• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • reiniging - services

Resultaten voor

Reiniging - services - Import export

 1. PM PROPERTY IMPROVEMENTS

  België

  Verified by europages badge

  De firma PM PROPERTY IMPROVEMENTS is gespecialiseerd in diensten voor het reinigen van opritten, patio's en daken. Om zo goed mogelijk aan uw behoeften te voldoen, bieden wij u een duidelijk en gedetailleerd onderzoek met de totale kosten van de uit te voeren werkzaamheden, de termijnen voor de installatie en informeren wij u over de termijnen van de uitvoer van de voorziene werkzaamheden. Onze services omvatten: • reinigen en verven van daken; • repareren van daken; • reinigen van opritten, voegen en zandstralen; • repareren van opritten; • reinigen van goten; • reinigen van muren; • afrasteringen; • en overige tuiniersdiensten, ... Wij bieden een compleet assortiment services. Wij streven ernaar uw oprit of terras als nieuw te maken. Als u werkzaamheden wilt uitvoeren die niet vermeld staan, bespreek dit dan gerust met ons. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. VIA CLEAN NETTOYAGE

  België

  Verified by europages badge

  VIA CLEAN is een reinigings- en schoonmaakbedrijf in Vottem, gespecialiseerd in de reiniging en het onderhoud van gebouwen, woningen, kantoren en bedrijven. Wij verzorgen de punctuele reinigingswerkzaamheden voor herstel van lokalen met behulp van een daarin gespecialiseerd team. De firma VIA CLEAN beschikt over een ware vakbekwaamheid in de sector van reiniging, in het inhuren van personeel en in de keuze van zijn producten en materiaal van kwaliteit. Wij dragen zorg voor het milieu en gebruiken ecologische producten voor uw reinigingswerk, zonder extra kosten! De firma VIA CLEAN biedt u zijn ramenwasdienst voor al uw situaties: ramen wassen op de begane grond, ramen wassen op hoogte, ramen wassen bij moeilijke toegang, maar ook de reiniging van glazen overkappingen en serres. Onze ramenwassers verplaatsen zich afhankelijk van uw behoeftes et passen zich aan bij uw beschikbaarheid. Wij wassen alle raam- en glastypes, zelfs op moeilijk toegankelijke plekken. Na een eerste diagnose uitgevoerd door onze technici gespecialiseerd in gevelreiniging, bieden wij u de beste oplossing voor uw situatie. Dankzij onze apparatuur van hoge kwaliteit en onze vakkennis kunnen wij efficiënt schoonmaakwerk leveren aan en in alle gebouwen en na bouw- en renovatiewerkzaamheden voorafgaand aan de aflevering. VIA CLEAN zorgt ook voor de ontmossing van daken door deze eerst te reinigen en daarna met grote zorg voor uw dakpannen te behandelen met een schimmelbestrijdend en vochtwerend middel.

 3. MA PETITE LAVERIE SARL INNOPRESS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Wij hebben een innovatieve service ontwikkelt om uw klanten te binden via het opzetten van uw eigen wasserette kiosk 'Ma Petite Laverie' die aan alle behoeften van uw klanten voldoet. Wij hebben deze kiosk ontworpen om praktisch, snel en veilig te zijn en wij verzorgen alles opdat u een bedrijfsklare wasserette kiosk ontvangt en direct uw eerste machine kunt laten draaien. Met 'Ma Petite Laverie', kunt u 7d/7 en 24u/24 extra inkomen genereren dankzij een snelle autofinanciering: met slechts 2 cycli per dag en per machine, kunt u uw investering binnen 5 jaar terugverdienen. Daarnaast hebben, in tegenstelling tot overige bedrijven, de sociale of gezondheidscrises geen invloed op uw inkomen en hoeft u geen huurkosten of overige lasten te betalen dankzij de autonome werking van de 'Ma Petite Laverie' wasserette kiosk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 4. EURAKOR

  België

  Verified by europages badge

  Sinds 1964 biedt Eurakor, een beschutte werkplaats, diensten op maat voor ondernemingen in alle sectoren en van eender welk formaat. Eurakor services biedt allerlei flexibele prestaties, aangepast aan uw gerichte of herhaalde behoeften, in uw of in ons bedrijf: verpakking, schoonmaak, assemblage, sorteren, controle, fabricage, handling enz. Eurakor production staat in onderaanneming in voor de fabricage en verpakking van uw plantaardige, minerale of vloeibare producten en producten in poedervorm: mengen, zeven, verpakken, opslaan e.d. Eurakor biedt ook producten voor de bouwsector onder eigen merk. Iedere onderneming heeft vroeg of laat een beetje hulp nodig zonder dat dit het in dienst nemen van een nieuwe werknemer verantwoordt. Dat is het moment waarop Eurakor in actie komt. Dankzij zijn diensten in onderaanneming voldoet Eurakor aan diverse behoeften, o.m.: - productiepieken, - behoeften voor kleine, middelgrote of grote oplagen, - defecte installatie, - plaatsgebrek e.d. Eurakor is in België gevestigd en is actief tot in Frankrijk en andere landen. Wij hebben een 200-tal medewerkers die dagelijks ter beschikking staan van de ondernemingen, gemotiveerd en prestatiegericht. Ze werken altijd met hart en ziel en werk dat goed is uitgevoerd is hun trots!

 5. TRU

  België

  Verified by europages badge

  TRU is een toonaangevende expert in cleanroomreiniging dat gevestigd is in België. Met onze jarenlange praktijkervaring in cleanroomreiniging zijn wij de perfecte partner voor advies op maat. Onze cleanroomreinigingsspecialisten krijgen een uitgebreide algemene opleiding, gevolgd door een specifieke training op de werkplek. Zij hanteren de hoogste kwaliteitsnormen wanneer zij voor uw bedrijf werken. TRU is gespecialiseerd in: - Cleanroom reiniging- Reiniging van apparatuur. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MARC DOCHAIN

  België

  Verified by europages badge

  "Schoonmaakbedrijf voor de reiniging van tapijten en vloerbedekking voor particulieren en bedrijven". De firma MARC DOCHAIN bestaat sinds 20 jaar. Wij reinigen zowel droog (poeder) als met water (sproei-extractie systeem). Voor hotels en kantoren bieden wij een specifiek onderhoudsprogramma met vlekkenverwijdering, zodat uw tapijten, matten en vloerbedekking constant schoon zijn. Wij reinigen ook de vloerbedekkingen van restaurants, winkels, openbare instellingen, administraties, ambassades, enz.

 2. ECOCOMPLET

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ECOCOMPLET, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging - services, Reiniging van gebouwen, Reiniging - services, Reiniging van gebouwen, reiniging van industriële gebouwen, en reinigingsdiensten voor kantoren. Het is gevestigd in Herblay, Frankrijk.

 3. E-BENNE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf E-BENNE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verhuur van industriële installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging - services, Laadbakken voor bedrijfsvoertuigen, laadbakken, afval, Reiniging - services, en Laadbakken voor bedrijfsvoertuigen. Het is gevestigd in Montmorency, Frankrijk.

 4. GROUPE-ANGELE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GROUPE-ANGELE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigingsbedrijven, Reiniging - services, Reinigingsbedrijven, Reiniging - services, reinigingsdiensten voor kantoren, en vloerreinigingsdiensten. Het is gevestigd in Champagne-Au-Mont-D'or, Frankrijk.

 5. FRANCE CLEAN

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRANCE CLEAN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging - services. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigingsbedrijven, Reiniging van gebouwen, Reinigingsbedrijven, en Reiniging van gebouwen. Het is gevestigd in Le Blanc-Mesnil, Frankrijk.

 1. ALINA CLEAN

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALINA CLEAN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging - services. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging van gebouwen, Ontsmetting - reiniging van bedrijfsruimtes, Reiniging - industrieel, Reinigingsbedrijven, Reiniging van gebouwen, Ontsmetting - reiniging van bedrijfsruimtes, Reiniging - industrieel, en Reinigingsbedrijven. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 2. D.T.SERVICES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf D.T.SERVICES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging - services. Het is gevestigd in Montmelian, Frankrijk.

 1. EURO DEBARRAS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EURO DEBARRAS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging - services. Het is gevestigd in Chatillon, Frankrijk.

 2. MINSAVIT

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MINSAVIT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schroeven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwbeslag, Reinigingsbedrijven, Verhuur - vrachtauto's, auto's en bussen, ELEKTRISCH MATERIAAL, Reiniging - services, speciale schroeven, Bouwbeslag, automatisch blokkerende schroeven en moeren, en Reinigingsbedrijven. Het is gevestigd in Besana In Brianza, Italië.

 3. DRY-ICE-TEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DRY-ICE-TEC GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging - services. Het is gevestigd in Frankfurt / Main, Duitsland.

 4. M&B PROPRETÉ

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf M&B PROPRETÉ, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging - services. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging van gebouwen, Reinigingsbedrijven, Reiniging van gebouwen, Reinigingsbedrijven, reinigingsbedrijven, en reiniging van bedrijfsruimtes. Het is gevestigd in Tourcoing, Frankrijk.

 5. SEMPER S.R.L. PULIZIA INDUSTRIALE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SEMPER S.R.L. PULIZIA INDUSTRIALE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging - services. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging - industrieel, reinigingsdiensten voor voedingsmiddelenindustrie, polijsten van vloeren, Reiniging - industrieel, en reiniging vloerbedekking. Het is gevestigd in Arzano, Italië.

 6. PICOBELLO FUSSMATTEN - PUBLICA.SOLUTIONS KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PICOBELLO FUSSMATTEN - PUBLICA.SOLUTIONS KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reiniging - services. Het is gevestigd in Mudersbach, Duitsland.

 7. ACTIDIP

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ACTIDIP, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging - services. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging van gebouwen, Reiniging - industrieel, Reiniging van gebouwen, Reiniging - industrieel, reinigingsdiensten voor kantoren, en gedetailleerde reiniging van bouwplaatsen. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 8. DRY-ICE-TEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DRY-ICE-TEC GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging - services. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

 1. UVCCLEAN - EINE MARKE DER LED 24-7 PUNKT COM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf UVCCLEAN - EINE MARKE DER LED 24-7 PUNKT COM GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reiniging - services. Het is gevestigd in Owen / Teck, Duitsland.

 2. SPEED VITRE NETTOYAGE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SPEED VITRE NETTOYAGE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reinigingsbedrijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging - services, Reiniging van gebouwen, reiniging, Reiniging - services, Reiniging van gebouwen, en reiniging van industriële gebouwen. Het is gevestigd in Ornans, Frankrijk.

 3. DRY-ICE-TEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DRY-ICE-TEC GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging - services. Het is gevestigd in Dresden, Duitsland.

 4. C-TEC GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf C-TEC GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reiniging - services. Het is gevestigd in Vlotho, Duitsland.

 5. MOOSSERVICE24 INH. PATRICK BRUDEK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MOOSSERVICE24 INH. PATRICK BRUDEK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging - services. Het is gevestigd in Teningen, Duitsland.

 6. BRETONNET NETTOYAGE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BRETONNET NETTOYAGE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging van gebouwen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging - services, Reiniging - industrieel, Diensten voor individuele hulpverlening, Reiniging - services, Reiniging - industrieel, ramenwasserij, en Diensten voor individuele hulpverlening. Het is gevestigd in Bonneville, Frankrijk.

 7. DCH NETTOYAGE MULTISERVICES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DCH NETTOYAGE MULTISERVICES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging - services. Het is tevens aanwezig in de sectoren Straalreiniging - apparatuur, Reiniging - industrieel, Straalreiniging - apparatuur, reinigingsdiensten voor kantoren, Reiniging - industrieel, en gedetailleerde reiniging van bouwplaatsen. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 8. DP CLEAN

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DP CLEAN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging - services. Het is tevens aanwezig in de sectoren reinigingsdiensten vloerbedekkingen, onderhoud van vloeren, en reinigingsdiensten voor vensters. Het is gevestigd in Choisy-Le-Roi, Frankrijk.

 9. HÖCKH METALL-REINIGUNGSANLAGEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HÖCKH METALL-REINIGUNGSANLAGEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reiniging - services. Het is gevestigd in Neuenbürg, Duitsland.

 10. GAIVOTA ROSA UNIPESSOAL LDA - LAVANDARIA INDUSTRIAL PRESTAÇÃO DE SERVIÇOS

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GAIVOTA ROSA UNIPESSOAL LDA - LAVANDARIA INDUSTRIAL PRESTAÇÃO DE SERVIÇOS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging - services. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriele wasserij voor gemeenschappen, industriële wasserijen, industriele wasserij voor catering, en tapijtreiniging. Het is gevestigd in Lisboa, Portugal.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Reiniging - services - Import export

Aantal resultaten

12.740 Bedrijven