• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • rechtszaken - adviesbureaus

Resultaten voor

Rechtszaken - adviesbureaus - Import export

 1. ANWALTSSOZIETÄT · EGGER + PARTNER · STUDIO LEGALE ASSOCIATO

  Italië

  Recht : industrie, bedrijven, familie, erfopvolging, verzekering, onroerend goed, transport, strafrecht, wettelijke aansprakelijkheid, internationaal privaatrecht, contracten, administratief recht, sport- en skirecht, erfenissen en uitvoering. Het kantoor is lid van Eurojuris International.

 2. ALESSANDRO TALARICO

  Italië

  Het advocatenkantoor Talarico heeft zijn hoofdkantoor in Turijn en beschikt over een dicht netwerk van partners in Milaan, Rome en andere Europese en Zuid-Amerikaanse landen. Het kantoor is internationaal actief en heeft het ook belangrijke samenwerkingen tot stand gebracht met partners in Dubai en Sao Pahgulo (Brazilië), met juridische entiteiten van een vergelijkbare omvang en een gelijkwaardig expertiseniveau. Het kantoor levert up-to-date diensten en adviezen, met name aan kleine en middelgrote ondernemingen, ook online

 3. THEMIS LEGAL

  België

  Themis Legal is een advocatenkantoor gelegen in Vlezenbeek (Sint-Pieters-Leeuw) aan de rand van Brussel waar een persoonlijke en kwalitatieve dienstverlening voorop staat. De advocaten van Themis Legal behandelen hun dossiers met bijzondere toewijding en trachten alles in het werk te stellen om de aan hen toevertrouwde dossiers op de meest eenvoudige en efficiënte wijze en in de kortst mogelijke tijd tot een goed einde te brengen. Zij gaan in de eerste plaats steeds op zoek naar efficiënte oplossingen waarbij onderhandelingen en bemiddeling voorop staat. De advocaten van Themis Legal staan hun cliënten bij in dossiers van burgerlijke, strafrechtelijke en handelsrechtelijke aard en leveren bijstand aan alle actoren die betrokken kunnen zijn bij een bepaald geschil (particulieren, kleine of grote ondernemingen, lokale overheden, ...).

 4. NOTARIO JUAN CARLOS MARTÍN ROMERO

  Spanje

  Notaris en lid van Section Internationale. Testamenten, erfenissen, erfopvolgingen, redactie van huwelijkscontracten, volmachten, oprichting van bedrijven, authentieke akten, aankoop-verkoop van onroerende goederen

 5. SOTERYAH IP

  Frankrijk

  Het bedrijf SOTERYAH IP, is een Dienstverlener, en actief in de sector Rechtszaken - adviesbureaus. Het is tevens aanwezig in de sectoren Commerciële bescherming - octrooien, schattingen van octrooien, octrooien en merken, en industriële octrooien. Het is gevestigd in Castelnau-Le-Lez, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CABINET D'AVOCAT ARNAUD SOTON

  Frankrijk

  Het bedrijf CABINET D'AVOCAT ARNAUD SOTON, is een Dienstverlener, en actief in de sector Rechtszaken - adviesbureaus. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fiscaal advies, en advocaat. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 2. STUDIO NOTARILE GIAN LUCA CRISTIANI

  Italië

  Het bedrijf STUDIO NOTARILE GIAN LUCA CRISTIANI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Rechtszaken - adviesbureaus. Het is tevens aanwezig in de sectoren notarissen, notarisonderzoek, notariele diensten, en contractuele assistentie. Het is gevestigd in Campiglia Marittima, Italië.

 3. STUDIO LEGALE NARDONE, D'ATTORRE, IMPROTA, OLIVIERO & PARTNERS

  Italië

  Het bedrijf STUDIO LEGALE NARDONE, D'ATTORRE, IMPROTA, OLIVIERO & PARTNERS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Rechtszaken - adviesbureaus. Het is tevens aanwezig in de sectoren intellectueel eigendomsrecht, internationaal juridisch advies, professionele adviesdiensten, en juridisch adviseur. Het is gevestigd in Napoli, Italië.

 4. KANZLEI SCHRAMM TSCHURTSCHENTHALER MALL ELLECOSTA

  Italië

  Het bedrijf KANZLEI SCHRAMM TSCHURTSCHENTHALER MALL ELLECOSTA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Rechtszaken - adviesbureaus. Het is tevens aanwezig in de sectoren arbeidsrecht, familierecht, administratief recht, specialisatie privaatrecht, commercieel recht, specialisatie arbeidsrecht, specialisatie verzekeringrecht, specialisatie familierecht, en economisch recht. Het is gevestigd in Brunico, Italië.

 5. STUDIO LEGALE ASSOCIATO VECCHI ROSA E DALMONTE DONATELLA

  Italië

  Het bedrijf STUDIO LEGALE ASSOCIATO VECCHI ROSA E DALMONTE DONATELLA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Rechtszaken - adviesbureaus. Het is tevens aanwezig in de sectoren juridisch adviseur, juridische assistentie, internationaal juridisch advies, en wettelijke diensten voor industriele bedrijven. Het is gevestigd in Lugo, Italië.

 1. GARTNER AVV. RA DR. INGRID

  Italië

  Het bedrijf GARTNER AVV. RA DR. INGRID, is een Dienstverlener, en actief in de sector Rechtszaken - adviesbureaus. Het is tevens aanwezig in de sectoren advocaat burgerlijke zaken, juridische assistentie, juridisch adviseur, specialisatie buitengerechtelijk advies, specialisatie erfrecht, specialisatie privaatrecht, plaatsing, agrarisch recht, en familierecht. Het is gevestigd in Merano, Italië.

 2. PERROTTA WALTER

  Italië

  Het bedrijf PERROTTA WALTER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Rechtszaken - adviesbureaus. Het is tevens aanwezig in de sectoren advocatenpraktijken, juridisch adviseur, en juridische assistentie. Het is gevestigd in Cosenza, Italië.

 1. CLAUDIA OGGIANI

  Italië

  Het bedrijf CLAUDIA OGGIANI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Rechtszaken - adviesbureaus. Het is tevens aanwezig in de sectoren juridisch adviseur, juridische assistentie, specialisatie buitengerechtelijk advies, en strafrecht. Het is gevestigd in Villadossola, Italië.

 2. STUDIO LEGALE CALDAROLA AVV. GIUSEPPE E AVV. CATERINA

  Italië

  Het bedrijf STUDIO LEGALE CALDAROLA AVV. GIUSEPPE E AVV. CATERINA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Rechtszaken - adviesbureaus. Het is tevens aanwezig in de sectoren advocaat burgerlijke zaken, arbeidsrecht, specialisatie privaatrecht, en juridisch adviseur. Het is gevestigd in Reggio Nell'emilia, Italië.

 3. AVV. MELCHIORRE CAREDDU

  Italië

  Het bedrijf AVV. MELCHIORRE CAREDDU, is een Dienstverlener, en actief in de sector Rechtszaken - adviesbureaus. Het is tevens aanwezig in de sectoren advocaat burgerlijke zaken, juridische assistentie, assistentie contracten voor samenwerkingsakkoorden, en juridisch adviseur. Het is gevestigd in Siniscola, Italië.

 4. «O2 CONSULTING» LLC

  Rusland

  O2 Consulting is een leidend Russisch advocatenkantoor dat klanten een brede vakkennis biedt op het gebied van de Russische en buitenlandse wetgeving, belasting, reglementen in diverse sectoren van de economie. De klantenkring van O2 Consulting bestaat uit internationale en Russische private-equityfondsen, durfkapitaalfondsen, industriële holdings, nationale en internationale industriële ondernemingen, high-tech startups en ondernemers. De specialisten van O2 Consulting beschikken over een eersteklas opleiding en praktijkervaring in Rusland en in het buitenland. De onderneming heeft ervaring in de structurering van bedrijfsfiscaliteit voor investeringsplannen, handeling als bedrijfsjurist van fondsen, ondersteuning van projecten van Fusie&Overname/Private Equity/Durfkapitaal, advies aan grote industriële holdings, beleggingsmaatschappijen. De unieke eigenschap van O2 Consulting is dat de onderneming functioneert als een "one stop shop", door de expertise van zes kernactiviteiten combineert - belastingrecht, ondernemingsrecht, internationaal recht, internationaal structureringsrecht en belastingrecht, FINTECH.

 5. MICHAEL CHAMBERS & CO. LLC

  Cyprus

  Beste juridische diensten van ervaren en goed geïnformeerde advocaten om strategieën te vinden voor juridische kwesties.We zetten ons in om snelle en kostenbesparende oplossingen te bieden. We begrijpen dat uw bedrijf snel en tegen een gunstig tarief juridische diensten nodig heeft. We bieden waardevolle, directe antwoorden op juridische vragen over arbitrage, bankwezen en financiën, contractrecht, bedrijfs- en commercieel recht, strafrecht, recht m.b.t. E-handel, arbeidsrecht, familierecht, intellectuele eigendom, internationale belastingplanning, procesvoering, zeerecht, trusts

 6. BATILEX

  België

  BATILEX is gespecialiseerd in de technisch-juridische assistentie voor de bouwsector. Wij begeleiden u bij het beheer van uw geschillen of schadegevallen rond de uitvoering van bouwwerkzaamheden. Hierbij gebruiken wij een unieke methode, MEDIABUILT genaamd, bedoeld voor de professionals in de bouwsector zoals projectontwikkelaars, opdrachtgevers, architecten en verzekeraars. Met deze methode kan op de risico's geanticipeerd worden, kunnen geschillen snel beheerd worden en kan vermeden worden een beroep te doen op de rechtbank teneinde financiële verliezen te vermijden n.a.v. het eventueel stilvallen van een bouwproject. Wij bieden twee soorten tussenkomsten: een globale of gerichte tussenkomst. Zo wordt de MEDIABUILT-methode bij het begin en het einde van het bouwproject meegenomen. Wij staan u terzijde totdat uw project helemaal af is. Ons leidmotief is: adviseren, begeleiden en bemiddelen. Wij zijn uw ideale partner wanneer u een bouwproject opstart of als u tijdens een bouwproject problemen tegenkomt.

 7. VILANOVA-RAMBLA ADVOCATS

  Spanje

  1 UUR GRATIS PARKEREN VOOR AL ONZE KLANTEN OP DE PARKEERPLAATS GELEGEN Plaça Soler i Carbonell, 08800 Vilanova i la Geltrú (PLAÇA DEL MERCAT). Wij stellen onze zin voor ethiek en onze commerciële uitmuntendheid ten dienste van onze klanten. Wij zijn gespecialiseerd in burgerrecht en handelsrecht (verplichtingen, contracten, echtscheidingen, erfopvolgingen, erfgoedbeheer, ondernemingen, arbeidsrecht, ongevallen), maar ook in strafrecht (verdediging/beschuldiging, geschillen, gekarakteriseerde geweldsmisdrijven, economische misdrijven, verwondingen, e.d.).

 8. KEYSER ADVOCATEN

  België

  Keyser advocaten in Antwerpen is gespecialiseerd in het familierecht zoals echtscheidingen, alimentatie, familiaal vermogensrecht en erfrecht. De kennis en ervaring van onze juristen vormen het fundament van de gepersonaliseerde strategie die we in ons kantoor voor u uitstippelen. Efficiëntie, financiële zekerheid en familiaal belang staan daarbij altijd voorop. Wij zijn ook thuis in complexe internationale materies. Onze rijke ervaring en grondige kennis zorgen ervoor dat wij u kunnen bijstaan met deskundig advies. Heeft u vragen over adoptie, voogdij, vermogensrecht, testamenten, personenrecht of wenst u een consultatie met één van onze gespecialiseerde advocaten? Neem dan contact op met ons advocatenkantoor in Antwerpen.

 1. AM ADVOCATUUR

  Nederland

  AM advocatuur is een specialist op het gebied van huurrecht en algemeen verbintenissenrecht, speciaal voor inwoners en ondernemers in en om Veldhoven die graag een advocaat dichtbij hebben. AM advocatuur richt zich met name op particulieren en kleine ondernemers. Die zijn vaak de underdog en hebben veelal een kleine beurs. Dat maakt het niet altijd makkelijk om in juridische geschillen je gelijk te halen. AM advocatuur zet zich in voor de underdog, omdat underdog niet gelijk staat aan ongelijk hebben. De prijs houdt AM advocatuur laag door wel te investeren in kennis en klanten, maar niet in statussymbolen zoals een duur kantoorpand of dure leaseauto. Heeft u rechtshulp en een goede advocaat nodig? Zoek niet verder. AM advocatuur biedt hulp bij uw huur(huis)geschillen. Zowel op het gebied van huurrecht woonruimte als huurrecht bedrijfsruimte Voor juridisch advies of het voeren van procedures. Dichtbij huis voor inwoners en ondernemers in Veldhoven Voor een afspraak bij u thuis of op uw kantoor Vertrouwd in plaats van afstandelijk Betaalbaar, betrokken en laagdrempelig Topkwaliteit tegen scherpe prijs. U kunt met al uw juridische vragen bij mij aankloppen. Of u nu advies wilt, bijstand nodig heeft bij onderhandelingen of er geprocedeerd moet worden bij de rechtbank. Neem contact op en we bespreken wat ik voor u kan betekenen.

 2. SALVA SCHADERECHT ADVOCATUUR

  Nederland

  Advocatenkantoor voor aansprakelijkheid, letselschade en verzekeringsrecht. Helpt particulieren en bedrijven met alle vragen en geschillen over verzekeringsdekking en aansprakelijkheidsrecht. Heeft uw bedrijf een geschil met de verzekering? Salva Schaderecht bekijkt met u wat de mogelijkheden zijn. Heeft uw bedrijf bij het contracteren vragen over de bepalingen over aansprakelijkheid en verzekering? Vraag advies en voorkom geschillen. Heeft uw bedrijf vragen over werkgeversaansprakelijkheid en de veiligheid op de werkvloer? Salva Schaderecht helpt u met inzicht in uw juridische positie. Wordt uw bedrijf aansprakelijk gesteld door een ander die schade stelt te hebben? Salva Schaderecht houdt namens uw bedrijf alle claims af en voert namens uw bedrijf verweer in een eventuele rechtszaak. Salva Schaderecht heeft uitgebreide ervaring met het voeren van procedures door heel Nederland. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking en Salva Schaderecht laat weten wat de mogelijkheden zijn. De kosten worden vooraf besproken zodat u nooit voor verassingen komt te staan.

 3. JURIDISCHE ADVIESBUREAU NOORD

  Nederland

  Juridisch adviesbureau Noord zorgt voor persoonlijke bijstand in tal van geschillen en spreekt begrijpelijke taal! Gerichte oplossingen en rechtszaken voorkomen is het streven. U kunt op verschillende manieren uw hulpvraag bij het bureau neerleggen en komen wanneer u dit wenst bij u thuis en/of op kantoor om dit met u te bepreken. U wordt onder meer van advies (en zo nodig bijstand) voorzien op het gebied van: Arbeidsrecht - ontslag - opstellen & beoordelen van contracten, overeenkomsten en algemene voorwaarden - geschillen met de overheid: zoals gemeenten, Sociale verzekeringsbank, DUO, Belastingdienst en Rdw - maar ook huurzaken - incasso zaken - aankopen. Staat het advies wat u nodig heeft er niet bij, neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

 4. RECHTSHULP NEDERLAND B.V.

  Nederland

  Rechtshulp Nederland geeft gratis juridisch advies. Heeft u daarna rechtsbijstand nodig, dan kunt u gebruik maken van de jurist en advocaat van Rechtshulp Nederland. Vooraf maken we heldere afspraken over de te verrichten werkzaamheden in het buitengerechtelijke traject en de kosten. Onze jurist werkt op basis van een All-Inclusive prijs. Lukt het niet om buitengerechtelijk te incasseren, dan bieden wij een aantrekkelijke mogelijkheid om met procesfinanciering uw zaak door een rechter te laten beoordelen. Valt het oordeel van de rechter in uw voordeel uit, dan kunnen wij via onze samenwerkingspartner Gratis Deurwaarder, het vonnis of beschikking tegen een win-fee laten incasseren. U bent verzekerd van deskundige juristen en lage kosten voor juridische bijstand.

 5. LAMOTE STRAGIER ADVOCATEN

  België

  Lamote Stragier Advocaten is een nichekantoor gespecialiseerd in het fiscaal recht, het ondernemingsrecht en overnames. Het team heeft decennia ervaring in high-end dossiers binnen elk van deze domeinen, zowel in advies als in geschillen. We werken flexibel samen met de ondernemer en al wie hem omringt (kader, boekhouder, accountant, revisor, consultant, bankier en notaris). De aanpak is dynamisch en steeds geënt op de concrete noden: creatief, hands on, juridisch stevig gedragen en met voeling voor de bedrijfsrealiteit. Onze advocaten van de fiscaliteit en deze van het ondernemingsrecht vormen tegelijk een one-stop overnameteam dat elke bedrijfsovername van a tot z begeleidt, zowel voor verkopers als voor kopers. SPECIALISATIES: Fiscaal recht: fiscaal advies, fiscale geschillen, herstructureringen, vermogensplanning Ondernemingsrecht: handels- en economisch recht, vennootschapsrecht, ondernemingen in moeilijkheden, vastgoed Overnames: overnamerijp maken van het te verkopen bedrijf, Opmaak van letters of intent, non disclosure agreements, ..., Overnamecontracten op maat, Begeleiden en/of uitvoeren van de due diligence

 6. PROCEDEERWINKEL

  Nederland

  De Procedeerwinkel helpt consumenten en bedrijven met gratis juridisch advies om onterecht betaald geld terug te vorderen via de kantonrechter, bijvoorbeeld het terugvorderen van makelaarskosten. Wij werken met een no-cure-no-pay systeem zodat u zeker bent van terugbetaling, anders betalen wij al uw kosten. Allereerst vult u uw eigen (persoons)gegevens en de (persoons)gegevens van de makelaar in op onze website. Vervolgens stellen wij op basis van alle gegevens een kant-en-klare dagvaarding voor u op. Wij stellen daarnaast een brief voor u op aan de makelaar waarin wij de makelaar dringend verzoeken het onterecht betaalde geld terug te betalen. De dagvaarding kunt u samen met de brief meesturen als pressiemiddel. In geval de makelaar niet betaalt, heeft u een kant-en-klare dagvaarding waarmee u zelf - of via De Procedeerwinkel - direct een rechtszaak kunt starten. De rechtszaak leidt tot een vonnis van de rechter. Met dit vonnis kunt u beslag laten leggen op bankrekeningen, het inkomen en goederen van de makelaar. Uit de opbrengst van het beslag wordt u betaald. Onze dienst is ook uitermate geschikt voor lage geldbedragen omdat de makelaar bij veroordeling al uw kosten moet vergoeden. U kunt dus in veel gevallen kosteloos uw geld terugkkrijgen. Bovendien is onze dienst geschikt voor zowel bedrijven als particulieren.

 7. LETSELDIRECT LETSELSCHADE ADVOCAAT

  Nederland

  Letselschade advocaat schadevergoeding na ongeval. Wilt u een schadevergoeding claimen na een ongeval op het werk, een medische fout of een ongeval met de auto? Dan kunnen wij u goed helpen. Bent u op zoek naar een gedreven letselschade advocaat of jurist om uw schadete berekenen en te claimen? Wij hebben alle juridische kennis en zijn uiterst ervaren. Wij kunnen u gratis helpen met het berekenen en claimen van uw schadevergoeding. Letsel kan in veel gevallen emotionele, fysieke en financiële gevolgen hebben. Als u hulp wenst van een ervaren advocaat of jurist, dan kunt u direct met ons bellen. Wij proberen om uw zorgen uit uw handen te pakken. Meld uw letselschade en wij kunnen u meteen vertellen hoe wij uw schade gaan claimen. U ontvangt al binnen een paar dagen een voorschot op uw schade. Dat betekent dat een klein deel van uw vergoeding al snel wordt uitbetaald. Zo kunt u met dat geld de eerste kosten na het ongeval al betalen. Nadat aansprakelijkheid is erkend komt uw hele schade in aanmerking voor een schadevergoeding en kan uw letselschade worden uitgerekend en geclaimd. Dus bent u op zoek naar een ervaren letselschade advocaat of jurist om uw schadevergoeding te claimen na een ongeval? Dan hoeft u gelukkig niet langer verder te zoeken. Wij helpen u voortvarend met het claimen van uw hele letselschadevergoeding. Bent u benieuwd naar de kosten van een ervaren advocaat of expert? Het kost u helemaal niks. Wij claimen onze kosten separaat bij de wederpartij.

 8. WYSOCKI MARIUSZ. KANCELARIA ADWOKACKA

  Polen

  Ons advocatenkantoor biedt juridische bijstand voor de meeste juridische problemen – problemen in verband met sociale zekerheidsrecht. Laten we samen zaken doen! Merken en specialismes – verzekeringsrecht (vergoeding) – familierecht (echtscheiding, alimentatiegeld) – strafrecht (verdediging) – burgerlijk recht (eigendomsrechten, consumentencontracten) – economisch en handelsrecht (commerciële bedrijven, rechtshandhaving) – meer (arbeidsrecht en sociale zekerheid, canoniek recht, huurrecht, Europees recht).

 9. STUDIO LEGALE MORENA

  Italië

  Juridisch kantoor Morena is, in samenwerking met Attis Legal - internationale advocaten, waarvan het hoofdkantoor zich in Barcelona, in Europa, Azië, Afrika en Zuid-Amerika bevindt, actief in commercieel recht (oprichting van bedrijven, samenstellen, joint venture), advies in de aardolie- en gassector (licenties, financiering van projecten, belastingvoering), internationale contracten (internationale onderaanbesteding, franchisecontracten, verkoopkantoor), incasso van schuldvorderingen en intellectueel eigendom.

 10. VERVOORN & WERNINK ADVOCATEN LLP

  Nederland

  Vervoorn & Wernink Advocaten LLP is een kantoor voor civielrechtelijke geschillenbeslechting, procesvoering en advies, gevestigd in Nieuwkoop en Leiden. Met onze degelijke kennis van het civiel recht en het burgerlijk procesrecht behalen wij optimale resultaten voor onze cliënten, vaak in complexe kwesties, ook in zaken met een internationale dimensie. Onze advocaten zijn bedreven in het burgerlijk procesrecht alsmede het Europees en internationaal procesrecht. Wij procederen nauwgezet, onverstoord en volhardend. We benutten processuele mogelijkheden en zetten hoog in. Wij treden niet alleen succesvol op als advocaat maar zijn ook als adviseur achter de schermen betrokken bij zaken: toegankelijk, to the point en oplossingsgericht. Bij ons is het geheel meer dan de som der delen. Wij streven naar synergie door voortdurend overleg. En dat zien wij terug in de hechte relaties met onze cliënten. In toenemende mate vertrouwen cliënten hun belangrijkste zaken aan ons toe. Eerlijke antwoorden, realistische oplossingen. Dat mag u van Vervoorn & Wernink verwachten. Belt u gerust voor een oriënterend gesprek. Wij voorzien u dan vrijblijvend van globaal advies.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Rechtszaken - adviesbureaus - Import export

Aantal resultaten

57.825 Bedrijven