• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • reiniging - services

Resultaten voor

Reiniging - services - Import export

 1. MA PETITE LAVERIE SARL INNOPRESS

  Frankrijk

 2. NEOVIA GMBH & CO.KG

  Duitsland

  NEOVIA® GmbH und Co. KG werd opgericht in 1988 en heeft zijn hoofdkantoor in Rotenburg an der Wümme. Ons bedrijf is begonnen met de productie en distributie van biologisch afbreekbare ontsmettingsmiddelen zoals ANTI-KEIM en NeoBubble® en technologie op maat. In 2005 breidde NEOVIA® haar productassortiment uit met de activiteiten op het gebied van biologisch beschikbare voedingssupplementen voor planten en dieren en lanceerde Silamol® en SilProVit® / SilProVit®L. Hoge technologische normen, gecombineerd met milieuvriendelijke concepten, maken ons tot een van de toonaangevende leveranciers op het gebied van irrigatie, airconditioning en regeltechniek. Sinds 2007 biedt NEOVIA® met de NEOFOGG® -systemen ook geavanceerde vernevelsystemen voor elke industrie.

 3. VIA CLEAN NETTOYAGE

  België

  VIA CLEAN is een reinigings- en schoonmaakbedrijf in Vottem, gespecialiseerd in de reiniging en het onderhoud van gebouwen, woningen, kantoren en bedrijven. Wij verzorgen de punctuele reinigingswerkzaamheden voor herstel van lokalen met behulp van een daarin gespecialiseerd team. De firma VIA CLEAN beschikt over een ware vakbekwaamheid in de sector van reiniging, in het inhuren van personeel en in de keuze van zijn producten en materiaal van kwaliteit. Wij dragen zorg voor het milieu en gebruiken ecologische producten voor uw reinigingswerk, zonder extra kosten! De firma VIA CLEAN biedt u zijn ramenwasdienst voor al uw situaties: ramen wassen op de begane grond, ramen wassen op hoogte, ramen wassen bij moeilijke toegang, maar ook de reiniging van glazen overkappingen en serres. Onze ramenwassers verplaatsen zich afhankelijk van uw behoeftes et passen zich aan bij uw beschikbaarheid. Wij wassen alle raam- en glastypes, zelfs op moeilijk toegankelijke plekken. Na een eerste diagnose uitgevoerd door onze technici gespecialiseerd in gevelreiniging, bieden wij u de beste oplossing voor uw situatie. Dankzij onze apparatuur van hoge kwaliteit en onze vakkennis kunnen wij efficiënt schoonmaakwerk leveren aan en in alle gebouwen en na bouw- en renovatiewerkzaamheden voorafgaand aan de aflevering. VIA CLEAN zorgt ook voor de ontmossing van daken door deze eerst te reinigen en daarna met grote zorg voor uw dakpannen te behandelen met een schimmelbestrijdend en vochtwerend middel.

 4. PM PROPERTY IMPROVEMENTS

  België

  De firma PM PROPERTY IMPROVEMENTS is gespecialiseerd in diensten voor het reinigen van opritten, patio's en daken. Om zo goed mogelijk aan uw behoeften te voldoen, bieden wij u een duidelijk en gedetailleerd onderzoek met de totale kosten van de uit te voeren werkzaamheden, de termijnen voor de installatie en informeren wij u over de termijnen van de uitvoer van de voorziene werkzaamheden. Onze services omvatten: • reinigen en verven van daken; • repareren van daken; • reinigen van opritten, voegen en zandstralen; • repareren van opritten; • reinigen van goten; • reinigen van muren; • afrasteringen; • en overige tuiniersdiensten, ... Wij bieden een compleet assortiment services. Wij streven ernaar uw oprit of terras als nieuw te maken. Als u werkzaamheden wilt uitvoeren die niet vermeld staan, bespreek dit dan gerust met ons. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 5. TRU

  België

  TRU is een toonaangevende expert in cleanroomreiniging dat gevestigd is in België. Met onze jarenlange praktijkervaring in cleanroomreiniging zijn wij de perfecte partner voor advies op maat. Onze cleanroomreinigingsspecialisten krijgen een uitgebreide algemene opleiding, gevolgd door een specifieke training op de werkplek. Zij hanteren de hoogste kwaliteitsnormen wanneer zij voor uw bedrijf werken. TRU is gespecialiseerd in: - Cleanroom reiniging- Reiniging van apparatuur. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MARC DOCHAIN

  België

  "Schoonmaakbedrijf voor de reiniging van tapijten en vloerbedekking voor particulieren en bedrijven". De firma MARC DOCHAIN bestaat sinds 20 jaar. Wij reinigen zowel droog (poeder) als met water (sproei-extractie systeem). Voor hotels en kantoren bieden wij een specifiek onderhoudsprogramma met vlekkenverwijdering, zodat uw tapijten, matten en vloerbedekking constant schoon zijn. Wij reinigen ook de vloerbedekkingen van restaurants, winkels, openbare instellingen, administraties, ambassades, enz.

 2. ECOCOMPLET

  Frankrijk

 3. ALINA CLEAN

  België

 4. GROUPE-ANGELE

  Frankrijk

 5. E-BENNE

  Frankrijk

 1. EURO DEBARRAS

  Frankrijk

 2. MINSAVIT

  Italië

 1. DRY-ICE-TEC GMBH

  Duitsland

 2. SEMPER S.R.L. PULIZIA INDUSTRIALE

  Italië

 3. DRY-ICE-TEC GMBH

  Duitsland

 4. DRY-ICE-TEC GMBH

  Duitsland

 5. ACTIDIP

  Frankrijk

 6. UVCCLEAN - EINE MARKE DER LED 24-7 PUNKT COM GMBH

  Duitsland

 7. C-TEC GMBH & CO. KG

  Duitsland

 8. PICOBELLO FUSSMATTEN - PUBLICA.SOLUTIONS KG

  Duitsland

 1. M&B PROPRETÉ

  Frankrijk

 2. HORIZON 360 FACILITY MANAGEMENT

  Frankrijk

 3. MOOSSERVICE24 INH. PATRICK BRUDEK

  Duitsland

 4. BRETONNET NETTOYAGE

  Frankrijk

 5. GAIVOTA ROSA UNIPESSOAL LDA - LAVANDARIA INDUSTRIAL PRESTAÇÃO DE SERVIÇOS

  Portugal

 6. HÖCKH METALL-REINIGUNGSANLAGEN GMBH

  Duitsland

 7. SCHRÖDER GEBÄUDESERVICE GMBH

  Duitsland

 8. DIRO VOGELABWEHRSYSTEM W. UNGER

  Duitsland

 9. LAVANDERIA FANELLI INDUSTRIAL

  Italië

 10. TAUNUS SAUGWAGENBETRIEB PETER MAG GMBH & CO KG

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Reiniging - services - Import export

Aantal resultaten

12.656 bedrijven