• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • polymethylmethacrylaat- pmma

Resultaten voor

Polymethylmethacrylaat- pmma - Import export

 1. LIVAN PLEKSI

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LIVAN PLEKSI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polymethylmethacrylaat, PMMA. Het is tevens aanwezig in de sectoren Winkelinrichting, acrylaatplaten, acrylaatspiegels, Acrylaatglas, mica buizen, plexiglas, Plexiglas meubels, accessoires van plexiglas, en meubilairaanvullingen van plexiglas. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 2. GOLD QUADRAT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GOLD QUADRAT GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Polymethylmethacrylaat, PMMA. Het is gevestigd in Hannover, Duitsland.

 3. NAFAB FOAMS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NAFAB FOAMS GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Polymethylmethacrylaat, PMMA. Het is gevestigd in Bonn, Duitsland.

 4. PT POLIMER TECNIC SL

  Spanje

  PT Polimer Tecnic is een productie- en distributiebedrijf van materialen maar ook van het ontwerp van toegepaste oplossingen. De grondstof van onze materialen bestaat voornamelijk uit polymeercomponenten, plastic in verschillende vormen en samenstellingen van het type sandwich met toepassingen in talrijke sectoren, zowel in de industrie als in de landbouw, communicatie en de creatie van uithangborden. Wij werken met materialen als methacrylaat, polycarbonaat, schuimplastic, PET, PETG, polystyreen, etc.

 5. PLÁSTICOS FERPLAST SL

  Spanje

  Plastiques FERPLAST, een firma die kan bogen op meer dan 50 jaar ervaring in de vervaardiging, verwerking en behandeling van producten gemaakt van verschillende soorten plastic, biedt haar klanten vandaag de mogelijkheid verschillende soorten projecten te ontwikkelen. Vandaag stellen het vertrouwen dat onze klanten ons schenken, onze ernst en ons professionalisme ons in staat naar verschillende landen te exporteren: Duitsland, Nederland, Italië, Frankrijk en Denemarken.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PLASTI CHEMIE VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PLASTI CHEMIE VERTRIEBS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polymethylmethacrylaat, PMMA. Het is tevens aanwezig in de sectoren acrylische kunststoffen, en acrylaatharsen. Het is gevestigd in Falkenstein, Duitsland.

 2. BIESTERFELD PLASTIC SUISSE AG

  Zwitserland

  Het bedrijf BIESTERFELD PLASTIC SUISSE AG, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Polymethylmethacrylaat, PMMA. Het is gevestigd in Liestal, Zwitserland.

 3. SABIN PLASTIC

  Verenigde Arabische Emiraten

  Het bedrijf SABIN PLASTIC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polymethylmethacrylaat, PMMA. Het is tevens aanwezig in de sectoren acrylaatplaten. Het is gevestigd in Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten.

 4. METACRIL SISTEM

  Spanje

  Het bedrijf METACRIL SISTEM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polymethylmethacrylaat, PMMA. Het is tevens aanwezig in de sectoren methalcrylaat, en polymethylmetacrylaat. Het is gevestigd in Castalla, Spanje.

 5. ERIPLÁS 2011 S.L.

  Spanje

  Het bedrijf ERIPLÁS 2011 S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polymethylmethacrylaat, PMMA. Het is tevens aanwezig in de sectoren platen van polycarbonaat, industrieel plastic, bewerking van methacrylaat, en manipulatoren. Het is gevestigd in Montcada i Reixac, Spanje.

 1. ACRILICOS 40 Y 20

  Korea

  Het bedrijf ACRILICOS 40 Y 20, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polymethylmethacrylaat, PMMA. Het is tevens aanwezig in de sectoren verlichte reclameborden - creatie, en accessoires voor meubilering. Het is gevestigd in Rancagua, Korea.

 2. GENERAL ALUMINYUM

  Turkije

  Het bedrijf GENERAL ALUMINYUM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polymethylmethacrylaat, PMMA. Het is tevens aanwezig in de sectoren glas voor zonnepanelen, aluminium accessoires, en leuningen. Het is gevestigd in istanbul, Turkije.

 1. ACOTTADO DISEÑO & FABRICACIÓN

  Spanje

  Het bedrijf ACOTTADO DISEÑO & FABRICACIÓN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polymethylmethacrylaat, PMMA. Het is gevestigd in Leganés, Spanje.

 2. GOKGROUP POLIMER

  Turkije

  Het bedrijf GOKGROUP POLIMER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Polymethylmethacrylaat, PMMA. Het is tevens aanwezig in de sectoren pvc, Zuigflessen van PP, en aardgasleidingen PE 80. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. PLEKSI ISTANBUL IMALAT

  Turkije

  Het bedrijf PLEKSI ISTANBUL IMALAT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polymethylmethacrylaat, PMMA. Het is tevens aanwezig in de sectoren plexiglasbewerking, en tafels van plexiglas. Het is gevestigd in Bayrampaşa, Turkije.

 4. BIDON GIDA AMBALAJ SAN.

  Turkije

  Het bedrijf BIDON GIDA AMBALAJ SAN., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polymethylmethacrylaat, PMMA. Het is tevens aanwezig in de sectoren Displays voor winkels, Verpakkingen voor voedingsmiddelen, stoelen voor ieder soort gebruik, Kartonfabrikanten, Displays voor winkels, en Verpakkingen voor voedingsmiddelen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. APLIGAM CRILATO SL

  Spanje

  Het bedrijf APLIGAM CRILATO SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polymethylmethacrylaat, PMMA. Het is tevens aanwezig in de sectoren methalcrylaat. Het is gevestigd in Sevilla, Spanje.

 6. M8 CORPORATION

  Wit Rusland

  Het bedrijf M8 CORPORATION, is een Distributeur, en actief in de sector Polymethylmethacrylaat, PMMA. Het is tevens aanwezig in de sectoren polyamide, en harde acrylische kunststoffen. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 7. G. F. HEIM SÖHNE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf G. F. HEIM SÖHNE GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polymeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polymethylmethacrylaat, PMMA, en Polymethylmethacrylaat, PMMA. Het is gevestigd in Ober-Ramstadt, Duitsland.

 8. MONO PLEKS

  Turkije

  Het bedrijf MONO PLEKS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polymethylmethacrylaat, PMMA. Het is gevestigd in Konak Yenisehir, Turkije.

 1. WALDI -KUNSTGEWERBE-GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WALDI -KUNSTGEWERBE-GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polymethylmethacrylaat, PMMA. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lampen - decoratief, en Lampen - decoratief. Het is gevestigd in Böbing, Duitsland.

 2. OSKAR KRIPPNER INH. WALTER THALER

  Duitsland

  Het bedrijf OSKAR KRIPPNER INH. WALTER THALER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Polymeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polymethylmethacrylaat, PMMA, en Polymethylmethacrylaat, PMMA. Het is gevestigd in Langenzenn, Duitsland.

 3. NOVAPLEKSI

  Turkije

  Het bedrijf NOVAPLEKSI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polymethylmethacrylaat, PMMA. Het is tevens aanwezig in de sectoren plexiglas, en plaat van plexiglas. Het is gevestigd in izmir, Turkije.

 4. FABERPLAST PLÁSTICOS SL

  Spanje

  Het bedrijf FABERPLAST PLÁSTICOS SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polymethylmethacrylaat, PMMA. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 5. ZENIT SK S.R.O.

  Slowakije

  Het bedrijf ZENIT SK S.R.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Polymeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polymethylmethacrylaat, PMMA, en Polymethylmethacrylaat, PMMA. Het is gevestigd in Prievidza , Slowakije.

 6. GRAFHUM

  Turkije

  Het bedrijf GRAFHUM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polymethylmethacrylaat, PMMA. Het is gevestigd in Istanbul-Anadolu, Turkije.

 7. P-ECKO

  Slowakije

  Het bedrijf P-ECKO, is een Multi-Category, en actief in de sector Polymeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polymethylmethacrylaat, PMMA, en Polymethylmethacrylaat, PMMA. Het is gevestigd in Kezmarok, Slowakije.

 8. KONYA MIKA

  Turkije

  Het bedrijf KONYA MIKA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polymethylmethacrylaat, PMMA. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 9. HEINZ FELDER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HEINZ FELDER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polymeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polymethylmethacrylaat, PMMA, en Polymethylmethacrylaat, PMMA. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.