• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • remmen voor voertuigen

Resultaten voor

Remmen voor voertuigen - Import export

 1. F.LLI AUCIELLO SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf F.LLI AUCIELLO SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Industriële voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bladveren, Remmen voor voertuigen, onderdelen voor remmen industriële voertuigen, vervanging remschijven, Bladveren, bijslijpen van remschijven, Remmen voor voertuigen, reparatie veringen voor vrachtwagens, en revisie kruisbogen. Het is gevestigd in Modugno, Italië.

 2. MECARM SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MECARM SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koppelingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Remmen voor voertuigen, Reserveonderdelen voor personenwagens, Voertuigen - mechanische onderdelen, rem, FCA, koppelingen groothandel, Remmen voor voertuigen, AUDI, en koppelingen en hun componenten voor personenauto's. Het is gevestigd in Caserta, Italië.

 3. KNORR-BREMSE BENELUX

  België

  Knorr-Bremse is een toonaangevende fabrikant van rem- en on-board-systemen voor railvoertuigen. Tot het productspectrum behoren, naast complete remsystemen voor alle soorten van railvoertuigen, ook deursystemen, airconditioningsystemen, besturingscomponenten en ruitenwissers. Met productie-, verkoop- en servicevestigingen zijn wij in 25 landen over de hele wereld vertegenwoordigd. Producten voor railvoertuigen Tot het productspectrum behoren, naast complete remsystemen voor alle soorten van railvoertuigen, ook deursystemen, airconditioningssystemen, draaisteldiagnosesystemen, toiletten en ruitenwissers.

 4. IMC EUROPE B.V.

  Nederland

  IMC Europe conçoit et fabrique des produits de freinage et de friction industriels, des systèmes de commande par câbles et des systèmes hydrauliques non seulement pour les engins industriels, agricoles, de construction, des mines, des ports, mais aussi pour les véhicules utilitaires et d’autres plus spécifiques.

 5. GIL AUTOMOTIVE

  Frankrijk

  Gil Automotive is de specialist in remonderdelen voor industriële voertuigen, lichte bedrijfswagens of vrachtwagens. Wij zijn importeur, assembler en distributeur van reserveonderdelen van remsystemen en lagers voor bedrijfswagens. Wij ontwerpen of renoveren uw onderdelen opdat we altijd een oplossing voor uw probleem vinden. De producten die we distribueren zijn kwaliteitsproducten van Brembo, Textar, Timken.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SDT BRAKES EUROPE, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf SDT BRAKES EUROPE, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Remmen voor voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren remschoenen, remschijven, rem, en remmen voor fietsen. Het is gevestigd in Sentmenat, Spanje.

 2. TRIBO LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf TRIBO LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Remmen voor voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Visable supports the Ukrainian companies, remblokken, wrijvingsmaterialen voor de spoor- en tramindustrie, remschoenen, en Visable supports the Ukrainian companies. Het is gevestigd in Bila Tserkva, Oekraïne.

 3. OMNES HELVETIC GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf OMNES HELVETIC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Remmen voor voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren artikelen voor hydraulica, remmen voor industriële voertuigen, en remschoenen voor auto's. Het is gevestigd in Allschwil, Zwitserland.

 4. FREENCO CALIPER REPAIR KITS

  Turkije

  Het bedrijf FREENCO CALIPER REPAIR KITS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Remmen voor voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Remzadels, en aanhangwagen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 5. TUNCAPRM AUTOMOTIVE LTD TURKEY

  Turkije

  Het bedrijf TUNCAPRM AUTOMOTIVE LTD TURKEY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Remmen voor voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren remblokken. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 1. FINETRO CO., LTD

  Zuid Korea

  Het bedrijf FINETRO CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Remmen voor voertuigen. Het is gevestigd in Gyeongsangnam-Do, Zuid Korea.

 2. NIFO SRL

  Italië

  Het bedrijf NIFO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Remmen voor voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren wielnaven, remmen en koppelingen, en verspaning fijnmechanica. Het is gevestigd in Monte San Pietro, Italië.

 1. SERIN YEDEK PARCA OTOMOTIV SAN. TIC. A.S. (BRAKINGTECH)

  Turkije

  Het bedrijf SERIN YEDEK PARCA OTOMOTIV SAN. TIC. A.S. (BRAKINGTECH), is een Multi-Category, en actief in de sector Remmen voor voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Remmen, rembekrachtigingen en accessoires, Onderdelen voor vrachtwagens, Remmen, rembekrachtigingen en accessoires, Onderdelen voor vrachtwagens, Remzadels, en Reserveonderdelen vrachtwagens. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 2. TRANSAXLE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TRANSAXLE LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Remmen voor voertuigen. Het is gevestigd in Walsall, Verenigd Koninkrijk.

 3. EUROPART FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf EUROPART FRANCE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Onderdelen voor vrachtwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bussen en touringcars, Remmen voor voertuigen, hulpdiensten voor transportmiddelen, Bussen en touringcars, Remmen voor voertuigen, en aanhangwagens. Het is gevestigd in Reichstett, Frankrijk.

 4. ATAKPAR OTOMOTIV LTD.STI

  Turkije

  Het bedrijf ATAKPAR OTOMOTIV LTD.STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Remmen voor voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren remklemmen voor voertuigen, en vrachtwagenremmen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 5. FRENOS ARABA

  Spanje

  Het bedrijf FRENOS ARABA, en actief in de sector Remmen voor voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hydraulische remmen, Hydraulische remmen, rem, uitbalancering, en reparatie van remmen. Het is gevestigd in Vitoria-Gasteiz - Álava, Spanje.

 6. NELSON STOKES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf NELSON STOKES LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Remmen voor voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bedrijfsvoertuigen - elektrische en elektronische onderdelen, Hydraulische remmen, Bedrijfsvoertuigen - elektrische en elektronische onderdelen, en Hydraulische remmen. Het is gevestigd in Camelford, Verenigd Koninkrijk.

 7. GOIZPER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GOIZPER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Remmen voor voertuigen. Het is gevestigd in Hückeswagen, Duitsland.

 8. VARIMAX AG

  Zwitserland

  Het bedrijf VARIMAX AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tandwieldrijfwerken, Remmen, rembekrachtigingen en accessoires, Remmen voor voertuigen, Reductiemotoren, Tandwieldrijfwerken, Remmen, rembekrachtigingen en accessoires, Remmen voor voertuigen, en Reductiemotoren. Het is gevestigd in Bern, Zwitserland.

 1. BESCO AUTOMOTIVE

  Turkije

  Het bedrijf BESCO AUTOMOTIVE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Remmen voor voertuigen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 2. INUSTRIAS GALFER S.A.

  Spanje

  Het bedrijf INUSTRIAS GALFER S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Remmen voor voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren fabricage van remschijven, en remmen voor fietsen. Het is gevestigd in Granollers, Spanje.

 3. ESCOM SRL

  Italië

  Het bedrijf ESCOM SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wrijvingsmaterialen voor spoorwegvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Remmen voor voertuigen, Remorganen en -onderdelen voor auto's, Auto's - mechanische onderdelen, Remmen voor voertuigen, en autohoes. Het is gevestigd in Carpenedolo, Italië.

 4. AY-SAT OTOMOTIV NAKLIYE GIDA ITH. IHR. LTD. ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf AY-SAT OTOMOTIV NAKLIYE GIDA ITH. IHR. LTD. ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Remmen voor voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren vrachtwagenremmen, reserveonderdelen voor remsystemen, en Remzadels. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 5. KFZTEILE24 GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KFZTEILE24 GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen voor auto's en vliegtuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Remmen voor voertuigen, Personenauto's, Auto's en vrachtwagens - occasions, Voertuigen - mechanische onderdelen, Remmen voor voertuigen, Personenauto's, Auto's en vrachtwagens - occasions, en Voertuigen - mechanische onderdelen. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 6. GEWINNER BRAKE CALIPER SYSTEM

  Turkije

  Het bedrijf GEWINNER BRAKE CALIPER SYSTEM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Remmen voor voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren onderdelen voor bussen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 7. FREMAX BRAKES EUROPE

  Nederland

  Het bedrijf FREMAX BRAKES EUROPE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Remmen voor voertuigen. Het is gevestigd in Beek, Nederland.

 8. ARE OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf ARE OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Remmen voor voertuigen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 9. U.D.F.

  België

  Het bedrijf U.D.F., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Remmen voor voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging - industrieel, Reiniging - industrieel, en Remzadels. Het is gevestigd in Hermee, België.

 10. BULL INDUSTRY CO.,LIMITED

  China

  Het bedrijf BULL INDUSTRY CO.,LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Remmen voor voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren remblokken, en koppeling. Het is gevestigd in Hangzhou, China.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis