• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • recycling en goedereninzameling

Resultaten voor

Recycling en goedereninzameling - Import export

 1. ERDWICH ZERKLEINERUNGS-SYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verbrijzelaar, shredder en individuele recyclinginstallaties - dit is de wereld van ERDWICH. Wij zijn een gespecialiseerde engineering en productiebedrijf van recycling- en shreddertechnologie. Onze kerncompetenties zijn vermalers, complete installaties en uitgebreide services. Of het nu gaat om de industrie of in afvalverwerkingsbedrijven - wanneer het gaat om het verbverbrijzelenom recycling, is ERDWICH uw contactpersoon.Onze een-assige, twee-assige of drie-assige shredder en complete oplossingen zorgen voor efficiënte materiaalrecycling- als een enkele verbrijzelingsmachine of geïntegreerd in een complete shredder- en recyclinginstallatie. Ook op het gebied van LCD monitor recycling gebruikt ERDWICH de nieuwe normen en ondersteunt met twee verschillende benaderingen voor de besparende recycling van LCD-monitors tot 55 ". ERDWICH verbrijzelaar overtuigen door betrouwbaarheid en duurzaamheid.

 2. GMR GESELLSCHAFT FÜR METALLRECYCLING MBH

  Duitsland

  Het GMR Gesellschaft für Metallrecycling GmbH werd opgericht in 1991. Het bedrijf heeft 12 werknemers en is tegenwoordig wereldwijd actief. De jaaromzet in 2001 was 1, 5 miljoen EURO. Het doel van het bedrijf is het milieuvriendelijk recycleren van kwik en kwikhoudend afval van alle soorten, met als doel het kwik dat het afval bevat als grondstof terug te winnen, het te reinigen en het als kwik van de hoogste zuiverheid aan de economische cyclus toe te voegen. Onlangs is het bedrijf met succes betrokken geweest bij de vacuüm-warmtebehandeling en immobilisatie van kwikhoudend slib en natuurlijke radioactieve residuen, evenals bij de productie van edelmetaalconcentraten uit afval en residuen die edele metalen bevatten. Het bedrijf exploiteert 4 door BlmSchG goedgekeurde vacuümrecyclagebedrijven met verschillende bruikbare ruimte op de locatie in Leipzig.

 3. RVG MBH

  Duitsland

  Handel - Recycling - Verwijdering De in januari 2001 opgerichte RVG mbH in Dinslaken is een internationaal actieve onderneming in de handel met vaste en vloeibare bijproducten, energiedragers, vervangingsreductiemiddelen, chemicaliën en afval. Vooral tegenwoordig wordt het steeds belangrijker om met de kostbare grondstoffen die ons op aarde ter beschikking staan zorgzaam om te gaan. In nauwe samenwerking met de industrie spannen wij ons voortdurend in voor de verdere ontwikkeling van het efficiënt gebruik van industrieel afval en bijproducten. Een oplossing moet daarom zowel milieuvriendelijk alsook een kostenefficiënte verwijdering of recycling voor onze klanten zijn.

 4. KNEBEL TEXTILRECYCLING GMBH

  Duitsland

  Oud textiel en oude schoenen inzamelen en verkopen uit overwegend liefdadigheidscontainers.Maandelijkse volumes ongeveer 350 ton. Of het nu olie of energie is - onze middelen worden steeds schaarser.Voor textielvezels zijn beide nodig.Terwijl oud papier al tientallen jaren wordt verzameld en terugkeert naar de grondstoffencyclus, is dit helaas niet het geval bij oude kleding. Maar met elk kledingstuk dat in de afvalbak belandt, worden waardevolle grondstoffen verspild. Het bedrijf Knelel Textil Recycling heeft zich tot doel gesteld om gebruikt textiel op te halen, te verwerken en terug te brengen in de recyclingcyclus.In het belang van het milieu en toekomstige generaties, vindt u hier een overzicht van onze services en producten. Uw team van Knebel Textilrecycling

 5. BARTHMANN-KUNSTSTOFF-RECYCLING GMBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GÖRING TORF- UND RINDENPRODUKTE GMBH & CO. KG

  Duitsland

 2. INFRASERV GMBH & CO. WIESBADEN KG

  Duitsland

 3. METALLDEMONTAGE BLANK

  Duitsland

 4. DS-PROJEKTE GMBH

  Zwitserland

 5. CONTREAG, CONTAINER-REINIGUNGS AG

  Zwitserland

 1. ENTSORGUNGSFACHBETRIEB WERNER SYSTEM-DEMONTAGE GMBH

  Duitsland

 2. KOMREC-RECOND GMBH

  Duitsland

 1. HELLMANN PROCESS MANAGEMENT GMBH & CO KG

  Duitsland

 2. PALLMANN MAHLWERKE GMBH & CO. KG

  Duitsland

 3. BROCKHAUS LENNETAL GMBH

  Duitsland

 4. RCS RECYLING GMBH – RECYCLING CONCEPT SAAR

  Duitsland

 5. NOVABIOTEC DR. FECHTER GMBH

  Duitsland

 6. RHR ROHSTOFFHANDEL RHEINLAND GMBH

  Duitsland

 7. MAGREC. RECYCLING GMBH

  Duitsland

 8. SOVAG, SONDERABFALLVERWERTUNGS-AG

  Zwitserland

 1. TALFER

  Italië

 2. LOTHAR HÖFLER

  Duitsland

 3. STÖCKER INDUSTRIES HARTMUT STÖCKER

  Duitsland

 4. OM TEXTILES

  Italië

 5. GROEZAREC

  België

  Als producent van hoogwaardige bouwpuin-granulaten voor de wegenbouw is Groezarec een gekende waarde, niet alleen in de eigen regio maar ook daar buiten Groezarec heeft in de loop der jaren een stevige reputatie opgebouwd op het vlak van bouwpuin verwerking. Door onze centrale ligging in de regio zijn wij voor onze klanten goed bereikbaar. Onze voornaamste activiteiten zijn: Recyclage of vermalen van bouw- en slooppuin. Verkoop van granulaten voor funderingen en verhardingen. Verkoop van cementgebonden funderingsmaterialen.

 6. NIEULANDT RECYCLING

  België

  Meer dan zestig jaar ervaring zorgt ervoor dat de familie Nieulandt zichzelf kenners mogen noemen als het over de verwerking van oude metalen gaat. Van de eerste ophaalronde van lompen en oud ijzer net na de tweede wereldoorlog of het eerste lapje grond op de Tragel in Aalst, over het afscheid van CNA Containers, tot de intrek in een splinternieuw gebouw in de Victor Bocquéstraat. Elke stap zorgde ervoor dat Nieulandt Recycling zich meer wapende om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan. Zonder geschiedenis, is er geen toekomst. Logisch dus dat de derde generatie Nieulandt met respect voor tradities en familiale waarden doorgroeit in een steeds groter wordende wereld. Sinds de eerste kar oud ijzer in Lebbeke met de hand geknipt werd, evolueerde Oude Metalen Alfons Nieulandt naar Nieulandt Recycling, een moderne handel in oude metalen dat jaarlijks vijftienduizend ton schroot verwerkt. Dat is geen eindpunt. De ambitie is rotsvast: het bedrijf wil blijven bouwen op de fundamenten die in de loop der jaren gelegd zijn en gestaag verder groeien tot een steeds belangrijkere schroothandelaar.

 7. GODTS

  België

  De firma Godts bestaat nu uit een ploeg van ijverige werknemers die vakmanschap hoog in het vaandel dragen. We gaan geen uitdaging uit de weg aangezien we over voldoende machines, van klein tot groot, beschikken. De vakkundige aanpak, de gemotiveerde medewerkers en ons uitgebreid machinepark zijn onze sterkte. U kan op ons een beroep doen voor véél meer dan alleen maar grond- en afbraakwerken. Activiteiten: Grondwerken Afbraakwerken Recyclage Breekwerf Betoncentrale Eigen zandgroeve Grondstabilisatie met kalk of cement Verhuur van containers

 8. VAN DEN NOORT B.V.

  Nederland

  Van den Noort is een toonaangevende dienstverlener actief op het gebied van afvalinzameling, recycling, grond- en sloopwerken en in de handel van zand en puingranulaat. Sinds de oprichting in 1944 is de basis gelegd voor een zelfstandig en onafhankelijk familiebedrijf. Opererend vanuit de hoofdvestiging in Dongen, met nevenvestigingen in Waalwijk, Breda en Sprundel, is Van den Noort al 75 jaar een bekende speler in Midden- en Zuid-Nederland. Op zoek naar een betrouwbare afvalpartner? Van den Noort biedt een passende oplossing voor de inzameling van alle mogelijke soorten afval. Bestel eenvoudig en snel uw container via de webshop. Dagelijks staat een gepassioneerd team van ruim 85 medewerkers klaar om industriële bedrijven, productie- en bouwbedrijven, dienstverlenende en non-profit organisaties, overheden, midden- en kleinbedrijf, maar daarnaast ook particuliere opdrachtgevers, van dienst te zijn. Van den Noort, uw betrouwbare partner op het gebied van afvalinzameling en recycling met 1 aanspreekpunt voor het maximaal ontzorgen van uw afvalmalmanagement door het organiseren en monitoren van de afvalstromen. Wij halen meerwaarde uit de hierbij vrijkomende grondstoffen en hebben aandacht voor een schoner milieu. Wij volgen onze missie, op zoek naar nieuwe mogelijkheden om afval zo efficiënt mogelijk in te zamelen en op een verantwoorde manier te recyclen.

 9. WAASLAND RECYCLING

  België

  De geknipte partner voor een ijzersterke recyclage van alle metalen. Recyclage van ferro-en non-ferro metalen volgens de regels van de kunst, dat is waar Waasland Recycling voor staat. Het resultaat: metaalvoorraden volgens de verwachtingen van onze klanten. Waasland Recycling recycleert en stockeert een breed gamma aan metalen, alles gesorteerd volgens de hoogst mogelijke kwaliteitseisen. Zowel bij het leveren of ophalen van metaalafval, als bij de toelevering van het gerecycleerde metaal, staat service bij Waasland Recycling voorop.

 10. DESPRIET GEBROEDERS

  België

  Activiteiten: Op de site Keizerstraat 48 A Kanaalstraat 6-7 te Stasegem - Harelbeke met een oppervlakte van 5 ha industrieterrein met een loskade langs het kanaal Kortrijk – Bossuyt exploiteren we 2 betoncentrales, breekwerf, containerdienst, recyclage, transport, lossen van schepen & B-top: tussentijdse grondopslag. Projectontwikkeling & logistiek: Tal van industriële sites werden volledig heringericht naar retailparken (oa. Bouwcentrum Pottelberg, Tweebruggen te Lokeren), administratieve en of residentiële parken (oa. De Kien - Kortrijk) en of logistieke parken (oa. Business Centrum Kortrijk).

Filters

Resultaten voor

Recycling en goedereninzameling - Import export

Aantal resultaten

7.266 bedrijven