• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • polyethyleen

Resultaten voor

Polyethyleen - Import export

 1. WYTWÓRNIA ARTYKUŁÓW Z TWORZYW SZTUCZNYCH LUSTBERG S.J.

  Polen

  Verified by europages badge

  Zbigniew Zawadzki, een visionair op het gebied van automatisering en machinebouw, richtte ons familiebedrijf op in 1986. Ook nu wij de fakkel aan de volgende generatie overdragen, blijft onze inzet voor constante verbetering en het uitbreiden van onze activiteiten nog even krachtig. Met meer dan 36 jaar expertise binnen de industrie, zijn wij er trots op onze klanten de hoogste kwaliteit te leveren. Onze uitgebreide ervaring stelt ons in staat aanwezig te zijn op internationale markten en het vertrouwen te winnen van bedrijven buiten de Poolse grenzen. Wij werken samen met ervaren leveranciers die uitgebreide technologische oplossingen bieden die toegesneden zijn op onze industrie. Als een fabrikant van plastic flessen en houders, zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigden van hoogwaardige plastic elementen gebruikt binnen de productie van artikelen voor begraafplaatsen en de bijbehorende verpakkingen. Ons brede productassortiment omvat kleine plastic elementen zoals onderzetters voor kaarsen, inzetstukken, hoezen en deksels. Wij bieden tevens plastic flessen, gieters en jerrycans voor diverse doelen. Daarnaast bieden onze tuinballen decoratieve verlichting voor uw tuinen. Met een modern machinepark en het personeel met geavanceerde technische kennis, streven wij ernaar volledig service te bieden. Vanaf de print keuze en de project voorbereiding tot het transport van de eindproducten, wij garanderen dat onze plastic jerrycans en decoratieve zonneballen licht, praktisch en van topkwaliteit en nauwkeurig uitgevoerd zijn. Bezoek onze website en neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. INNOPLASTICS AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  InnoPlastics AG verwerkt kunststofresten met geavanceerde technologie tot hoogwaardige kunststofhergranulaten. Het bedrijf produceert jaarlijks ongeveer 16.000 ton. Tot de standaardproducten behoren de volgende granulaattypes: LDPE folie en buiskwaliteiten transparant, met bont of met kleuren; HDPE en HDPE-LDPE mengsels en zwart voor buistoepassingen. Op verzoek, slijpen, wassen en verkorrelen we ook in maakloon. InnoPlastics AG, als opvolgend bedrijf van Poly Recycling AG, kan bogen op 30 jaar ervaring in de kunststofrecycling! Het telt onder de meest professionele en gerespecteerde bedrijven in de industrie vandaag. Afnemers van InnoPlastics-kunststofhergranulaten zijn buis-, folie- en spuitgietbedrijven in Zwitserland en in de EG-landen.

 3. OSKAR PAHLKE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Welkom bij Oskar Pahlke GmbH! Hartelijk dank voor uw belangstelling in onze producten. Wij zullen al uw vragen met plezier beantwoorden. Neem contact met ons op! Producten: • geperste schuimstoffen • technische schuimstoffen • polijstschijven van schuimstof • schuimsponzen • kofferindelingen van schuimstof • schuimstofverwerking • polyethyleenschuimverpakkingen • schuimstofverpakkingen • afdichtingen van schuimstoffen • afdichtingen van polyurethaan-schuimstof

 4. ANKARA BRONZ

  Turkije

  Verified by europages badge

  Sinds de oprichting in 1974 heeft ANKARA BRONZ zijn vakmanschap verfijnd in een divers spectrum van gietmethodes afkomstig uit Turkije. Ons meesterschap ligt in de kunst van het gieten van brons, aluminium, messing en een medley van speciale koperlegeringen, elk op maat gemaakt voor verschillende schalen. Onder onze vooraanstaande legeringen bevinden zich Tin Brons, Aluminium Brons, Mangan Brons, Silicium Brons, Lood Tin Brons, Hoog Lood Tin Brons en het veelzijdige Nikkel Tin Brons. Ons repertoire omvat een rijk assortiment messing, aluminium en speciale koperlegeringen. In de steeds snellere wereld van metaaltechnologie dragen wij de verantwoordelijkheid om baanbrekende innovaties te delen met onze gewaardeerde klanten. Het kernethos van ANKARA BRONZ blijft standvastig - een toewijding aan het leveren van onwrikbare kwaliteit in dit voortdurend veranderende landschap. Onze horizon reikt veel verder dan gieten en omvat een eclectische reeks metalen: Brons, aluminium, koper, messing, geïmporteerd nodulair gietijzer, piek, roestvrij staal, kwikstaal, gehard staal en nog veel meer. We zijn er ook trots op dat we Engineering Plastics zoals Kestamide, Polyamide, Politef, Pom c, PVC en Vezel kunnen aanbieden. Ervaar de essentie van diepgaande expertise en avant-gardistische bekwaamheid in gieten en materialen door vandaag nog contact met ons op te nemen. ANKARA BRONZ staat resoluut als uw duurzame partner, met tientallen jaren aan opgebouwde wijsheid in het dynamische domein van de metalen.

 5. EXPLATEC

  Spanje

  Verified by europages badge

  Transformatie van kunststoffen. Industriële folie, krimpfolie, beschermfolie voor pallets, pallethoezen, krimpfolie voor verpakkingen, producten voor de landbouw, bouwplaten, ecologische producten, zakken in alle maten en vormen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LITCHEMA, UAB

  Litouwen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LITCHEMA, UAB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polymeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Granulaten voor kunststofindustrie, Import-export van rubber en plastics, Kunststofindustrie - grondstoffen, Polystyreen, Verpakking - kunststof, Polyethyleen, Kunststof - halffabrikaten, Kunststofproducten voor de industrie, en Granulaten voor kunststofindustrie. Het is gevestigd in Kaunas, Litouwen.

 2. LEVANTINA INDUSTRIAL DE PLÁSTICOS SA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LEVANTINA INDUSTRIAL DE PLÁSTICOS SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststoffen - herwinnen en recycling. Het is tevens aanwezig in de sectoren verwerking van kunststoffen, kunststof korrels, LDPE, HDPE, verkoop van gerecyclede stoffen, en polyethyleen. Het is gevestigd in Aspe-Alicante, Spanje.

 3. IBL METALLHANDEL & SÄGESERVICE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IBL METALLHANDEL & SÄGESERVICE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Buizen en pijpen - aluminium. Het is tevens aanwezig in de sectoren aluminiumbrons, industrieel plastic, aluminiumplaten, vierkante staven van aluminium, koperplaten, polyamide, polyethyleen, en aluminium profielen. Het is gevestigd in Dossenheim, Duitsland.

 4. KARATSIALIS BROS & CO

  Griekenland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KARATSIALIS BROS & CO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kunststoffen - herwinnen en recycling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stoffen, Textiel - herwinnen en recycling, Recycling - machines en installaties, Containers, Polyethyleen, plastic, kunstof recyclage, papier, en recycling van papier. Het is gevestigd in Thessaloniki, Griekenland.

 5. RE-PLAST

  Slowakije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RE-PLAST, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststoffen - herwinnen en recycling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polyethyleen, Polyethyleen, afvalzakken, Plastic verpakking, en productie en vervaardiging op maat. Het is gevestigd in Zvoncin, Slowakije.

 1. CMPLAST

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CMPLAST, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polyethyleen, Tandwieldrijfwerken, polyamide, polycarbonaat, polypropyleen, Polyethyleen, CNC-freeswerk, Draaiwerk met digitale bediening, en klassieke bewerking. Het is gevestigd in Dlugie, Polen.

 2. MOTLES

  Spanje

  MOTLES, S.L. is een Valenciaanse onderneming in dienst van de autoindustrie sinds 2001. Wij ontwerpen en vervaardigen hoofdzakelijk matrijzen voor het spuitgieten van thermoplasten (PVC, TPE, TPU, PP, PA-6, enz.). Ons tekenbureau werkt en zoekt constant naar nieuwe oplossingen ter verbetering van de kwaliteit, steeds in overeenstemming met de norm ISO 9001-2008, waarvoor wij sinds 2003 zijn goedgekeurd door SGS. De gespecialiseerde en beproefde bronnen van Motles S.L. voldoen aan de vraag van de transportsector en aan die van de verpakking van auto-onderdelen. Verder beschikken wij over de beste technologische middelen om hoogprecieze taken uit te voeren: stempels, bewerkingscentra, injectoren, buigmachines, enz.

 1. AILENA, JSC

  Litouwen

  JSC “Ailena” is een modern bedrijf dat verpakkingsoplossingen aan industriële bedrijven levert. Het aantal uitgevoerde orders blijft toenemen, omdat we niet alleen producten verkopen maar ze ook zelf maken. JSC “Ailena” biedt individuele verpakkingsoplossingen die aan de specifieke wensen van elke afzonderlijke klant voldoen. Wij begrijpen de behoeften van klanten, en onze dienstverlening bestrijkt drie terreinen: verpakkingsmaterialen, de productie van verpakkingsmaterialen, verkoop aan de groothandel en export, service en advisering.

 2. NUARA TRADING

  Nederland

  ALs intermediair voor in Iran Oosten gevestigde bedrijven heeft Nuara Trading kennis expertise opgebouwd over verschillende markten en de daarbij behorende mogelijkheden. Met behulp van ons netwerk en lokale kennis helpen we bedrijven met het creëren van nieuwe afzet markten en/of inkoop kanalen. We bieden ondersteuning in het vinden van de juiste afnemers in Iran maar ook het vinden van de juiste leveranciers uit Iran. Doordat we zowel in Amsterdam als in Tehran zijn gevestigd, kunnen we op een snelle en effectieve manier op zowel lokaal als globaal niveau onze klanten van dienst zijn. Bent u opzoek naar nieuwe afzet markten buiten uw huidige werk gebied? Met onze kennis en expertise kunnen we u helpen met het vinden van nieuwe afnemers. In samenwerking met ons uitgebreide agents netwerk in Iran maken we een verkoop prognose voor uw dienst of product. Als dit positief is kunnen we, indien gewenst, helpen om een formele partnership te realiseren en waar nodig bijstaan operationele zaken zoals bijvoorbeeld transport, douane en facturatie. Ons doel is om u te helpen met het succesvol creëren van nieuwe en duurzame afzetmarkt.

 3. JP PLASTICS B.V.

  Nederland

  JP Plastics B.V. is sinds 1989 een gekende leverancier van vele grondstoffen.Op onze website vindt u een beschrijving van onze onderneming, met een actuele pagina over marktontwikkelingen. Elke inkoper van een kunststofverwerkend bedrijf neemt beslissingen, die niet alleen met een prijs, maar ook met de continuiteit enbetrouwbaarheid van de grondstof - en de gekozen leverancier - te maken heeft.Wij zijn zo eigenwijs om te stellen dat we de meeste kennis en ervaring hebben opgebouwd op het gebied van kunststoffen en de verwerking ervan. We hebben een netwerk van toeleveranciers, van groot tot akelig specialistisch, afgestemd opde producteisen. In nylonsoorten en compounds kunnen we u een specificatie bieden die antwoord geeft op de gestelde eisen. En met een veilige marge als het er echt op aankomt. Standaardtypes, van LDPE, HDPE, LLDPE, PS, SAN, ABS, de al genomende Polyamides, PC, PC-ABS van ISO gecertificeerde producenten, we hebben ze wellicht zelf in voorraad. Uw aanvraag is welkom.

 4. DAGÖPLAST AS

  Estland

  AS DAGÖPLAST is een Estlandse fabrikant van polyethyleenfolie gevestigd op het eiland Hiiumaa. Het bedrijf werd opgericht is 1998 en is één van de leidende foliefabrikanten geworden in de Baltische landen. Het produceert voornamelijke vuilniszakken, folie, schorten, kabelbeschermingsband, buizen en biologisch afbreekbare zakken. Wij houden ons ook bezig met het recycleren van vuilnisfolie. Wij produceren onze producten in overeenstemming met de wensen van onze klanten, dus u kunt bij ons producten op maat bestellen. De firma beschikt over ISO 9001 en ISO 14001 certificaten.

 5. EURO FARM INTERNATIONAL

  Nederland

  We handelen in Polypropyleen zakken in diverse maten en kleuren, onbedrukt of bedrukt met Uw eigen logo en merkproduct. Onze zakken zijn voorzien van een zogenaamde `antigrip`, waarvoor we een patent hebben.De gevulde zakken zijn daardoor makkelijk en veilig op te stapelen, op een pallet bijvoorbeeld.Geschikt voor diverse producten zoals : graan, mais, rijst, meel, meststoffen, cement etc.Origine : Indonesië

 6. MURAPLAST D.O.O.

  Kroatië

  MURAPLAST d.o.o. is een producent van geblazen PE folie, LPDE krimpfolie voor groepsverpakking, plakvrije krimpfolie, industriële folie voor bedekken en verpakken, meerlagig (twee- en drielagig) rekbaar verpakkingsfolie, buisvormige FFS folie voor het verticaal zakken vullen, rechte FFS folie voor het horizontaal zakken vullen, rek- en krimp HDPE beschermfolie, PE folie voor de industrie en Industriële landbouwzakken, handmatige palletbedekkingen en -zakken, zakken met diverse handvaten.

 7. CHEVRON PHILLIPS CHEMICALS INTERNATIONAL NV

  België

  Producent van olefinen, polyolefinen, aromaten, styrenen en fijnchemicaliën.

 8. OROPLASTIC

  België

  Oroplastic werd in 1969 opgericht door de familie Vanyzere. De firma staat in voor de productie van polyethyleen folies en pvc profielen.

 1. TURAN MAKINA-BORFIT

  Turkije

  Het bedrijf TURAN MAKINA-BORFIT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polyethyleen. Het is gevestigd in Istanbul (asya), Turkije.

 2. TOPSUN COMPANY LIMITED

  China

  Het bedrijf TOPSUN COMPANY LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polyethyleen. Het is gevestigd in Changzhou, China.

 3. DUZGEN GERI DONUSUM RECYCLING

  Turkije

  Het bedrijf DUZGEN GERI DONUSUM RECYCLING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polyethyleen. Het is tevens aanwezig in de sectoren recyclering van verpakkingsmateriaal, en terugwinning van gebruikt papier en karton. Het is gevestigd in Sakarya, Turkije.

 4. SCART IMBALLAGGI SRL

  Italië

  Het bedrijf SCART IMBALLAGGI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingsindustrie - maatwerk, polyethyleen, houten pallets, Verpakkingsindustrie - maatwerk, en paletten voor verpakking. Het is gevestigd in Bibbiena, Italië.

 5. GRAMIS PLASTIK

  Turkije

  Het bedrijf GRAMIS PLASTIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polyethyleen. Het is gevestigd in Adana, Turkije.

 6. GLOBAL ECOLOGY SL

  Spanje

  Het bedrijf GLOBAL ECOLOGY SL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Polyethyleen. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties voor herwinning en recyclering van grondstoffen voor de afvalindustrie, buizen van polyethyleen met hoge dichtheid, en kunststof walsproducten. Het is gevestigd in Dos Hermanas, Spanje.

 7. POLIKIM POLIMER VE KIMYA SAN. A.Ş

  Turkije

  Het bedrijf POLIKIM POLIMER VE KIMYA SAN. A.Ş, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polyethyleen. Het is tevens aanwezig in de sectoren ptfe. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 8. MM-EUROPOLYMERY S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf MM-EUROPOLYMERY S.R.O., is een Distributeur, en actief in de sector Polyethyleen. Het is tevens aanwezig in de sectoren vezel of polypropyleenvezel, en touw van polypropyleen. Het is gevestigd in Český Těšín, Tsjechische Rep..

 9. SELENIS PORTUGAL, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf SELENIS PORTUGAL, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polyethyleen. Het is tevens aanwezig in de sectoren polyetheentereftalaat, en extrusie van kunststoffen. Het is gevestigd in Ribeira De Nisa-Portalegre, Portugal.

 10. MEBRA PLASTIK ITALIA SPA

  Italië

  Het bedrijf MEBRA PLASTIK ITALIA SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polyurethaan. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polyamide, Polyethyleen, Slangen, buizen en pijpen - kunststof, fluoropolymeren, Polyamide, Polyethyleen, en Slangen, buizen en pijpen - kunststof. Het is gevestigd in Busto Arsizio, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis