• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • projectie-apparatuur voor microfilms en microfiches

Resultaten voor

Projectie-apparatuur voor microfilms en microfiches - Import export

 1. ANDERS + KERN PRÄSENTATIONSSYSTEME GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf ANDERS + KERN PRÄSENTATIONSSYSTEME GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Diaprojectoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Didactisch materiaal, Filmprojectoren, Projectie-apparatuur voor microfilms en microfiches, Didactisch materiaal, Filmprojectoren, en Projectie-apparatuur voor microfilms en microfiches. Het is gevestigd in Norderstedt, Duitsland.

 2. TAIYUAN HKX METALLURGY COMPLETE EQUIPMENT CO., LTD

  China

  Het bedrijf TAIYUAN HKX METALLURGY COMPLETE EQUIPMENT CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Projectie-apparatuur voor microfilms en microfiches. Het is gevestigd in Taiyuan, China.

 3. HUINTECH

  Zuid Korea

  Het bedrijf HUINTECH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Projectie-apparatuur voor microfilms en microfiches. Het is gevestigd in Seoul, Zuid Korea.

 4. OMNEX PROFILM LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf OMNEX PROFILM LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Projectie-apparatuur voor microfilms en microfiches. Het is tevens aanwezig in de sectoren Projectieschermen, Filmprojectoren, Projectieschermen, en Filmprojectoren. Het is gevestigd in Macclesfield, Verenigd Koninkrijk.

 5. THEPROJECTORPROS

  Verenigde Staten

  Het bedrijf THEPROJECTORPROS, en actief in de sector Projectieschermen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diaprojectoren, Projectie-apparatuur voor microfilms en microfiches, Diaprojectoren, en Projectie-apparatuur voor microfilms en microfiches. Het is gevestigd in Sudbury, Verenigde Staten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ZHEJIANGAKSEEN TRANSMISSION EQUIPMENT CO.,LTA

  China

  Het bedrijf ZHEJIANGAKSEEN TRANSMISSION EQUIPMENT CO.,LTA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Projectie-apparatuur voor microfilms en microfiches. Het is gevestigd in wenzhou, China.

 2. MEGAVISION S.N.C. DI DANESE A E BRUNELLO E

  Italië

 3. IC VIDEOPRO S.R.L.

  Italië

 4. SERVICE 2 SERVICE

  Italië

 5. SMAU VENETA

  Italië