• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • radioamateurs - apparatuur

Resultaten voor

Radioamateurs - apparatuur - Import export

 1. H.F. ELECTRONICS

  België

  Uw partner in radiocommunicatie. Voor wie op zoek is naar draadloze communicatie op professioneel gebied, landmobiel, voor de radioamateur of maritiem biedt HF Electronics de oplossing. Buiten een uitgebreid gamma aan toestellen staat HF Electronics ook garant voor een perfecte service. Voor zowel aankoop als herstelling en/of onderhoud van uw toestellen kan u steeds bij ons terecht.

 2. MAES ELECTRONICS

  België

  Uw professionele telecompartner. Radio-Communicatie, een woord met vele facetten. Bij Maes Electronics kan u terecht voor alle aspecten van zend-en ontvangstapparatuur, ook voor de radio amateur.

 3. LABEL ITALY S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LABEL ITALY S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radio-omroep - apparatuur en systemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Telecommunicatiesystemen en materialen, Zendantennes, Radioamateurs - apparatuur, Telecommunicatiesystemen en materialen, antennes voor telecommunicatie, Zendantennes, en Radioamateurs - apparatuur. Het is gevestigd in Modena, Italië.

 4. RADIOASSISTANCE

  Italië

  Het bedrijf RADIOASSISTANCE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Radioamateurs - apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren uitrustingen voor radioamateurs, radio-ontvangers voor radio-amateurs, en reparatie van radio's. Het is gevestigd in Corsico, Italië.

 5. J. TAVERA UG (HAFTUNGSBESCHRÄNK)

  Duitsland

  Het bedrijf J. TAVERA UG (HAFTUNGSBESCHRÄNK), is een Multi-Category, en actief in de sector Elektronische apparatuur en componenten - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Radioamateurs - apparatuur, Radioamateurs - apparatuur, antennes voor mobiele communicatie, watersportartikelen voor sport en vrije tijd, en Auto's - accessoires. Het is gevestigd in Ansbach, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MULTICOM FEJLESZTO KFT

  Hongarije

  Het bedrijf MULTICOM FEJLESZTO KFT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radioamateurs - apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mobiele telefonie, Zendantennes, Telecommunicatiesystemen en materialen, Mobiele telefonie, Zendantennes, en Telecommunicatiesystemen en materialen. Het is gevestigd in Budapest, Hongarije.

 2. TAI DIGITERS ENTERPRISE CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

  Het bedrijf TAI DIGITERS ENTERPRISE CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radioamateurs - apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren uhf-antennes, en vhf-antennes. Het is gevestigd in Hsinchu County, Taiwan R.O.C..

 3. LES WALLEN MANUFACTURING LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf LES WALLEN MANUFACTURING LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Telecommunicatiesystemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Radioamateurs - apparatuur, Radiocommunicatie - materiaal en systemen, Radioamateurs - apparatuur, en Radiocommunicatie - materiaal en systemen. Het is gevestigd in Ramsgate, Verenigd Koninkrijk.

 4. EOPTOLINK TECHNOLOGY INC. LTD.

  China

  Het bedrijf EOPTOLINK TECHNOLOGY INC. LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radioamateurs - apparatuur. Het is gevestigd in 28-67087999, China.

 5. AIKOM TECNOLOGY S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf AIKOM TECNOLOGY S.R.L., is een Distributeur, en actief in de sector Radioamateurs - apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Radiocommunicatie - materiaal en systemen, radio-ontvangers voor radio-amateurs, en Radiocommunicatie - materiaal en systemen. Het is gevestigd in Riccione, Italië.

 1. C.T.E. INTERNATIONAL S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf C.T.E. INTERNATIONAL S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Radiocommunicatie - materiaal en systemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Radioamateurs - apparatuur, verzenders-ontvangers, en Radioamateurs - apparatuur. Het is gevestigd in Reggio Nell'emilia, Italië.

 2. NOVELRADIO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf NOVELRADIO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radioamateurs - apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Radiocommunicatie - materiaal en systemen, alarminstallaties via radio en kabels, en Radiocommunicatie - materiaal en systemen. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 1. S.E. RADIOELETTRONICA

  Italië

  Het bedrijf S.E. RADIOELETTRONICA, is een Distributeur, en actief in de sector Radioamateurs - apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren verzenders-ontvangers. Het is gevestigd in Capannori, Italië.

 2. TOUR VANITALIA SRL

  Italië

  Het bedrijf TOUR VANITALIA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Telecommunicatiesystemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Radioamateurs - apparatuur, en Radioamateurs - apparatuur. Het is gevestigd in Angri (SA), Italië.

 3. PAGE IBERICA SA

  Spanje

  Het bedrijf PAGE IBERICA SA, en actief in de sector Telefonie - systemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Telecommunicatiesystemen en materialen, Radioamateurs - apparatuur, Telecommunicatiesystemen en materialen, en Radioamateurs - apparatuur. Het is gevestigd in Tres Cantos, Spanje.

 4. E.M.C. S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf E.M.C. S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radioamateurs - apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Radiocommunicatie - materiaal en systemen, radiotelefoon, en Radiocommunicatie - materiaal en systemen. Het is gevestigd in Modena, Italië.

 5. FRIULI RADIOCOMUNICAZIONI S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf FRIULI RADIOCOMUNICAZIONI S.A.S., en actief in de sector Radioamateurs - apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Radiocommunicatie - materiaal en systemen, apparaten voor radiocommunicatie voor mijnen en groeven, en Radiocommunicatie - materiaal en systemen. Het is gevestigd in Perugia, Italië.

 6. MAR-CAR F.H.U.

  Polen

  Het bedrijf MAR-CAR F.H.U., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Radioamateurs - apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren creditcard vergunningen. Het is gevestigd in Justynów, Polen.

 7. TECNICAS RADIOFISICAS S.L.

  Spanje

 8. GMG GENERALMIETGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

 1. RM - COSTRUZIONI ELETTRONICHE

  Italië

 2. ITALPONTI

  Italië

 3. COM.TEL. S.N.C.

  Italië

 4. RADIO COOPERATIVA

  Italië

 5. SUPER RADIO DI BITOSSI ROBERTO

  Italië

 6. I.L. ELETTRONICA S.R.L.

  Italië

 7. G.V. TELECOM

  Italië

 8. RADIO SFERA REGIONE S.R.L.

  Italië

 9. ELLO' DI STEFANO ZANNONI

  Italië

 10. NUOVA RETE S.R.L.

  Italië

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis