• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • polijsten - gereedschapsmachines

Resultaten voor

Polijsten - gereedschapsmachines - Import export

 1. WALDEMAR LOESER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WALDEMAR LOESER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Uitslijpen, metaal - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polijsten - gereedschapsmachines, handslijpapparaten, Polijsten - gereedschapsmachines, boormachines, ponsmachines met band, Afbraamborstels, schuurmachines, en ronde slijpmachine. Het is gevestigd in Speyer, Duitsland.

 2. CIBO

  België

  Cibo is dé totaalleverancier voor schuren, slijpen en polijsten. Cibo levert unieke oplossingen voor schuurtechnische problemen. Om dit waar te maken verenigt ze 3 belangrijke elementen. Zo beschikt Cibo over een bijna onuitputtelijk aanbod aan technisch hoogstaande schuur-, slijp- en polijstproducten. Ten tweede ontwikkelt ze specifieke schuurmachines, welke de kwaliteit van de afwerking verbeteren, het gewenste resultaat versnellen en het gebruiksgemak van de operatoren verhogen. En ten slotte staat ze haar klanten bij met raad en daad. Met een gedreven en gepassioneerd team staat Cibo elke dag opnieuw ter beschikking van haar klanten om voor elk schuurprobleem de meest doeltreffende oplossing te bedenken en te realiseren. Typische Cibo klanten zijn bedrijven actief in de lucht- en ruimtevaart, in de farmaceutische en voedingsindustrie. Producenten van grootkeukens, trappen en design. Kortom, stuk voor stuk klanten waar de eisen op vlak van afwerking zeer hoog en specifiek zijn.

 3. MECANUMERIC

  Frankrijk

  MECANUMERIC SA is gespecialiseerd in het ontwerp en de fabricage van installaties en CNC snij-, graveer- en thermovormmachines van de merken MECANUMERIC, MECAMATIC, NORMAPROFIL en DIGITAL CONTROL (DCB) en moedermaatschappij van de groep. MECANUMERIC biedt een volledig assortiment freessnijmachines, lasersnijmachines, watersnijmachines, ultrasone snijmachines, messnijmachines, graveermachines en andere. Onze oplossingen worden op maat geproduceerd en wij verzekeren een volledige en reactieve reparatieservice bij u in de buurt.MECANUMERIC is een van de weinige bedrijven ter wereld die alle processen en technologieën beheerst die nodig zijn voor het ontwerp, de fabricage, de installatie en het onderhoud van deze machines. Dankzij de kwaliteit van onze producten hebben we het vertrouwen van professionals gewonnen, met name in de tandheelkundige, industriële en educatieve sector.

 4. APER DIAMOND SL

  Spanje

  Aper Diamond is in 1994 opgericht met als doel bedrijven van diamantmachines en -gereedschap te voorzien van de allerbeste kwaliteit. Aper Diamond kent de markt en diens uitdagingen en moeilijkheden. Daarom bieden wij de beste consumptiegoederen en machines voor alle mogelijke situaties en helpen wij u om iedere opdracht te optimaliseren. Wij selecteren de beste technologie ter wereld om onze klanten optimale kwaliteit en resultaten te garanderen. Onze producten staan bekend vanwege hun kwaliteit en uitmuntendheid waardoor grote opdrachten snel en efficiënt kunnen worden uitgevoerd. Wij beschikken over een grote voorraad consumptiegoederen en reserveonderdelen. Een snelle oplossing voor uw behoeften.

 5. SPEEDY GLASS CLEANER

  Nederland

  machine om horeca glaswerk te pouleren, deze machine is in eigen beheer ontwikkeld hiervoor zoeken wij partners voor de wederverkoop in diverse landen

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ANHUI JOTUN POLISHING MACHINE COMPANY

  China

  Het bedrijf ANHUI JOTUN POLISHING MACHINE COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polijsten - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Hefei, China.

 2. HAKO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HAKO GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veegmachines - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polijsten - gereedschapsmachines, reiniging-droging van vloeren, Polijsten - gereedschapsmachines, reinigingsmachines, en industriële stofzuigers. Het is gevestigd in Bad Oldesloe, Duitsland.

 3. SHL AG

  Duitsland

  Het bedrijf SHL AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polijsten - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Böttingen, Duitsland.

 4. HOLAP SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf HOLAP SARL, is een Distributeur, en actief in de sector Polijsten - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laser - las- en snijmachines, lasermarkering, en Laser - las- en snijmachines. Het is gevestigd in Is-Sur-Tille, Frankrijk.

 5. INDUSTRIAL SOLUTIONS IN ROBOTICS & AUTOMATION, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf INDUSTRIAL SOLUTIONS IN ROBOTICS & AUTOMATION, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polijsten - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 1. EICO ABRASIVI

  Egypte

  Het bedrijf EICO ABRASIVI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polijsten - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren schuur- en polijstmiddelen. Het is gevestigd in 6th Of October City, Egypte.

 2. BALCO ENGINEERING

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BALCO ENGINEERING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Polijstmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polijsten - gereedschapsmachines, Polijsten - gereedschapsmachines, polijsten metalen, en elektrovorming van goud. Het is gevestigd in Birmingham, Verenigd Koninkrijk.

 1. LMA MACHINE S.A.S

  Italië

  Het bedrijf LMA MACHINE S.A.S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polijsten - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren schuurmachines, monoborstels, industriële stofzuigers, en schuurmachines voor vloeren. Het is gevestigd in Manoppello, Italië.

 2. AXEL GROUP S.C.A.R.L.

  Italië

  Het bedrijf AXEL GROUP S.C.A.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Gereedschap en ijzerwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, Tuingereedschap, Boren - gereedschapsmachines, Polijsten - gereedschapsmachines, Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, Tuingereedschap, Boren - gereedschapsmachines, en Polijsten - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Bassano Del Grappa, Italië.

 3. DONGGUAN MINGYI POLISHING MATERIAL CO., LTD.

  China

  Het bedrijf DONGGUAN MINGYI POLISHING MATERIAL CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polijsten - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polijsten van staal en metalen, Polijsten van staal en metalen, polijsten metalen, bruineren van ijzer, en gepolijste ijzerwaren. Het is gevestigd in Dongguan, China.

 4. DYNABRADE EUROPE

  Luxemburg

  Het bedrijf DYNABRADE EUROPE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polijsten - gereedschapsmachines, manueel schuurgereedschap met motor, manueel schuurgereedschap zonder motor, boormachines, en Polijsten - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Wormeldange-Haut, Luxemburg.

 5. GEM EUROPE

  België

  Het bedrijf GEM EUROPE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polijsten - gereedschapsmachines, Polijsten - gereedschapsmachines, diamantgereedschap voor de bewerking van glas, schuursteen, en vilt. Het is gevestigd in Mons, België.

 6. OVERBECK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf OVERBECK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afwerking van oppervlakken - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polijsten - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, schuurmachines, torens voor metaalbewerking, Polijsten - gereedschapsmachines, en Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is gevestigd in Herborn, Duitsland.

 7. SOGATECH SAS - POLITECH

  Frankrijk

  Het bedrijf SOGATECH SAS - POLITECH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polijstmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polijsten - gereedschapsmachines, Polijsten van staal en metalen, Polijsten - gereedschapsmachines, en Polijsten van staal en metalen. Het is gevestigd in Besancon, Frankrijk.

 8. COSQUER SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf COSQUER SARL, is een Distributeur, en actief in de sector Prototypes - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polijsten - gereedschapsmachines, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Polijsten - gereedschapsmachines, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, microkogelstralen van metaal, en vuurvast staal. Het is gevestigd in Sautron, Frankrijk.

 1. REICHEL GMBH - BUBENHEIMER MASCHINEN

  Duitsland

  Het bedrijf REICHEL GMBH - BUBENHEIMER MASCHINEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polijsten - gereedschapsmachines, machinale bewerking van gereedschapsmachines van kunststof materialen, Polijsten - gereedschapsmachines, machines en uitrustingen voor het snijden en het omzomen van stoffen, en machines voor de machinale bewerking van kunststof. Het is gevestigd in Nieder-Olm, Duitsland.

 2. HUZHOU GOLDEN INDUSTRIAL BRUSH CO.,LIMITED

  China

  Het bedrijf HUZHOU GOLDEN INDUSTRIAL BRUSH CO.,LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polijsten - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Hu Zhou, China.

 3. JINAN GRACE MACHINERY EQUIPMENT CO.,LTD

  China

  Het bedrijf JINAN GRACE MACHINERY EQUIPMENT CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polijsten - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Jinan, China.,, China.

 4. BEIJING KAI SHUO HENG SHENG TECHNOLOGY CO., LTD

  China

  Het bedrijf BEIJING KAI SHUO HENG SHENG TECHNOLOGY CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polijsten - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Beijing, China.

 5. INDUSTRIAS CID S.L.

  Spanje

  Het bedrijf INDUSTRIAS CID S.L., en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polijsten - gereedschapsmachines, Polijstmiddelen, Polijsten - gereedschapsmachines, en Polijstmiddelen. Het is gevestigd in Colmenar Viejo, Spanje.

 6. EFFECIEMME ( S.N.C. )

  Italië

  Het bedrijf EFFECIEMME ( S.N.C. ), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurmachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afslijpen - gereedschapsmachines, Polijsten - gereedschapsmachines, Afslijpen - gereedschapsmachines, en Polijsten - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Bernareggio, Italië.

 7. AGATE PRODUCTS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf AGATE PRODUCTS LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Polijsten - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slijpen - staal- en metaalbewerking, en Slijpen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Chessington, Verenigd Koninkrijk.

 8. COSTA LEVIGATRICI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf COSTA LEVIGATRICI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurmachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afslijpen - gereedschapsmachines, Polijsten - gereedschapsmachines, Afslijpen - gereedschapsmachines, en Polijsten - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Schio, Italië.

 9. CHINA BLUESHARK ABRASIVES

  China

  Het bedrijf CHINA BLUESHARK ABRASIVES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oppervlaktebehandeling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polijsten - gereedschapsmachines, en Polijsten - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Zhuhai, China.

 10. WELLIN CO., LTD.

  China

  Het bedrijf WELLIN CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polijsten - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Wuxi, China.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis