• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel

Resultaten voor

Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel - Import export

 1. CLEAN 26

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De firma Clean 26 is Distributeur en Groothandelaar in onderhoudsproducten, hygiënische producten en cosmetische producten (vloerreinigingsmiddelen, sfeerparfum, reinigingsspray, douchegel, wasverzachters, wasmiddelen…) met een uitzonderlijke Discount kwaliteit-prijsverhouding, bestemd voor distributeurs en direct voor consumenten. De kracht van onze onderneming berust op het feit dat wij de capaciteit hebben om producten van professionele kwaliteit te kunnen bieden. Al meerdere jaren is onze onderneming synoniem met vertrouwen voor al onze klanten. De producten die wij aanbieden zijn exclusief op het Franse en Europese grondgebied, een voordeel dat onze klanten trekt en ons aanmoedigt om onze productassortimenten steeds meer uit te breiden. Wij bieden onze klanten steeds een luisterend oor en geven de voorkeur aan teamwerk om onze distributeurs en de consumenten te begeleiden bij het maken van hun keuze en laten profiteren van onze jarenlange ervaring. Dankzij het concept van CLEAN 26 kunt u producten van hoogwaardige kwaliteit krijgen met een zeer brede keuze tegen prijzen die buiten de concurrentie staan. De firma onderhoudt constante relaties met de chemici en fabrikanten om u een naadloze traceerbaarheid van de producten en een beheerste opvolging van de voorraden te waarborgen. Wij houden het hele jaar door een permanente voorraad aan in al onze showrooms, zodat wij een betere reactiviteit hebben en een uiterst succesvolle samenwerking met al onze klanten. Het hele team van CLEAN 26 staat voor u klaar.

 2. RAVENSBERGER WACHS-CHEMIE BERNHARD SEIDEL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het productieprogramma van licht viskeuze tot pasteuze producten wordt momenteel uitgevoerd in zakjes van 5-15 gr, in aluminium tubes met een inhoud van 5 ml, in kleine en grote patronen van 60 / 150 / 310 ml, alsmede in buisvormige foliezakjes van 300 tot 600 ml. Wij produceren, vullen en verpakken chemisch-technische producten in de vloeibare sector in diverse aluminium en plastic flessen, blikken, bussen en blikverpakkingen met een minimuminhoud van 5 ml, meer dan 100, 250, 500, 1000 en 1500 ml, alsook grote verpakkingen van 20, 30, 60, 200 l tot 1.000 l. Wij produceren onze producten van alle productassortimenten ook in huismerkklanten voor industrie, handel en nijverheid.RWC-gastronomieservice rond de armatuur: Decoratieve tafellampen en accessoires, gastronomische paraffine lampolie in 13 kleuren

 3. EKINOKS IC VE DIS TICARET LTD STI

  Turkije

  Verified by europages badge

  Ekinoks is een groothandel die wereldwijd merkproducten inkoopt en levert. Ons gespecialiseerde import- en exportteam ondersteunt onze klanten, retailers en fabrikanten bij het nationaal en internationaal versterken van hun merk en het uitbreiden van hun activiteiten. We hebben meer dan tien jaar ervaring in export en helpen onze klanten hun productaanbod te promoten en te vergroten, zodat zij in staat zijn hun verkoopdoelstellingen te realiseren en wereldwijd te groeien. Onze diensten omvatten: • Huishoudelijke reinigingsmiddelen • Toiletpapier • Schoonheids- en persoonlijke verzorging • Voeding en drank • Huishoudchemicaliën en nog veel meer producten die op onze website terug te vinden zijn! We opereren op alle continenten en leveren uw producten aan de beste markten. Ekinoks levert te allen tijde klantvriendelijke en toegankelijke service aan zijn klanten. Wij zien het als onze missie om onze klanten de beste en innovatiefste oplossingen te bieden. Daarom stellen we de behoeften van onze klanten altijd centraal. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 4. LAMBIOTTE & CIE

  België

  Verified by europages badge

  Lambiotte & Cie S.A. is wereldwijd marktleider in de productie van een categorie van chemische stoffen die men acetalen noemt. Hun fysieke en chemische eigenschappen en geringe toxicologische en ecotoxicologische waarden bieden gezochte alternatieven voor de industrie ter formulering van innoverende en veiligere producten, zowel voor de professionele gebruikers als voor het algemene publiek. Dankzij hun veelzijdigheid, kunnen acetalen worden gebruikt in talrijke eindproducten en toepassingen, zoals afbijtmiddelen en allerlei andere soorten industriële of huishoudelijke reinigingsproducten; cosmetische of technische sprays; kunststoffen, composieten en polyurethaanschuim; verf, inkt en kleefmiddelen; farmaceutische synthese, op diergeneeskundig gebied en agrochemicaliën. Via ons distributienetwerk verlaat 98% van onze jaarlijkse productie België, waaronder meer dan 30% bestemd zijn voor markten buiten Europa (Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Midden-Oosten, Azië).

  Alle producten voor "reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel"

 5. CARL HÜBENTHAL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  WIJ BIEDEN U ECONOMISCHE DOEKOPLOSSINGEN, DIE HELEMAAL ZIJN TOEGESPITST OP DE EISEN VAN UW WERKPROCES EN DE WERKOMGEVING. Andere factoren zoals eenvoudige handhaving en kostenbesparende verwijdering zijn belangrijke factoren waarmee wij in onze productontwikkelingen consequent rekening houden. Met onze doekoplossingen kan uw personeel sneller, doeltreffender en dus goedkoper uw schoonmaak- en veegwerkzaamheden uitvoeren. In 18 Europese landen en de VS zijn we met onze knowhow de contactpartner voor bedrijven uit de industrie, voedingsmiddelenindustrie, fijnmechanica en optica, automobielindustrie, coatings/verf en drukkerijen, farmaceutische en chemische industrie, bouw, gezondheidszorg en cosmetica, schoonmaak en dienstensector. Onze klanten en partners vertrouwen op het niveau van onze producten, onze snelle levertijden en onze bekwame advisering, die altijd gericht is op de beste oplossing voor onze klanten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SFM HOSPITAL PRODUCTS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Groothandel met internetshop in medische hulpmiddelen: handschoenen, spuiten, canules, i.v.Katheters, vleugelcannulae, medische pleisters, kinesiologietapes, in & transfusie, röntgentoebehoren

 2. FRIDOLIN MÜLLER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Productie van ontbraamborstels, cilindrische borstels, buizenborstels, technische borstels, draadborstels, nylonborstels, gedraaide borstels, borstels voor autowasstraten, borstels voor het wassen van vrachtwagens, borstels voor het wassen van auto's. De onderneming Fridolin Müller werd in 1952 opgericht onder de naam Tierhaarwertung Fridolin Müller. Er werd runderhaar verwerkt, dat deels afkomstig was van Duitse runderen, maar grotendeels werd ingevoerd uit Amerika. Deze haren werden in vier stappen verwerkt tot zogenaamde bakkersbundels. De operaties omvatten: Het haar losmaken in een "haarvermaler", het haar in een bepaalde richting touperen, het haar tot verschillende lengtes "trekken" en dan de afzonderlijke lengtes in baker twists vastbinden. Deze bakkersbundels werden geleverd aan de borstelfabrieken.In sommige gevallen werden machines gebruikt voor afzonderlijke bewerkingen. Vanaf ongeveer 1969 werd de productie van autowasborstels aan dit gebied toegevoegd. In 1972 begon de onderneming met de productie van technische borstels. In dit jaar werd een bedrijf overgenomen dat hoofdzakelijk "poedermachines" bouwde voor banketbakkerijen. Af en toe werden ook technische borstels door dit bedrijf geproduceerd. In de loop der jaren daalde de verkoop van poedermachines en concentreerde de onderneming zich meer op de productie en distributie van technische borstels, evenals borstels voor autowasstraten en rollers voor reinigingsmachines. Het programma omvat een breed scala aan cilinderborstels.

 3. CHEM-TREND (DEUTSCHLAND) GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in de productie van krachtige scheidingsmiddelen, scheidingsstoffen, sproeioplossingen voor banden, reinigers en aanvullende producten voor vormgevings- en gietprocessen. Onze expertise gaat veel verder dan de producten die wij ontwikkelen en produceren. Wij beheersen de productieprocessen van de diverse industrieën en helpen onze klanten om hoog kwalitatieve producten efficiënter te produceren en gelijktijdig de bedrijfskosten te reduceren.

 4. ALSA-CHEMIE OBERFLÄCHENTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds 1968 en nu in de tweede generatie zijn wij actief op het gebied van chemische reinigingsmiddelen voor commerciële en industriële toepassingen.Sinds 2001 zijn wij gecertificeerd en voldoen aan de kwaliteitsnormen volgens DIN EN ISO 9001: en DIN EN ISO 14001: We identificeren onszelf als een probleemoplosser voor verschillende reinigingstaken en -toepassingen en leveren industriële bedrijven van alle soorten, sectoren van de ambachtelijke industrie, alsmede de auto-industrie en hun leveranciers.Wij zijn gespecialiseerd in milieuvriendelijke reinigingssystemen, met name op water gebaseerde ultrasone reinigingsmiddelen.Ons assortiment omvat nu meer dan 80 verschillende reinigingsmiddelen voor ultrasoon reinigen, onderdompelen, sprayen en spuiten, handmatig reinigen en trillen (tumbling).Speciale producten zoals corrosieremmers, oplosmiddelen, antischuimmiddelen, etc. completeren ons assortiment.Indien nodig kunnen we bemiddelen bij geschikte fabrikanten van hoogwaardige reinigingsapparatuur.

 5. MONDO SPECHIM

  België

  Verified by europages badge

  Mondo Spechim, gevestigd in Gembloux, is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en marketing van reinigings-, onderhouds- en verzorgingsproducten voor de professionele wereld. ACTIVITEITEN, PRODUCTEN EN MERKEN De activiteiten variëren van de verkoop van schoonmaakprodukten onder het merk "Mondo" tot de produktie en verpakking van chemische en biotechnologische produkten onder private label. BIOTECHNOLOGIE, INNOVATIE EN DUURZAME ECONOMIE Dankzij een ervaring en een expertise van meer dan 30 jaar stelt Mondo Spechim in het bijzonder biotechnologische oplossingen voor de reiniging, de behandeling van afvalwater en de bestrijding van geuren voor. Veel meer dan een "product" benadering, besteedt Mondo Spechim aandacht aan de gehele creatieketen, van de productielocatie tot de recycleerbaarheid van het afval. Het specifieke van Mondo Spechim is de voortdurende zoektocht naar innovatie die rond drie grote strategieën wordt gevoerd: 1.De eerste strategie bestaat erin het milieu-effect van CO2 te beperken door geconcentreerde of poedervormige oplossingen aan te bieden die moeten worden verdund. 2.De tweede betreft de behandeling van afvalstoffen en afvalwater. Mondo Spechim integreert bacteriën en enzymen in zijn oplossingen om organisch afval op een veel milieuvriendelijkere manier te behandelen. 3.De derde strategische as is gericht op de mens. CERTIFICATEN Ecocert - AFSCA - ISO9001: 2015. Een milieucertificaat, ISO14001, zal in de komende maanden worden toegevoegd.

 1. PURETECS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf Puretecs ontwikkelt sinds 2012 geoptimaliseerde oplossingen voor het reinigen en beschermen van coatings van elektronische assemblages. De nadruk ligt op hydrofluoroether (kort: HFE) Vloeistoffen en coatingmaterialen voor fluorpolymeren. Met onze innovatieve reinigings-, coating- en combinatiesystemen en onze knowhow die we in de loop van tientallen jaren hebben ontwikkeld, bieden wij u handige en kosteneffectieve complete oplossingen, waaronder procesbewaking. Specialisten op het gebied van productie-installatietechnologie, verzending en consulting maken zich sterk om oplossingen voor u te vinden.

 2. DYNAMIC GROUP INDUSTRIAL CHEMISTRY INDUSTRY TRADE LIMITED COMPANY

  Turkije

  Verified by europages badge

  Dynamix Wash is een groeiend merk door de productie van verschillende technische onderhoudschemicaliën. Door onze productie van technische onderhoudschemicaliën op velerlei gebied, van persoonlijk tot industrieel gebruik, bieden wij onze producten te koop aan in binnen- en buitenland. Ons productassortiment: •Schuimen voor autowasstraten, •Reinigingsoplossingen voor wielen en motoren, •Specifieke reinigingsoplossingen voor het voertuiginterieur, •Gels voor het polijsten van banden, •Oplossingen voor torpedo-onderhoud, •Parfums en nog veel meer! Neem contact met ons op voor meer informatie!

 1. OXYHTECH

  Spanje

  Verified by europages badge

  Wij zijn fabrikanten en distributeurs van milieuvriendelijke reinigingsapparatuur voor verbrandingsmotoren. Al onze producten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit, unieke, in eigen huis ontwikkelde technologie, efficiëntie, precisie, stabiliteit, laag energieverbruik, maar ook door het feit dat wij ons uiterste best doen om het milieu te beschermen. Onze producten zijn gebaseerd op de beste technologie die in de automobielsector wordt toegepast.

  Alle producten voor "reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel"

 2. CDI VALLÈS S.L.

  Spanje

  Verified by europages badge

  CDI Vallès is sinds 30 jaar aanwezig op de markt en gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de verpakking van huishoudproducten, reinigingsmiddelen, industriële hygiëne en insecticiden. Wij staan ingeschreven bij het ROESB en bieden een breed assortiment goedgekeurde reinigings- en ontsmettingsmiddelen voor de levensmiddelenindustrie met het HA logo en reinigingsmiddelen voor auto's en de bouw. Wij staan ingeschreven bij het Spaanse ministerie van landbouw en visserie om sanitaire en landbouwproducten te vervaardigen en te verpakken. Certificering ISO 9001: 2015

  Alle producten voor "reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel"

 3. LABOREX

  België

  Verified by europages badge

  Met meer dan 60 jaar ervaring in het vervaardigen van machines voor het reinigen van industriële onderdelen, zijn wij uitgegroeid tot internationale marktleider voor het bieden van oplossingen op maat voor het reinigen en stralen van diverse onderdelen. Wij zijn gespecialiseerd in machines voor het reinigen van onderdelen en transportsystemen op maat om het automatische productieproces te optimaliseren. Dankzij onze ervaring met industriële reinigingstechnieken, bieden wij milieuvriendelijke en efficiënte oplossingen voor het reinigen, ontvetten en oppervlaktebehandeling.

 4. SISQUIGA, S.L.

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SISQUIGA, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel. Het is gevestigd in Guitiriz (lugo), Spanje.

 5. ALEXANDER FINDA, AUSTROTEC

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALEXANDER FINDA, AUSTROTEC, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel. Het is gevestigd in Schwechat, Oostenrijk.

 6. MEV PAPER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MEV PAPER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel. Het is gevestigd in Rosenheim, Duitsland.

 7. POROMBKA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf POROMBKA GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel. Het is gevestigd in Beckum, Duitsland.

 8. CENTRIAIR DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CENTRIAIR DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel. Het is gevestigd in Edingen-Neckarhausen, Duitsland.

 1. MANK GMBH CONVERTING-SERVICE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MANK GMBH CONVERTING-SERVICE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel. Het is gevestigd in Dernbach, Duitsland.

 2. NOLTE-PRODUKTENWERK GMBH + CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NOLTE-PRODUKTENWERK GMBH + CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel. Het is gevestigd in Rheda-Wiedenbrück, Duitsland.

 3. DEUTSCHE CLEANTEK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DEUTSCHE CLEANTEK GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel. Het is gevestigd in Bargfeld-Stegen, Duitsland.

 4. MOPPTEX GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MOPPTEX GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veiligheidsmaskers, poetsdoeken, Veiligheidsmaskers, werkmaskers voor bescherming, wegwerpmasker, en maskers. Het is gevestigd in Altach, Oostenrijk.

 5. KURT MÜLLER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KURT MÜLLER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel. Het is gevestigd in Pulheim, Duitsland.

 6. ILERSPRAY, SL

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ILERSPRAY, SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ruitenwissers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk, verstuivers, Interieurparfums in sprayvorm, sproeiers voor het wassen van auto’s, antivriesvloeistof, producten voor reiniging in huis, Luchtvervrissers - huishoudelijk, en Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel. Het is gevestigd in Torres De Segre, Spanje.

 7. BERND SCHWEGMANN GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BERND SCHWEGMANN GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel. Het is gevestigd in Grafschaft, Duitsland.

 8. E. MAYR REINIGUNGSTECHNIK GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf E. MAYR REINIGUNGSTECHNIK GESELLSCHAFT M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel. Het is gevestigd in Vösendorf, Oostenrijk.

 9. KLINTENSIV

  Roemenië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KLINTENSIV, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Farmaceutische producten - im- en export, Ontsmetting en sterilisatie - diensten, Schoonmaakmiddelen - huishoudelijk, ontsmettende stoffen, Cleanroom wisser, desinfecterende middelen voor geneeskundig gebruik, Desinfecterende doekjes, fabrikant ecologisch industrieel reinigingsmiddel, en Fabrikant van schoonmaakmiddelen. Het is gevestigd in Bragadiru, Roemenië.

 10. ALTUR SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALTUR SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Onderhoudsproducten voor voertuigen, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, biologische reinigingsmiddelen, ALTUR, industriele detergenten, Onderhoudsproducten voor voertuigen, detergenten voor voertuigen, en Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel. Het is gevestigd in Pordenone, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel - Import export

Aantal resultaten

5.830 Bedrijven