• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • pigmenten en kleurstoffen- industrieel - ongeschikt voor voeding

Resultaten voor

Pigmenten en kleurstoffen- industrieel - ongeschikt voor voeding - Import export

 1. COLORPLASTICCHEMIE ALBERT SCHLEBERGER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De Color Plastic Chemie Albert Schleberger GmbH is sinds 1968 specialist in de ontwikkeling en de productie van masterbatches en additieven. Individueel bewerken wij uit een viertal kunststofdragers (PS, ABS, SAN, PET, PE, PP, PC, TPU enz.) verfoplossingen, om onze klanten optimale oplossingen te kunnen bieden. Bovendien bieden we kleurinstelling op locatie aan (Color Mobil Service) waardoor een probleemloze toepassing van het product gegarandeerd is. Ons productfolio in de sector van masterbatches omvat verder compounds, pigmenten, vloeibare waterverf en speciale batches (effectpigmenten, multifyconcentraten en combinatiebatches). Het veelzijdige additievenprogramma omvat: Anticondens, uv-bescherming, brandvertragers, antistatica, antiblokkeermiddelen en nog veel meer. Onze oplossingen worden met succes ingezet in toepassingen voor de bouw-, auto-, elektro-, cosmetica- en levensmiddelenindustrie evenals voor de medische techniek of de algemene verpakkingsindustrie.

 2. G.E. HABICH'S SÖHNE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf G.E. HABICH'S SÖHNE GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pigmenten en kleurstoffen, industrieel - ongeschikt voor voeding. Het is gevestigd in Reinhardshagen, Duitsland.

 3. ITACA

  Spanje

  De activiteiten van Itaca zijn in 1989 in La Pobla Tornesa (Castellón, Spanje) begonnen met de fabricage en verkoop van kleurstoffen voor keramiek. Door zijn strategie te baseren op de innovatie van het productieproces, het ontwerp, een efficiënte technische dienst en de permanente assistentie van de RDI-afdeling is Itaca uitgegroeid tot de nummer één in de kleurstoffen voor keramiek, onder meer voor keramiekpasta en porselein. Frit, email en verven voor keramiek. Decoratieve additieven en aanvullende elementen.

 4. ZAVOD KRONAKRIL LLC

  Rusland

  Zavod Kronakril is de belangrijkste Russische producent van anorganisch zinkfosfaat - een corrosiewerend pigment voor industriële verven in de vorm van een wit poeder dat een lage toxiciteit vertoont, de hechting verhoogt en de beschermende eigenschappen van verven en vernissen verbetert. De onderneming produceert ook non-food pigmenten en kleurstoffen voor de vervaardiging van verven en vernissen. Het assortiment corrosie-inhibitoren dat door de fabriek wordt geproduceerd, omvat: •KRONPHOS® PZ is het zinkfosfaatdihydraat met een zinkgehalte van 45, 0-52, 0%. •KRONPHOS® PZC is een pigment met een optimale combinatie van zink, fosfor en calcium.. •KRONPHOS® PZM is het basishydraat van zinkorthofosfaat en molybdeen. Het vertoont een verhoogde weerstand tegen corrosiestromen, zowel anionische als kationische eigenschappen. •KRONPHOS® CP is een calciumfosfaat. Het verbetert de anticorrosieve eigenschappen en de hechtingskracht. Sinds 2019 zijn de producten van Zavod Kronakril® gecertificeerd volgens de REACH-norm voor het vrije verkeer in de EU.

 5. ARC

  Frankrijk

  De firma A.R.C. Application, Recherche, Couleur, specialist in het kleuren van kunststoffen sinds meer dan 50 jaar, stelt zijn expertise tot uw beschikking voor al uw projecten. Wij formuleren onze kleuren, integreren additieven naarmate uw behoeftes aan droog kleurwerk. Wij zijn fabrikant van basismengsels, microkogels en poeder. Ons motto: een luisterend oor, snelheid, betrouwbaarheid. Ons team kan bogen op een brede ervaring en staat tot uw beschikking om voor al uw vragen een oplossing te vinden.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KYUNG KEE COLOR CO., LTD.

  Zuid Korea

  Als fabrikant van biologische en anorganische pigmenten, is Kyung Kee Color gespecialiseerd in het produceren van biologische inktpigmenten, biologische rubberpigmenten, biologische verfpigmenten, biologische plasticpigmenten, biologische pigmenten voor kantoorbenodigdheden, biologische spoelpigmenten, anorganische polyethyleen pigmenten, anorganische anti-roest pigmenten, industriële biologische pigmenten, anorganische pigmenten, anorganische kleurpigmenten, industriële anorganische pigmenten, biologische anorganische pigmenten.

 2. GCP CONSTRUCTION PRODUCTS NV

  België

  GCP Construction Products NV is leverancier van chemische producten en decoratieve oplossingen voor architectonisch beton in de Benelux. Wij maken deel uit van de wereldwijde groep GCP Applied Technologies. GCP Construction Products NV biedt een uitgebreide reeks innovatieve en gespecialiseerde bouwchemicaliën en -materialen zoals oppervlaktebindingsvertragers, ontkistingsproducten, curing compounds, structuurbekisting, kunststofvezels, superplastificeerders, kleurstoffen, vertragers, versnellers, toeslagstoffen, hulpstoffen en hydrofuges. Producten voor : prefab-industrie wegenbouw bescherming en behandeling van gevels en vloeren reiniging en behandeling van het materieel

 3. CHT-BELGIUM

  België

  CHT BELGIË werd in 1986 opgericht. Vandaag bied CHT BELGIË een breed scala aan producten die het grootste deel van de business velden van CHT / Bezema . Met ons assortiment van hulpmiddelen en kleurstoffen zijn we in staat om een ​​sterke technische ondersteuning op alle textiel marktsegmenten in België te bieden. Met onze producten en diensten voor de performance chemicals - siliconen en de constructie chemie zijn we in nauw contact met onze klanten, niet alleen in België, maar in ook Nederland en Luxemburg. We geven ook enorme steun met ons volledig uitgerust laboratoria in Kortrijk .

 4. CATHAY PIGMENS EUROPE

  België

  CATHAY INDUSTRIES is een wereldwijde leverancier van Color Concept Solutions. Onze producten zijn meer dan alleen eenvoudige pigmenten, zijn ze complete kleursystemen, aangepast aan uw specifieke zakelijke behoeften. Elke kleur die je kunt voorstellen, zal CATHAY INDUSTRIES ze tot leven te brengen. We serveren een breed scala van industrieën en bedrijven, van de makers van verven en coatings, aan fabrikanten van bouwmaterialen, papier producten en consumptiegoederen, zoals cosmetica. Wij bieden een breed scala aan oplossingen, afgestemd op de perfecte pasvorm.

 5. PINTURAS FERROLUZ S.L.

  Spanje

  Het bedrijf PINTURAS FERROLUZ S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pigmenten en kleurstoffen, industrieel - ongeschikt voor voeding. Het is gevestigd in Val De San Vicente, Spanje.

 1. PROKAPS

  Turkije

  Het bedrijf PROKAPS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export - chemische en farmaceutische producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pigmenten en kleurstoffen, industrieel - ongeschikt voor voeding, verf voor industrieel gebruik, geregenereerde chemische producten, en Pigmenten en kleurstoffen, industrieel - ongeschikt voor voeding. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 2. ARIA DOLPHIN TRADERS(ADT CO.)

  Iran

  Het bedrijf ARIA DOLPHIN TRADERS(ADT CO.), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pigmenten en kleurstoffen, industrieel - ongeschikt voor voeding. Het is gevestigd in Tehran-Iran, Iran.

 1. KARL FINKE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf KARL FINKE GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pigmenten en kleurstoffen, industrieel - ongeschikt voor voeding, pigmenten voor kunststof, masterbatch voor kunststoffen, kleurstoffen en pigmenten industrie, en Pigmenten en kleurstoffen, industrieel - ongeschikt voor voeding. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 2. HANGZHOU XCOLOR CHEMICAL COMPANY

  China

  Het bedrijf HANGZHOU XCOLOR CHEMICAL COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pigmenten en kleurstoffen, industrieel - ongeschikt voor voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren pigmenten. Het is gevestigd in Hangzhou, China.

 3. COLORANT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf COLORANT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding, Pigmenten en kleurstoffen, industrieel - ongeschikt voor voeding, composiete materialen, Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding, kleurstoffen en pigmenten industrie, en Pigmenten en kleurstoffen, industrieel - ongeschikt voor voeding. Het is gevestigd in Limburg, Duitsland.

 4. ESENCO

  Frankrijk

  Het bedrijf ESENCO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pigmenten en kleurstoffen, industrieel - ongeschikt voor voeding. Het is gevestigd in Melesse, Frankrijk.

 5. ECKART GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ECKART GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pigmenten en kleurstoffen, industrieel - ongeschikt voor voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren producten voor de cosmetische industrie. Het is gevestigd in Wackersdorf, Duitsland.

 6. PIGMENT A.L. SAS

  Italië

  Het bedrijf PIGMENT A.L. SAS, is een Distributeur, en actief in de sector Pigmenten en kleurstoffen, industrieel - ongeschikt voor voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren gemengde ijzeroxiden, titaniumdioxide, en calciumcarbonaat. Het is gevestigd in Bari, Italië.

 7. SUPERKIMYA CHEMICALS

  Turkije

  Het bedrijf SUPERKIMYA CHEMICALS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textielververijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pigmenten en kleurstoffen, industrieel - ongeschikt voor voeding, pigmenten en kleurstoffen voor de textielindustrie, afwerking en verven van stoffen en textielproducten, en Pigmenten en kleurstoffen, industrieel - ongeschikt voor voeding. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. COLORS(INDIA)

  India

  Het bedrijf COLORS(INDIA), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pigmenten en kleurstoffen, industrieel - ongeschikt voor voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren pigmenten. Het is gevestigd in MUMBAI, India.

 1. IDOK BOYA KIMYA

  Turkije

  Het bedrijf IDOK BOYA KIMYA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pigmenten en kleurstoffen, industrieel - ongeschikt voor voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunstmest, Kunstmest, mest, en kleurstoffen in poedervorm. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 2. DEF MEDITERRÁNEO S.L.

  Spanje

  Het bedrijf DEF MEDITERRÁNEO S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pigmenten en kleurstoffen, industrieel - ongeschikt voor voeding. Het is gevestigd in Vila-Real, Spanje.

 3. HEBEI OXEN SPECIAL CHEMICALS CO., LTD.

  China

  Het bedrijf HEBEI OXEN SPECIAL CHEMICALS CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pigmenten en kleurstoffen, industrieel - ongeschikt voor voeding. Het is gevestigd in Zhuhai, China.

 4. PROTEC SYSTEMPASTEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PROTEC SYSTEMPASTEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pigmenten en kleurstoffen, industrieel - ongeschikt voor voeding. Het is gevestigd in Herdecke, Duitsland.

 5. KEMAS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf KEMAS S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pigmenten en kleurstoffen, industrieel - ongeschikt voor voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële chemische producten, chemische producten voor looierij, kleurstoffen voor schoenen, en zirconiumerts. Het is gevestigd in Santa Croce Sull'arno, Italië.

 6. RIKA CHEMIE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RIKA CHEMIE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Smeermiddelen, Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding, Pigmenten en kleurstoffen, industrieel - ongeschikt voor voeding, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Smeermiddelen, Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding, en Pigmenten en kleurstoffen, industrieel - ongeschikt voor voeding. Het is gevestigd in Münchweiler, Duitsland.

 7. DIEKREIDEFARBE.DE

  Duitsland

  Het bedrijf DIEKREIDEFARBE.DE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Pigmenten en kleurstoffen, industrieel - ongeschikt voor voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf en lak, Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur, Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Verf en lak, Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur, Hout - onbewerkt, en Hout - gezaagd en bewerkt. Het is gevestigd in Riegel, Duitsland.

 8. SUDARSHAN EUROPE

  Nederland

  Het bedrijf SUDARSHAN EUROPE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pigmenten en kleurstoffen, industrieel - ongeschikt voor voeding. Het is gevestigd in Amsterdam, Nederland.

 9. FRESCOPAINT KÖLN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FRESCOPAINT KÖLN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pigmenten en kleurstoffen, industrieel - ongeschikt voor voeding, Verf en lak, Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Pigmenten en kleurstoffen, industrieel - ongeschikt voor voeding, Verf en lak, Hout - onbewerkt, en Hout - gezaagd en bewerkt. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 10. REKOL

  Polen

  Het bedrijf REKOL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pigmenten en kleurstoffen, industrieel - ongeschikt voor voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textielverf, kleuren groothandel, en Textielverf. Het is gevestigd in Radziszów, Polen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Pigmenten en kleurstoffen- industrieel - ongeschikt voor voeding - Import export

Aantal resultaten

288 Bedrijven