• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • rechtszaken - adviesbureaus

Resultaten voor

Rechtszaken - adviesbureaus - Import export

 1. «ROBOCLAIM» LIMITED LIABILITY COMPANY

  Rusland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf Roboclaim, opgericht in 2019, ontwikkelt applicatiesoftware voor het bankwezen, de financiële sector en verzekeringsmaatschappijen, maar ook voor parkeerterreinen en nutsbedrijven. Roboclaim creëert softwareoplossingen die de bedrijfsactiviteiten van organisaties optimaliseren, juridische transacties automatiseren en openstaande vorderingen afhandelen. Software voor elektronische gegevensverwerking van Roboclaim helpt bij het ontwikkelen van optimale up-to-date oplossingen en schept voorwaarden voor de ontwikkeling en schaalvergroting van een bedrijf. Een van de succesvolle ontwikkelingen van het bedrijf is het cloudplatform URROBOT, dat het debiteurenbeheer automatiseert ten behoeve van organisaties, magistraten en gerechtsdeurwaarders. Het platform vergemakkelijkt alle stappen van het werk: van automatische telefoontjes naar schuldenaars tot het opstellen van verzoeken aan de federale belastingsdienst en banken om deurwaarders aan te stellen. URROBOT maakt de afhandeling van debiteuren 45 keer sneller, voorspelt schulden en hun betaling door kunstmatige intelligentie, en automatiseert allerlei berekeningen.

  Website Open In New icon
 2. AVELAN, LLC

  Rusland

  Verified by europages badge

  Het advocatenkantoor “Avelan” werd opgericht in 2006 en is een toonaangevend advocatenbureau in Rusland. Het kantoor biedt een breed scala juridische diensten voor bijstand bij handelsactiviteiten van organisaties en voor het beschermen van handelsbelangen in alle regio's van de Russische Federatie, inclusief het Gemenebest van Onafhankelijke Staten (GOS). De geloofwaardigheid van de advocaten bij “AVELAN” wordt gestaafd door de beoordelingen, talloze publicaties en recensies van experts in vooraanstaande handelsmedia evenals door de hoge klanttevredenheid. Vestiging van buitenlandse bedrijven in Rusland: • advisering over de bedrijfsvorm en de voetafdruk van buitenlandse bedrijven in Rusland; • openen en registreren van een filiaal/ vertegenwoordigend kantoor van een buitenlands bedrijf; • oprichting van Russische rechtspersonen met buitenlandse deelname; • bijstand bij het openen van bankrekeningen; • registratie bij belastingkantoren; • opstellen van boekhoudkundige verklaringen; • opstellen van contracten.

  Website Open In New icon
 3. ANWALTSSOZIETÄT · EGGER + PARTNER · STUDIO LEGALE ASSOCIATO

  Italië

  Verified by europages badge

  Recht : industrie, bedrijven, familie, erfopvolging, verzekering, onroerend goed, transport, strafrecht, wettelijke aansprakelijkheid, internationaal privaatrecht, contracten, administratief recht, sport- en skirecht, erfenissen en uitvoering. Het kantoor is lid van Eurojuris International.

  Website Open In New icon
 4. NOTARIO JUAN CARLOS MARTÍN ROMERO

  Spanje

  Verified by europages badge

  Notaris en lid van Section Internationale. Testamenten, erfenissen, erfopvolgingen, redactie van huwelijkscontracten, volmachten, oprichting van bedrijven, authentieke akten, aankoop-verkoop van onroerende goederen

  Website Open In New icon
 5. SOTERYAH IP

  Frankrijk

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CABINET D'AVOCAT ARNAUD SOTON

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 2. KANZLEI SCHRAMM TSCHURTSCHENTHALER MALL ELLECOSTA

  Italië

  Verified by europages badge
 3. RECHTSANWALT - PANCHERI & UNTERHOFER - RECHTSANWALTSSOZIETÄT - ANWALTSKANZLEI - STUDIO LEGALE ASSOCIATO

  Italië

  Verified by europages badge
 4. STUDIO LEGALE NARDONE, D'ATTORRE, IMPROTA, OLIVIERO & PARTNERS

  Italië

  Verified by europages badge
 5. STUDIO LEGALE NARDONE, D'ATTORRE, IMPROTA, OLIVIERO & PARTNERS

  Italië

  Verified by europages badge
 1. AVV. BARBERIO ROSSELLA

  Italië

  Verified by europages badge
 2. GARTNER AVV. RA DR. INGRID

  Italië

  Verified by europages badge
 3. MASIELLO STUDIO LEGALE ASSOCIATO

  Italië

  Verified by europages badge
 4. DR. HUBER UND DR. OLSEN KANZLEI FÜR ARBEITSRECHT

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. MICHAEL CHAMBERS & CO. LLC

  Cyprus

  Beste juridische diensten van ervaren en goed geïnformeerde advocaten om strategieën te vinden voor juridische kwesties.We zetten ons in om snelle en kostenbesparende oplossingen te bieden. We begrijpen dat uw bedrijf snel en tegen een gunstig tarief juridische diensten nodig heeft. We bieden waardevolle, directe antwoorden op juridische vragen over arbitrage, bankwezen en financiën, contractrecht, bedrijfs- en commercieel recht, strafrecht, recht m.b.t. E-handel, arbeidsrecht, familierecht, intellectuele eigendom, internationale belastingplanning, procesvoering, zeerecht, trusts

 6. «O2 CONSULTING» LLC

  Rusland

  O2 Consulting is een leidend Russisch advocatenkantoor dat klanten een brede vakkennis biedt op het gebied van de Russische en buitenlandse wetgeving, belasting, reglementen in diverse sectoren van de economie. De klantenkring van O2 Consulting bestaat uit internationale en Russische private-equityfondsen, durfkapitaalfondsen, industriële holdings, nationale en internationale industriële ondernemingen, high-tech startups en ondernemers. De specialisten van O2 Consulting beschikken over een eersteklas opleiding en praktijkervaring in Rusland en in het buitenland. De onderneming heeft ervaring in de structurering van bedrijfsfiscaliteit voor investeringsplannen, handeling als bedrijfsjurist van fondsen, ondersteuning van projecten van Fusie&Overname/Private Equity/Durfkapitaal, advies aan grote industriële holdings, beleggingsmaatschappijen. De unieke eigenschap van O2 Consulting is dat de onderneming functioneert als een "one stop shop", door de expertise van zes kernactiviteiten combineert - belastingrecht, ondernemingsrecht, internationaal recht, internationaal structureringsrecht en belastingrecht, FINTECH.

 7. STUDIO LEGALE POBITZER - ANWALTSKANZLEI

  Italië

  Wij bieden doeltreffende, praktische oplossingen voor onze cliënten, waarbij hun belangen buiten de rechtbank worden beschermd en gebruik wordt gemaakt van de vrijheid die vaak alleen door onderhandelingen kan worden geboden. We bevinden ons op de grens tussen het Duitstalige en het Italiaanstalige cultuurgebied. Daardoor beperken onze juridische activiteiten zich niet tot kwesties van Italiaans recht, maar strekt zich ook uit tot grensoverschrijdende kwesties, in het bijzonder handels- en economisch recht. Wij behartigen de belangen van buitenlandse bedrijven.

 8. BATILEX

  België

  BATILEX is gespecialiseerd in de technisch-juridische assistentie voor de bouwsector. Wij begeleiden u bij het beheer van uw geschillen of schadegevallen rond de uitvoering van bouwwerkzaamheden. Hierbij gebruiken wij een unieke methode, MEDIABUILT genaamd, bedoeld voor de professionals in de bouwsector zoals projectontwikkelaars, opdrachtgevers, architecten en verzekeraars. Met deze methode kan op de risico's geanticipeerd worden, kunnen geschillen snel beheerd worden en kan vermeden worden een beroep te doen op de rechtbank teneinde financiële verliezen te vermijden n.a.v. het eventueel stilvallen van een bouwproject. Wij bieden twee soorten tussenkomsten: een globale of gerichte tussenkomst. Zo wordt de MEDIABUILT-methode bij het begin en het einde van het bouwproject meegenomen. Wij staan u terzijde totdat uw project helemaal af is. Ons leidmotief is: adviseren, begeleiden en bemiddelen. Wij zijn uw ideale partner wanneer u een bouwproject opstart of als u tijdens een bouwproject problemen tegenkomt.

 9. VILANOVA-RAMBLA ADVOCATS

  Spanje

  1 UUR GRATIS PARKEREN VOOR AL ONZE KLANTEN OP DE PARKEERPLAATS GELEGEN Plaça Soler i Carbonell, 08800 Vilanova i la Geltrú (PLAÇA DEL MERCAT). Wij stellen onze zin voor ethiek en onze commerciële uitmuntendheid ten dienste van onze klanten. Wij zijn gespecialiseerd in burgerrecht en handelsrecht (verplichtingen, contracten, echtscheidingen, erfopvolgingen, erfgoedbeheer, ondernemingen, arbeidsrecht, ongevallen), maar ook in strafrecht (verdediging/beschuldiging, geschillen, gekarakteriseerde geweldsmisdrijven, economische misdrijven, verwondingen, e.d.).

 10. KEYSER ADVOCATEN

  België

  Keyser advocaten in Antwerpen is gespecialiseerd in het familierecht zoals echtscheidingen, alimentatie, familiaal vermogensrecht en erfrecht. De kennis en ervaring van onze juristen vormen het fundament van de gepersonaliseerde strategie die we in ons kantoor voor u uitstippelen. Efficiëntie, financiële zekerheid en familiaal belang staan daarbij altijd voorop. Wij zijn ook thuis in complexe internationale materies. Onze rijke ervaring en grondige kennis zorgen ervoor dat wij u kunnen bijstaan met deskundig advies. Heeft u vragen over adoptie, voogdij, vermogensrecht, testamenten, personenrecht of wenst u een consultatie met één van onze gespecialiseerde advocaten? Neem dan contact op met ons advocatenkantoor in Antwerpen.

 1. AM ADVOCATUUR

  Nederland

  AM advocatuur is een specialist op het gebied van huurrecht en algemeen verbintenissenrecht, speciaal voor inwoners en ondernemers in en om Veldhoven die graag een advocaat dichtbij hebben. AM advocatuur richt zich met name op particulieren en kleine ondernemers. Die zijn vaak de underdog en hebben veelal een kleine beurs. Dat maakt het niet altijd makkelijk om in juridische geschillen je gelijk te halen. AM advocatuur zet zich in voor de underdog, omdat underdog niet gelijk staat aan ongelijk hebben. De prijs houdt AM advocatuur laag door wel te investeren in kennis en klanten, maar niet in statussymbolen zoals een duur kantoorpand of dure leaseauto. Heeft u rechtshulp en een goede advocaat nodig? Zoek niet verder. AM advocatuur biedt hulp bij uw huur(huis)geschillen. Zowel op het gebied van huurrecht woonruimte als huurrecht bedrijfsruimte Voor juridisch advies of het voeren van procedures. Dichtbij huis voor inwoners en ondernemers in Veldhoven Voor een afspraak bij u thuis of op uw kantoor Vertrouwd in plaats van afstandelijk Betaalbaar, betrokken en laagdrempelig Topkwaliteit tegen scherpe prijs. U kunt met al uw juridische vragen bij mij aankloppen. Of u nu advies wilt, bijstand nodig heeft bij onderhandelingen of er geprocedeerd moet worden bij de rechtbank. Neem contact op en we bespreken wat ik voor u kan betekenen.

 2. VALEGIS ADVOCATEN

  Nederland

  Valegis Advocaten is hèt advocatenkantoor in Den Haag & Amsterdam voor bedrijven, instellingen en ondernemende particulieren / werknemers. Wij zijn werkzaam in de volgende vakgebieden; arbeidsrecht, ondernemingsrecht, franchise, fusies & overnames, vastgoedrecht, corporate immigration en privacy. Wij zijn uw vaste juridische sparringpartner en gaan verder dan het alleen afwegen van kansen en risico’s. Concreet, in duidelijke taal en altijd met het oog op uw belangen adviseren wij u bij uw dagelijkse activiteiten als ondernemer en assisteren wij u bij procedures, waar die nodig of onvermijdelijk zijn. Juist door deze moderne en zakelijke werkwijze werken wij met de meeste van onze cliënten al zeer langdurig samen. Door de diversiteit in onze profielen en achtergronden kunnen wij ondersteuning bieden op elk rechtsgebied waar u als ondernemer behoefte aan heeft. Juist door deze moderne en zakelijke werkwijze werken wij met de meeste van onze cliënten al zeer langdurig samen. Door de diversiteit in onze profielen en achtergronden kunnen wij ondersteuning bieden op elk rechtsgebied waar u als ondernemer behoefte aan heeft. U bent een ondernemer die nieuwe uitdagingen niet uit de weg gaat en ook grensoverschrijdende mogelijkheden ziet. U weet als geen ander hoe uw bedrijf werkt. Op het gebied van juridische dienstverlening wilt u daarom een partij die grondig investeert in kennis van uw bedrijf en uw bedrijfsvoering. Een teamgenoot en sparringpartner die intensief betrokken is.

 3. MINERVA ADVOCATEN

  Nederland

  Advocatenkantoor Minerva werd in 2019 opgericht door drie advocaten met ruime ervaring in de advocatuur, die in de loop der jaren verbonden zijn geweest aan diverse Rotterdamse advocatenkantoren, en nu samen een mooi en modern kantoor runnen. De partners van Minerva Advocaten hebben ieder een zeer ruime ervaring in de advocatuur en hebben besloten om een nieuw 21ste eeuws kantoor neer te zetten, waarin traditie en innovatie hand in hand gaan. De expertisegebieden van Minerva Advocaten zijn: Ondernemingsrecht, Litigation (rechtbankprocedures) en Arbitrage, Transportrecht, Handelsrecht, Verzekeringsrecht, Aansprakelijkheidsrecht en Arbeidsrecht. Bij Minerva Advocaten denken we in oplossingen. Onder het motto: 'Uw probleem, onze zorg', staan wij onze cliënte bij om die oplossingen te realiseren. Onze advocaten zijn praktisch ingesteld en staan voor de Rotterdamse mentaliteit: niet zeuren en doorpakken. Met de cliënten bestaat een vertrouwensband, waarbij oprechte interesse in mensen en betrokkenheid in de business van de cliënt voor ons vanzelfsprekend is.

 4. WIENEN & VAN TELLINGEN ADVOCATEN

  Nederland

  Wienen & van Tellingen Advocaten Almere is een advocatenkantoor in het centrum van Almere. De advocaten van Wienen & van Tellingen Advocaten zijn specialisten in het familierecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht, huurrecht en het bestuursrecht, waaronder het sociaal zekerheidsrecht. Wienen & van Tellingen Advocaten is toegankelijk. U kunt zonder afspraak bij het advocatenkantoor binnenlopen voor een gratis adviesgesprek. U krijgt dan meteen een advocaat te spreken aan wie u uw juridische probleem kunt voorleggen. Wienen & van Tellingen Advocaten maakt vooraf met u een duidelijke prijsafspraak. Zo weet u vooraf wat uw advocaatkosten maximaal zullen worden en wordt u nooit geconfronteerd met onverwacht hoge advocaatkosten.

 5. JURIDISCHE ADVIESBUREAU NOORD

  Nederland

  Juridisch adviesbureau Noord zorgt voor persoonlijke bijstand in tal van geschillen en spreekt begrijpelijke taal! Gerichte oplossingen en rechtszaken voorkomen is het streven. U kunt op verschillende manieren uw hulpvraag bij het bureau neerleggen en komen wanneer u dit wenst bij u thuis en/of op kantoor om dit met u te bepreken. U wordt onder meer van advies (en zo nodig bijstand) voorzien op het gebied van: Arbeidsrecht - ontslag - opstellen & beoordelen van contracten, overeenkomsten en algemene voorwaarden - geschillen met de overheid: zoals gemeenten, Sociale verzekeringsbank, DUO, Belastingdienst en Rdw - maar ook huurzaken - incasso zaken - aankopen. Staat het advies wat u nodig heeft er niet bij, neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

 6. RECHTSHULP NEDERLAND B.V.

  Nederland

  Rechtshulp Nederland geeft gratis juridisch advies. Heeft u daarna rechtsbijstand nodig, dan kunt u gebruik maken van de jurist en advocaat van Rechtshulp Nederland. Vooraf maken we heldere afspraken over de te verrichten werkzaamheden in het buitengerechtelijke traject en de kosten. Onze jurist werkt op basis van een All-Inclusive prijs. Lukt het niet om buitengerechtelijk te incasseren, dan bieden wij een aantrekkelijke mogelijkheid om met procesfinanciering uw zaak door een rechter te laten beoordelen. Valt het oordeel van de rechter in uw voordeel uit, dan kunnen wij via onze samenwerkingspartner Gratis Deurwaarder, het vonnis of beschikking tegen een win-fee laten incasseren. U bent verzekerd van deskundige juristen en lage kosten voor juridische bijstand.

 7. GROENEVELD ADVOCATUUR

  Nederland

  Groeneveld Advocatuur voor ondernemers is een advocatenkantoor gevestigd in Midden-Groningen op het gebied van huurrecht, arbeidsrecht, civiel recht en Bbz (Besluit bijstand voor zelfstandigen). Huur- en arbeidsrecht Als verhuurder of ondernemer met personeel staat u soms voor lastige juridische geschillen met uw huurder of werknemer. U wilt bijvoorbeeld het huurcontract verbreken, maar de huurder wil daaraan geen gehoor geven. Of u wilt het concurrentiebeding laten gelden, omdat dit beding door uw (voormalig) werknemer niet wordt nagekomen? Groeneveld Advocatuur gevestigd in Hoogezand, gemeente Midden-Groningen is werkzaam in de provincies Groningen en Drenthe. Wij staan u als ondernemer bij in deze kwesties. Daarbij trachten wij eerst tot een minnelijke oplossing te komen. Een procedure zien wij als laatste mogelijkheid. Bbz recht Start ups en gevestigde ondernemers kunnen in tijdelijke financiële problemen komen waardoor hun voortbestaan in het gevaar komt. Een Bbz-uitkering of -krediet kan dat voorkomen. Een Bbz vraagt u aan bij uw eigen gemeente. Groeneveld Advocatuur is ervaren in bezwaar en beroepsprocedures tegen weigering of intrekking van een Bbz uitkering.

 8. PROCEDEERWINKEL

  Nederland

  De Procedeerwinkel helpt consumenten en bedrijven met gratis juridisch advies om onterecht betaald geld terug te vorderen via de kantonrechter, bijvoorbeeld het terugvorderen van makelaarskosten. Wij werken met een no-cure-no-pay systeem zodat u zeker bent van terugbetaling, anders betalen wij al uw kosten. Allereerst vult u uw eigen (persoons)gegevens en de (persoons)gegevens van de makelaar in op onze website. Vervolgens stellen wij op basis van alle gegevens een kant-en-klare dagvaarding voor u op. Wij stellen daarnaast een brief voor u op aan de makelaar waarin wij de makelaar dringend verzoeken het onterecht betaalde geld terug te betalen. De dagvaarding kunt u samen met de brief meesturen als pressiemiddel. In geval de makelaar niet betaalt, heeft u een kant-en-klare dagvaarding waarmee u zelf - of via De Procedeerwinkel - direct een rechtszaak kunt starten. De rechtszaak leidt tot een vonnis van de rechter. Met dit vonnis kunt u beslag laten leggen op bankrekeningen, het inkomen en goederen van de makelaar. Uit de opbrengst van het beslag wordt u betaald. Onze dienst is ook uitermate geschikt voor lage geldbedragen omdat de makelaar bij veroordeling al uw kosten moet vergoeden. U kunt dus in veel gevallen kosteloos uw geld terugkkrijgen. Bovendien is onze dienst geschikt voor zowel bedrijven als particulieren.

 9. LAMOTE STRAGIER ADVOCATEN

  België

  Lamote Stragier Advocaten is een nichekantoor gespecialiseerd in het fiscaal recht, het ondernemingsrecht en overnames. Het team heeft decennia ervaring in high-end dossiers binnen elk van deze domeinen, zowel in advies als in geschillen. We werken flexibel samen met de ondernemer en al wie hem omringt (kader, boekhouder, accountant, revisor, consultant, bankier en notaris). De aanpak is dynamisch en steeds geënt op de concrete noden: creatief, hands on, juridisch stevig gedragen en met voeling voor de bedrijfsrealiteit. Onze advocaten van de fiscaliteit en deze van het ondernemingsrecht vormen tegelijk een one-stop overnameteam dat elke bedrijfsovername van a tot z begeleidt, zowel voor verkopers als voor kopers. SPECIALISATIES: Fiscaal recht: fiscaal advies, fiscale geschillen, herstructureringen, vermogensplanning Ondernemingsrecht: handels- en economisch recht, vennootschapsrecht, ondernemingen in moeilijkheden, vastgoed Overnames: overnamerijp maken van het te verkopen bedrijf, Opmaak van letters of intent, non disclosure agreements, ..., Overnamecontracten op maat, Begeleiden en/of uitvoeren van de due diligence

 10. WESTSIDE LAW FIRM

  Rusland

  Het advocatenkantoor Westside is één van de Russische advocatenbureaus met een vermaarde internationale reputatie op het gebied van handelsrecht. Het kantoor richt zich met name op handels- en ondernemingsrecht, juridische bijstand voor buitenlandse investeringen in Rusland, Fusies en overnames, vastgoedtransacties, faillissementen en insolventie, arbeids- en migratierecht. Onze advocaten kunnen bogen op een gedegen ervaring in het oplossen commerciële geschillen. We vertegenwoordigen de belangen van onze klanten in de rechtbank of internationale arbitragetribunalen in Rusland of het buitenland. Het advocatenkantoor Westside is erkend via internationale beoordelingen zoals Best Lawyers, IFLR 1000, Legal 500, enz.

Filters

Resultaten voor

Rechtszaken - adviesbureaus - Import export

Aantal resultaten

60.503 bedrijven