• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • propaan

Resultaten voor

Propaan - Import export

 1. LEMVIG GAS DISTRIBUTION A/S

  Denemarken

  Verified by europages badge

  LEMVIG GASTRIBUTION A/S is een Deense gasdistributeur die is opgericht als één botteleenheid die schone en draagbare brandstofoplossingen biedt. Dankzij de kwaliteit van onze producten en diensten hebben we een bliksemsnelle groei doorgemaakt naar onze huidige positie als de toonaangevende leverancier van LPG- en industriële gasoplossingen over de hele wereld. Ongeëvenaarde en unieke mix: LEMVIG GASTRIBUTION A/S is het ENIGE bedrijf dat een one-stop-oplossing biedt voor alle soorten gassen, chemicaliën en technische oplossingen met een geïntegreerd bedrijfsmodel. In ons brede portfolio distribueert LEMVIG GASTRIBUTION A/S Bulkvloeistoffen, Cilinders, ISO Tanks, enz. Vandaag de dag is LEMVIG GASTRIBUTION A/S strategisch gevestigd in verschillende delen van de wereld om haar brede klantenkring te bedienen. Wij bedienen jaarlijks miljoenen klanten met een uitgebreide infrastructuur die bestaat uit een enorme opslagcapaciteit in LPG en cryogene gassen, vulfabrieken en een distributievloot van meer dan 100 vrachtwagens voor bulk- en pakketgassen. Ga naar onze website en vind de beste oplossing voor uw bedrijf!

 2. ANTARGAZ

  België

  In België levert Antargaz propaan- en butaangas in tanks en in flessen, en eveneens aardgas.Antargaz biedt energie-oplossingen die geschikt zijn voor zowel de behoeften van particulieren als professionals (industrie, landbouw, horeca).Antargaz is een filiaal van de beursgenoteerde Amerikaanse groep UGI Corporation. Het bedrijf werd opgericht in 1952 en is tegenwoordig wereldspecialist in de sector van gas en elektriciteit. Antargaz levert meer dan 650.000 ton aan gas per jaar aan meer dan 3.250.000 klanten in België, Frankrijk, Luxemburg en Nederland.

 3. PRIMAGAZ

  België

  Primagaz Belgium NV is de butaan- en propaanspecialist in je buurt. Met een netwerk van ruim 1.200 flessenverkooppunten in België is Primagaz nooit ver weg. Zo’n 20.000 klanten vertrouwen op de veilige levering van Primagaz in bulk en in flessen. Daarvoor doorkruisen 30 vrachtwagens het land om particulieren, kmo’s, industriële bedrijven…van gas te kunnen voorzien. Primagaz is een dochteronderneming van SHV Energy. Met een verdeling van meer dan 5 miljoen ton gas in Europa, Azië en Brazilië, is het een van de grootste LPG-leveranciers ter wereld. Primagaz maakt dankbaar gebruik van de jarenlange expertise en technische know-how van SHV Energy als wereldspeler. Dankzij deze kennis biedt Primagaz naast energieadvies ook een totaaloplossing op maat aan. Om de klanten een nog betere service te bieden, blijft Primagaz op zoek gaan naar innovatieve en duurzame oplossingen. Het vloeibaar gas LNG is een mooi voorbeeld, want deze brandstof biedt elke professional een budget- en milieuvriendelijke oplossing voor zijn energievraagstuk.

 4. MACO GAS

  België

  MACO-GAS staat in voor het afvullen en de distributie van alle soorten gassen.Het zijn de petroleumgassen PROPAAN en BUTAAN die worden opgeslagen in grote opslagtanks om daarna in alle soorten gasflessen te worden afgevuld.Wij verzorgen de distributie van deze gasflessen of de bulk altijd zelf. De medewerkers die verantwoordelijk zijn voor deze distributie genoten een volledige opleiding voor de behandeling van deze gassen. Om de vijf jaar worden zij opnieuw gevormd om zo perfect op de hoogte te zijn van alle reglementeringen en vertrouwd te blijven met alle mogelijke veiligheidsnormen.

 5. GASFLESVULSTATION.NL

  Nederland

  Gasflesvulstation.nl vult en ruilt gasflessen van alle merken. Op de website vindt u een totaaloverzicht van alle gasflessen en bijbehorende merken in de markt, en de redenen waarom iedereen moet kiezen voor de eerlijkheid, vriendelijkheid en betrouwbaarheid van de producten en diensten van gasflesvulstation.nl.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PRACTIGAS

  België

  Met meer dan 50 jaar ervaring in de gaswereld zijn wij als familiebedrijf uitgegroeid tot de ideale partner om te voorzien in al uw gasbehoefte. Door onze flexibiliteit en klantgerichtheid mag u op ons rekenen voor de beste service, en dit uiteraard aan de meest concurentiele prijzen.

 2. SEMINCK GAS

  België

  Seminck is gespecilaiseerd in propaan. De firma beschikt over een vulcentrum voor gasflessen, levert propaan in bulk en flessen, levert en plaats propaan tanken, en realiseert de nodige aansluitingen.

 3. MULTIGAS

  België

  Multigas nv is uw aanspreekpunt voor al uw noden betreffende propaangas, huishoudelijk gas, industrieel gas, aardgas, autogas en ballongas. Multigas bedient zowel de professionele als de particuliere klant en brengt u een oplossing op uw maat. Mutligas is gasspecilaist in gastanks, gasflessen, verwarming, professionele gasinstallaties, industriële gassen en ballongas, accessoires voor gasinstallaties, gasbarbecues, LPG, en elektrische oplaadpalen.

 4. STERAGAS

  België

  SteraGas biedt een ruim aanbod aan diensten op het vlak van propaan, butaan en LPG.

 5. TANKGAS BV

  Nederland

  De propaangas leverancier in Nederland met een zichtbare transparante dagprijs!

 1. SCHWEIGER HANDELS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHWEIGER HANDELS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwmateriaal, Propaan, Voeder voor dierfokkerijen, Bouwmateriaal, brandstoffen, Propaan, en Voeder voor dierfokkerijen. Het is gevestigd in Langquaid, Duitsland.

 2. SYNTHESIS CHIMICA SRL

  Italië

  Het bedrijf SYNTHESIS CHIMICA SRL, en actief in de sector Propaan. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koelmiddelen voor gas, technisch gas, en Koelmiddelen voor gas. Het is gevestigd in Bianconese di Fontevivo (PR), Italië.

 1. DRACHEN-PROPANGAS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DRACHEN-PROPANGAS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Propaan, Persgassen, Propaan, en Persgassen. Het is gevestigd in Frankfurt, Duitsland.

 2. GTH GREBE & SOHN TRANSPORT UND HANDEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GTH GREBE & SOHN TRANSPORT UND HANDEL GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bode- en lijndiensten, internationaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Internationaal expediteur, Expediteurs en groepage, Propaan, Internationaal expediteur, Expediteurs en groepage, en Propaan. Het is gevestigd in Korbach, Duitsland.

 3. WESTFA VERTRIEBS- UND VERWALTUNGS-GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WESTFA VERTRIEBS- UND VERWALTUNGS-GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Propaan. Het is gevestigd in Hagen, Duitsland.

 4. ANTARGAZ

  Luxemburg

  Het bedrijf ANTARGAZ, is een Dienstverlener, en actief in de sector Butaan. Het is tevens aanwezig in de sectoren Propaan, Propaan, en gasdistributie. Het is gevestigd in Bertrange, Luxemburg.

 5. TERMAGAS

  Spanje

  Het bedrijf TERMAGAS, en actief in de sector Verwarming, industrieel - installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gas en olie - exploitatie, Diensten voor petroleum en gaswinning, Butaan, Propaan, Gas en olie - exploitatie, Diensten voor petroleum en gaswinning, Butaan, en Propaan. Het is gevestigd in ZARAGOZA, Spanje.

 6. GASTERRA B.V.

  Nederland

  Het bedrijf GASTERRA B.V., is een Groothandelaar, en actief in de sector Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Propaan, en Propaan. Het is gevestigd in Groningen, Nederland.

 7. WESTFÄLISCHE PROPAN-GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WESTFÄLISCHE PROPAN-GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Propaan, en Propaan. Het is gevestigd in Detmold, Duitsland.

 8. PRO GAZE SIA

  Letland

  Het bedrijf PRO GAZE SIA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Propaan. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gassen - samengeperst en vloeibaar, Butaan, Gassen - samengeperst en vloeibaar, en Butaan. Het is gevestigd in Riga, Letland.

 1. PRIMAGAS S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf PRIMAGAS S.R.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Propaan, en Propaan. Het is gevestigd in Praha 4, Tsjechische Rep..

 2. PRIMAGÁZ HUNGÁRIA IPARI RT.

  Hongarije

  Het bedrijf PRIMAGÁZ HUNGÁRIA IPARI RT., is een Dienstverlener, en actief in de sector Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Propaan, en Propaan. Het is gevestigd in Budapest, Hongarije.

 3. CIE BORDELAISE DES GAZ LIQUEFIES

  Frankrijk

 4. HANS LANDGRAF OHG

  Duitsland

 5. WINTERSHALL ERDGAS HANDELSHAUS GESELLSCHAFT MBH & CO.KG

  Duitsland

 6. ERDGAS

  Luxemburg

 7. PROBUTANO SL

  Spanje

 8. ZIEGRA-EISMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  50 jaar ervaring heeft van ZIEGRA een wereldleider gemaakt in exclusieve industriële ijsmachines en aanverwante technologie: van de kleinere laboratoriummachine, middelgrote formaten voor handel en verwerking tot grote, volledig automatische systemen voor de industrie. Meer dan 80 specialisten bij ZIEGRA richten zich op alles wat met ijs te maken heeft.Ervaring, onvoorwaardelijk kwaliteitsbewustzijn en continue ontwikkeling maken ZIEGRA tot de Europese referentie. Vandaag de dag worden Ziegra ijsmachines gebruikt in meer dan 160 landen op alle continenten.onze eigen nationale en internationale klantenservice, dochterondernemingen en vertegenwoordigingen bieden de nodige ondersteuning voor alle installaties.Voor het familiebedrijf in de tweede generatie blijft de productie "Made in Germany".

 9. ANTWERP GAS DEPOT

  België

  Antwerp Gas Depot biedt u aan: Butaan, Propaan, Kampeergas, Industriële gassen, Medische gassen, Koelgassen, Hoogzuivere gassen, Gassen op maat, Lasmaterialen, Veiligheidsadvies, Gastoebehoren, Propaangas, Verwarming

 10. GAS MEDITERRANEA

  Spanje

  Het bedrijf GAS MEDITERRANEA, is een Distributeur, en actief in de sector Distributie van elektriciteit. Het is tevens aanwezig in de sectoren GPL artikelen, propaan voor huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Palafolls, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis