• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • polymeren

Resultaten voor

Polymeren - Import export

 1. WYTWÓRNIA ARTYKUŁÓW Z TWORZYW SZTUCZNYCH LUSTBERG S.J.

  Polen

  Verified by europages badge

  Zbigniew Zawadzki, een visionair op het gebied van automatisering en machinebouw, richtte ons familiebedrijf op in 1986. Ook nu wij de fakkel aan de volgende generatie overdragen, blijft onze inzet voor constante verbetering en het uitbreiden van onze activiteiten nog even krachtig. Met meer dan 36 jaar expertise binnen de industrie, zijn wij er trots op onze klanten de hoogste kwaliteit te leveren. Onze uitgebreide ervaring stelt ons in staat aanwezig te zijn op internationale markten en het vertrouwen te winnen van bedrijven buiten de Poolse grenzen. Wij werken samen met ervaren leveranciers die uitgebreide technologische oplossingen bieden die toegesneden zijn op onze industrie. Als een fabrikant van plastic flessen en houders, zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigden van hoogwaardige plastic elementen gebruikt binnen de productie van artikelen voor begraafplaatsen en de bijbehorende verpakkingen. Ons brede productassortiment omvat kleine plastic elementen zoals onderzetters voor kaarsen, inzetstukken, hoezen en deksels. Wij bieden tevens plastic flessen, gieters en jerrycans voor diverse doelen. Daarnaast bieden onze tuinballen decoratieve verlichting voor uw tuinen. Met een modern machinepark en het personeel met geavanceerde technische kennis, streven wij ernaar volledig service te bieden. Vanaf de print keuze en de project voorbereiding tot het transport van de eindproducten, wij garanderen dat onze plastic jerrycans en decoratieve zonneballen licht, praktisch en van topkwaliteit en nauwkeurig uitgevoerd zijn. Bezoek onze website en neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. CORVAY SPECIALTY CHEMICALS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Corvay Specialty Chemicals GmbH distribueert in Europa hoogwaardige speciale chemicaliën van diverse fabrikanten in China en India. Magazijnen in Europa zorgen voor een betrouwbare levering. Met behulp van geselecteerde producenten, hoogwaardige grondstoffen en gedetailleerde documentatie staat Corvay voor kwaliteit van producten en diensten. Visie: Wij streven ernaar de groei van een duurzame en circulaire economie te stimuleren door onze technische expertise en diepgaande marktkennis te combineren met marktmiddelen ten voordele van onze partners. Synergieën: Samen met Corvay Consult (focus op consulting en projectontwikkeling) en Corvay BioProducts (focus op procesontwikkeling) is de knowhow gebundeld onder één dak. Corvay is dus een systeemaanbieder van diensten in de gehele waardeketen of in alle stadia van de bio-economie.

 3. PEEKCHINA CO., LTD.

  China

  Verified by europages badge
 4. KURARAY EUROPE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Kuraray is een wereldwijd actieve onderneming in chemische specialiteiten met hoofdkantoor in Tokio, Japan. Het bedrijf is één van de grootste leveranciers van polymeren en synthetische microvezels en is een internationale leider in de ontwikkeling en toepassing van innovatieve hoogwaardige materialen. De dochteronderneming Kuraray Europe GmbH is de toonaangevende Europese fabrikant van polyvinylalcohol (/KURARAY POVAL™/ ELVANOL™ / MOWIFLEX™ / EXCEVAL™) en polyvinylbutyral (Mowital®). Onder de merknaam van Trosifol® worden Kuraray films geproduceerd, die worden gebruikt in voertuigen, gebouwen en zonne-installaties voor gelaagd veiligheidsglas. Ook zijn chemische specialiteiten, houtskoolfilters, thermoplastische elastomeren, synthetische vezels, kunstleer en tandheelkundige producten beschikbaar in het productassortiment.

 5. MERZ & BENTELI AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  merz+benteli biedt afdichtingsmiddelen en flexibele lijmen op basis van milieu- en toepassingsvriendelijke, oplosmiddelvrije technologie, deels op basis van tot 70% hernieuwbare grondstoffen, d.w.z. Producten en diensten van de hoogste kwaliteit, made in Switzerland. Bovendien zijn wij specialisten in private labelling.Onze klanten gebruiken onze producten om oplossingen te bieden voor energie-efficiëntie en afdichting in de bouwsector tot het plaatsen van voorruiten en nog veel meer in de transport- en assemblagesector.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SILITECH SA

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Silitech AG verkoopt al meer dan 20 jaar met succes speciaal chemisch-technische producten en accessoires van toonaangevende fabrikanten over de hele wereld. Door de samenwerking met succesvolle en innovatieve leveranciers en partnerbedrijven, evenals onze hoge flexibiliteit en gestroomlijnde processen, kunnen wij u een breed scala aan hoogwaardige producten aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen. De producten die wij verkopen voldoen aan de hoogste industriële kwaliteitseisen en worden over de hele wereld met succes toegepast. Naast grootschalige industrie bedienen wij ook het MKB, handwerk en particulieren. Als uw competente probleemoplosser zijn persoonlijk advies en snelle levering uit voorraad voor ons vanzelfsprekend. Door constante bijscholing en intensieve uitwisseling met onze leveranciers kunnen wij u ook helpen bij veeleisende toepassingen.

 2. ENSINGER SINTIMID GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Ensinger Sintimid GmbH maakt deel uit van de Ensinger Group. TECASINT is een divisie van Ensinger Sintimid GmbH en produceert niet-smeltende polyimiden voor hoge temperaturen. Het portfolio omvat platen, staven en buizen. Afgewerkte onderdelen voor serieproductie in grotere hoeveelheden kunnen goedkoop worden vervaardigd met behulp van het directe gietproces. De hoge sterkte, maatvastheid en kruipweerstand van TECASINT polyimiden blijven hoog bij continu gebruik en hoge belastingen. TECASINT biedt uitstekende wrijving en slijtage voor veeleisende tribologische toepassingen met hoge PV-waarden en ook zonder smering. Dit verlengt de levensduur en verlaagt de onderhoudskosten. TECASINT is terug te vinden in vele industriële segmenten. Hoge zuiverheid en lage uitgassing zijn extra voordelen voor ruimte- en semicon-toepassingen.

 3. GOLDEN COMPOUND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds onze oprichting in 2014 hebben we veel ervaring opgedaan met spuitgieten en extrusie en hebben we onze eigen producten ontwikkeld, zoals zelfcomposteerbare koffiecapsules en aarde-afbreekbare plantenpotten.Wij zijn een toonaangevende compounder van biocomposieten met zonnebloemzaadschalen. Onze belangrijkste producten bieden innovatieve oplossingen voor spuitgieten en extrusie. GC pro combineert zonnebloemzaadschalen met conventionele polyolefinen om de milieubalans te verbeteren en minder plastic te gebruiken. Tegelijkertijd is het materiaal volledig recyclebaar. Met GC green richten we ons op biologisch afbreekbare bioplastics die worden gebruikt in onze granulaten, koffiecapsules en plantenpotten. We hebben de biologische afbreekbaarheid van veel van onze verbindingen en producten bewezen met de certificaten 'OK Compost Home' of 'OK Biodegradable Soil' van TÜV-Austrias. Als partner bieden we je ook uitgebreide projectondersteuning en synergieën met andere fabrikanten. Onze langetermijnvisie is om minder plastic op de markt te brengen en het te vervangen door biomaterialen. We richten ons op eerlijkheid, transparantie en duurzaamheid in al onze zakelijke activiteiten. Als pioniers gebruiken we afvalproducten uit de voedingsindustrie om onze impact op het milieu te verminderen. We zijn er trots op dat we innovatieve oplossingen bieden en goed gebruik maken van restmaterialen. Neem contact met ons op en creëer een duurzame toekomst met Golden Compound

 4. KANEKA BELGIUM

  België

  Verified by europages badge

  Kaneka Belgium is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige materialen en producten voor uiteenlopende industrieën. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en de productie van geavanceerde materialen, inclusief polymeren, harsen en specifieke chemische producten. Onze producten worden gebruikt in talloze toepassingen, van de auto-industrie tot elektronica en van gezondheidszorg tot de energiesector. Ons team werkt nauw samen met onze klanten om hun unieke behoeften te begrijpen en oplossingen op maat te bieden die aan hun specifieke eisen voldoen.

 5. POLYMEX

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf POLYMEX, is een Dienstverlener, en actief in de sector Laboratoriums voor industriële analyse. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polymeren, Laboratorium voor chemische analyses, chemische analyses, analyse grondstoffen, en Polymeren. Het is gevestigd in Fuveau, Frankrijk.

 1. LITCHEMA, UAB

  Litouwen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LITCHEMA, UAB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polymeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Granulaten voor kunststofindustrie, Import-export van rubber en plastics, Kunststofindustrie - grondstoffen, Polystyreen, Verpakking - kunststof, Polyethyleen, Kunststof - halffabrikaten, Kunststofproducten voor de industrie, en Granulaten voor kunststofindustrie. Het is gevestigd in Kaunas, Litouwen.

 2. TAE WERTSTOFFE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TAE WERTSTOFFE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Polymeren. Het is gevestigd in Neidenstein, Duitsland.

 1. WTH WALTER THIEME HANDEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WTH WALTER THIEME HANDEL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Polymeren. Het is gevestigd in Stade, Duitsland.

 2. DEKURA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DEKURA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polymeren. Het is gevestigd in Höxter, Duitsland.

 3. SEG UMWELT-SERVICE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SEG UMWELT-SERVICE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polymeren. Het is gevestigd in Mettlach, Duitsland.

 4. TENNE PLASTICS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TENNE PLASTICS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Polymeren. Het is gevestigd in Groß-Gerau, Duitsland.

 5. BADICO TRADING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BADICO TRADING GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Polymeren. Het is gevestigd in Germering, Duitsland.

 6. BPS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BPS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Polymeren. Het is gevestigd in Salzkotten, Duitsland.

 7. HALBICH-KUNSTSTOFFE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HALBICH-KUNSTSTOFFE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Polymeren. Het is gevestigd in Kaufbeuren, Duitsland.

 8. STRAHLFIX - OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STRAHLFIX - OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Polymeren. Het is gevestigd in Heilsbronn, Duitsland.

 1. H. D. SCHULZE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf H. D. SCHULZE GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polymeren. Het is gevestigd in Dortmund, Duitsland.

 2. DIENSTLEISTUNG HANDEL UND TRANSPORT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DIENSTLEISTUNG HANDEL UND TRANSPORT GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Polymeren. Het is gevestigd in Uchte, Duitsland.

 3. VVK VERTRIEB VEREDELTER KUNSTSTOFFE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VVK VERTRIEB VEREDELTER KUNSTSTOFFE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Polymeren. Het is gevestigd in Siegburg, Duitsland.

 4. ACTEGA DS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ACTEGA DS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polymeren. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 5. BRAUN BATTENBERG MAHLWERKE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BRAUN BATTENBERG MAHLWERKE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polymeren. Het is gevestigd in Battenberg, Duitsland.

 6. RICO-PLAST E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RICO-PLAST E.K., is een Distributeur, en actief in de sector Polymeren. Het is gevestigd in Jestetten, Duitsland.

 7. RECYKLON SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RECYKLON SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polymeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Granulaten voor kunststofindustrie, Kunststoffen - herwinnen en recycling, Bewerking van kunststoffen, machinale bewerking van kunststoffen, Plasticindustrie - grondstoffen, Granulaten voor kunststofindustrie, Kunststoffen - herwinnen en recycling, recycling van granulaat van plastic, en verwerking en recycling van plastic. Het is gevestigd in Koszalin, Polen.

 8. SCHEZE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHEZE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Polymeren. Het is gevestigd in Maulbronn, Duitsland.

 9. NYLON COLOURS

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NYLON COLOURS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Corrosiewerende bekledingen, Polymeren, Natuurlijke polymeren, Industriële bekledingen van hars, Polymeren, Corrosiewerende bekledingen, Polymeren, Natuurlijke polymeren, en industriële vloerbekleding van hars. Het is gevestigd in Aylesbury, Verenigd Koninkrijk.

 10. TEKUMA KUNSTSTOFF GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TEKUMA KUNSTSTOFF GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Polymeren. Het is gevestigd in Reinbek, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Polymeren - Import export

Aantal resultaten

2.908 Bedrijven