• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • pleziervaartuigen

Resultaten voor

Pleziervaartuigen - Import export

 1. ALU-BAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALU-BAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pleziervaartuigen. Het is gevestigd in Büdelsdorf, Duitsland.

 2. AVANT GARDE SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AVANT GARDE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pleziervaartuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren composiete bewerking, en componenten voor boten. Het is gevestigd in Calcinato, Italië.

 3. BELGIAN BOAT SERVICE

  België

  Bij Belgian boat service kan u terecht voor uw sportboot, cruiser of zeiljacht. Het hele jaar door stellen wij een ruime keuze tentoon in onze showroom. Fourwinns wordt vertegenwoordigd door de firma Euro boat, op hetzelfde adres gelegen. Belgian boat service is the place to be voor elke watersportliefhebber! Onze jarenlange ervaring, samen met verkoop van verschillende topmerken, een ideale ligging vlakbij de nieuwe jachthaven van Nieuwpoort, maakt van Belgian boat service een schitterend bedrijf waar de aankoop van een boot niet eindigt bij de levering!

 4. LA BOA CHARTER & DIVING

  Italië

  Boa Charter & Diving in Praiano (SA) verhuurt al meer dan 20 jaar boten aan de Amalfikust. We verhuren ook motorboten en verzorgen transfers over zee naar alle plaatsen aan de Amalfikust, Capri, Sorrento en Napels. Wij organiseren tevens boottochten voor kleine groepen of zelfs paren, georganiseerde en gepersonaliseerde kusttochten. We zijn ook een duikschool,

 5. LLAÜTS - BOATS RENTAL ANDRATX

  Spanje

  Verhuur van schepen en roeiboten Andratx. Boten en schuiten te huur Majorca. Onderhoud en beheer van boten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. JACHTWERF VENNEKENS

  België

  Bouw en reparatie van plezier-en sportvaartuigen, verkoop van scheepsonderdelen.

 2. SUMIMAR TECHNICAL SERVICE S.L.

  Spanje

  Detailhandel in reserveonderdelen voor scheepsmotoren.

 3. HEESEN YACHTS

  Nederland

  Heesen Yachts is een scheepswerf die zich specialiseert in het ontwerpen, bouwen en restaureren van luxe jachten.

 4. CANTIERE LINETTI SRL

  Italië

  Het bedrijf CANTIERE LINETTI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepswerven - constructie. Het is tevens aanwezig in de sectoren pleziervaartuigen, gemotoriseerde plezierjachten, vaartuigen, en binnenmeubilering voor schepen. Het is gevestigd in Zocco-Erbusco, Italië.

 5. TAFF - SISTEMA MODULARE GALLEGGIANTE

  Italië

  Het bedrijf TAFF - SISTEMA MODULARE GALLEGGIANTE, en actief in de sector Pleziervaartuigen. Het is gevestigd in Reggio Calabria, Italië.

 1. CANTIERI SANGERMANI

  Italië

  Het bedrijf CANTIERI SANGERMANI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepswerven - constructie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pleziervaartuigen, vaartuigen, materiaal voor watersport, Pleziervaartuigen, en scheepswerf. Het is gevestigd in Lavagna, Italië.

 2. ALLIED YACHTING

  Frankrijk

  Het bedrijf ALLIED YACHTING, is een Multi-Category, en actief in de sector Pleziervaartuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren yacht broker, jachtbouw, en verhuur jacht. Het is gevestigd in Cannes, Frankrijk.

 1. DIAMOND YACHTING

  Griekenland

  Het bedrijf DIAMOND YACHTING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Pleziervaartuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur van plezierjachten, en E-commerce platform. Het is gevestigd in Thessaloniki, Griekenland.

 2. MAXMARINE

  Frankrijk

  Het bedrijf MAXMARINE, is een Multi-Category, en actief in de sector Pleziervaartuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bootbeslag, onderhoud zeemotoren, officiele concessiehouder, en Bootbeslag. Het is gevestigd in Le Portel, Frankrijk.

 3. ALLIANCE NAUTIQUE LOCATION

  Frankrijk

  Het bedrijf ALLIANCE NAUTIQUE LOCATION, is een Dienstverlener, en actief in de sector Pleziervaartuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren gemotoriseerde plezierjachten, verhuur charterboten, en verhuur jacht. Het is gevestigd in Canet En Roussillon, Frankrijk.

 4. OCEAN FIVE

  Frankrijk

  Het bedrijf OCEAN FIVE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Pleziervaartuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur jacht. Het is gevestigd in Cannes, Frankrijk.

 5. AVANT GARDE SRL

  Italië

  Het bedrijf AVANT GARDE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pleziervaartuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren composiete bewerking, en componenten voor boten. Het is gevestigd in Calcinato, Italië.

 6. INDEPENDENCE YACHTS

  Spanje

  Het bedrijf INDEPENDENCE YACHTS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Pleziervaartuigen. Het is gevestigd in Palma De Mallorca, Spanje.

 7. BLACK SAIL DI SCALETTA ANDREA

  Italië

  Het bedrijf BLACK SAIL DI SCALETTA ANDREA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pleziervaartuigen. Het is gevestigd in Grosseto, Italië.

 8. OFFICINE TL COMPOSITI SRLS

  Italië

  Het bedrijf OFFICINE TL COMPOSITI SRLS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pleziervaartuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren composiete materialen met harsen. Het is gevestigd in Monfalcone, Italië.

 1. JOTUN HELLAS

  Griekenland

  Het bedrijf JOTUN HELLAS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Pleziervaartuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren vegetatiewerende verf. Het is gevestigd in Athina, Griekenland.

 2. PLASTIMO FRANCE SA

  Frankrijk

  Het bedrijf PLASTIMO FRANCE SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pleziervaartuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren scheepsaccessoires, en watersportartikelen voor sport en vrije tijd. Het is gevestigd in Lorient, Frankrijk.

 3. KAIZEN YACHT

  Spanje

  Het bedrijf KAIZEN YACHT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Pleziervaartuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur schepen met personeel, organisatie bedrijfsevenementen, verhuur van boten, en organisatie van bruiloften. Het is gevestigd in Alicante, Spanje.

 4. G.E.B. DI PALMIERI SANDRO

  Italië

  Het bedrijf G.E.B. DI PALMIERI SANDRO, en actief in de sector Pleziervaartuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pleziervaartuigen - onderdelen, motoren en uitrusting, Pleziervaartuigen - onderdelen, motoren en uitrusting, en pneumatische kano. Het is gevestigd in Campo Nell'elba, Italië.

 5. SIRENA VOILE

  Frankrijk

  Het bedrijf SIRENA VOILE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pleziervaartuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Midzwaardboten, Midzwaardboten, en catamarans. Het is gevestigd in Le Pouliguen, Frankrijk.

 6. YACHT ITALY BROKER SRL

  Italië

  Het bedrijf YACHT ITALY BROKER SRL, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Jachten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pleziervaartuigen, verhuur jacht, inkoop-verkoop van boten, verhuur boten met en zonder vaarbewijs, en Pleziervaartuigen. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 7. CHARTERMINUTE

  Frankrijk

  Het bedrijf CHARTERMINUTE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Pleziervaartuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Motorboten, verhuur charterboten, verhuur jacht, Motorboten, en motorjachten. Het is gevestigd in ANTIBES, Frankrijk.

 8. BOOTSPRUEFUNG.DE

  Zwitserland

  Het bedrijf BOOTSPRUEFUNG.DE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Pleziervaartuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren opleiding, zeilscholen, en lessen raceboot. Het is gevestigd in St. Gallen, Zwitserland.

 9. NAUCRATES YACHTS

  Spanje

  Het bedrijf NAUCRATES YACHTS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Pleziervaartuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur van boten met bemanning. Het is gevestigd in Mahón, Spanje.

 10. YACHTCHARTER-CONNECTION

  Duitsland

  Het bedrijf YACHTCHARTER-CONNECTION, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Pleziervaartuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur charterboten, verhuur zeilboot, motorbotenverhuur, en verhuur jacht. Het is gevestigd in Bochum, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Pleziervaartuigen - Import export

Aantal resultaten

2.153 Bedrijven