 3. ÖZKROM MAKINE KALIP LTD.

  Turkije

  Het bedrijf ÖZKROM MAKINE KALIP LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Persen - industrieel voor metaalbewerking. Het is gevestigd in Samsun, Turkije.

 4. HÄRTEL PRESSEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf HÄRTEL PRESSEN GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Persen - industrieel voor metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren buigmachines voor de bewerking van plaat. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

 5. WEIDMANN MASCHINENBAU AG

  Zwitserland

  Het bedrijf WEIDMANN MASCHINENBAU AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor stampen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stampwerk - staal- en metaalbewerking, Persen - industrieel voor metaalbewerking, mechanische persen voor het vormen van metalen, kneusmachines, Stampwerk - staal- en metaalbewerking, en Persen - industrieel voor metaalbewerking. Het is gevestigd in Glattbrugg, Zwitserland.

 6. FANTINI MECCANICA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FANTINI MECCANICA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hydraulische installaties en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Persen - industrieel voor metaalbewerking, matrijzen voor het snijden van metaal, en Persen - industrieel voor metaalbewerking. Het is gevestigd in Rivarolo Mantovano, Italië.

 7. LOCATELLI MECCANICA ( S.R.L. )

  Italië

  Het bedrijf LOCATELLI MECCANICA ( S.R.L. ), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren Persen - industrieel voor metaalbewerking, Hydraulische installaties en uitrustingen, Persen - industrieel voor metaalbewerking, en Hydraulische installaties en uitrustingen. Het is gevestigd in Subbiano, Italië.

 8. ÖZAN PRES MAKINA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf ÖZAN PRES MAKINA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Persen - industrieel voor metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren mechanische persen, mechanische persen voor het vormen van metalen, en voedingsvezels. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. BH DMT MASZYNY

  Polen

  Het bedrijf BH DMT MASZYNY, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Persen - industrieel voor metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren hydraulische papiersnijmachines, en bewerkte uitsnijdingen. Het is gevestigd in Końskie, Polen.

 2. EMEKTAR MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf EMEKTAR MAKINA, is een Distributeur, en actief in de sector Persen - industrieel voor metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren vouwpersen, krulmachines, trektoestellen, en parallelschaar. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 3. PRENSAS ESNA SA

  Spanje

  Het bedrijf PRENSAS ESNA SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Persen - industrieel voor metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren huishoudelijke ontharders. Het is gevestigd in Agoncillo, Spanje.

 4. FPM GROUP SPA

  Italië

  Het bedrijf FPM GROUP SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Persen - industrieel voor metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren mechanische persen, mechanische persen voor het vormen van metalen, industriële balansen, en automatisering montagelijnen. Het is gevestigd in Calcinato, Italië.

 5. ITALPRESSE INDUSTRIE S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf ITALPRESSE INDUSTRIE S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Persen - industrieel voor metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren oleohydraulische persen, en kniehefboompersen. Het is gevestigd in Capriano Del Colle, Italië.

 6. MASCHINENFABRIK LAUFFER GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf MASCHINENFABRIK LAUFFER GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Persen - industrieel voor metaalbewerking, Persen, hydraulisch, Persen - industrieel voor metaalbewerking, Persen, hydraulisch, en persen van kunststoffen. Het is gevestigd in Horb, Duitsland.

 7. SEREMAT SA

  Frankrijk

  Het bedrijf SEREMAT SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Intern transport - rollend materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Persen - industrieel voor metaalbewerking, Persen - industrieel voor metaalbewerking, afvalpersen, en balenpersen. Het is gevestigd in Fleury, Frankrijk.

 8. BRUDERER PRESSES FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf BRUDERER PRESSES FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verhuur van industriële installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Persen - industrieel voor metaalbewerking, Persen - industrieel voor metaalbewerking, handdrukpersen, vouwpersen, en speciale persen. Het is gevestigd in Ecquevilly, Frankrijk.

 9. PRESSMAC

  Frankrijk

  Het bedrijf PRESSMAC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijden - gereedschapsmachines, Persen - industrieel voor metaalbewerking, Snijden - gereedschapsmachines, Persen - industrieel voor metaalbewerking, en automatische lasmachines. Het is gevestigd in Besancon, Frankrijk.

 10. CAVENAGHI & RIDOLFI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf CAVENAGHI & RIDOLFI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Persen - industrieel voor metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren oleohydraulische persen, en speciale persen. Het is gevestigd in Limbiate, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Persen - industrieel voor metaalbewerking - Import export

Aantal resultaten

298 Bedrijven