• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • polyester

Resultaten voor

Polyester - Import export

 1. FIBERFIL

  Italië

  Verified by europages badge

  FIBERFIL S.p.A. werd opgericht in 1995 toen de huidige eigenaars de bedrijfstak in Casnigo (Bg) overnamen van de Radici Group. Van 1995 tot eind 2007 produceerde FIBERFIL S.p.A. polyestervezels voor de automobielsector, uitsluitend als onderaannemer. Begin 2008 verwierf het bedrijf een nieuwe portefeuille van klanten die polyestervezel gebruiken voor diverse industriële toepassingen en in mei 2012 verhuisde het bedrijf naar een nieuw pand in Via Provinciale Valle Seriana, eveneens in Casnigo. De nieuwe vestiging strekt zich uit over een oppervlak van 40 000 m2, waarvan 20 000 overdekt is. Het is voorzien van een extrusiesysteem dat, op volle toeren, garant staat voor circa 1.700-2.000 kg/polyester stapelvezels per uur, ofwel 14 tot 15.000 ton per jaar. De fabricage wordt uitgevoerd via ploegendiensten, 24 uur per dag en zeven dagen per week, wat een grote flexibiliteit garandeert.

 2. PRODENTIKA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  ProDentika GmbH is een door de eigenaar geleid bedrijf dat is gebaseerd op een goed bemand communicatiekanaal. Onze klanten worden continu geïnformeerd en ondersteund.Om het juiste ontwerp en de exacte compatibiliteit van ons implantaat-componentsysteem van Novamid te garanderen, gebruiken we alleen producten met jarenlange ervaring op het gebied van implantologie. Het Medipac® ​​hechtmateriaal biedt een echt alternatief voor een moderne tandartspraktijk.Het productassortiment is speciaal afgestemd op kaakchirurgie en kaak- en kaakchirurgie en biedt tevens een optimale en gunstige prijs-prestatieverhouding. Sinds september 2020 produceren wij hoogwaardige med.mond- en neuskapjes, gemaakt in Griekenland.Onze maskers hebben een CE-vergunning en zijn EU-conform volgens DIN EN 14683: 2019, TYPE IIR. We gebruiken intelligente en besparende oplossingen die zowel op esthetisch niveau als op precisie en hoge kwaliteit zijn gebaseerd.

 3. GEI SA

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  GEI, SPÉCIALISTE DU CAILLEBOTIS erkend op nationaal en internationaal niveau en is de specialist in vlonders sinds 1996! Het heeft het vertrouwen gewonnen van professionals in de industriële en de architectuursector dankzij zijn vele troeven: • Zijn unieke knowhow. Het verkoopteam werkt, in nauwe samenwerking met het studiebureau, aan uw projecten, geeft u advies en biedt u de beste oplossing. • Zijn nauwkeurigheid. De roosters worden vervaardigd op hoogwaardige productielijnen met de modernste technologie. Tijdens het hele proces worden controles uitgevoerd om een kwaliteitsproduct te garanderen. • De nabijheid. GEI beschikt over een groot netwerk sedentaire en rondreizende vertegenwoordigers in Frankrijk en het buitenland. Onze dichtstbijzijnde vertegenwoordiger begeleidt u bij elke stap van uw project. • Zijn reactievermogen. Het bedrijf heeft een van de grootste voorraden in Europa! Meer dan 200.000 m² is gewijd aan de opslag van zijn standaardroosters, d.w.z. meer dan 500 referenties. • Zijn brede assortiment. GEI biedt roosters in staal, roestvrij staal, aluminium, Corten, halfijzer, polyester en rubber; maar ook veiligheidsroosters, schuine lamellen, stalen en polyester leuningen, traptreden, en rechte of wenteltrappen.

 4. BELREY FIBRES

  België

  Verified by europages badge

  BELREY FIBRES SA is actief op het gebied van textielrecycling en is gespecialiseerd in de productie van gerecycleerde synthetische vezels. Wij beschikken over ultramoderne apparatuur en maken gebruik van 5 vezellijnen in Moeskroen, België, met krachtige snijmachines, mengkamers, rasterlijnen en geïntegreerde balenpersen. Wij hebben rechtstreeks toegang tot textielafval van over de hele wereld, wat betekent dat wij een breed gamma synthetische materialen kunnen aanbieden. Onze jaarlijkse capaciteit bedraagt 15.000 ton vezels zoals nylon, polyester en polypropyleen. Als besparend en milieuvriendelijk alternatief worden herwerkte synthetische vezels gebruikt als secundair materiaal voor niet-geweven producten in een groot aantal industrieën, waaronder de automobielindustrie, geotextiel, drainage, spinnen en nog veel meer. Dankzij onze aangepaste verwerkingsapparatuur zijn wij in staat zuivere en homogene materialen te produceren. Wij zijn ISO9001-gecertificeerd en kunnen kwaliteitsvezels garanderen. Een andere terugwinningsroute is regranulatie, waarbij thermoplastisch textielafval wordt omgezet in korrels voor de vervaardiging van kunststofonderdelen. Terugwinning van afval vermindert de productiekosten doordat de grondstofkosten dalen. Wij sorteren en behandelen ongeveer 60 ton textiel per dag. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!

 5. TRIVIALTEX - FIBRAS SINTÉTICAS, UNIPESSOAL LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Trivialtex is een in Portugal gevestigde producent van polyamide en polyester van hoge kwaliteit en een referentie op het gebied van polyamide 6 en polyamide 6.6 voor de textielmarkt in Europa. Wij spelen een rol als leverancier van synthetische vezels van hoge kwaliteit voor breisters, wevers, de sportkledingindustrie, enz. Wij werken met twee verschillende bedrijfstakken: Polyamide en polyester, waarbij Polymide 6 en 6.6 wordt geproduceerd, Polyester Dope Dyed, alsmede op maat gefreesd garen. Onze machines zijn 100% made in Europe.Onze missie is het versterken van onze aanwezigheid als strategische partner voor professionele stoffenfabrikanten en merken in Europa en het ontwikkelen en leveren van gepersonaliseerde textielproducten die voldoen aan de verschillende eisen van onze klanten. Waarom Trivialtex? Al onze producten zijn Oeko-tex Standard 100 gecertificeerd, een bekende textielcertificeringsnorm voor consumentenveiligheid. Onze faciliteiten hebben drie laboratoria om te zorgen voor hoge fysieke normen, kleurontwikkeling, en de soliditeit en kwaliteit van onze garens te verzekeren!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BELLUNO PLAST S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BELLUNO PLAST S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren kunststoffen, polycarbonaat, polyester, kunststof en polyester, polypropyleen, pasvormen, en onderzoeken van kunststofproducten. Het is gevestigd in Borgo Valbelluna, Italië.

 2. CETEX-RHEINFASER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CETEX-RHEINFASER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Polyester. Het is tevens aanwezig in de sectoren gesponnen polyester draad, PreCoFILL, en PreCoPET. Het is gevestigd in Ganderkesee, Duitsland.

 3. KATJA JURGEIT STEG- UND WELLPLATTENVERSAND

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KATJA JURGEIT STEG- UND WELLPLATTENVERSAND, is een Distributeur, en actief in de sector Polyester. Het is gevestigd in Monheim, Duitsland.

 4. HARJON POLYESTER

  Nederland

  Al meer dan 53 jaar leverancier van kunstharsen zoals polyester - epoxy -polyurethaan - gietharsen - glasmatten - glasweefsels - de ijssel coatings produkten enz. Onze producten worden voor allerlei toepassingen gebruikt; jacht- en carrosseriebouw, reparaties, isolatie, alles in en om het huis, vloerencoating, artistieke en creatieve toepassingen, modelbouw, daken en dakgoten, vijvers en zwembaden enz. Lage prijzen, lage verzendkosten en een zeer uitgebreid assortiment. Levering ook op zaterdag. Bestel via onze webwinkel www.harjonpolyester.nl of bezoek onze winkel in Dordrecht waar u ook al uw produkten kunt afhalen.

 5. ANFIBE & C°

  België

  Anno 1931 is de firma opgericht onder de naam ANFIBE (Ancienne Firme Besard Frères ), als een familiebedrijf gespecialiseerd in het weven van uniformstoffen voor dames- en herenbovenkledij. Aanvankelijk gevestigd in Louise- Marie en in 1986 verhuisd naar nieuwe gebouwen in de Viermaartlaan te Ronse om een verdere expansie mogelijk te maken. Het productengamma bestaat voornamelijk uit weefsels in '55 % Polyester - 45% wol' al dan niet verwerkt met elastaan bestemd voor Corporate fashion en Image wear. De persoonlijke inzet en gedrevenheid, de enorme flexibiliteit, gekoppeld aan competitieve prijzen maken van ANFIBE een gevestigde waarde in de uniformwereld.

 1. POLY-SERVICE

  Nederland

  Poly-Service is gespecialiseerd in giethars. Alles wat u zoekt op het gebied van giethars heeft Poly-Service in huis. Van kleine polyester reparatie setjes voor de auto tot complete epoxy bouwpakketten voor bijvoorbeeld een zeiljacht. Wij hebben al onze artikelen op voorraad en zijn daardoor direct leverbaar. Poly-Service is een innovatief bedrijf, wat telkens nieuw toepassingen voor giethars ontwikkelt. De gietharsen zijn vooral in gebruik bij de jachtbouw of bij het repareren van een carrosserie. Ook wordt giethars gebruikt bij decor- en interieurbouw. En er komen telkens weer nieuwe mogelijkheden bij. Poly-Service geeft u graag vrijblijvend advies wanneer u niet precies weet hoe u te werk moet gaan met giethars of welk product u moet gebruiken. U kunt voor advies langskomen bij een van onze vestigingen, ons bellen (0180) 314777 of uw vraag via het contactformulier naar ons toesturen.

 2. IEPERBAND

  België

  Activiteiten IEPERBAND nv produceert weefband voor auto veiligheidsgordels. Dit omvat het weven, verven, fixeren, oprollen en op lengte versnijden. Productontwikkeling en -controle gebeurt in eigen beheer. De verschillende bandtypes worden door de Tier 1 klanten en de automobielconstructeur gehomologeerd, d.w.z. de weefband wordt pas geproduceerd na formele goedkeuring van een specifiek referentiemonster. De grondstof is "high tenacity" polyestergaren. De Europese markt voor veiligheidsgordels wordt gekenmerkt door haar transparentie en haar oligopolisch karakter. Het aantal garenleveranciers, weverijen van veiligheidsgordels en systeemconstructeurs is daardoor relatief beperkt. De druk van de Aziatische garenleveranciers neemt toe. Om haar concurrentiepositie te behouden zal de Berger Group in de toekomst Aziatische, vooral Chinese, garenleveranciers inschakelen.

 1. A.C.L.

  België

  ACL is gespecialiseerd in de vervaardiging van glasvezel versterkte polyester vormstukken en bekledingen. Omwille van hun licht gewicht, corrosiebestendigheid, design en de mogelijkheid om onderdelen ineens in kleur te vervaardigen vinden deze in vele sectoren hun toepassing. Onze glasvezel versterkte polyester wordt gebruikt in vele sectoren onder andere carrosserie & cabinebouwers, chemische industrie, voedingsindustrie, sanitair, machinebouw, attractieparken, bouw (gevelelementen), medische toestellen, decorbouw, design, tuinaanleg, vijvers en zwemvijvers. Vertrekkende van uw idee verzorgt ACL het ontwerp, de tekeningen, het model, de matrijs, het prototype om uiteindelijk de kleine of grotere serie van vormstukken (mallen) te maken.

 2. IMCOMA

  België

  Producten Stora-Drain biedt een brede waaier aan producten aan diegene die zich bezig houdt met waterafvoer en waterafvoersystemen: Stora-Drain lineaire afvoergeulen in polyesterbeton deksels en roosters in gietijzer, aluminium en staal roestvrijstalen geulen en klokputten inspectieputten in MDPE, HDPE en PVC individuele zuiveringstoestellen Engineering Services Stora-Drain helpt U bij het optimaliseren en kiezen van de voor U meest geschikte afvoersysteem door: capaciteitsberekeningen voor lineaire afvoersystemen uit te voeren concepten uit te werken Productontwikkeling Onze polyesterbeton producten worden op een flexibele wijze vervaardigd. Stora-Drain heeft door de jaren heen ook zeer goede relaties uitgebouwd met diverse producenten van stalen en gietijzeren producten. We kunnen bestaande producten aanpassen of nieuwe producten ontwikkelen om u de meest economische en beste technische oplossing te geven voor uw behoeftes.

 3. FIBER DECOR

  België

  Fiber Decor heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het creëren van industriële toepassingen, 3D-figuren, zwembaden, decors, vijvers en terrassen en het herstellen daarvan. Hiervoor is het bedrijf gespecialiseerd in een machinale spuittechniek voor de verwerking van polyester. Fiber decor is een ideale partner voor al uw polyesterprojecten, van het ontwerp tot de eigenlijke uitvoer en afwerking, en heeft al talloze projecten op een creatieve manier tot een goed einde gebracht bij verscheidene klanten in heel de Benelux: particulieren, aannemers, architecten, studiebureaus, organisaties en industrie. Geleid door een ingenieur biochemie zet ons gepassioneerd team van experts, met een flinke portie creativiteit en technische kennis, zich elke dag voor 100% in om van elk project een succes te maken. Door de techniek van machinaal spuiten wordt laswerk overbodig en kan Fiber Decor een snelle verwerking garanderen.

 4. INDUSTRIAL PLASTICS BELGIUM

  België

  Iplast Groep IPB nv behoort tot de Iplast Holding. Deze familiale groep is gespecialiseerd in de extrusie van kunststoffen en omvat volgende bedrijven: IPB nv extrusie van kunststofplaten, zoals Biplex: dubbelwandige platen in polypropyleen Bipack : dubbelwandige platen in polypropyleen verwerkt tot verpakking Bicell : plaat met een cellenstructuur uit polypropyleen, al dan niet gelamineerd Veralite : massieve platen in polyester Dacryl : meerwandige platen in acrylaat en slagvast acrylaat

 5. CONSIST

  België

  Consist berust op meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van kunststoffen om u de perfecte technische ondersteuning te bieden bij de ontwikkeling van uw producten of diensten. Op basis daarvan werd Consist verkozen tot officiële dealer van Axson België. Als erkend en exclusief verdeler voor Axson Technologies in België biedt Consist het totaal gamma van hoog technologische polyurethaan- en epoxy harsen aan.

 6. FRANIC POLYESTER

  België

  Franic polyester uw specialist in de wereld van de composieten : Mallenbouw, bekledingen, vormstukken voor kleine of grootte serie's uit polyester, poly beton, epoxy en aanverwanten. De wereld van industrie, design, carrosserie, zwembaden, enz. zijn bij ons bekend. Ook de doe-het-zelver is bij ons welkom en kan meegenieten van onze jarenlange ervaring.

 7. HEPO

  België

  Hepo is specialist in polyester. Met een flinke dosis glasvezel erbij is polyester dé oplossing voor allerlei toepassingen. Zwembaden, vijvers, decoratie, … Zelfs in de industrie is polyester niet weg te denken.Tuinaanleggers en zwembadbouwers kennen polyester als geen ander. De kunststof is niet weg te denken uit hun wereld. En ze doen graag een beroep op Hepo. Want polysterwerk is …specialistenwerk.

 8. AG PLASTICS

  België

  AG.Plastics n.v. is producent en distributeur van een uitgebreid gamma kunststofproducten voor de DHZ- en de bouwsector. A.G Plastics biedt kunststofproducten voor het dak (koepelproducten, dakranden, enz), voor veranda’s en gevels (profielen, verandakoepelen, sandwichpanelen, …) en kunststofproducten (polystyreen, polyester, PVC) van onder meer de volgende merken: Skylux, Skylbeam, Evaco, Polyclear, Pergolux.

 1. BRIGI HI-TEC

  België

  Consulting, studie en ontwikkeling van diverse polyesterfabrikaten, paardentrailers, motorhomes, botenbouw, containers, displays.

 2. HAFRA BEKLEDINGEN

  België

  Hafra Bekledingen is een Bvba met als voornaamste doel kwalitatief en op maat afgewerkte producten zoals polyester en epoxy te verwerken.

 3. ANDUPLAS

  Spanje

  Fabrikant van en groothandel in plastic vaatwerk en bestek. Wij zijn fabrikant en groothandelaar.

 4. VASG COMPOSITE POLYESTER SAN VE TIC LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf VASG COMPOSITE POLYESTER SAN VE TIC LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polyester. Het is tevens aanwezig in de sectoren kuipen voor visteelt, Huizen van lichte staalconstructies, draagbare wc's, en prefabs van glasvezel. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 5. BOREAS ITH. IHR. TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf BOREAS ITH. IHR. TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textielontwerpers, Polyester, ontwerp en conceptie van haute-couture-modellen, organisch katoen, Textielontwerpers, en Polyester. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 6. CMS FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf CMS FRANCE, is een Distributeur, en actief in de sector Polyester. Het is tevens aanwezig in de sectoren gelcoat, accessoires voor composiete gietmallen, glasvezels, en composiete materialen met harsen. Het is gevestigd in Terves, Frankrijk.

 7. CLASSIC COTTON S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf CLASSIC COTTON S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textieldraad en garens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Katoen - draad en garen, Polyester, Katoen - draad en garen, en Polyester. Het is gevestigd in Jaromer , Tsjechische Rep..

 8. POLYESTER VAN DAMME

  België

  Het bedrijf POLYESTER VAN DAMME, is een Distributeur, en actief in de sector Polyester. Het is tevens aanwezig in de sectoren Siliconen, en Siliconen. Het is gevestigd in Liege, België.

 9. POLYTEKS TEKSTIL SANAYI ARASTIRMA VE EGITIM AS

  Turkije

  Het bedrijf POLYTEKS TEKSTIL SANAYI ARASTIRMA VE EGITIM AS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polyester. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en garens - synthetisch en kunst-, Draad en garens - synthetisch en kunst-, en Polyester garen. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 10. TWD FIBRES GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TWD FIBRES GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polyester. Het is tevens aanwezig in de sectoren polyamide, en Polyamide, polyester en nylon garen. Het is gevestigd in Deggendorf, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis