• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk

Resultaten voor

Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk - Import export

 1. STARKAP PLASTIK VE KIMYA SAN.TIC.A.S.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Onze onderneming, opgericht in 2004, is gespecialiseerd in de productie van kunststof verpakkingen als oplossing voor waardevolle merken in de sectoren van wasmiddelen, reiniging, industrie, cosmetica, voedingsmiddelen en geneeskunde. Met meer dan 55 jaar ervaring in de sector van kunststof verpakkingsmateriaal is Starkap de eerste fabrikant in Turkije van deksels voor vochtige doekjes. Wij hebben een uitgebreid productfolio met plastic onderdelen. Wij produceren flip top doppen, bijvuldoppen, wasverzachter doppen, doppen voor ontsmettingsmiddelflessen, lotion pompen, handverstuivers, deksels voor vochtige doekjes, cologne doppen en veel meer, te zien op onze website. Wij werken constant aan de ontwikkeling van onze productreeks met nieuwe ontwerpen en werken samen met onze klanten voor maatprojecten. Starkap voltooit uw verpakking en voegt waarde toe aan uw merk. Vertrouwen en kwaliteit zijn de twee kernwaarden van onze filosofie, daarom is Starkap de keuzen van vertrouwde merken. Als respectvolle fabrikant van kunststof verpakkingen is het onze prioriteit in staat te zijn om op de best mogelijke manier aan de behoeftes van onze klanten te voldoen. De firma Starkap beschikt over de vereiste kwaliteitscertificaten voor zijn producten, zoals ISO 22000, ISO 9001 en ISO 45001. Daarom streven wij altijd naar de hoogste klanttevredenheid door producten en diensten van hoogwaardige kwaliteit te leveren. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie!

 2. CLEAN 26

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De firma Clean 26 is Distributeur en Groothandelaar in onderhoudsproducten, hygiënische producten en cosmetische producten (vloerreinigingsmiddelen, sfeerparfum, reinigingsspray, douchegel, wasverzachters, wasmiddelen…) met een uitzonderlijke Discount kwaliteit-prijsverhouding, bestemd voor distributeurs en direct voor consumenten. De kracht van onze onderneming berust op het feit dat wij de capaciteit hebben om producten van professionele kwaliteit te kunnen bieden. Al meerdere jaren is onze onderneming synoniem met vertrouwen voor al onze klanten. De producten die wij aanbieden zijn exclusief op het Franse en Europese grondgebied, een voordeel dat onze klanten trekt en ons aanmoedigt om onze productassortimenten steeds meer uit te breiden. Wij bieden onze klanten steeds een luisterend oor en geven de voorkeur aan teamwerk om onze distributeurs en de consumenten te begeleiden bij het maken van hun keuze en laten profiteren van onze jarenlange ervaring. Dankzij het concept van CLEAN 26 kunt u producten van hoogwaardige kwaliteit krijgen met een zeer brede keuze tegen prijzen die buiten de concurrentie staan. De firma onderhoudt constante relaties met de chemici en fabrikanten om u een naadloze traceerbaarheid van de producten en een beheerste opvolging van de voorraden te waarborgen. Wij houden het hele jaar door een permanente voorraad aan in al onze showrooms, zodat wij een betere reactiviteit hebben en een uiterst succesvolle samenwerking met al onze klanten. Het hele team van CLEAN 26 staat voor u klaar.

 3. MOURGREEN

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  MOUR is de eerste producent die het Ecologische wasmiddel in ultrageconcentreerde strips heeft ontworpen. Met onze jarenlange ervaring wilden wij vanuit ons engagement door zichtbare acties een verschil maken voor de toekomst van onze familie, maar ook van onze planeet. Wij produceren innoverende onderhoudsproducten voor alle professionals, industriële bedrijven, hotels, wasserijen, kleine en grote voedingswinkels, scholen, kleine bedrijven (kappers, schoonheidsspecialisten), cateringbedrijven, schoonmaakbedrijven, enz. Ecologische wasstrips, schoonmaakproducten, vloerproducten, huishoudproducten, vaatwasproducten, glas- & spiegelreinigers, multifunctionele reinigers, vloerreinigers, antikalk badkamerreinigers, keukenontvetters, deze ecologische wasstrips zijn 100% biologisch afbreekbaar en lossen volledig op in contact met koud water tot 90°. Deze efficiënte en biologisch afbreekbare ingrediënten maken ze compatibel met alle soorten machines, alsook met voertuigtanks en septische putten. Voor particuliere verkoop of kleine hoeveelheden, gelieve onze site te raadplegen; grote hoeveelheden kunt u aanvragen via het contactformulier. Wij leveren in heel Frankrijk en Europa. Wij zijn regelmatig op zoek naar producenten in Europa voor de productie van diverse producten; aarzel niet om contact met ons op te nemen.

 4. REINASAN BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  Wij zoeken distributeurs/partners die een brug kunnen slaan tussen onze methoden en de veeleisende markten met onze speciale, groene REINASAN-technologie. Bij het gebruik en de toepassing ervan wordt het oppervlak diep gereinigd. Dankzij de actieve oppervlaktebescherming worden alle nieuwe organische vuildeeltjes die op het oppervlak terecht komen afgebroken. Dit unieke 24/7 effect stelt ons in staat duurzame bescherming, reiniging en onderhoud van oppervlakken te garanderen. Gegarandeerd effectief tot wel 10 jaar en 24 uur per dag. Dit verhoogt de levensduur aanzienlijk, terwijl de afvalverwijdering wordt teruggedrongen en u op onderhoudskosten bespaart. Wij streven samen met onze partners naar een schonere en duurzamere wereld. Wij proberen dit te bereiken door ons productieproces, vervoer, gebruik van plastic producten zo doeltreffend mogelijk te structureren. Onze beschermende producten (PSS) en onze reinigende producten (DCS) werken op basis van katalysators. Deze zijn vrijwel allemaal pH-neutraal. Wij zijn er zo zeker van dat mensen, dieren en het milieu niet blootgesteld worden aan zware of ongewenste chemicaliën. Reinasan werkt exclusief met partners met een uitmuntend niveau in hun eigen marktsegment. Zoals de auto-industrie, bouw, chemische- olie- en energiesector, facilitaire diensten, gezondheidszorg en apotheken, groot- en detailhandel, horecasector, ICT, industrie, productie, onderwijs, overheid, reizen, recreatie, transport en logistiek.

 5. EKINOKS IC VE DIS TICARET LTD STI

  Turkije

  Verified by europages badge

  Ekinoks is een groothandel die wereldwijd merkproducten inkoopt en levert. Ons gespecialiseerde import- en exportteam ondersteunt onze klanten, retailers en fabrikanten bij het nationaal en internationaal versterken van hun merk en het uitbreiden van hun activiteiten. We hebben meer dan tien jaar ervaring in export en helpen onze klanten hun productaanbod te promoten en te vergroten, zodat zij in staat zijn hun verkoopdoelstellingen te realiseren en wereldwijd te groeien. Onze diensten omvatten: • Huishoudelijke reinigingsmiddelen • Toiletpapier • Schoonheids- en persoonlijke verzorging • Voeding en drank • Huishoudchemicaliën en nog veel meer producten die op onze website terug te vinden zijn! We opereren op alle continenten en leveren uw producten aan de beste markten. Ekinoks levert te allen tijde klantvriendelijke en toegankelijke service aan zijn klanten. Wij zien het als onze missie om onze klanten de beste en innovatiefste oplossingen te bieden. Daarom stellen we de behoeften van onze klanten altijd centraal. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SFM HOSPITAL PRODUCTS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Groothandel met internetshop in medische hulpmiddelen: handschoenen, spuiten, canules, i.v.Katheters, vleugelcannulae, medische pleisters, kinesiologietapes, in & transfusie, röntgentoebehoren

 2. RAVENSBERGER WACHS-CHEMIE BERNHARD SEIDEL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het productieprogramma van licht viskeuze tot pasteuze producten wordt momenteel uitgevoerd in zakjes van 5-15 gr, in aluminium tubes met een inhoud van 5 ml, in kleine en grote patronen van 60 / 150 / 310 ml, alsmede in buisvormige foliezakjes van 300 tot 600 ml. Wij produceren, vullen en verpakken chemisch-technische producten in de vloeibare sector in diverse aluminium en plastic flessen, blikken, bussen en blikverpakkingen met een minimuminhoud van 5 ml, meer dan 100, 250, 500, 1000 en 1500 ml, alsook grote verpakkingen van 20, 30, 60, 200 l tot 1.000 l. Wij produceren onze producten van alle productassortimenten ook in huismerkklanten voor industrie, handel en nijverheid.RWC-gastronomieservice rond de armatuur: Decoratieve tafellampen en accessoires, gastronomische paraffine lampolie in 13 kleuren

 3. BLITZBLANK UG & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BLITZBLANK UG & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren reinigingsmiddelen. Het is gevestigd in Lüdinghausen, Duitsland.

 4. PAGANO S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Welkom bij onze groothandel in consumentenproducten. Ons assortiment reinigingsmiddelen omvat alle aspecten van huishoudelijke reiniging, van wasmiddelen tot allesreinigers, voor een effectieve reiniging met de beste resultaten. Daarnaast bieden we een breed scala aan producten voor persoonlijke verzorging, zoals shampoos, badschuim, crèmes en lotions, om te voldoen aan ieders behoefte aan hygiëne en schoonheid. We weten hoe belangrijk het is voor verkopers van consumentenproducten om een constante beschikbaarheid en tijdige levering van producten te garanderen. Dankzij ons efficiënte voorraadbeheer en sterke netwerk van expediteurs leveren op tijd en voldoen we aan de eisen van onze klanten. Sluit u aan bij de vele bedrijven die onze groothandel in consumentenproducten al hebben gekozen als betrouwbare partner voor hun reinigingsmiddelen en producten voor persoonlijke verzorging.

 5. STERK HOME

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STERK HOME, is een Multi-Category, en actief in de sector Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hygiëne- en toiletproducten, Hygiëne- en schoonheidsartikelen, Hygiëne- en toiletproducten, Hygiëne- en schoonheidsartikelen, diepvrieszakken, en rekfolie. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 1. FRIPOO PRODUKTE AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRIPOO PRODUKTE AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huishoudelijke reiniging, Onderhoudsmiddelen voor auto's, Kfz-reinigingsmiddel, antievriesmiddel voor auto's, Reinigingsmiddelen voor gebouwen, en desinfecterend product. Het is gevestigd in Gruningen, Zwitserland.

 2. ILERSPRAY, SL

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ILERSPRAY, SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ruitenwissers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk, verstuivers, Interieurparfums in sprayvorm, sproeiers voor het wassen van auto’s, antivriesvloeistof, producten voor reiniging in huis, Luchtvervrissers - huishoudelijk, en Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel. Het is gevestigd in Torres De Segre, Spanje.

 1. EXON DISTRIBUTION FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EXON DISTRIBUTION FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sterilisatie- en ontsmettingsapparatuur - medisch, doekjes, Sterilisatie- en ontsmettingsapparatuur - medisch, Cleanroom wisser, Desinfecterende doekjes, en desinfecterend middel voor de handen. Het is gevestigd in La Seyne Sur Mer, Frankrijk.

 2. DUMORTIER

  België

  Dumortier nv is een groothandel gespecialiseerd in onderhoudsproducten en -materialen. Door onze decennialange ervaring kunnen onze medewerkers u met raad en daad bijstaan in het keuzeproces voor producten en materialen. Wij hebben een zeer uitgebreid gamma van producten zodat we zoveel mogelijk bedrijven willen helpen. Producten: Onderhoudsmaterialen, onderhoudsproducten, PBM & disposables, hygiëne & persoonlijke verzorging, papierwaren & folies, matten, sponzen, zemen, vloerpads, wasproducten, plastiek zakken, bussen, vuilnisbakken...

 3. HTS BIO

  Frankrijk

  HTS BIO geeft u beschikking over de biologische oplossing voor de behandeling van huishoudelijke, industriële en accidentele vervuiling. Behandeling watervlakte, PCB behandeling, gierbehandeling, vervaardiging en conditionering tegen maakloon. Voor u en uw klanten, een assortiment van efficiënte en ecologische reinigingsproducten, ontwikkeld om te voldoen aan onze gemeenschappelijke visie op duurzame ontwikkeling. Producten op basis van werkzame bestanddelen van natuurlijke oorsprong (etherische olie, biologische oppervlakte actieve stoffen…).

 4. CID LINES

  België

  CID LINES biedt al 25 jaar innovatieve oplossingen voor alle hygiëne-aspecten. Wij fabriceren reinigings- en ontsmettingsmiddelen die in de landbouwproductie (zoals melkveehouderij, varkenshouderij, pluimveehouderij, schapenteelt, enz…) alsook in de transportsector, de voedingsverwerkende nijverheid en grootkeukens kunnen worden ingezet. In onze professionele laboratoria werken gespecialiseerde chemici en ingenieurs aan een continue verbetering en ontwikkeling van onze producten, en worden de strengste normen voor kwaliteitscontrole toegepast, ISO 9001 : 2008 en GMP-Pharma gecertifieerde productie. CID LINES exporteert naar meer dan 85 landen wereldwijd en die wereldwijde erkenning is uw garantie voor kwaliteit en opbrengst.

 5. BIONETAL

  Frankrijk

  BIONETAL is een fabrikant van milieuvriendelijke reinigingsproducten. Wij leveren natuurlijke reinigingsmiddelen voor professionele doeleinden zoals voor bouwreiniging, horeca, industrie, onderhoud auto... Een groot aantal van onze producten zijn door ECOCERT Ecodetergent gecertificeerd (ecologische reinigingsproducten). Wij zijn vertegenwoordigd in verschillende Europese landen. Door onze grote opslagcapaciteit en ons distributienetwerk kunnen wij efficiënt en snel leveren. We zijn constant op zoek naar kwaliteit om onze klanten beter tevreden te stellen. BIONETAL respecteert het milieu: de grondstoffen die worden gebruikt, zijn materialen die geen enkel gevaar opleveren voor ons milieu. BIONETAL is een efficiënte partner die tot uw dienst staat. Onze verschillende klanten nemen regelmatig contact met ons op voor nieuwe behoeften en daarom staat ons laboratorium klaar om nieuwe oplossingen te ontwerpen en te ontwikkelen. We produceren ook een reeks reinigers voor zwembaden, afbijtmiddelen voor ovens en inzetovens, reinigers voor barbecues, wasmiddelen, vlekverwijderaars voor stoffen en ook reinigingsproducten bedoeld voor professionele keukens en gemeenschappen.

 6. PROTECH GENT

  België

  Uw voertuig wordt beschermd tegen vuile en andere negatieve invloeden van het milieu. ProTech gaat een stap verder dan poetsen. Het maakt namelijk geen gebruik van wax of siliconen en wordt aangebracht door opgeleid specialisten. Uw voertuig ziet er gegarandeerd jaren lang uit alsof deze net de showroom uit komt rijden! Zonder te poetsen! Voor een totale service van reconditionering (reinigen en opfrissen) van personen- en of bedrijfsauto's bent u op het goed adres, dit voor particulieren als voor bedrijven. In Vlaanderen is Bor BVBA Gent inmiddels geen onbekende. Cornelis Bor en zijn medewerkers zijn sinds 1992 actief in Gent en omstreken. Wat begonnen is met Quick Carwash in Ledeberg is uitgegroeid tot een inmiddels professioneel bedrijf in Wondelgem waar wij onze klanten perfect kunnen onthalen ook blijft onze dienstverlening bij u op locatie van toepassing.

 7. ERES - SAPOLI

  België

  Reeds meer dan 100 jaar produceert en verdeelt Eres-Sapoli gespecialiseerde onderhouds- en aanmaakproducten voor U, evenals voor industrieel gebruik. Wij bieden u een oplossing voor het onderhoud van elk belangrijk onderdeel in en rond uw huis. Voor elk oppervlak dat een aangepast onderhoud vereist, van de vitroceramische plaat in uw keuken tot het chroom van uw wagen, vindt u bij Eres-Sapoli het juiste antwoord. Eres-Sapoli produceert producten voor het reinigen van keukens, sanitair, metaal, leder, textiel, kunststoffen, speciale oppervlakten, auto, meubel en houtverzorging, haarden, kachels en barbecue; maar ook vloerbedekkingen en insecticide.

 8. VOSSEN LABORATORIES

  België

  Productlijnen voor: - AGRICULTURE: Gezondheidsproducten voor melkvee, varkens, pluimvee & gewas om meer rendement te behalen. - MAINTENANCE: Onderhoudsoplossingen voor specifieke problemen per branche, situatie of product. - CONSUMENTEN PRODUCTEN: Deze productlijnen komen in nauwe samenwerking met de betreffende distributeur tot stand. Ons team van marketeers en R&D engineers helpen mee bij het bepalen van d eproducten die de productlijn gaan vormen. Maar we denken ook graag mee over het design, de prijsstelling en de complete marketing en distributie. We streven immers gezamenlijk naar het commerciële succes van de productlijn.

 1. EXONET BELGIUM BV

  België

  - Reinigen van commerciële en industriële gebouwen, parkings, opslagruimtes, winkels, appartementen, burelen, ... - Gevelreiniging - Opkuis na calamiteiten, brand, waterschade, ... - Onderhoud van daken, reinigen dakgoten, aflopen, ... - Reinigen van machines bij stilstanden - Reinigen van regenwaterputten, leegpompen, slib verwijderen, ontsmetten, . ... - Droog-ijsstralen - Reinigen van opritten, onkruidbestrijding, ... - Reinigen van pulsie- en extractiekanalen - Reinigen van luchtcondensors, koel- en verwarmingsbatterijen, ventilatoren, ... - Reinigen van lichtstraten, dakkoepels, ... - Reinigen van technische ruimten, stookplaatsen, sprinklerlokalen, compressorruimtes, ... - Reinigen van grootkeukens en kanalisatie reiniging + attest dampkap reiniging - Schoonmaak bij oplevering van uw nieuwbouw woning, appartement - kantoor & bedrijfsgebouw - Dieptereiniging van zwaar verwaarloosde gebouwen, kraakpanden, .. - Groenonderhoud, afrijden gazon, opruiming groenafval, mos-bestrijding, .. - Schilderwerken

 2. ZEP BELGIUM

  België

  Sinds 1937 (Atlanta Georgia, USA), is de aandacht van Zep gericht op het leveren van het breedst mogelijke assortiment van industriële reinigings- en onderhoudsproducten van topkwaliteit onder begeleiding van persoonlijke service en professionele technische ondersteuning. Ruim 3500 kwaliteitsproducten dragen de naam Zep, waaronder reinigingsmiddelen, desinfectiemiddelen, handreinigers, ontvettingsmiddelen, luchtverfrissers, smeermiddelen, vloerreinigingsmiddelen, etc.

 3. PROPRE ET NET

  België

  Dagelijkse schoonmaak van kantoren Schoonmaken van industriële lokalen Reinigen en opfrissen van tapijten Onderhoud en behandeling vloeren Schuren en boenen van marmer Wassen van ruiten - PuraQleen® systeem Onderhoud informatica-apparatuur, bureeltoestellen, teelefoon, fax Onderhoud van de tuinen

 4. PRODUCTOS DIRNA SL

  Spanje

  Caustische soda, ontstoppers, bijtmiddelen, ketelsteenoplossende middelen. Witte cement. Fabriek van huishoudelijke en industriële reinigingsmiddelen.

 5. BOLTON BELGIUM

  België

  Onderhoudsmiddelen, productie en handel.

 6. JERN COSMETICS

  België

  Ons bedrijf is al jaren gespecialiseerd in de fabricatie van onderhoudsproducten. Wij hebben steeds een uitgebreid gamma papierwaren, reinigingsmiddelen voor professionals en waspoeders.

 7. NOVOSAN

  Nederland

  Poets- en reinigingsmiddelen.

 8. ENIGMA TRADING 2000 S.R.L.

  Roemenië

  Het bedrijf ENIGMA TRADING 2000 S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren producten voor reiniging in huis. Het is gevestigd in Bucharest, Roemenië.

 9. GLOBAL CHEMIA GROUP

  Polen

  Het bedrijf GLOBAL CHEMIA GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk, chemische oplosmiddelen, en Fabrikant van schoonmaakmiddelen. Het is gevestigd in Ustrzyki Dolne, Polen.

 10. ROBOTO

  Luxemburg

  Het bedrijf ROBOTO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lichaamsverzorgingsproducten, Lichaamsverzorgingsproducten, bezems, reinigingswagens, en haccp. Het is gevestigd in Junglinster, Luxemburg.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk - Import export

Aantal resultaten

6.482 Bedrijven