• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • reparatie en slepen - vrachtwagens

Resultaten voor

Reparatie en slepen - vrachtwagens - Import export

 1. NUOVA AUTOGRA SRL

  Italië

  Reparatie van alle merken vrachtauto's. Werkplaats DAF gecertificeerd. De werkplaats is uitgerust met avant-gardistische machines geschikt voor eender welke onderhouds- of reparatiewerkzaamheden. Wij beschikken over een voertuig om auto's die bij een verkeersongeval betrokken zijn 24 uur per dag te repareren. Service ter plekke, met gespecialiseerd personeel dat over een voertuig en alle nodige gereedschap beschikt om auto's op de weg te repareren. ACTIVEER NU DIRECTE EEN GROTE KAART! Bezoek onze website: https: //www.paccarparts.info/maxcard/it-IT/programma-max-card

 2. DEPANNAGE 2000

  België

  Wat doet Depannage 2000? Internationale takel- en bergingswerken aan vaste tarieven. Zowel personenwagens, als trucks (inclusief totaalvracht), als… Levering van vervangtrekkersTruckongeval. Snel opruimen van eventueel ladingsverlies. Indien nodig, beschikken wij ook over eigen containers om je lading onmiddellijk over te hevelen. Takelen en stockage van voertuigen in opdracht van de lokale overheden en parketten. Wij beschikken tevens over een ruimte waar het Parket haar sporenonderzoek kan uitvoeren. Repatriëringen van voertuigen in heel Europa en dit met 2-, 3-, 5- en 8-laders. Allerlei transporten, gaande van voertuigen tot 20-tons elektrische groepen, verreikers, hoogtewerkers, boten, tankwagens, ... Het FAST-project van de Vlaamse Gemeenschap met als doel het zo snel mogelijk vrij maken van de autosnelweg na ongeval en/of pech.

 3. CELIS TRUCKS

  België

  Als VOLVO trucks erkent servicecenter kunt u bij ons terecht voor alle werkzaamheden aan het volledige productengamma van Volvo: van de FL-serie (distributie) over de FMX tot de stoere FH-serie. Celis Trucks is tevens MITSUBISHI FUSO concessiehouder voor lichte vrachtwagens van 3.5 tot 7.5 ton Wij verhuren jonge Volvo trekkers, kipopleggers in verschillende uitvoeringen en lichte vrachtwagens, rijbewijs B, via Top Rent. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het onderhouden van trucks en opleggers, maar eveneens ook in de financiële wereld qua leasings, renting, onderhoudscontracten enz.....

 4. HAMSE SLEEPDIENST

  België

  Omdat elke situatie uniek is, is onze vloot met diverse takelwagens uitgerust. Hierdoor zijn wij in de mogelijkheid om alle type voertuigen af te slepen, dit gaat van een gewone trekker, een oplegger, kofferwagen, aanhangwagen, ... Problemen in het buitenland : Voor het repatriëren van het voertuig hebben wij gemotiveerde, enthousiaste maar bovenal professionele medewerkers. Zij kunnen voor u een mobiliteits - of vervangtrekker naar de incidentplaats meebrengen zodat uw chauffeur zijn route netjes kan afwerken. Als extra service bieden wij onze klanten eveneens de mogelijkheid om een volledige combinatie - geladen of leeg - te repatriëren over gans Europa aangezien wij hiervoor over de nodige vergunningen bezitten.

 5. ICTS

  België

  ICTS Group is in 2007 ontstaan uit het samengaan van IRS NV (International Repair Services) en ICTS NV. IRS NV, actief in Zeebrugge en Antwerpen, had sinds 1989 een stevige reputatie opgebouwd als onafhankelijk reparatiebedrijf voor trailers. ICTS NV, gelocaliseerd in Zeebrugge, kon terugvallen op meer dan 30 jaar expertise op het vlak van onderhoudsactiviteiten en trailerverhuur. Dankzij de fusie van beide ondernemingen groeide ICTS Group uit tot de partner bij uitstek, voor het onderhoud van en herstellingen aan alle mogelijke trailers en containers. Ook voor de verhuur werden niet alleen in de belangrijke havengebieden vestigingen opgetrokken, maar ook op enkele strategische verkeersassen in België en Nederland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. NEYT TRUCKS

  België

  Sinds meer dan een kwarteeuw (vanaf 1979) gaan Neyt Truck & Bus en MAN hand in hand. Dit alles maakt van de combinatie MAN en Neyt een succesformule waarbij u als klant centraal komt te staan. -Volledig uitgeruste garage-infrastructuur met doorrijwerkstraten, werkputten, hydraulische bruggen en diagnosetoestellen -Wisselstukkenmagazijn (originele onderdelen + courante onderdelen voor getrokken materiaal) - Eigen hersteldienst voor motoren (revisie), gangwissels en injectiepompen (+ afstellingen op test- testbank – werkplaatsgarantie) - Remmentestbank - Modernste testbank voor tacho’s - Erkend installateur en hersteller van snelheidsbegrenzers, tachografen en digitale tacho’s (oa erkenning door BIVV) - Erkend installateur OBU-units (Toll Collect = Duitse maut) - Eigen depannagedienst (24/24 U) - Uitrusting speciale voertuigen (oa rallyvoertuigen) Enz…

 2. CEVOMAN

  België

  Onderhoud en herstellingen : Cevoman beschikt over het nodige personeel en professionele apparatuur om uw truck op een deskundige manier te herstellen en te testen. Onderdelen : wij beschikken over een grote voorraad reserve onderdelen, zowel nieuw als tweedehands, van ruitenwissers tot motoren, versnellingsbakken, assen etc... Spuitwerk : wij beschikken over een spuitcabine en verflak waar wij uw truck in de gewenste kleuren omtoveren. Eigen ijkstation Cevoman is gespecialiseerd in het ijken van tachografen van alle merken, snelheidsbegrenzers van het merk Kienzle VDO alsook Fleetlogger, de Black Box voor trucks.

 3. BOESMANS DEPANNAGES SPRL

  België

  Pech- en sleepdienst Boesmans te Hoei in de omgeving van Luik. Onderneming gespecialiseerd in reparatie en slepen, verwijderen van wrakken van elk type voertuigen: auto's, motors, bestelwagens, vrachtwagens. 24 u per dag, 7d per week beschikbaar, inclusief zon- & feestdagen. Bij pech of ongelukken in het binnen- of buitenland. Pechdienst en reparatie ter plaatse. Slepen naar alle bestemmingen als reparatie niet mogelijk is. Repatriëring van personenauto's en vrachtauto's in heel Europa.

 4. DEPANNAGE DE GREEF

  België

  Pech- en sleepdienst voor vrachtwagens en auto's. Repatriëring België-buitenland, zowel overdag als 's nachts. Gespecialiseerd in de repatriëring van bussen in heel Europa. Wij repatriëren voertuigen en hun aanhangwagen in heel Europa. Wij hebben niet alleen de beschikking over reparatiemateriaal, maar bezitten eveneens veel materiaal voor wegruimen. WIj zijn lid van FEGARBEL. Wij werken in heel Europa tegen scherpe prijzen die vooraf bepaald zijn met ons bedrijf.

 5. GR.UN.SA.CO. SRL

  Italië

  De firma GR.UN.SA.CO. is een mechanische werkplaats, goedgekeurd door SCANIA, NISSAN TRUCKS en ELEFANTCAR. De firma repareert aanhangercombinaties, repareert en monteert ELEFANTCAR laadklepinstallaties en biedt mechanische ondersteuning wanneer nodig. GR.UN.SA.CO. beschikt over een technisch controlestation voor tachografen.

 1. CONCESSIONARIE PAPA - NICOLINI SRL

  Italië

  Concessionarie Papa Nicolini srl werd opgericht in 1982 als multimerk autosalon en is in 1986 een officiële HYUNDAI dealer en in 2008 tevens MAHINDRA dealer geworden. Concessionarie Papa Nicolini srl biedt uiteenlopende merken voertuigen en een uitgebreid wagenpark met tweedehandsvoertuigen, een reparatieservice, erkende HYUNDAI en MAHINDRA garage, een dienst voor voorinstellingen, controle van giftige uitlaatgassen, bijvullen van aircosystemen en vervangen van banden.

 2. ALKOKO

  België

  Alkoko is specialist in het opbouwen en herstellen van vrachtwagens en trailers, het realiseren van hydraulische bruggen of het construeren van hydraulische-plc gestuurde projecten. Anderzijds is Alkoko nv ook actief in de transportwereld: internationaal vervoer van zeecontainers met eigen vloot van vrachtwagens en trailers, universele en kipchassis.

 1. DEPANNAGE LA FRANCE

  België

  Depannage La France is een familiebedrijf dat vooral takelt in opdracht van verzekeringsmaatschappijen, garages en particulieren, maar ook in opdracht van parket, federale en lokale politie. Wij richten ons zowel op auto’s als op lichte en zware vrachtwagens. Als tweede belangrijke dienstverlening bieden wij ook industrieel transport aan van bv. stroomaggregaten, rollend materiaal voor de bouwsector, enz.

 2. TRUCKSERVICE GHEKIERE

  België

  Bij Truckservice Ghekiere kunt u terecht voor een complete service voor uw vrachtwagenpark : schadereparaties, onderhoud, herstellingen, ijkstation tachografen, keuring op amper 400m, takelwerken, remtestbank, volledig uitgeruste infrastructuur, diagnose apparatuur, vervangwagen... Bovendien is Truckservice Ghekiere merkonafhankelijk, waardoor wij u op alle vlakken kunnen bedienen. Een gemotiveerd, jong en dynamisch team staat steeds tot uw dienst.

 3. CARGO SERVICE

  België

  Cargo Service NV is een gecertificeerd (COP - Conformity of Production - Bevasys) onafhankelijk carrosserie bedrijf voor vrachtwagens. Het bedrijf is gespecialiseerd in carrosseriebouw en – herstellingen van vrachtwagens, het schilderen ervan en het plaatsen van laadbruggen. Daarnaast en levert Cargo Service NV oplossingen op maat, zoals het aanpassen van containers voor industriële toepassingen.

 4. GARAGE VAN DEN ENDE

  België

  Onderhoud en herstellingen bedrijfsvoertuigen van alle merken: Vrachtwagens Bussen, autocars, ... Bestelwagens Mobile homes Opleggers Aanhangwagens Marktwagens .....

 5. FRATELLI GUGOLATI RENZO E IVANO SNC

  Italië

  het PORSCHE Centre van Porto Mantovano staat u continue ter zijde voor de regelmatige controles van uw auto, voor de carrosserie en voor reparaties.

 6. BRMPARTS CALIPER REPAIR KITS

  Turkije

  Het bedrijf BRMPARTS CALIPER REPAIR KITS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reparatie en slepen - vrachtwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren remklemmen voor voertuigen, en abs. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 7. RE.VE.DI. SERVICE SRL

  Italië

  Het bedrijf RE.VE.DI. SERVICE SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reparatie en slepen - vrachtwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren ateliers reparatie vrachtwagens, en tweedehandse industriële voertuigen. Het is gevestigd in San Secondo Di Pinerolo, Italië.

 8. POMOC DROGOWA JAREX WROCLAW

  Polen

  Het bedrijf POMOC DROGOWA JAREX WROCLAW, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reparatie en slepen - vrachtwagens. Het is gevestigd in Wroclaw, Polen.

 1. EVAKUATOR EMELYA

  Wit Rusland

  Het bedrijf EVAKUATOR EMELYA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reparatie en slepen - vrachtwagens. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 2. MR TOX RECOVERY SPECIALIST LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MR TOX RECOVERY SPECIALIST LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reparatie en slepen - vrachtwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren recycling motorvoertuig, berging van verongelukte personenauto's, Transportvrachten voor transportbedrijven, en diensten voor vrachtwagentransport van goederen. Het is gevestigd in St. Helens, Verenigd Koninkrijk.

 3. RAPIDEPANNAGE 62

  Frankrijk

  Het bedrijf RAPIDEPANNAGE 62, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reparatie en slepen - vrachtwagens. Het is gevestigd in Haillicourt, Frankrijk.

 4. ROADSIDE ASSISTANCE - ALBENA EKSPRES

  Bulgarije

  Het bedrijf ROADSIDE ASSISTANCE - ALBENA EKSPRES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reparatie en slepen - vrachtwagens. Het is gevestigd in Sofia, Bulgarije.

 5. DEPANN BREIZH POIDS LOURDS

  Frankrijk

  Het bedrijf DEPANN BREIZH POIDS LOURDS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reparatie en slepen - vrachtwagens. Het is gevestigd in Montsûrs Saint Cénéré, Frankrijk.

 6. DÉPANNAGE ANDRÉ SENZÉE

  België

  Het bedrijf DÉPANNAGE ANDRÉ SENZÉE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Voertuigen - dienstverlening. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reparatie en slepen - vrachtwagens, Voertuigen - mechanische onderdelen, Pechdienst auto's, Reparatie en slepen - vrachtwagens, Machinevervoer, en Voertuigen - mechanische onderdelen. Het is gevestigd in Mont-Sur-Marchienne, België.

 7. RESCUELINE AUTO SERVICES

  Cyprus

  Het bedrijf RESCUELINE AUTO SERVICES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reparatie en slepen - vrachtwagens. Het is gevestigd in Nicosia, Cyprus.

 8. M6 RECOVERY SERVICES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf M6 RECOVERY SERVICES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reparatie en slepen - vrachtwagens. Het is gevestigd in Morecambe, Verenigd Koninkrijk.

 9. JOURDAN

  België

  Het bedrijf JOURDAN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verhuur - bedrijfsvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reparatie en slepen - vrachtwagens, Reparatie en slepen - vrachtwagens, verhuur machines en vrachtwagens, verhuur vrachtwagen met goederenlift, en Pallettrucks, stapelaars en orderverzamelaars - verhuur. Het is gevestigd in Virton, België.

 10. CONSORZIO REVISIONI SERVIZI C6

  Italië

  Het bedrijf CONSORZIO REVISIONI SERVIZI C6, is een Distributeur, en actief in de sector Reparatie en slepen - vrachtwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren revisie motorrijwielen, revisie terreinwagens, automobielgarage, en revisie vrachtwagen. Het is gevestigd in Cles, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis